...επειδή ότι δε μπορείς να πεις στα σοβαρά,το λες στην πλάκα ως γνωστόν...
Printable View
...επειδή ότι δε μπορείς να πεις στα σοβαρά,το λες στην πλάκα ως γνωστόν...
Το θέμα είναι τι γίνεται όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους που καταλαβαίνουν πότε κάποιος κάνει δήθεν πλάκα. Αυτό συνέβαινε με τον πρώην μου. Προσπαθούσε να κάνει αστειάκια και μέσα από αυτά να περάσει τα παράπονα ή τις ανασφάλειές του και το μόνο που κατάφερνε είναι να με εξοργίζει. Κι αυτό για το πλάγιο του θέματος. Η απάντησή μου ήταν πάντα η ίδια. Γιατί δεν τα αφήνεις αυτά, να μου πεις ευθέως τι σε απασχολεί?
Ιδίως η ανασφάλεια είναι κάτι που κάνει "μπαμ" από χιλιόμετρα. Γι' αυτό και έκοψα παρόμοιες συζητήσεις. Αν είχα έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα μου και παρόλα αυτά ένιωθα ανασφαλής, θα του περιέγραφα απλά το πώς αισθάνομαι και θα περίμενα αντιδράσεις.
ηρεμίστε λίγο ρε girls μην λέτε τα αυτονόητα με τόσο δραματικό τόνο.!αυτό ακριβώς που λέτε περιγράφω για τον εαυτό μου μέσα απτο διάλογο.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ δεν υπάρχει ο διάλογος boulianas με φίλο της, τα καλύτερα χάνω!!!
Αν δεν είχες χαρακτηρίσει τον φίλο σου παχουλοκομψό, θα πίστευα ότι μου έχεις φάει τον γκόμενο αλλά είναι τσίρος κι έτσι γλιτώσαμε το μαλλιοτράβηγμα. Μιλάμε, καρμπόν τα άτομα :-Ρ
κατάλαβα!ωραία περνάτε κ εσείς!
τον καημένο τι τον περιμένει,θα πάμε και διήμερο τώρα. χαχαχαχαχ!στην κόλαση θα πάω΄!
Μην τον λυπάσαι καθόλου, μια χαρά περνάει, αλλιώς δεν θα καθόταν! :-D
Σημερα τιμησα κι εγω την αγορα της Ερμου.Τι λαοθαλασσα ηταν αυτη!Σαν ακριδες εχει πεσει ο κοσμος να προλαβει.Πηρα ρουχα σε μικροτερα νουμερα, πχ φορεμα σε Medium(αν ειναι δυνατον εγω εψαχνα παντα τα large και δε μου μπαινανε κιολας), και παντελονακι επισης σε μικροτερο νουμερο.Μια χαρα.Αλλα πολυ ταλαιπωρια.Τρεξτε να προλαβετε γιατι δε βλεπω να μενει τπτ καλο.
αχ κ γω παντελονι γυμναστικης medium!!!!!!!!!!!!!!!
κ μου ειναι χαλαρο!!!!!!!
κ τι nick fit fry
που ειναι στενα τα ατιμα στημεση!!!
παλια δεν τα εβαζα καν γιατι πιεζαν κ πετουσαν ολα...
κοραλακι υπεροχη αισθηση εεε??
εγω ακομα μια καταθλιψη την παθαινω οταν βλεπω τα παλια παλια μου ρουχα αλλα ηδη χωραω σε αρκετα, τα περισσοτερα μπορω να πω, προ εγκυμοσυνης αγαπημενα ρουχα που ειχα κρατησει με την ελπιδα πως καποτε θα τα ξαναφορεσω... και τελικα, τα καταφερα.
θελω και τα αλλα ομως!!!
παντως, τρια νουμερακια αντιο!!!!
μπράβο σου λουκουμάκι, εις κατώτερα!!
κανεις πλακα ετσι>? οχι απλα καταθλιψη, καταθλιψαρα!Quote:
Originally posted by loukoumaki
κοραλακι υπεροχη αισθηση εεε??
εγω ακομα μια καταθλιψη την παθαινω οταν βλεπω τα παλια παλια μου ρουχα αλλα ηδη χωραω σε αρκετα, τα περισσοτερα μπορω να πω, προ εγκυμοσυνης αγαπημενα ρουχα που ειχα κρατησει με την ελπιδα πως καποτε θα τα ξαναφορεσω... και τελικα, τα καταφερα.
θελω και τα αλλα ομως!!!
παντως, τρια νουμερακια αντιο!!!!
τα παλια ρουχα τα εδωσα ολα ΟΛΑ
κ στην εγγυμοσυνη καλα ναμαστε θα παρω νεα ρουχα, ναμαι μοντερνα εγγυος, οχι παιζουμε!
τωρα ο στοχος μου ειναι να χωρεσω ξανα σε ενα παντελονι που ειναι ιδιο νουμερο με τα αλλαπου πηρα αλλα ειναι πολυ στενο...
απορω πως μου χωρουσε στο δοκιμαστηριο τοτε!
θυμααι ρουφουσα κοιλια κτλ με τη λογικη οτι θα χασω βαρος
αλλα η ρουφιανα δεν εχασα χαχαχαχα
τωρα ομως θα μου μπει!
μαζι με τον αυγουστο!
για όσες ετοιμάζουν τα πορτοφόλια τους για πτώχευση δείτε κι αυτό --->ORIS
δεν ξέρω τι παίζει από τιμές και ποιότητα πάντως έχει ορισμένα που μου άρεσαν! το βρήκα καθώς έψαχνα στο νετ επειδή προγραμματίζω την εβδομάδα μόδας για μένα χεχεχεχε
Στο yours να κοιταξεις..
Εγω ψωνιζω αποκλειστικα απο εκει πια.
Παρα πολυ καλες τιμες και το πιο βασικο εχουν καλη γραμμη τα ρουχα..
Φτιαχνεις ντουλαπα με λιγα χρηματα :wink2:
Τωρα ετοιμαζομαι κι εγω για χειμωνιατικα :bouncing:
ωραία είναι! που έχει καταστήματα ξέρουμε ή ψωνίζεις online?
Εχω ξενοιασει αληθεια..Ουτε να τρεχω σε μαγαζια να βαζω, να βγαζω να ιδρωνω και ταλαιπωριες (και να τα πληρωνω χρυσα)
Απλα ενα κλικ σε οτι μου αρεσει και τα εχω σε μια βδομαδα
από ποιότητα και sizes όλα καλά; είναι στενή η γραμμή τους; πάντως πολύ καλό έχει αρκετά ωραία ρούχα ευχαριστώ!
Ναι τα ρουχα εχουν καλη εφαρμογη! Γι'αυτο εχω κολλησει εκει..
Απο evans πχ τα παντελονια μπροστα σακουλιαζουν και επρεπε να τα μεταποιησω οσες φορες πηρα.. Και δεν ξαναπαιρνω απο εκει
Απο ποιοτητα ναι εμεινα πολυ ευχαριστημενη..
Και εχει και τελειες πιτζαμες ε!! Πραγματικα ηταν ενα προβλημα δεν εβρισκα πουθενα!
Ειχε και μια εκπτωση το καλοκαιρι και πηρα μπολικες :bouncy:
φαινεται να εχει πολυ ωραια jeans αλλα η φαση με τα νουμερα ειναι μεγαλο μπερδεμα..
αυτο το 14-32 που λεει ειναι σαν τα νουμερα του marks and spencers?
Παρατήρησα ότι οι εταιρίες με μεγάλα νούμερα χρησιμοποιούν στους καταλόγους τους ψιλοαδύνατα μοντέλα. Το είπα κιόλας σε πωλήτρια σε κατάστημα της Ulla Popken. Ζήτησα να δοκιμάσω μπλούζα, που στον κατάλογο φαινόταν τέλεια. Από κοντά και πριν τη φορέσω είδα ένα άκομψο τσουβάλι. Τότε το είπα και το παραδέχτηκε και η πωλήτρια. Είπε πως χαζεύουν και οι ίδιες τους καταλόγους και περιμένουν να έρθουν τα σούπερ ουάου ρούχα και όταν έχουν παραλαβή, απογοητεύονται.
αφηστε κοριτσια, χθες εβγαλα χειμωνιατικα...
ποια χειμωνιατικα...παντελονια δεν εχω ουτε ενα, ειναι ολα τεραστια,
ακομα κ οσα ειχα κρατησει γιατι νομιζα θα μουκανουν...
οι μπλουζες φαινονται ξεχειλωμενες καποιες κ αλλες τεραστιες,
απογοητευτηκα τελειως, μου ερχοταν να βαλω τα κλαμματα με το πως ειχα παχυνει...
εχω μια κυρια που με βοηθα στο καθαρισμα 1 φορα τη βδομαδα κ ετυχε να ειναι εκει
κ μου λεει "βρε κοριτσι μου σημασια εχει οτι αδυνατισες κ εισαι κουκλα, μη σκεφτεσαι το πριν,
θα παρεις αλλα μολις πας αθηνα..."
παιδια αν ειναι δυνατον με εριξε το οτι ΗΜΟΥΝ τετραπαχη...
δηλαδη δεν εχω καν τσιπα πανω μου να ευχαριστηθω το πως ειμαι?
πρεπει να μαθουμε να εκτιμουμε τους εαυτους μας οταν κανουν βηματα προς το καλυτερο
κ οχι να μας ριχνουμε κ αλλο.
αυτα τα ολιγα αλλα...πονεμενα.
ελπιζω να μη ξαναβρεθω ποτε σε τετοια δυσαρεστη θεση παρα μονο με τα ρουχα εγγυμοσυνης...
κ μονο στο σημειο της κοιλιας !
Δε μου λες Κοραλάκι, αν ερχόταν τώρα μία νεράιδα και σου έλεγε ότι θα σε αγγίξει με το μαγικό της ραβδάκι και θα γίνεις πάλι όπως ήσουν, για να σου κάνουν τα ρούχα σου, θα ήσουν πιο χαρούμενη? Δε νομίζω.. Ζήσε κοπέλα μου αυτή τη μοναδική στιγμή! Μακάρι να άνοιγα τη ντουλάπα μου και να ήταν όλα τα ρούχα μου τεράστια, θα τα έκανα όλα στάχτη και μπούρμπερη!!
ναι αλλα ειναι κ ολα μαυρα βρε αβα, ΜΑΥΡΑ
φορουσα μαυρα το ζωον ολη μου τη ζωη λες κ ειχα κηδεψει κανενα δικο μου φωτια να με καψει
μουχει μαυρισει η ψυχη
ανοιξα την ντουλαπα να ντυθω για τη δουλεια κ αντικρισα τη μαυριλα κ σχεδον εκλαιγα
φορουσα μαυρα να κρυψω τι?
τα νιατα ή την ομορφια μου?
γιατι σιγουρα το παχος δε κρυβοταν...
φετος ολο χρωματιστα θα φοραω, κοκκινα μες τον χειμωνα,
γιατι με ΒΑΡΕΘΗΚΑ με μαυρα κ να κρυβομαι!
α στο καλο μου μη πω τιποτε αλλο δηλαδη...
και η δική μου ντουλάπα κάπως έτσι είναι κλαψ κλαψ.....
Κορίτσια, κι εμένα η γκαρνταρόμπα μου είναι μαύρη σαν καλιακούδα! Βέβαια, να υπενθυμίσω ότι το μαύρο το λατρεύω. Είναι χρώμα με στυλ και άποψη. Είναι ουδέτερο. Δεν κινδυνεύεις να κάνεις στυλιστικά λάθη. Οπότε, μη μου θλίβεστε, ωραίες μου κυρίες! Χαρείτε το νέο σας σώμα, με ή χωρίς μαύρα!
Το μαυρο οντως ειναι υπεροχο χρωμα. Και γω το τιμαω. ;) Τα περισσοτερα βραδινα ρουχα μου ειναι μαυρα. Λατρευω τα μαυρα φορεματα που ειναι στενα και εχουν ενα ανεπαισθητο ανοιγμα το φινιρισμα. ^^ επισης εχω κολλημα με την δαντελα. Την θεωρω ιδιαιτερα θυληκη.
Γιατί, τα μαύρα εσώρουχα πίσω πάνε? Θυμίζουν σε τίποτα πενθούσα? Μια χαρά είναι το μαύρο τελικά! (Εκτός αν πενθείς πραγματικά, για να σοβαρευτούμε και λιγάκι). Όταν καλούμαι να πάω σε κηδεία αγαπημένου προσώπου και επιβάλλεται να φορέσω μαύρα, δεν το θέλω, το πιστεύετε?
Aχ και εμενα ολα τα χειμωνιατικα τεραστιοτατα ειναι και δεν εχω παντελονι να βαλω,μονο 1 τζιν που στενεψα αλλα και που πριν δεν μου εκανε!
Το ειχα απ'το λυκειο φυλαγμενο!
Χαιρομαι ομως!!:bouncy:
Και εμενα ολα μαυρα ειναι,βασικα οι μπλουζες γιατι εχω κομπλεξ με το στηθος μου και δε θελω να τονιζεται με ανοιχτοχρωμη μπλουζα.. :(
Ενταξει σημερα μεγαλο FAIL στα H'N'M.
Χτες πηγα στα Oyshο να παρω ενα σουτιεν... παιρνω λοιπον ενα 75Β οπως παντα. Παω σπιτι και ειχε χωρο για μενα και αλλα δυο βυζια... Παω ξανα σημερα να δω αν το Α μου κανει... και πληροφορουμαι οτι το Oysgo βγαζει σουτιεν μονο σε Β. Παιρνω κατι βρακια λοιπον και φευγω. Παω στα h'n'm. Βρισκω ενα σουτιεν Α cup. Το βαζω και ηταν και αυτο σχεδον μεγαλο. Αποχαιρετα το λοιπον το στηθος σου που χανεις...!!!
Εχεις να παρω απο εμενα Πενελοπε οσο θελεις!!
Μονο εμενα με -30 κιλα,μικρυνε 1 νουμερο μονο;;;
Ζηλευω!!!
Να μη ζηλευεις καθολου... Ουτε 13 χρονων δεν ειχα τετοιο στηθος...
Ειναι βασανο το πολυ μεγαλο στηθος,ακου με!
Ti megethos eisai one?
Ναι ουτε και μενα μου αρεσει το μεγαλο στηθος ρε συ... αλλα A cup? Ελεος!
Ειμαι σε μια μαρκα που δε θυμαμαι 80Ε
και σε Luna 85DD
Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Ειμαι σε μια μαρκα που δε θυμαμαι 80Ε
και σε Luna 85DD
Μια χαρά είσαι!!!! Εγώ είμαι 95F τώρα. Προηγουμένος ήμουνα 95Κ και το Κ ήταν μικρό αλλά δεν υπήρχε πιο μεγάλο. Και αυτό ήταν με ειδική παραγελία
Πωπωπω τρελο νουμερο το 95Κ ε?
Ομως ρε Πωλινακι μιλαμε και σχετικα με κιλα!
Αλλο 124 με 95Φ και αλλο 70 με 80Ε!
Ναι κούκλα μου το ξέρω. όμως οπως σου είπα οι πληγές είναι αρκετά μεγάλες. Δεν είναι σαν την προσθετική που δεν φένετε τίποτα. Αν θες μπορώ να σου στείλω φοτο να δεις τις πληγές. εγώ πιστεύω πως μόνο άμμα σου είναι πραγματικά χαλασμενο/γκρεμισμένο αξίζει να το κάνεις. ʼλλοστε το Ε δεν είναι και το τεράστειο στήθος!!! Εγώ το δικό μου το θεωρώ μικρό να σου πω την αλήθεια!Quote:
Πωπωπω τρελο νουμερο το 95Κ ε?
Ομως ρε Πωλινακι μιλαμε και σχετικα με κιλα!
Αλλο 124 με 95Φ και αλλο 70 με 80Ε!
E οχι και μικρο βρε Πωλινακι!
Απ'οτι ξερω κανουν μια ουλη κατω απ'το στηθος!
Δεν ειναι ετσι;
Ισως επιδή είχα συνηθύσει τον εαυτό μου με το γυγάντιο στήθος μου. Φυσικά λατρέβω το νέο επηδή τώρα μπορώ να βρίσκω πιο άνετα μπλούζες.Quote:
E οχι και μικρο βρε Πωλινακι!
Απ'οτι ξερω κανουν μια ουλη κατω απ'το στηθος!
Δεν ειναι ετσι;
Είναι γύρο από την θυλή, μια κάθετη από την θυλή μέχρι κάτω από το στήθος και μια οριζόντια κάτω από το στήθος που ξεκινάει από κοντά στην μασχάλη σχεδόν και καταλίγει στο μέσος εκεί που είναι το κενό ανάμεσα στο στήθος. Ενα σχήμα σαν άγκυρα έτσι να το φανταστείς.