Αλλά γιατί φορουμιάζεσαι αν σήμερα παντρεύεσαι;
Χμ...κάτι δεν πάει καλά...
Printable View
Αλλά γιατί φορουμιάζεσαι αν σήμερα παντρεύεσαι;
Χμ...κάτι δεν πάει καλά...
Καλο μου ναντινακι οχι! εχω βαλει το τικερ να αρχισει να μετραει απο τις 24 του μηνα κ μετα, γιαυτο λεει 0 μερες χιχιχ
Shmera
μερα πρωτεινης
μετα απο 12 ωρες
~πρωι
1 καπουτσινο (γαλα)
1 ομελετα (εξω) με 3 αυγα, τυρι, γαλοπουλα
~ενδιαμεσο
καφε σκετο
~μεσημερι
περκα μαγειρεμενη λαιτ, 2 παλαμες
αναμεικτη σαλατα
~βραδυ (8 τελευταιο γευμα)
1 κ 2/3 μπιφτεκια μεγεθος παλαμης εκαστο
2 φ. τυρι
2 φ. ντοματα
1/2 χωριατικη, ολη την φετα
Καλο μου ταξιδι! σας βλεπω ξανα σε 2-3 μερες αν δεν εχω νετ εκει...θα μου λειψετε!
τελευταιο γευμα σημερα θαναι το μεσημεριανο, αρχιζω νηστεια βαρβατη, αυριο προβα νυφικου!
WELCOME BACKQuote:
Originally posted by badgirl11
τα υπολοιπα κιλα θα φυγουν τωρα! πεισμωσα! α στο καλο. Ναι θα κανω διαιτα κ νηστειες! I'm back
ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!!!!!!!!
αντε τελεια!καλο ταξιδι αντε με το καλο!
Χθες έφαγα:
09:00 1 τοστ
13:00 ½ μπούτι κοτόπουλο + ~ ½ φλιτζ. πατάτες στο φούρνο + 1κ. τυρί φέτα (στο πόδι, σπίτι μου.....καθώς τάιζα το παιδί)
Έπειτα πήγα στο σπίτι του αδερφού μου, και εκεί έφαγα:
16:00 λίγο χταπόδι στα κάρβουνα, ~7-8 ντολμαδάκια κονσέρβα, 2φ. ψωμί με λαδορίγανη
17:00 2 μπουκιές μπανάνα, 1βούτημα με σοκολάτα και μαρμελάδα
18:00 1παγωτό έγραφε 340 θερμίδες......
20:00 ½ τοστ + 5-6 πιροσκάκια
23:00 1πιάτο κοφτό μακαρονάκι με κόκκινη σάλτσα
Σήμερα μέχρι τώρα έφαγα:
09:00 1τοστ με τυρί λάιτ, γαλοπούλα, ντομάτα και αγγούρι
11:00 1/2 τυρόπιτα + 1σοκολατάκι
13:00 1πιάτο μακαρόνια κοκκινιστά + ½ μπούτι κοτόπουλο
15:00 2 καλαμάκια κοτόπουλο + ~15 πατάτες τηγανιτές με τυρί + 1 φέτα ψωμί
.................................................. ..................................................
Αυτό που θέλω τώρα, (για να μην σαλτάρω) και μετά από τόσες βλακείες που έχω κάνει αυτές της μέρες
είναι να ξαναμπώ σε ένα σωστό πρόγραμμα άμεσα....οπότε, λέω να επανέρθω και εγώ δυναμικά.......
ξεκινώντας από τώρα και όχι από αύριο (και ο ...... Θεός βοηθός)
τώρα θα φάω 5 μούσμουλα
και το βράδυ 1 γιαούρτι <<αν δεν σαλτάρω πάλι>>
Πρέπει να το κάνω και θα το κάνω.
καλησπερα καλησπερααααα
σημερα εχουμε...
πρωι
τοστ γαλοπουλα-τυρι
χυμος πορτοκαλι
μεσημερι
μισο στοιθος κοτοπουλο
1 πατατα ψητη
σαλατα
βραδυ
δημητριακα ολικης αλεσης
αυτα για σημερα...
+1 perrier
σημερα ξυπνησα αργα και δεν εχω κ πολυ όρεξη.
ηπια ενα τσαι ροδακινο, 8 ποτήρια νερο και εχω φαει ενα πορτοκαλι,ενα κομματι τυρι, 2 κουτ.σουπας ρύζι και τωρα λεω να παρω το φακελακι λιποτοξ μου.αν κ δε πειναω ιδιαιτερα.ισως σε διο τρεις μερες να αρχισω τη διαιτα της Δαναης.περιμενω εξελιξεις απ οσες αρχισαν.
Semie μου
Μην αγχώνεσαι, τα πας τέλια θα έλεγα?..
Έχεις χάσει παραπάνω από ότι πρέπει να χάνει κάποιος στα κιλά σου?.
Μάλλον κάνεις κάτι στερητικό??
Να προσέχεις τον εαυτό σου καρδούλα μου?..
Τα lipotox είσαι σίγουρη ότι τα έχεις ανάγκη?
5 κιλά σε 1 μήνα?
Γιατί τόση βιασύνη?
εμενα μου φαινοντα λιγα...δε ξέρω απλα θέλω τοσο πολύ να προλάβω το καλοκαιρι που ουσιαστικά νοιώθω οτι αν νοιωθω παλι χοντρη το καλοκαιρι δεν θ τ αντεξω.
τα λιποτοξ με κανουν να μην πειναω καθόλου.βασικα τα χαπια απλα τα χω τωρα κ εφοσον δεν εχουν θερμιδες και ειναι φυτικα λεω να τα τελειώσω.τα φακελάκια μ αρεσουν παρα πολύ.τωρα πηρα το φακελάκι και νοιώθω σα να φαγα παγωτό σοκολατα.!
το μονο που μου χει λειψει ειναι οι τηγ.πατατες.τπτ αλλο.αν κ εχω εχω φαει 2-3 φορές μεσα σ αυτο το μηνα.αλλα σκέφτομαι να κανω μια μερα υδατανθρακες μια μερα πρωτεινες μηπως χασω πιο πολλα.
θελω να τα κανω ολα σωστα,αρχισα να πινω νερο,τσαι κ να προσεχω,κανω διαδρομο.αλλα γενικα ειμαι ανυπομονη ρε γμτ.
σε ευχαριστω παρα πολυ που ενδιαφερεσαι,εισαι πολύ γλυκειά.
Σου εύχομαι να φτάσεις σύντομα τον στόχο σου και να είσαι μια θεά στην πλαζ
Απλά να προσέξεις το μετά??..
Μετά τα λιποτόξ τι?
Ίσως να σου ανοίξει η όρεξη πάλι, και μετά ίσως να νοιώσεις ότι δεν μπορείς να ξανακάνεις ποτέ κάτι στηριζόμενη στις δικές σου δυνάμεις. Και ίσως, ίσως λέω?.. να τα πάρεις πάλι πίσω με το παραπάνω?
Απλά να προσέξεις το μετά??
Αυτά. πολλά φιλιά και καλή δύναμη......
ευτυχως δεν τρωω πολύ φαγητο,το προβλημα μου ειναι αυτο με τις πατατες και τα τσιπς.πηρα αυτα τα κιλά γιατι δεν ετρωγα τπτ κ το βραδυ γυρνουσα απ τη δουλεια κ ετρωγα 2 πακέτα πατατάκια ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.αν τα καταφέρω και χάσω εχω βαλει σκοπο να καθιερωσω μια αμαρτωλή μέρα όπου θα τρώω πχ ενα πατατάκι,η σουβλακι ή εξω σε φαστ φουντ και μετα θα προσέχω για να μην παχύνω.δε θελω ποτε να το ξαναπεράσω αυτο.εφτασα πρώτη φορά σ αυτα τα κιλά γιατι παράτησα τον εαυτό μου.ως εδω όμως.
σου ευχομαι κ σενα να τα καταφέρεις.εισαι τυχερή θελεις τα μισά απ αυτα που θελω εγω!καλη δύναμη!
ΜΚΕΗ, γεια..οφείλω να σου πω ότι με έχεις εμπνεύσει πααααααααααααααρα πολύ.....
εγώ πιστεύω ότι δε χάνω καθώς, όντως, έχω περίεργο ρυθμό απώλειας...μέχρι που σε παρακολουθούσα (big brother) και είδα πόσο το παλεύεις...σε τρεις μήνες 6 κιλά, έτσι;;;;; αθροιστικά, είναι τέλεια!!!!
Μπράβο!!!!
ευχαριστώQuote:
Originally posted by semie
ευτυχως δεν τρωω πολύ φαγητο,το προβλημα μου ειναι αυτο με τις πατατες και τα τσιπς.πηρα αυτα τα κιλά γιατι δεν ετρωγα τπτ κ το βραδυ γυρνουσα απ τη δουλεια κ ετρωγα 2 πακέτα πατατάκια ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.αν τα καταφέρω και χάσω εχω βαλει σκοπο να καθιερωσω μια αμαρτωλή μέρα όπου θα τρώω πχ ενα πατατάκι,η σουβλακι ή εξω σε φαστ φουντ και μετα θα προσέχω για να μην παχύνω.δε θελω ποτε να το ξαναπεράσω αυτο.εφτασα πρώτη φορά σ αυτα τα κιλά γιατι παράτησα τον εαυτό μου.ως εδω όμως.
σου ευχομαι κ σενα να τα καταφέρεις.εισαι τυχερή θελεις τα μισά απ αυτα που θελω εγω!καλη δύναμη!
τα 65 είναι αρχικός στόχος (αναγκαίος)
τα 52 είναι τελικός αλλά ονειρεμένος....
έχω ύψος 1.56
αυτά με τα πατατάκια τα έκανα και εγώ....
α!αρα εχουμε πανω κατω ιδιους στοχους.εγω θέλω 55,είμαι 1,63.
εσυ κανεις διατροφή απο διαιτολόγο?
ασε αυτα τα πατατάκια μας εχουν καταστρέψει!δλδ αν ετρωγα και ψωμί,μακαρονια κλπ θα χα πάρει τα διπλάσια.
που χάθηκες κοπελάρα μου εσύ???Quote:
Originally posted by tidekpe
ΜΚΕΗ, γεια..οφείλω να σου πω ότι με έχεις εμπνεύσει πααααααααααααααρα πολύ.....
εγώ πιστεύω ότι δε χάνω καθώς, όντως, έχω περίεργο ρυθμό απώλειας...μέχρι που σε παρακολουθούσα (big brother) και είδα πόσο το παλεύεις...σε τρεις μήνες 6 κιλά, έτσι;;;;; αθροιστικά, είναι τέλεια!!!!
Μπράβο!!!!
ευχαριστώ πολύ.....
όντως δεν είναι και άσχημα.... εεε???
εσύ τι κάνεις? η μαμά σου?
το φιδάκι δεν τα τρώει τα μηλαράκια του ?
τώρα έιδα ότι γράφεις πιό συχνά στο μπάνιο...
όχι ότι κάνω εδώ απλά προσπαθώ να μην ξεχνάω τον στόχο μου έχω και εγώ όπως όλοι τα σκαμπανεβάσματα μου μία είμαι καλά μία όχι μία τρώω σωστά μία λάθος....Quote:
εσυ κανεις διατροφή απο διαιτολόγο?
εγω νομίζω οτι το βασικό ειναι να μην τα παρατάμε!ακομα κ εγω οταν απελπίζομαι λεω δεν πειραζει..θα τα καταφέρω.ας ειναι κ μια βδομαδα αργοτερα τώρα που το σκέφτομαι.τι πειράζει.αρκεί ν τα καταφέρω.
δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.....Quote:
τώρα που το σκέφτομαι.τι πειράζει.αρκεί ν τα καταφέρω.
αχ...μου δινει μεγάλη δύναμη οταν βλέπω κ αλλα ατομα να προσπαθούν σαν κ μενα!
Κοριτσια μου ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε.Καντε κουραγιο.Θα τα χασουμε το εχουμε παρει αποφαση ολες γιαυτο και γραφουμε καθε μερα εδω.Το να συζηταω μεατομα που καταλαβαινουν απολυτα το προβλημα μου για μενα ειναι οαση.Δεν εχω ατομα στο περιβαλλον μου δυστυχως που να αντιμετωπιζουν προβλημα κιλων.Μαλιστα οταν ημουν 93 κιλα για ενα διαστημα ειχα κλειστει τελειως στον εαυτο μου,γιατι ειχα αντιμετωπισει τελειως ρατσιστικες συμπεριφορες.Τωρα που το λεω αυτο θα θελα να μοιραστω κατι μαζι σας.Πολλες φιλες η γνωστες μου, που ειναι αδυνατες εως και γυμνασμενες μη σου πω, ερχονται συνεχως και μου λενε ποσο εχουν παχυνει κι εχουν παρει 2 κιλα και εχουν γινει τερατα (με δυο κιλα επιπλεον) και δεν ξερουν τι να κανουν.Και αμα τολμησω εγω να κλαφτω λενε μια χαρα εισαι εσυ.Μαλιστα μια κοπελα που της ειπα , εγω τι να πω που εχω τοσα κιλα να χασω, μου ειπε οτι η ιδια εχει συνηθισει τον εαυτο της αδυνατο και της κακοφαινονται εστω και τα 2 κιλα.Σα να λεμε εμεις που εχουμε συνηθσει να ειμαστε χοντρες δεν εχουμε δικαιωμα να λεμε οτι θελουμε να χασουμε βαρος.Τι να πω, ωρες ωρες λεω μηπως ειμαι υπερβολικα παρεξηγιαρα αλλα μου χτυπανε ασχημα αυτα!Γιατι το κανουν αυτο οι αδυνατοι ανθρωποι ρε παιδια λυστε μου την απορια.Τελευταια πλεον οποτε ακουω τετοια κανω τη χαζη και αλλαζω κουβεντα γιατι πραγματικα με εχει κουρασει.Γιάυτο και επελεξα κιολας να κρατησω τις προσπαθειες που κανω για αδυνατισμα , μυστικο...
δεν ξέρω αν προσπαθώ σαν και σένα αλλά σίγουρα το παλεύω
ο καθένας εχει τον δικο του τρόπο να παλέψει και ελπίζω όλες να τα καταφέρουμε.
καλά κάνεις......Quote:
Originally posted by Constance
Γιάυτο και επελεξα κιολας να κρατησω τις προσπαθειες που κανω για αδυνατισμα , μυστικο...
1 φοβούνται μην σε προσβάλουν
2 δεν ξέρουν πως να σε βοηθήσουν
Ναι σιγουρα και καλα κανουν μεν που δεν προσβαλουν.Αλλα απο την αλλη δεν ειναι ωραιο να εχεις την κορμαρα και να παραπονιεσαι στην παχουλη φιλη σου συνεχεια.Ειναι σα να λες στο διαβητικο φιλο σου οτι στεναχωρήθηκες γιατι σου πεσε βαρυ το καταιφι. :PQuote:
Originally posted by MKEH78
καλά κάνεις......Quote:
Γιάυτο και επελεξα κιολας να κρατησω τις προσπαθειες που κανω για αδυνατισμα , μυστικο...
Θα σας γράψω και ένα περιστατικό που θυμήθηκα τώρα?
Έτσι μιας και μιλάμε για φίλους ή γνωστούς?.
Όταν προ 7ετίας πήγαινα γυμναστήριο,
γνώρισα εκεί μια κοπέλα που νόμιζα ότι ταιριάζαμε.
Εγώ τότε 55 κιλά, καλούτσικη ήμουν τρωγόμουνα...
Αλλά αυτή μπροστά μου ήταν θεά...
Κάποια στιγμή στη σάουνα, ενώ χαλαρώναμε....
(προφανώς χαλάρωσε και το μυαλό της, αν είχε)
και μου λέει.....<<εγώ αν ήμουν σαν εσένα θα είχα αυτοκτονήσει>>
και φυσικά γέλασα μαζί της....
εγώ είμαι υγιέστατη ευτυχισμένη με τον άντρα μου, την αγάπη μας και το παιδάκι μας....
ενώ αυτή χάνετε από αγκαλιά σε αγκαλιά και ακόμα ψάχνει...... κάποιον να την αγαπήσει παρόλο τα λιγοστά κιλά και το γυμνασμένο σώμα της.... ελπίζω όταν την πάρουν και τα χρόνια απλά να συνειδητοποιήσει.... την αλήθεια της ζωής....
αλλά αυτό που μου είπε θα το θυμάμαι πάντα?.. και ας ξέρω ότι θα έπρεπε να το ξεχάσω?
καλα ειναι δυνατόν???εγω πιστεύω οτι τετοια ατομα ειναι πολύ ΑΝΑΣΦΑΛΗ!αν πιστευε οτι ειναι κορμαρα και θεα δεν θα κανε συγκρισεις ουτε θα μιλούσε με τοση κακια!πραγματικα σοκαρίστηκα!αυτο μονο ζήλεια μπορεί να βγάλει και μόνο ανασφάλεια.
Έχεις απόλυτο δίκιο.Quote:
Ναι σιγουρα και καλα κανουν μεν που δεν προσβαλουν.Αλλα απο την αλλη δεν ειναι ωραιο να εχεις την κορμαρα και να παραπονιεσαι στην παχουλη φιλη σου συνεχεια.Ειναι σα να λες στο διαβητικο φιλο σου οτι στεναχωρήθηκες γιατι σου πεσε βαρυ το καταιφι. :PQuote:
Originally posted by MKEH78
καλά κάνεις......Quote:
Για αυτό καλά κάνεις και εσύ και δεν λες τίποτα...
απλά δεν σε καταλαβαίνουν αγαπούλα μου.....
όπως το λες μια ζωή μες την ανασφάλεια.Quote:
καλα ειναι δυνατόν???εγω πιστεύω οτι τετοια ατομα ειναι πολύ ΑΝΑΣΦΑΛΗ!αν πιστευε οτι ειναι κορμαρα και θεα δεν θα κανε συγκρισεις ουτε θα μιλούσε με τοση κακια!πραγματικα σοκαρίστηκα!αυτο μονο ζήλεια μπορεί να βγάλει και μόνο ανασφάλεια.
Ναι ρε παιδια ακριβως.Εχω κουραστει απο το ρατσισμο,εχω βαρεθει να ασχολουμαι.Πλεον δηλαδη απλα γελω οποτε ακουω τετοια.Δε με καταλαβαινει κανεις απο τους κοντινους μου ανθρωπους δυστυχως απολυτα,MKEH78. Ειναι φορες που νιωθω τελειως μονη. Tεσπα σορυ για το offtopic.:)
Αχ? πολύ την ευχαριστήθηκα την κουβεντούλα μας, αλλά πρέπει να πάω να κοιμίσω και το παιδάκι μου
και έχω αργήσει, πολλά φιλάκια και καλή συνέχεια σε ότι κάνετε είτε σήμερα είτε στην υπόλοιπη ζωή σας?
Kαλο βραδακι κι απο μενα σε ολους.Θα τα πουμε αυριο παλι. :)
καλο βραδυ κοριτσια!
ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΦΑΩ
09:00 1φ.ψ.τοστ σικ.(65)20γρ.γαλοπούλα(20)20γρ.σ� �ρεντ λαΐτ(40)250ml γάλα(110)
12:00 200γρ.μπανάνα(120)
15:00 190γρ. ρύζι(190)165γρ.κοτοπουλο(315)180γ� �.κουνουπίδι(40)20ml λάδι(180)
18:00 160γρ.μούσμουλα (60)
21:00 1φ.ψ.τοστ σικ.(65) 40γρ.γαλοπούλα(40)160γρ.ντομάτ� �(35)15γρ.σπρεντ λαΐτ(30)
Πρωτεΐνες=20+315+40=375 θερμίδες
Υδατάνθρακες=65+65+190=320 θερμίδες
Λαχανικά=40+35=75 θερμίδες
Φρούτα=120+60=180 θερμίδες
Γαλακτοκομικά=40+110+30=180 θερμίδες
Λύπη=180 θερμίδεςΣύνολο 1310 θερμίδες
82.7 στο διαιτολογο
82.2 στη δικη μου
μερα πρωτεινης
μετα απο 12 ωρες
~πρωι
1 καπουτσινο (γαλα) ?
1 ομελετα (εξω) με 3 αυγα , τυρι, γαλοπουλα 400
~ενδιαμεσο
καφε σκετο
~μεσημερι
περκα μαγειρεμενη λαιτ, 2 παλαμες 260
αναμεικτη σαλατα
~βραδυ (8 τελευταιο γευμα)
1 κ 2/3 μπιφτεκια μεγεθος παλαμης εκαστο 600
2 φ. τυρι 100
2 φ. ντοματα
1/2 χωριατικη, ολη την φετα 200
~μεσανυχτα
2 δαχτυλα μιλνερ 180?
3 φετες ζαμπον απαχο 40
καπου στο διχιλιαρο ειμαι, αρα εκανα συντηρη σημερα :D
eyxaristw kopelares, ειδα τα μηνυματα σας, διαβασα κ την κουβεντα σας, αχ αχ αχ ξυνετε πληγες!
tidekpe που χαθηκες καλο μου>!?
καλημερα :)
περασαν οι γιορτες οποτε ωρα να μπουμε σε ενα ρυθμο παλι..
αντε να δω επιτελους το 8 μπροστα, απο σημερα ξανα σε προγραμμα, διατροφη και γυμναστικουλα!!
επειδη ειμαι επιρεππης στο συνδιασμο φρυγανια+τυρι.. θα κανω ενα συνδιασμο της διαιτας με την καρτα της λαλα κοοκ και της διατροφης με συνδιασμους τροφων!!!
αν και σημερα θα ακολουθησω μονο το συστημα της λαλα για να μπω λιγο στη λογικη της διαιτα.. και απο αυριο θακ ανω και συνδιασμους!!
ξεκιναμε λοιπον!
9.00 --> 1ο γευμα: 2 φρυγανιες+ 1 φ.τυρι μιλνερ+ 1/2 ποτηρι γαλα
12.10--> 2ο γευμα: 125γρ. γιαουρτι+ 1 μπανανα
15.35--> 3ο γευμα: μαρουλι+ πιπερια+ 1 αυγο+ 1/2 φλυτζανι τοννο+ 1/2 φλυτζανι καλαποκι+ 1 κ. σ. γιαουρτι+ ~1.κ.σ. μαγιονεζα light+μουσταρδα+ λεμονι
καλημερα!είμαι παλι -400γρ οπότε ενταξει κατι ειναι κ αυτο..ισως απο αυριο να αρχισω την αλλη διαιτα...ουφ!
Καλημερα κοριτσακια, καλη και με θετικα αποτελεσματα εβδομαδα
να εχουμε!
Bad ευχαριστω για το κοπλιμαν σου για το τικερακι μου,
αλλα πιστευω ειναι ωρα, αντι να δειχνει σεξι μονο αυτο,
να αρχισω να δειχνω κι εγω.
Πραγματικα εχω αρχισει και με βαριεμαι, πρεπει να βαλω
λιγο τα δυνατα μου, γιατι το μονο που δεν θελω να
μου συμβει ειναι να με βρει ακομη ενα καλοκαιρι ετσι!
Θελω να αλλαξω ΤΩΡΑ!
σημερα ειναι μια περιεργη μερα στη δουλεια και δεν εχω και τοσο πολύ χρονο για να φαω....
αποτελεσμα????
13:00
1 μπαρα δημητριακων
1 λιτρο νερο μεχρι στιγμης...
μεσημερι (στις 17:00 δλδ που θα γυρισω σπιτι)
λεω για κοτοπουλο με σαλατα...
και βραδυ παλι δημητριακα.... :)
εχω παρατηρησει παντως, αν φαω μετα τις 8 αντε 9 το αργοτερο το βραδυ μετα με ποναει πολυ το στομαχι μου... σνιφ... οποτε κραταω IF θελοντας και μη για να νιωθω και καλα.... λεω να αρχισω κ εγω το 1-1 αυτο ομως ειναι πχ πρωτεινες για μια βδομαδα ή μια μερα?