Aλεξάνδρα μου και εγώ το παράκανα αλλά μπαίνουμε πάλι σε πρόγραμμα και θα έρθουμε στα ίσια μας...
φιλάκια σε όλες
Printable View
Aλεξάνδρα μου και εγώ το παράκανα αλλά μπαίνουμε πάλι σε πρόγραμμα και θα έρθουμε στα ίσια μας...
φιλάκια σε όλες
Κορίτσια, πού να σας πώ ότι σήμερα έχουμε επέτειο γάμου και σκέφτηκα ότι κλείνουμε 19 χρόνια γάμου...σχεδόν όσα κιλά λιγότερα ήμουν τότε...τότε...σαν να μην ήμουν ποτέ...
Γαμώτο! Δεν είναι μόνο ο χρόνος σκληρός..είναι και η ζυγαριά....ας μην δούμε απόψε το βίντεο του γάμου μας, αγάπη!
Ίσα ίσα είναι ευκαιρία, να ακολουθήσεις πιστά τη διατροφή σου, βλέποντας πόσο ωραίο σώμα μπορείς πάλι να έχεις!Quote:
Originally posted by tidekpe
Γαμώτο! Δεν είναι μόνο ο χρόνος σκληρός..είναι και η ζυγαριά....ας μην δούμε απόψε το βίντεο του γάμου μας, αγάπη!
Να τα χιλιάσετε κούκλα μου
Ζωίτσα, Αλεξάνδρα μου που είσαστε κορίτσια μου? Μας λείψατε!
Τι ωραία που θα είμαστε παρεούλα πάλι...
Λοιπόν Παρασκευή πρωί ζυγιζόμαστε και ξεκινάμε κορίτσια.
Θα μου πεις γιατί όχι Δευτέρα? Γιατί κάθε φορά από Δευτέρα λέμε, ας
κάνουμε μια φορά κάτι διαφορετικό.... :P
Πολλά φιλιά σε όλες
γεια σας κουκλες. 87,8 σημερα. εχασα ενα κιλακι σε 2 ημερες και συνεχιζω . χωρις βεβαια διαδρομο και μηχανημα κλπ. μια χαρα ειμαι. αληθεια, τα καρυδια δεν επιτρεπονται? λιγο μελακι με ψωμακι εφαγα αλλά επειδη ειχε και καρυδακια το μελι, την εκανα παλι....
το ψωμακι μου το εκανα εγω. εχω αρτοπαρασκευαστη και εβαλα αντι αλευρι λιγο αλευρι κριθαριου και το υπολοιπο κουακερ. εριξα και λιγο κανελα γιατι θα το τρωω με μελι και εγινε τελειο. μου φαινεται οτι δουλευει και καλα το εντερο με υατο το ψωμακι. μονο τα καρυδια μου το χαλασαν λιγο αλλά δεν πειραζει. απο αυριο ανοιγω βαζο χωρις καρυδια. και αυριο δεν εχει γραφειο. δεν μπορω να μπω σε ρυθμο ακομη αλλά το παλευω
φιλακια σε ολες
Καλημερα κοριτσια!
τι κανετε?
ευχομαι καλη προσπαθεια στον αγωνα σας! Και αυτη τη χρονια να σας δειτε οπως εχετε ονειρευτει και λαχταρησει!
Απο Δευτερα ξεκιναει αυτη την διατροφη που κανετε και ο καλος μου. Αυτος βεβαια δεν θα μπαινει να ρωταει (πολυασχολος) οποτε θα ρωταω εγω για αυτον, αν δεν σας πειραζει βεβαια να μου λυνετε τις αποριες μου. Και επειδη εγω θα του ετοιμαζω τα γευματα και το τι μπορει να φαει το πιο πιθανο ειναι οτι θα σας τρελανω στις ερωτησεις! χαχα
Αυτη η διατροφη απ οτι καταλαβα ειναι μονο για 40 μερες? Επισης διαβασα για κατι εκπληκτικα ελιοψωμακια της γνωστης υπεροχης μαγειρισσας Μπαρμπιτα! Δεν μου στελνεις κανενα πμ με την συνταγη please??? Ευχαριστω ολες σας εκ των πρωτερων!
Λιλικακι μου εσυ τι κανεις? σε εχασα....
φιλακια πολλα πολλα
Καλημέρα κορίτσια! Χρόνια πολλά και καλη φώτιση να έχουμε όλες!
Μπαρμπούνι μου ζήτω! πολύ χαίρομαι για το κιλάκι που σε άφησε, και σε άλλα χαρούλα μου!
Νεκταρίνι μου, καλώς ήρθες από τα μέρη μας, και βέβαια ότι χρειαστείς είμαστε όλες εδώ για σένα και
το έτερο ήμισυ σου.
Τα ελιοψωμάκια του Μπαρμπουνιου, είναι θεικά όντως! τη συνταγούλα μαζί με άλλες βοηθητικές της δίαιτας
θα τη βρείς στο τόπικ των συνταγών εδώ
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=1932&page=2
κάνε και τις πατατούλες και το μαριναρισμένο κοτόπουλο, οπωσδήποτε, φαντάσου οτι χρεώνεσαι την πατάτα η το κοτόπουλο σα να ηταν βραστά, ενώ εσύ τα τρώς σαν τηγανιτά!
θα του αρέσουν σίγουρα, αλλά και στη δική σου διατροφή ίσως να μπορέσεις να τα στριμώξεις. Εγώ τα έχω στην ημερησία διάταξη, μάλιστα το κοτόπουλο, το έχω στο ψυγείο στη μαρινάτα έτοιμο για ώρα ανάγκης, όταν δεν έχω χρόνο για μαγείρεμα, και όποτε θέλω κατι γρήγορο το ρίχνω στο τεφάλ και έχω τέλειο φαγητό σε λίγα λεπτά!
Αύριο είναι η τελευταία ελεύθερη μέρα για μένα, από Παρασκευή ξεκινάω κι εγώ δυναμικά, αφού ζυγιστώ πρώτα,
άντε να τα στείλουμε στο καλό τα κιλά !
Σας φιλώ πολύ πολύ όλες αγαπούλες μου και καλά να περνάτε.!
Εγω δεν θα μπορεσω να ακουλουθησω την Παρασκευη....εχω γενεθλια το σαββατο οποτε λεω να ξεκινησω Κυριακη....αλλα θα συμμετεχω στο ζυγισμα απο την επομενη παρασκευη.....να δω πως θα ξαναμπουμε σε ρυθμο.....
Αντε να αρχισουμε να τα λεμε κ απο δω κοριτσρες μου γιατι πολυ μου λειψατε....
Αλεξάνδρα μου, δεν πειράζει, ας κάνεις παρασπονδία το Σάββατο, ξεκίνα τη διατροφή,
μην αφήνεσαι κούκλα μου, είναι κρίμα αφού πήγαινες μια χαρούλα.
Κάνε το ελεύθερο σου το Σάββατο και συνέχισε κανονικά μετά να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος
και να μη μας πάρει από κάτω, ναι?
καλημέρα κούκλες...οφείλω να ομολογήσω ότι τις τελευταίες ημέρες έγω φάει πάααρα πολύ
και εχθές γιόρταζε η κολλητή μου και μας έβγαλε ήπιαμε και μετά βρώμικο...χμμμ λέω να ξαναμπω
στο πρόγραμμα σιγά σιγα από Παρασκευή γιατί σήμερα γιορτές γλυκάκια εξόδους...δεν πειράζει και το
κατιτίς να τσιμπίσω...θα επανέλθω με επγουορθ...προσεχώς καλύτερα και να μην μας πάιρνει από
κάτω ναι???καλημέρα σε όλες!!!φιλιά
Να ρωτήσω κάτι ???
Η σαλάτα του σεφ επιτρέπεται???
Περιέχει,μαρούλι,ντομάτα αγγούρι,ζαμπόν,κασέρι και μαγιονέζα.
Τουλάχιστον έτσι την κάνω εγώ.
Φαντάζομαι ότι μπορώνα την συνδυάσω με τις κατηγορίες Α και Γ
Και βέβαια επιτρέπεται, με λογική χρήση της μαγιονέζας.
Χίλια συγνώμη αν γίνομαι κουραστική αλλά δεν έχω ιδέα.
Οταν λέμε λαχανικά,τα φασολάκια,ο αρακάς,και οι μπάμιες ανήκουν στα λαχανικά???
Δηλαδή αν μαγειρεψω τα φασολάκια κανονικά μπορώ να φάω και κοτόπουλο ψητό να πούμε αφου η ομάδα Α με την ομάδα Γ συνδυάζεται???
Ακόμη μου φαίνεται μπέρδεμα
Και στα φρούτα ανήκουν όοοοοοοοολα τα φρούτα???και το ακτινίδιο και η μπανάνα και ο ανανάς????
Και μπορώ να τα φάω με το φαγητό μου???
Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό και μακάρι να είναι αληθινό Παναγία μου
Καλησπέρα κορίτσια! που χαθήκατε όλες,? έχουμε τους Γιάννηδες σήμερα έτσι?
Να τους χαιρόμαστε λοιπόν!
Από αύριο αρχίζουν τα ωραία, πρωί πρωί ζυγιζόμαστε και ξεκινάμε δυναμικά,
φοβάμαι
και όμως κορίτσι μου είναι αλήθεια!
πρόσεχε μόνο τη χρήση των λιπαρών, (λάδι κ.λ.π) και το κοτοπουλο να είναι άπαχο
και τα φρούτα επιτρέπονται , όπως ακριβώς περιγράφεται στο πρόγραμμα.
Σας φιλώ όλες ,
καλημέρα σήμερα είμαι 72,8 το τσίμπισα το κιλάκι..
ʼντε τώρα δυναμικά και θα φύγουν...
φιλάκια πολλά
Καλημέρα! Παρασκευή σήμερα ζυγιζόμαστε,
τι το θέλαμε?
71,300 σήμερα, τι στο καλό σε μια εβδομάδα πήρα 1,300?
Α βρε Φώτηδες και Γιάννηδες τι μου κάνατε. Δε πιστεύω να είναι
πραγματικό βάρος , μάλλον για κατακράτηση μου κάνει.
Τικεράκι δεν αλλάζω πάντως και βλέπουμε....
Ζωή σα να πηγαίνουμε πακέτο πάλι ε?
Καλημέρα κορίτσια!
λιλακι πραγματικά πάμε πακέτο...αλλά οφείλω να ομολογήσω
ότι έφαγα πάρα πολύ έκανα γουρουνιές απίστευτες..β.εβαια δεν νομίζω ότι είναι
κανονικα κιλάκια αλλά θα δούμε..ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ..όλα θα πάνε
όπως τα θέλουμε!!!
καλημερα κι απο εμενα
88 ακριβως σημερα μετα απο 4 επισκεψεις σε δυο ημερες. ε, με τοσα που μου εβαζαν στη μουρη και λιγα εφαγα....
η αλλη ειχε πιατο με ρολο, πατσιτσιο, σουφλε σπανακι, πιττα, λαχανοσεφσαλατα με τα καλαμποκια της και τα διαφορα αλλα....ελεος....και απο πανω μια θεικη τουρτα....
και η αλλη 2 πιττες η μια με τυρι-πιπερια-ανιθο και η αλλη ζαμπονοκασεροπιττα, πεινιρλι, καλτσονε, σαντουιτσακια με αερος, μαγιονεζες και δεν συμαζευεται και διαφορα αλλα.....
χωρια τα κρασια που ηπια.....τωρα που το σκεφτομαι και το 88 μαι χαρα ειναι....
ξαναρχιζουμε λοιπον απο σημερα με 88 ολες μαζι παρεουλα
σημερα ποιπον μεχρι τωρα
7:45 10 πατατες λιλυς και ψωμι απο κουακερ
10:45 το ιδιο
νεκταρινι μου χαιρομαι που θα τα λεμε και απο εδω. ολες οι συνταγες θα μπαινουν εκει οκ?
Καλησπέρες στα κορίτσια μου, πως τα πάτε?
Χαίρομαι που μαζευόμαστε σιγά σιγά,
Μπαρμπούνι μου με ξελίγωσες παιδί μου, ! ʼσε και σε λίγο έχω να πάω κάπου
καλεσμένη και τρέμει το φυλοκάρδι μου, μα δε θα τελειώσουν αυτές οι γιορτές τελικά?
Το ψωμάκι με το κουάκερ είναι καινούργια ιδέα? Ξέρουμε τη συνταγή?
Εγώ γιατί δε την ξέρω? Αν την έχεις για πες την κι απο εδώ.
Τώρα θα σας πώ και τα δικά μου σημερινά , λοιπόν
έχουμε έως τώρα,
1) γιαούρτι , μπανάνα
2)κουλούρι Θεσ/κης
3) ψαρόσουπα
4) μήλο
5) άγνωστο! εδω είναι το πρόβλημα, θα κρατηθώ ή θα πέσω με τα μούτρα οεο?
ο θεός βοηθός. ! Θα σας τα πω αύριο ή αργά απόψε αν επιστρέψω σε καλή φάση
Αυτά για σήμερα , καλό βράδυ να έχουμε και καλά να περνάτε
γεια σας και απο μενα
ειπα και εγω να μπω να ριξω μια ματια στο μενου σας αλλα η Μπαρμπιτα με ξελιγωσε!!! Δεν μου λες κοριτσακι? ολα αυτα που γραφεις στο μπουφε, επιτρεπονται στην επγουορθ? γιατι αν ναι τοτε αλλαζω διατροφη!!!!! χαχαχαχαχαχαχ μπαινω στο κλαμπ σας!!!!!!
Εχω αντιγραψει τις συνταγες και τις προτασεις σας και αρχιζω απο Δευτερα να ετοιμαζω το μενου για τον καλο μου! Θα επισκεπτομαι και το τοπικ με τις συνταγες για να παιρνω ιδεες!
Σας ευχαριστω για την βοηθεια σας ομορφουλες μου! :)
--->Lily and JimQuote:
Originally posted by Lily
5) άγνωστο! εδω είναι το πρόβλημα, θα κρατηθώ ή θα πέσω με τα μούτρα οεο?
ο θεός βοηθός. ! Θα σας τα πω αύριο ή αργά απόψε αν επιστρέψω σε καλή φάση
Λιλένια,ακόμα να ξυπνήσεις!ʼρα το περάσαμε πολύ όμορφα το βράδυ της Παρασκευής!
Δεν ξέρω αν ο Θεός βοήθησε να κρατηθείς στο φαγητό,αλλά μάλλον έπεσες με τα μούτρα
στη διασκέδαση(για να μην πω πουθενά αλλού!)Αχ!Τα νιάτα!Ο έρωτας!Τα Παρασκευόβραδα...
--->Une belle historie - Michel Fugain 1972
Καλημέρα κορίτσια μου! Πώς πάμε σήμερα?
Εγώ όπως ήταν αναμενόμενο εχθές το βράδυ, υπέκυψα στους χιλιάδες πειρασμούς
αλλά χαλάλι, περάσαμε πολύ όμορφα, βρέθηκα ανάμεσα σε φίλους που είχα καιρό να δώ.
Καλά ήταν, βέβαια το φιλοδώρημα θα είναι κάποια γραμμάρια πάνω! τι να γίνει,
και οι αδυναμίες ανθρώπινες!
Ναντινάκι, σέυχαριστώ πολύ κοριτσάκι που μιλας με τραγούδια καλά ήταν, το ευχαριστήθηκα,
πάντα στα πλαίσια της κοσμιότητας, !:P
αλλά όχι αυτό που υποννοείς όχι δεν έπαιξε, μόνο τη ζεστασιά της φιλικής παρεούλας άφησα να με τυλίξει
και νομίζω οτι μερικές φορές κάτι τέτοιο μπορεί να σε ανεβάσει πάρα πολύ και να σε γεμίσει ενέργεια...
Σας φιλώ όλες πολύ και να έχουμε ένα υπέροχο Σαββατιάτικο πρωινό!
Και πως θα μπορούσα ποτέ να ξεχάσω το γλυκό μας κορίτσι την
Αλεξάνδρα μας, που σήμερα έχει τα γενέθλιά της??
Χρόνια πολλά καρδούλα μου, σου εύχομαι κάθε τι που επιθυμείς να σε αγγίξει, και μόνο καλά να σου φέρει αυτός ο γενεθλιακός χρόνος σου!!
(κοίτα να φάς και να πιείς όσο θέλεις απόψε στο πάρτυ σου! από αύριο οι δίαιτες, να είσαι καλά γλυκειά μου)
Το ένα φέρνει τάλλο, και έτσι χάλασα και τη σημερινή ημέρα,
σταματάω όμως τη γκρίνια γιατί δε βγάζει πουθενά.
Καιρό είχα να το πάθω αυτό το βραδυνό!
Εκεί που όλα πήγαιναν ρολόι, ξαφνικά νάτο το παραστράτημα βραδυάτικα.
Επινα καφέ με τη φίλη μου στο σπίτι της, και είχε την έμπνευση να μαγειρέψει μακαρονάδα,
πως στο καλό έφαγα μακαρόνια με κιμά και ήπια και μπύρα , να μη πω ούτε που το κατάλαβα
γιατί θα είμαι για γέλια. Το θέμα είναι οτι το έφαγα και πάμε γι'αλλα τωρα, α ναι ξέχασα, και μισό
κομμάτι μανιταρόπιτα με τα τυράκια της και τα όλα της . Ακόμη μια λάθος ημέρα.
Δε με πάει αυτός ο χρόνος, μέχρι και την Πρωτοχρονιά, πήγαινα τέλεια , τι έπαθα τις τελευταίες μέρες , δε μπορώ να φανταστώ.
Καλό βράδυ κορίτσια, αύριο όλα θα πάνε καλύτερα
ή μάλλον "ίσως αύριο όλα να είναι καλύτερα" όπως λέει ο ποιητής...
Μην αγχωνεσαι Lily και οι παρασπονδιες στο προγραμμα ειναι. Οσο για τον καινουριο χρονο μη μασας μια χαρα θα σου παει αρκει να το θελεις εσυ, ολα στο μυαλο μας ειναι!
Καλημέρα μας ! Τι μου κάνετε?
Εγώ ξύπνησα νωρίς, πάω βολτούλα για παραλιακό καφεδάκι , ευκαιρία και για λίγο περπάτημα
να ξεμουδιάσω αλλά και να ισοφαρίσω τη χθεσινή μακαρονάδα!
Να μου είσαστε καλά , χαλαρές και ευχαριστημένες
φιλιά
gkate>
σ'ευχαριστώ για την ενθάρυνση, σίγουρα έχεις δίκιο, και το υπερβολικό ντρεσσάρισμα στον εαυτό μας
μόνο κακό μπορεί να μας κάνει....
έπεσα σε σφάλμα, ε και λοιπόν? σήμερα είναι μια άλλη μέρα!
Καλημέρα!
Κι εγώ την πάτησα χτες αλλά με την κουβερτούρα.
Αντί να φάω 3 κομματάκια που έπρεπε έφαγα 6.
Πάντως μου αρέσει πολύ αυτή η δίαιτα γιατι δεν νιώθω ποτέ ιδιαίτερα πεινασμένη.
Και επειδή μου αρέσουν πολύ οι σούπες ,σε φουσκώνουν και δεν θες και ιδιαίτερα κάτι άλλο
Καλή συνέχεια σε όλες και ευχαριστώ που υπάρχετε.
ε δε πειραζει ...θα προσπαθησεις ξανα..μη σε ριχνει αυτο...Μη ξεχνας να πινεις πολυ νερο κ ας μη διψας!!!!!!!
Γεια σας, ειμαι καινουργια στην παρεα, σας διαβαζω ολο το μεσημερι και σας συγχαιρω για την προσπαθεια που κανετε. Επισης μεσα απο τα λεγομενα σας ψαχνω να μου να δωσω απαντηση στο αν αξιζει τον κοπο να ξεκινησω να προσπαθω για κατι που για την ωρα μου φαινεται πραγματικα βουνο (ειναι που πρεπει να χασω τουλαχιστον 20 κιλα για να ξαναβρω τον εαυτο μου).
Εχω την εξης απορια σχετικα με τις ομαδες τροφων:τα δημητριακα, κουακερ,βρωμη κτλ δεν ανηκουν στην ομαδα των υδατανθρακων? Γιατι εδω την βλεπω στην ομαδα τον αμυλων. Μια φιλη μου που ειχε παρει την συγκεκριμενη διατροφη απο γιατρο, της ειχε τα δημητριακα στην α ομαδα με τους υδατανθρακες. Συνεπως επιτρεποταν να φαει δημητριακα πχ μαζι με γαλα.
Περιμενω απαντηση σας κοριτσια...να ειστε ολες καλα.
Λοιπον kitty οπως βλεπεις δεν εισαι η μονη που θελει να χασει εικοσι κιλα (το αποδεικνυει το τικερακι μου)ομως πιστευω οτι πραγματικα αξιζει τον κοπο και οσο θα συνεχιζεις την προσπαθεια και θα ανακαλυπτεις οτι εχεις τη δυναμη να τα καταφερεις τοσο θα συνεχιζεις την προσπαθεια. Το πιο δυσκολο απ'ολα ειναι να κρατηθεις τις πρωτες 10-20 μερες απο κει και περα ολα θα παρουν το δρομο τους. Ασε που η σκεψη οτι θα ξαναμπεις σ'εκεινο το παλιο ξεχασμενο τζιν που εχεις στη ντουλαπα ειναι αρκετα δελεαστικη!Η το οτι το προσωπο σου θα ξεπριστει και θα επανελθει στα φυσιολογικα (αυτο που βλεπεις σε παλιες φωτογραφιες και σκεφτεσαι "Πω πω ποσο ωραια ημουν τοτε"),για ολα αυτα λοιπον πιστευω οτι αξιζει τον κοπο, τουλαχιστον σε μενα ετσι λειτουργει και παιρνω θαρρος. Τωρα οσο για τα δημητριακα θεωρω οτι ανηκουν στους υδατανθρακες, ομως μπορει να κανω και λαθος. Α, παρεπιμπτοντοντως καλως ηρθες στην παρεα μας!
:D Γεια σας :D
Ηρθα κ εγω να γίνουμε πολλες!!!! Ξεκίνησα κ εγω από σήμερα και θέλω να χάσω 15 κιλα? Προσπαθώ 8 χρονια να τα χάσω αλλα τπτ? !!! Αλλα αυτή τη φορά θα τα καταφέρω!!! ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ :D :D :D
( ʼντε γιατί κουράστηκα να τα κουβαλώ μαζί μου κάθε μέρα ? η μέση μου και τα πόδια μου μου κάνουν παράπονα? :P)
Καλώς τα κορίτσια! Χαίρομαι να έχουμε καινούργια παρεούλα!
Εύχομαι σε όλες
καλή επιτυχία, που σίγουρα όταν είμαστε όλοι μαζί είναι πιο εύκολο να έρθει!
Ξεκινάμε δυναμικά λοιπόν όλες μαζί, και με όλα τα κορίτσια που ήδη είναι στη παρεούλα μας.
kitty μου σχετικά με την ερώτηση που έκανες, σίγουρα τα δημητριακά πρωινού είναι υδατάνθρακες
με τη ευρεία έννοια, όμως είναι αμυλούχοι υδατάνθρακες, και για αυτό το λόγο οι δημιουργοί της διατροφής
αυτής κρίνουν οτι δεν πρέπει να συνδυάζονται με πρωτείνες (γάλα).
Αν ήταν έτσι γιατί vα μη τρώγαμε μακαρόνια με τυρί ή κρέας? Απλά γιατί κατ'αυτούς ο συνδυασμός αυτός
δημιουργεί ενώσεις που συγκεντρώνουν λίπος.
Ενώ μακαρνόνια με σάλτσα μπορούμε να φάμε άφθονα,και να χάνουμε βάρος, όπως και όλα τα δημητριακά μόνα τους.
Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο.
Καλή αρχή και καλή επιτυχία!
φιλιά σε όλες
δε τη πάτησες καλή μου, η κουβερτούρα επιτρέπεται σε λογική ποσότητα, που είναι περίπου στη 1/2 πλάκα κάθε φορά.Quote:
Originally posted by φοβαμαι
Κι εγώ την πάτησα χτες αλλά με την κουβερτούρα.
Αντί να φάω 3 κομματάκια που έπρεπε έφαγα 6.
Πάντως μου αρέσει πολύ αυτή η δίαιτα γιατι δεν νιώθω ποτέ ιδιαίτερα πεινασμένη.
Και επειδή μου αρέσουν πολύ οι σούπες ,σε φουσκώνουν και δεν θες και ιδιαίτερα κάτι άλλο
Καλή συνέχεια σε όλες και ευχαριστώ που υπάρχετε.
Όμως αν φάς λίγο περισσότερο συνδυασμένη σωστά, δεν έγινε και τίποτα που θα σε φέρει προς τα πίσω, μην ανησυχείς.
Απλά φρόντισε να μη συμβαίνει κάθε φορά αυτό , να περιορίζεσαι δηλαδή στη μισή πλάκα (περίπου 50 γραμ.)
να είσαι καλά, (και να μη φοβάσαι τίποτα :) )
φιλιά
Ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις σας. Κι εσυ Lily μου με βοηθησες αρκετα. Νομιζω οτι θα την κανω την προσπαθεια και οτι γινει. Και ελπιζω κατι ουσιαστικο να γινει αυτη τη φορα.
Εχεις δικιο gkate ειναι πολυ ωραια να σκεφτομαι οτι ισως ξαναμπω στο παλιο μου τζιν, οπως και σε πολλα αλλα παλια μου ρουχα, αλλα εχω και ενα κολλημα με τα γλυκα το οποιο πρεπει να ξεπερασω γιατι διαφορετικα δεν θα υπαρξει κανενα αποτελεσμα.
Ομως κοριτσια σας θεωρω συμπαραστατες μου σ΄αυτο το νεο εγχειριμα. Λετε κατι να αλλαξει?....
Αν το θέλεις θα αλλάξει... !!!
Ο αδερφος μου έχασε 40 κιλα σε 1 χρονο... κ δεν τα έχει ξαναπάρει εδω και 3 χρονια, ούτε ένα γραμμαριο!!!
(τα 15 του τα συμαζεψα εγω ...μην φυγουν απο την οικογένεια!!) Κ αυτο με σωστή διατροφη και μπολικη γυμναστικη!!! Ε για να πουμε την αλήθεια ζορίστηκε λιγάκι στην αρχη αλλα συνήθισε .... Και όλα αυτα γιατι ήθελε :)
athina, πολύ ανεβασμένη σε βρίσκω και μου φαίνεται θα γράψουμε τρελλές επιτυχίες,
Μπράβο κορίτσι μου, έλα να τα τσακίσουμε τα παλιοκιλά!
Lily ποσο διαστημα κανεις την συγκεκριμενη διατροφη και ποσα κιλα εχεις χασει συνολικα με αυτο το προγραμμα?