θελω να παρω εγκριση συντομαααα για το σλιβ..θελω να αδυνατισω και να μεινω ετσι για παντα...θελω ολος ο κοσμος να εχει την υγεια του και να μην εχει προβληματα....θελω να ειμαστε ολοι χαρουμενοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: )
Printable View
θελω να παρω εγκριση συντομαααα για το σλιβ..θελω να αδυνατισω και να μεινω ετσι για παντα...θελω ολος ο κοσμος να εχει την υγεια του και να μην εχει προβληματα....θελω να ειμαστε ολοι χαρουμενοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: )
θελω να βρει ο αντρας μου μια δουλεια και να βγουμε απο το οικονομικο αδιεξοδο!
θελω πολλα εε?
αυτο θελω μονο!
Kalos sas vrika files mou, katarxin na zitiso sugnomi gia ta greeklish alla meno stin Ollandia kai xreisimopoio to laptop tou suntrofou mou.
8ELO : 8elo to tilefonima apo to nosokomio gia tin epemvasi gastrikou by pass na ginei auton ton mina kai i epemvasi na ginei prin ton septemvri. 8elo o 8eos na mou dosi dunami kai kouragio na xaso ola auta ta 60 kila xoris alla problimata. 8elo meta tin epemvasi na gino kala kai na min xreiazome pia insoulini, xapia kai eksetasis. 8elo na gino manoula kai go gia mia fora sti zoi mou kai auti ti fora i egumosuni mou na min termatisti alla na fero ston kosmo ena ugies paidaki pou tha to kamaroso na megaloni. 8elo to paidaki mou na min klironomisi ta problimata ugeias mou oute to dna tis paxusarkias mou (kai arketon stin oikogeneia mou). 8elo na parei to xroma ton mation tou mpampa tou. 8elo na ksanatragoudiso (dioti feugontas apo tin ellada paei kai i kariera mou opoia kai an itan auti). 8elo na foreso rouxa apo ta zara :D 8elo na foreso rouxa pou tora den mporo. 8elo na foreso mini fousta kai sortsaki. 8elo na xeretiso ta upolimata melanxolias pou exo apo to parel8on mou kai ta opoia mou ta prokalese enas "antras"as ton poume..."antra". 8elo na ksexaso oti provlimata kai travmata psuxis mou prokalese (akoma me varenoun esto kai an eimai me neo suntrofo sti zoi mou). 8elo na fero ta pragmata mou (diakosmitika, keria kai mikroepipla) apo tin ellada giati ta agapo polu kai ta agorasa me kopo kai agapi. en teli thelo diladi na exo tin oikonomiki anesi na ta fero. 8elo na matho tin Ollandiki glossa grigora (kati pou den ginete tora), kai teleutaio ma polu sumantiko : 8elo na ksanagelaso me tin kardia mou opos ekana palia :)
Καλησπέρα Ninap,καλώς ήρθες! Εύχομαι όλα αυτά τα ''θέλω σου'' να πραγματοποιηθούν σύντομα!!:roll:
....να μπορεσω να μιλησω....
απο το απογευμα δεν βγαινει φωνη... η πλακα ειναι οτι δεν εχω αλλο συμπτωμα... μονο αφωνια :(
θελω........... ενα ησυχο μπαλκονι μπροστα στη θαλασσα, θελω να ακουω μονο το κυμα και το γρατζουνισμα της κιθαρας του σε ακανονιστο ρυθμο, ενα μπουκαλι παγωμενη τεκιλα και το μωρακι μου να κοιμαται στη δροσια χαρουμενο κατω απο μια κουνουπιερα, τι κριμα που τα χρηματα η μαλλον η ελλειψη αυτων με κανουν να μην μπορω να εχω οσα θελω:(
Να εχουμε ολοι Χαρα, Ευτυχια, Ειρηνη, Αγαπη και ΥΓΕΙΑ!! :)
Σε ολο τον κοσμο, σε ολο τον πλανητη σε ανθρωπους, φυτα και ζωα!!
Αρμονια...
euxaristo toooso polu kai xerome pou sas vrika ooolous edo :D oles sas oi epithumies euxes mou.Quote:
Originally posted by elafaki20
Καλησπέρα Ninap,καλώς ήρθες! Εύχομαι όλα αυτά τα ''θέλω σου'' να πραγματοποιηθούν σύντομα!!:roll:
Θελω να πανε ολα καλα με την επεμβαση,να γυρισω καλα σπιτι μου,να εχω καλη απωλεια κιλων και να ειμαι καλα με τον εαυτο μου.
Γλαυκη μου ολα τα θελω σου θα πραγματοποιηθουν συντομα!
οσο το να εισαι καλα με τον εαυτο σου νομιζω ειναι περιτο αφου εισαι μια χαρα τωρα μετα θα εισαι ακομη καλυτερα!!!!!
Να μου ελεγαν οτι ολα ειναι ενα μαγαλο και κακο αστειο...
Αλλα τουλαχιστον μπορουν να πανε ολα καλα? Και να μην ξαναβγει ΠΟΤΕ του? Μονο αυτο!!!
Χαρα, Ευτυχια, Ειρηνη, Αγαπη και ΥΓΕΙΑ σε ολους μας!!! :(
να χασω αλλα 7 κιλα. μονο αυτο. τα υπολοιπα μετα :|
Να μου δωσει ο πνευμονολογος αυριο το ΟΚ να περασουν αλλες 19 μερες και να μπω χειρουργιο.....!!!!!!
Απολύτως κανένα!
Ό,τι είναι να γίνει ας γίνει!
Εγώ είμαι εδώ να το διαχειριστώ!
Ουυυυ κορίτσι έτοιμο για όλα;;; :thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by NADINE
Απολύτως κανένα!
Ό,τι είναι να γίνει ας γίνει!
Εγώ είμαι εδώ να το διαχειριστώ!
Έτσι νιώθω κι ελπίζω να μην προκαλώ την τύχη μου!
Ως προς τα θέλω,βαρέθηκα να λυπάμαι για όσα δεν έχω
ή να ονειρεύομαι για όσα περιμένω...Το τώρα είναι ό,τι είναι.
Κι ό,τι καλό είναι να'ρθει,καλοδεχούμενο με ανοιχτές αγκάλες!
Κι ό,τι κακό,όσα παρόμοια του προηγήθηκαν με κάνουν να πιστεύω
πως θα βρω τρόπο να το διαχειριστώ κι αυτό!Έχουμε απύθμενες δυνάμεις!
Να ξεφύγω!
Soul Asylum - Runaway Train
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup:Quote:
Το πιο μεγάλο ΘΕΛΩ μου αυτή την στιγμή θα ήταν η Lays να μην είχε εφεύρει τα άτιμα τα σνακ Δημητριακών Όλικης Αλέσεως που φτάνω μπροστά τους στο ράφι του μάρκετ σαν υπνωτισμένη και τρώω όλο το σακουλάκι με τέτοιο πάθος σαν να εξαρτάται η ζωή μου από αυτό !!!!!
Κύριε των Δυνάμεων!!! Εγώ που έχω κόψει μαχαίρι το κάπνισμα!!!!
το μεγαλύτερο μου ΘΈΛΩ αυτή τη στιγμή είναι να με βρουν οι γιορτές φέτος κάτω από τα 110 κιλά , και να διατηρήσω το βάρος μου κατά τη διάρκεια τους .
Το πιο δυνατο θέλω αυτη τη στιγμη ειναι να ξεκολησει η ζυγαρια μου ................ Κολλησε πολυ γρηγορα................
Alma, αυτο θελω και εγω!!!!!!!!!!!
Αυτη η γ-------η η ζυγαρια δεν κατεβενει με τιποτα...
Θα ξεκολησει Veronika απλα μας παιδευει..........:grind::grind::grind::gr ind::grind::grind::grind:
ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????????
Αυτο δεν το ξερω , εμενα τωρα 2 εβδομαδες κολλησε ...........ευελπιστω οτι μεσα στο Δεκεμβρη θα ξεκολλησει . Εφοσον εγω ειμαι τυπος και υπογραμμος με τη διατροφη μου , πλην ελαχιστων εξαιρεσεων , δεν ειναι στο χερι του Veronika να μεινει κολλημενη ..
Αν ωστοσο μεχρι τα Χριστουγεννα δεν ξεκολησει θα την πεταξω απο τον 5ο οροφο που μενω ........
Τοσο μεγαλο διαστημα κολημενη και τοσο νωρίς????????
δλδ παρακατω τι θα γινει????????????
Αχ Veronika μου δεν θέλω να το σκεφτομαι ............. Σήμερα κλεινω 6 εβδομαδες χειρουργειου , και τα 10 κιλα τα εχασα στον πρωτο μηνα , εκ τοτε τιποτα ............. εσυ πως τα πας ? εγω σημερα εκανα ατασθαλια και εφαγα 1/2 φετα ψωμι ψιχα ............ το ψηλεψα τοσο πολυ !!!
εγω χειρότερα ....... σε 10 μερες κλεινω 2 μηνες,
εχασα 14 τον πρωτο μηνα και 1,5 σε 20 μερες....
φοβερή αναλογία εεεεεεεεεε........
νοιωθω οτι κατι δεν παει καλα!
εκανα και εγω μια ατασθαλια πριμ δυο μερες,
μια ολοκληρη σοκοφρετα.... την ευχαριστήθηκα ομως....
Ολα καλα πανε , αυτο μην σε φοβιζει ..............απλα ο οργανισμοες κανει την '' ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ '' του.............Μην ξεχνας οτι για αυτον ειναι ενα σοκ τοσα πολλα κιλα σε λιγο διαστημα και ταυτοχρονα και τοσο λιγο φαγητο .............. Οσο για την ατασθαλια μπραβο εγω δεν εχω τοσα κοτσια !!!!:roll::roll::roll::roll::roll:
μηπως οι παλαιοτερες γνωριζουν κανα ....κολπακι που
θα βοηθησει τη ζυγαρια να ξεκολισει?
Θέλω οι αποπάνω μου να πιστέψουν πως όσο ακολουθούν τους κανόνες των γιατρών τους θα χάσουν τα κιλά τους θέλοντας κ μη!!!!
(κολπάκι...περπάτημα,πολύ νερό κ καθαρή πρωτείνη -κοινώς κρέας και όχι λαχανικά που κάνουν κ κατακράτηση )
Αχ βρε Aggeloudaki ............δεν περπαταω καθολου , οσο για πρωτεινη δεν παει σκετη κατω θελει και το καροτακι της και το κολοκυθακι της ............... Για το νερο να μην μιλησω καθολου ...............
Παντως Aggeloudaki ευχαριστω για τη συμβουλη θα προσπαθησω να μετριασω τα λαχανικα και να τρωω πιο πολυ πρωτεινη ............ Ειναι κατι που δεν το γνωριζα ...............:thumbup::thumbup::thumbup:
αλμα μου...έχεις τον διαδρομάκο σου,,,ανέβα επάνω και κάνε μισή ωρίτσα την ημέρα σε πολύ αργό ρυθμό,θα δεις πόσο θα σε βοηθήσει!!!το νερό πάλεψέ το,ή έστω πολλά υγρά χωρίς θερμίδες!!!βοηθάει κ στην δυσκοιλιότητα το νερό.Μόλις σταματήσεις τα αλεσμένα θα δεις,ειναι πιο εύκολο να φας ένα κομματάκι κοτόπουλο ψητό από το να είναι νιανιά,θα βάζεις κ το αλατάκι σου,το λεμονάκι σου θα είναι μια χαρά :0
Το νερο τωρα για να πινω ριχνω λιγο χυμο χωρις ζαχαρη ή ζωμο λαχανικων ............οπως και να εχει το παιδευω ............ εκεινο που πρεπει να κανω ειναι αυτο που λες να βαλω μπροστα το διαδρομο ........Βλακεια μου μεγαλη .Και μου το ειπε ο γιατρος πολυ περπατημα αλλα εγω ........τιποτα ..........
θελω να ξεκολησει επιτελους η ζυγαρια μου.....:rolleyes:
Έλα μωρέ,Μαράκι!Δε φταίει η καημένη η ζυγαριά σου!Quote:
Originally posted by mariakriti
θελω να ξεκολησει επιτελους η ζυγαρια μου.....:rolleyes:
Η βαρύτητα την κάνει να είναι κολλημένη στο πάτωμα σου.
Αλλά κι εσύ,μη χαλιέσαι που της είσαι της γης περισσότερο ελκυστική απ'όσο θα ήθελες...
Ευχήσου να είσαι εξίσου ελκυστική και σ'εσένα καθώς και σε όσους ποθείς(αν δεν ισχύει ήδη)
Επαναπροσδιορίζοντας τις προτεραιότητες μου το πιο μεγαλο ΘΕΛΩ ΜΟΥ αυτή την στιγμή είναι να πάνε όλα καλά την δεύτερα με τις εξετάσεις μου ………….. η υγεία είναι υπέρτατο αγαθό ……………..
Έτσι μπράβο,Άλμα μου!Να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα στις εξετάσεις σου!Να σφίζεις από υγεία και τώρα και για πάντα(ει δυνατόν!)
Σε ευχαριστω Nadine μου ........:blush:
Καλη σας μερα κοριτσια.
Πανω απο ολα υγεια μας, γι αυτο και πήραμε τοσο μεγαλες αποφασεις
(sleeve) για τον εαυτο μας.
Ολα καλα θα πανε και θα ειμαστε και κουκλες......
Σημερα η ζυγαρια κατέβηκε λιγο (γουπιιιιιιιι....) εφτασα στο 111,5
δεν θα αλλαξω το ticker μεχρι να να φύγει το μισο γιατι την προηγουμενη
φορα που ....εκλεψα, το μετανοιωσα.......
Mariakriti, μην εχεις παραπονο απο την απωλεια σου, εισαι σουπερ ουαουουου....
μακαρι και εγω ετσι.
Alma σου ευχομαι να πανε ολα καλα με τις εξετασεις, και γιατι να μην πανε??????