Μηπως εχεις τιποτα τουριστικό; Αν ναι να μας πει που είναι, να έρθουμε!
Printable View
Μηπως εχεις τιποτα τουριστικό; Αν ναι να μας πει που είναι, να έρθουμε!
χαχαχχα οχι καλο μου απλα ειναι ετσι η δουλεια μου, τον χειμωνα ειμαι πολυ χαλαρη, μονο δουλεια γραφειου εχω, που προς το παρον απεφευγα, πλεον θα κανω κ αυτη :D
Δαναη μη τρελαινεσαι,Quote:
Originally posted by Danai20
Το θέμα δεν είναι μόνο η χαλάρωση, αλλά αν παίρνει κάποιος τα απαραίτητα συστατικά. Αυτό το λάθος κάνει ο περισσότερος κόσμος, ότι δεν τον απασχολεί η συνολική υγεία. Πράγμα που θα βγει κάποια στιγμή μπροστά μας.
Τέλος πάντων αυτό που θέλω να πω, είναι ότι καλύτερα να δείξετε τη διατροφή στο γιατρό ή το διαιτολόγο σας. Να του πείτε τι τρώτε κ να σας κάνει τις παρατηρήσεις του.
εγω πχ σημερα δεν ειπα του διαιτολογου γιαυτο γιατι ξερω οτι δε θα συμφωνησει.
Ομως το παιρνω πανω μου γιατι πανω κατω ξερω τι πρεπει να τρωω,
πχ τις μερες του υδατανθρακα που ειπες χθες να μη φαω φρουτα για να μη πειναω εγω τα εφαγα...
γιατι σημερα δεν εχω φρουτα...ενω σαλατα μπορουσα να φαω κ χθες κ σημερα αρα την εβαλα σε δευτερη μοιρα χθες...
Θελει λοιπον θυσιες το θεμα, δηλαδη ναι μεν τρωμε υδατανθρακες αλλα αυτους που πρεπει.
Επισης παιζει ρολο κ τι πρωτεινες τρωμε.
Αν ολες οι κοπελες γραφουν και εω τι τρωνε ετσι θα ειμαστε ολες μαζι στον αγωνα κ θα παιρνουμε ιδεες η μια απτην αλλη.
Οσο για τον μυικο ιστο παντα οταν κανουμε διαιτα χανετε μυικος ιστος εκτος κ αν κανουμε βαρη.
Αποτ το Σεπτεμβρη εχασα 20 κιλα με γυμναστικη κ παρολαυτα ανεβασα τη μυικη μου μαζα.
Γενικα μη τρελαινεσαι, εσυ εδωσες κατι, καλο ειναι να το αξιοποιησει καθενας οπως νομιζει...
Τωρα αν τις μερες πρωτεινης ο αλλος θα φαει αρνακι ενω αλλος περκα ειναι θεμα του καθενος...
Κατι που δεν προτεινε κανεις ειναι να μας πεις κ τα διατροφικα μοντελα των προφανως αγυμναστων μελων της οικογενειας σου που σιγουρα ειναι πιο κοντα σεμας! Σευχαριστω κ παλι, κανω την πρωτεινη σημερα, δεν ξερω ποσο θα την κρατησω, βαριεμαι ευκολα τον περιορισμο,
παρολαυτα αν χανω θα την κανω οπως ειπε η Σανελ μας (συγχαρητηριααααααααααααα� �αααααα) μια φορα στο τοσο για να χανω ομαλα κ να σοκαρεται ο οργανισμος.
Προ γαμου που θελω να στεγνωσω μου προτεινε ο διαιτολογος να τρωω υδατανθρακες παντως για 2-3 μερες.
ρε δαναι κοπελα μου πραγματικα δωσε λιγο τα φωτα σου..προσπαθισα να διαβασω και τισ 4 σελιδεσ σε αυτο το θεμα αλλα εχω καποιεσ αποριεσ..εγω γενικα αθλουμαι καθημερινα κανω γιρο στα 4 γευματα μεσα στα πλαισια διατροφησ αλλα γενικα νοιωθω οτι στερουμε και γιαυτο θελω να σε ρωτησω για την διαιτα σου η οποια μου φανηκε πολυ δελεαστικη!!!το καταλαβα αυτο με τουσ υδατανθρακεσ και τισ πρωτεινεσ ουσιαστικα ψιλοχωριζεισ τισ τροφεσ αν καταλαβα καλα και τρωσ την μια ομαδα την μια μερα και την αλλη ομαδα την αλλη...αλλα τρωσ οση ποσοτητα θελεισ?η ειναι συγκεκριμενεσ ποσοτητεσ οπωσ μια διαιτα?
συγγνωμη για τα ανορθογραφα αλλα αυτα τα greenglish δν κοβονται με τιποτα!!!
badgirl
εχεις δίκιο. Αλλά να είμαι ειλικρινης το ψιλομετανιωσα που το είπα.
Οι μαμά μου είχε μια πολύ ωραία διαιτα που την έκανε κορμάρα ξαφνικά στα 57:)
Δε θυμάμαι όμως ακριβώς τι της είχε, πάντως από όλα τα φαγητά. Τώρα μετά από 3 χρόνια δεν τα ξαναπήρε. Κυρίως την έμαθε να τρωει υγιεινά, δλδ ακόμα και τώρα δεν θα φάει ανθυγιεινά ή συνδιασμούς που δεν πρέπει, όπως κρέας και τυρί.
valid
δε νομίζω ότι είναι σωστό να δίνω οδηγίες στο τι να κάνουν οι άλλοι. Εγώ την έκανα πάνω στα μέτρα μου και ο καθενας είναι διαφορετικός. Το καλύτερο είναι να πας να τη δείξεις στο διαιτολόγο σου ή το γιατρό σου και θα σου πει αυτός τις ποσότητες, αλλά και τι να τρως κάθε μέρα.
ΧΑΛΑΡΩΣΕ Δαναη μου για να μου ειχε δωσει και εμενα η διαιτολογος κατι παρομοιο και οταν ημουν σχετικα αγυμναστη σημαινει δεν κανει και τοσο κακο.Και η συγκεκριμενη διαιτολογος ειναι πολυ καλη απλα μετακομισε σε αλλη πολη αλλιως θα πηγαινα εκει παλι....Quote:
Δεν ξέρω ειλικρινά. Απλά σας λέω ότι μου είπε πως είναι διατροφή για ανθρώπους με δυνατό μυικό ιστό.
Το θέμα δεν είναι απλά τα 6-7 κιλά. Το θέμα ειναι (αν καταλαβα καλά) ότι η ξαφνική μείωση γλυκογόνου, δεν κάνει για το μέσο αγύμναστο άνθρωπο.
Και η αλήθεια είναι ότι στη μαμά μου τις θείες και κάτι φίλες μας, έχει δώσει διαφορετικά πλάνα.
Μάλλον βλακεία έκανα που σας το είπα. Απλά είχα ενθουσιαστεί και ήθελα να το ακούσετε.
πεταλουδίτσα από την άλλη το ότι κάνουμε πάντα λάθος διατροφές, που διαβάσαμε, που έκανε κάποιος άλλος κλπ. μας έκανε για χρόνια να συσσωρεύουμε κιλά και να είμαστε χειρότερα από πριν.
Γι αυτό λέω όποιος το αποφασίσει, ποτέ μόνος του. Πάντα με τη συμβουλή ειδικού.
προσωπικα θα το κανω μια βδομαδα να δω αν ξεκολλησω και μετα θα δω τι θα κανω μην στεναχωριεσαι ομως ειμαστε ενηλικοι και μπορουμε να περνουμε αποφασισεις για τον εαυτο μας και ειμαστε οι μοναδικοι υπευθυνοιQuote:
πεταλουδίτσα από την άλλη το ότι κάνουμε πάντα λάθος διατροφές, που διαβάσαμε, που έκανε κάποιος άλλος κλπ. μας έκανε για χρόνια να συσσωρεύουμε κιλά και να είμαστε χειρότερα από πριν.
Γι αυτό λέω όποιος το αποφασίσει, ποτέ μόνος του. Πάντα με τη συμβουλή ειδικού.
φιλακια
Bρε Δανάη μου γιατί στενοχωριέσαι άδικα.Quote:
Betty μου, θα το ξαναπώ. Δεν λέμε μόνο για το απότομο χάσιμο, αλλά για το αν αυτή η διατροφή είναι σωστή για έναν άλλο άνθρωπο, που δεν είναι εγώ και δεν έχει τις ίδιες ανάγκες. Από άποψη υγείας, όχι χαλάρωσης ή κάτι τέτοιο.
Sanelaki, στεναχωρήθηκα με αυτά που μου είπε η διαιτολόγος είναι αλήθεια. Κυρίως γιατί μου είπε 'είσαι στα καλά σου που θα δώσεις αυτή τη διατροφή σε μεγάλους ανθρώπους? Που δεν έχουν το δικό σου μυικό όγκο?"και μετά είπε ότι ήταν λίγο ασυνείδητο αυτό που έκανα. Και έχει δίκιο γιατί ως αθλήτρια ξέρω καλά τι είναι να δίνεις λάθος συμβουλές και πως ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδική περίπτωση.
Θα το ξαναπώ. Οτι κάνετε δείξτε το σε γιατρό ή διαιτολόγο πρώτα.
Εδώ ο μισός πλανήτης έχει σε κάποια φάση κάνει τη δίαιτα ʼτκινς που όλοι οι διαιτολόγοι της γής είναι αντίθετοι με αυτήν.
Ξέρουμε οτι σε αυτήν επιτρέπονται μόνο 25 γρ. υδατάνθρακες στην πρώτη φάση, και οπωσδήποτε σε όλες τις φάσεις το ποσοστό των επιτρεπομένων υδατανθράκων είναι κατα πολύ κάτω του επιστημονικά αποδεκτού.
Στη δική σου διατροφή τουλάχιστον έχουμε μια ολόκληρη ημέρα να αναπληρώσουμε όλα τα κενά, και να φάμε σχεδόν από όλα.
Γιατί να στενοχωριέσαι, αφού ξέρεις πολύ καλά οτι ακόμη και πασίγνωστοι διατροφολόγοι (πλην φωτεινών εξαιρέσεων) δίνουν στους πελάτες τους δίαιτες πας παρτού?
Ασε τον καθένα να κάνει τις επιλογές του, και να νιώθεις ευχάριστα που μας βοηθάς να χάσουμε πιο εύκολα τα κιλά μας. Αυτό είναι που μετράει, κατα τα άλλα όλοι γνωρίζουμε τι πρέπει να φάμε.....
Χαλάρωσε γλυκιά μου, εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ πολύ πάντως...
Γεια σας κ απο εδω!
τα εκανα ελαφρως σαλατα σημερα
μερα πρωτεινης
μετα απο 12 ωρες
~πρωι
1 καπουτσινο (γαλα)
1 ομελετα (εξω) με 3 αυγα, τυρι, γαλοπουλα
~ενδιαμεσο
καφε σκετο
~μεσημερι
περκα μαγειρεμενη λαιτ, 2 παλαμες
αναμεικτη σαλατα
~βραδυ (8 τελευταιο γευμα)
1 κ 2/3 μπιφτεκια μεγεθος παλαμης εκαστο
2 φ. τυρι
2 φ. ντοματα
1/2 χωριατικη, ολη την φετα
ποιος δεν εντοπισε την βλακεια που εκανα? ελπιζω να μη πειραζει παρα πολυ...
εψαχνα πρρωτεινη στο πλοιο κ απολα τα κρεατικα εγω διαλεξα σαν ουφο μπιφτεκια.
ειδα αποπανω το τυρακι, τη ντοματα, μια χαρα σκεφτηκα. Το ψωμι μεσα δεν σκεφτηκα... χαχαχαχα
Βρε δαναη μου μη μου στεναχωριεσαι!
προσωπικα ποτε δεν παχυνα απο διαιτα, δοκιμαζω κατι, ανμμου κανει το συνεχιζω, αν οχι μπαι μπαι. ενηλικες ειμαστε κ η πλειοψηφα νοημονες θελουμε να ελπιζουμε ολοι...
Το δυσκολο ειναι να βρεις μια διιαφορετικη διαιτα που θα ταρακουνησει το σωμαα...χωρις να το θετει σε κινδυνο...
Hello
Σωστή στις απόψεις σου...
εγώ τελικά δεν θα την κάνω...
γιατί αν μία μέρα κάνω κάτι λάθος μετά θα τα κάνω θάλασσα την υπόλοιπη μέρα με την δικαιολογία
ότι <<τώρα το χάλασα που το χάλασα, λίγο ακόμα δεν πειράζει >> καρακατατσεκαρισμένο αυτό πάνω μου.....
οπότε δεν αρχίζω καν.....
Σωστά βρε κορίτσια. Αμα δε σας πάει να τη σταματήσετε.
Καταστεναχωρήθηκα σήμερα. Μέχρι που σκεφτόμουνα ότι θα πέσει καμία ξερή και θα με κυνηγάνε για ηθικό αυτουργό!
ελα βλακειες,
μη μου λες τετοια,
ΜΚΕΗ μου κ γω κανω παρασπονδιες ως τωρα αλλα οχι τρελες...αλλωστε εκανα κ πριν. Μολις δω βουλιμικο κομμενη η διαιτα...
Η συνεχεια λοιπον
~μεσανυχταQuote:
Originally posted by badgirl11
μερα πρωτεινης
μετα απο 12 ωρες
~πρωι
1 καπουτσινο (γαλα)
1 ομελετα (εξω) με 3 αυγα, τυρι, γαλοπουλα
~ενδιαμεσο
καφε σκετο
~μεσημερι
περκα μαγειρεμενη λαιτ, 2 παλαμες
αναμεικτη σαλατα
~βραδυ (8 τελευταιο γευμα)
1 κ 2/3 μπιφτεκια μεγεθος παλαμης εκαστο
2 φ. τυρι
2 φ. ντοματα
1/2 χωριατικη, ολη την φετα
2 δαχτυλα μιλνερ
3 φετες ζαμπον λαιτ
Συνολο καπου στις 2000 θερμιδες παιζω σημερα, με ενα προχειρο υπολογισμο.
Αρα θα ελπισω αυριο σε κατι καλυτερο!
Δαναη καταρχάς να σου πω οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ειμαστε μεγαλες κοπέλες και οτι κανουμε το κανουμε γιατι ειναι επιλογή μας.εσυ ήθελες να μοιραστεις κατι καλο μαζί μας για να μας βοηθήσεις κ αυτο το θεωρώ πολύ ΟΜΟΡΦΟ.
κοριτσια οσες εχετε ηδη αρχίσει την διαιτα οταν ζυγιστείτε γραψτε κανα αποτελεσμα να δούμε τι γινεται! (να παρω κουραγιο βασικα θελω για να την κανω κ εγω) :-)
σεμι μου εμενα απο τα 81.7 κ κατω θα θεωρειται πραγμτικη απωλεια αφου ειχα χασει βαρος αλλα γουρουνιασα 2 μερες κ πηρα...
Ελπιζω μεχρι να γυρισω απο Αθηνα σε 2 μερες ναχω επιστρεψει στα 81 κιλα. αχ τι ωραιο νουμερο για μενα!
Danai νομιζω οτι ειναι υπερβολικη η διαιτολογος σου!!κανεις δεν μπορει να παθει τιποτα επειδη κανει μια μερα χαμηλων υδατανθρακων,εδω αλλοι το ακολουθουν για μηνες.Το τι θα φαει ο καθε ενας,ποσο υγιεινο θα ειναι,εξαρταται απο το τι συνηθιζει να τρωει ετσι και αλλιως.Αν καποιος αγοραζει πχ ετοιμες μπαρες δημητριακων (τις θεωρω πολυ ανθυγιεινες γιαυτο το αναφερω) η αν αγοραζει αγνη βρωμη βιολογικη και φτιαχνει μονος του το πρωινο του θα το κανει ετσι και αλλιως,δεν εχει να κανει με τη διαιτα που ακολουθει καθε φορα
Πιστευω ομως οτι οι περισσοτεροι διαιτολογοι θα ειχαν αυτη την αντιδραση γιατι σιγουρα ειναι καλυτερα καποιον να τον παρακολουθει ειδικος αλλα οι περισσοτεροι απο εμας ακολουθουμε μια διατροφη χωρις να εχουμε παει σε διαιτολογο
Καλημέρα και από μένα, καλή εβδομάδα σε όλους-ες! Από πού να αρχίσω..
Νομίζω η Δανάη το δικαιούται: Βρε κορίτσι, πραγματικά πιστεύεις ότι τόσα χρόνια που παλεύουμε με την ζυγαριά, το κάνουμε δίχως πειράματα;; έχουμε δοκιμάσει τα πάντα,κάθε νέα μόδα, κάθε καινούριο πυροτέχνημα. Αυτό που σου έδωσε η διαιτολόγος σου όμως έχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά,έστω και μέρα παρά μέρα. ʼρα,να πέσουμε ξερές ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ! (παρακάτω θα γράψω τί σαβούριασα το ΣΚ και αν θεωρείς ότι με τέτοιο φαί ταβλιάζεται άνθρωπος να μου τρυπήσεις τη μύτη!!). Όσο για την χαλάρωση όπως είπανε και όλα τα κορίτσια, η καθε μία ας επιλέξει αν θα το κάνει ή όχι. Εγώ προσωπικά θα το κάνω για να χάσω 10 κιλάκια, να πάω στα 90 για ψυχολογικούς κυρίως λόγους και μετά ίσως επανέλθω σε πλήρες και ισορροπημένο διαιτολόγιο 1200-1400θερμ. Αυτό είναι το δικό μου πλάνο,στο γραφω για να μην στενοχωριέσαι και να μην νομίζεις ότι δεν είμαστε σε θέση να επιλέξουμε για την ζωή μας και ότι κάνουμε σαν τα πρόβατα αυτό που μας είπες. Μόνο μην μας στενοχωριέσαι!
Ένα μεγάλο μπράβο σε όσες ξεκίνησαν το πρόγραμμα και συνεχίζουν ακάθεκτες και με κέφι!
Τί έφαγα το ΣΚ:
μέρα πρωτείνης:
1 φλ. γάλα με καφέ χωρίς ζάχαρη, 1 κεσεδάκι αγελαδινό γιαούρτι 330γρ (το πήρα πλήρες και αφαίρεσα τη πέτσα), 1 γενναία μερίδα ψάρι με μεγάααααλη μαρουλοσαλάτα με ξύδι και ελαιόλαδο, μία επίσης γενναία μερίδα στήθος κοτόπουλο με μεγααααααλη λαχανοκαροτοσαλάτα με ελαιόλαδο και λεμόνι
μέρα υδατάνθρακα:
2κ.γ. ταχίνι ολικής άλεσης και 2κ.γ. μέλι αλειμμένα σε 3 παξιμαδάκια ολικής χωρίς ζάχαρη, 1 ακτινίδιο,1 πορτοκάλι, μία γενναία μερίδα πατάτες (ωμές περίπου 400-500γρ) φούρνου με λίγο ελαιόλαδο και μυρωδικά και σαλάτα λάχανο+βραστά λαχανικά με σάλτσα ντομάτας, 2 κομμάτια παπάγια αποξηραμένη, 1 νες καφέ με 1 κ.γ. μέλι, 2 μεγάλες φέτες ψωμί ολ. άλεσης με κολοκυθάκια+μελιτζάνες γιαχνί με ντοματοσαλτσούλα.
Όλα τα παραπάνω είναι σε γενναίες ποσότητες και δεν πείνασα καθόλου. και με περίπου μιάμιση ώρα τη μέρα γρήγορο αερόβιο περπάτημα είμαι δύο κιλά μείον. Βεβαια δύο κιλά σε δύο μέρες είναι αρκετούτσικα γιαυτό λέω να τρώω κατιτίς παραπάνω. Όχι επειδή πεινάω,αλλά για να μου κόψω λίγο τη φόρα.
Αυτά και από μένα!
Καλημέρα και από εμένα!
Δανάη, συμφωνώ με τους προλαλήσαντες! Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας! Μέσα από αυτή τη δίαιτα μπορείς να τραφείς πολύ υγιεινά και σωστά με λίγη προσοχή. Εξάλου παντελής αφαίρεση υδατανθράκων δεν γίνεται αφού όλες οι τροφές σχεδόν - και οι πρωτεινούχες- έχουν υδατάνθρακες. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε όλοι είναι την λήψη των απαραίτητων θερμίδων και την επιλογή υγιεινών πρωτεινικών και υδατανθρακικών τροφών. πχ. το αρνί και το χοιρινό είναι πρωτείνη αλλά καλύτερα να φάμε μοσχάρι ή κοτόπουλο.
Εγώ με τον άντρα μου την ξεκινήσαμε Σάββατο με 2 μέρες πρωτείνης και σήμερα υδατάνθρακα. Νιώθω πολύ καλά παρόλα τα ξενύχτια γιατί τρώω πολύ καλά.
Η απώλειά μου είναι από 57,4 σε 55,9 κιλά όμως που πήρα τις τελςυταίες ημέρες (Μ. Παρασκευή ήμουν 56,1). Από εδώ και στην συνέχεια θα μετράω πραγματική απώλεια που δεν πιστεύω ότι θα ξεπερνάει το μισό κιλό την εβδομάδα για μένα και το 1 για τον άντρα μου. Αλλά και πάλι βλέπουμε!...
Σ'ευχαριστούμε πολύ και οι δύο που μοιράστηκες αυτό τον τρόπο δίαιτας μαζί μας... και μην ανησυχείς θα προσέχουμε...:)
Μπραβο Κate2 συγχαρητηρια!Quote:
Originally posted by Kate2
Καλημέρα και από εμένα!
Δανάη, συμφωνώ με τους προλαλήσαντες! Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας! Μέσα από αυτή τη δίαιτα μπορείς να τραφείς πολύ υγιεινά και σωστά με λίγη προσοχή. Εξάλου παντελής αφαίρεση υδατανθράκων δεν γίνεται αφού όλες οι τροφές σχεδόν - και οι πρωτεινούχες- έχουν υδατάνθρακες. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε όλοι είναι την λήψη των απαραίτητων θερμίδων και την επιλογή υγιεινών πρωτεινικών και υδατανθρακικών τροφών. πχ. το αρνί και το χοιρινό είναι πρωτείνη αλλά καλύτερα να φάμε μοσχάρι ή κοτόπουλο.
Εγώ με τον άντρα μου την ξεκινήσαμε Σάββατο με 2 μέρες πρωτείνης και σήμερα υδατάνθρακα. Νιώθω πολύ καλά παρόλα τα ξενύχτια γιατί τρώω πολύ καλά.
Η απώλειά μου είναι από 57,4 σε 55,9 κιλά όμως που πήρα τις τελςυταίες ημέρες (Μ. Παρασκευή ήμουν 56,1). Από εδώ και στην συνέχεια θα μετράω πραγματική απώλεια που δεν πιστεύω ότι θα ξεπερνάει το μισό κιλό την εβδομάδα για μένα και το 1 για τον άντρα μου. Αλλά και πάλι βλέπουμε!...
Σ'ευχαριστούμε πολύ και οι δύο που μοιράστηκες αυτό τον τρόπο δίαιτας μαζί μας... και μην ανησυχείς θα προσέχουμε...:)
Κ εγω ξεκινησα σήμερα με πρωτείνες... Θα μπορουσες και εσύ να μας πεις πάνω κάτω τι έφαγες αυτές τις μέρες?
taniataniatania, έφαγα Σάββατο καφέμε γάλα, 2 φέτες τυρί και μία γαλοπούλα, λίγο αργότερα 1 κομμάτι τυρί φέτα και 1 αυγό βραστό. Μεσημέρι Λαβράκι βραστό με κολοκυθάκια και σέλινο σαλάτα με 1 κουταλιά λάδι. Απόγευμα 1 γιαουρτάκι 2%, και βραδυ όπως το μεσημέρι λιγότρο όμως. 2 λίτρα νερό.
Κυριακή: το ίδιο το πρωί και το απόγευμα. Το μεσημέρι Σολωμό ψητό με ανάμικτη σαλάτα μαρούλι ντομάτα αγγούρι και τυρί φέτα. Απόγευμα γιαουρτάκι 2% και το βράδυ σαλάτα μαρούλι και λίγο κασέρι με χαμηλά λιπαρα -δεν πεινούσα καθόλου-.
Σήμερα το προγραμμα έχει πρωινό καφέ χωρίς γάλα, 2 φέτες ψωμί πολύσπορο με μέλι, αργότερα μήλο, μεσημέρι γόγαντες μς μαύρο ψωμί, απόγευμα φρούτα και βράδυ θα δείξει.
καλημερα σας!!!
εγω ειχα ξεκινησει πεμπτη (προηγουμενη εβδομαδα) οταν ξεκινησα νιμιζα οτι ειμαι 83 κιλα αλλα ημουν 81,5 τελικα (δεν ειχα ζυγιστει για πολυυυυυ καιρο)
ξεκινησα πεμπτη ..και το σαββατο με επιασε γαστριντεριτιδα και σταματησα γενικα να τρωω γιατι οσο ετρωγα, ετρεχα τουαλετα η αμοιρη!
εε και οταν εισαι αρρωστος δε μπορεις να τρως, δεν εχεις ορεξη!
οποτε τωρα που ειμαι καλα θα ξαναξεκινησω πιο δυναμικα γιατι ειναι ευκολη διατροφη.
το μονο που θα κανω ειναι να βαζω 2 ζαχαρινες στον καφε και να τρωω κανενα κομματακι μικρουλι κουβερτουρα την ημερα των υδατανθρακων γιατι αν το στερηθω το γλυκο εντελως δε θα αντεξω ουτε εβδομαδα να κανω καμια διαιτα..καλυτερα να 'βρεχω τα χειλη' μου με λιιιιγη κουβερτουρα απο το τιποτα!!
Δαναη ..καλα σου λενε ολοι...τι στενοχωριεσαι?Εδω αλλα κ αλλα κανουμε..στην τελικη δεν ειναι και καμια εξτριμ διαιτα που σε ριχνει κατω και ξεροσταλιαζεις ή μενεις νηστικος!
ξεκολλα!
εγω Δαναη εχω ενα θεμα με τα χερια (μπρατσα). ειναι εντονα πιστευω! δηλαδη και απο παχος και απο μυς.δεν ειμαι αθλητρια ουτε καν αθλητικος τυπος.απλως εχω δυνατα χερια...ετυχε!δε ξερω πως!
αλλα θελω να μικρυνουν γιατι μοιαζω μεγαλοσωμη εξαιτιας τους.
ενω γενικα φαντασου οτι ειμαι 81,5 κιλα και κανεις δε με κανει πανω απο 75.ουτε αυτο ξερω πως γινεται!!!
αλλα τα μπρατσα εχουν βγαλει και κυτταριτιδα..και δε ξερω τι να κανω.να κανω βαρη?να κανω χαρακιρι?να κανω τα μαλλια μου μπουκλες?χααχαχ.....ερχεται και το καλοκαιρι
και αρχιζουν τα κοντομανικα και τα τιραντακια...και δε μπορω..αληθεια!
σημερα λοιπον ξαναξεκιναω επισημα....οσο μπορω χωρις γλυκο...αν δεν αντεξω..θα 'γλυψω λιγη κουβερτουρα' χαχαχα
οποιος εχει να προτεινει κατι για τα μπρατσα , κατι δοκιμασμενο, κατι εκτος συσφικτικων κρεμων που δεν πιανει εγγυημενα!
βασικα ειμαι 81 κιλα γιατι το μισο το εχασα με τη γαστριντεριτιδα...χαχαχαχα
Την ημερα των πρωτεινων μπορω να φαω τυρι κοτατζ;Εχει 4g υδατανθρακες τα 100g.
Μαλλον οχι...ε φφφφφφφανταστικη Δαναη;
εννοείται μπορεις μαρουλάκι, αλλά καλύτερα να είναι πλήρες γιατί στα λάιτ βάζουν επιπέον υδατάνθρακες,άμυλο συγκεκριμένα όπως είπε η δανάη) για να γίνονται πιο νόστιμα.Quote:
Originally posted by marou_laki
Eυχαριστω για την απαντηση.Τελικα το εψαξα , δεν εχειQuote:
Originally posted by bomo
εννοείται μπορεις μαρουλάκι, αλλά καλύτερα να είναι πλήρες γιατί στα λάιτ βάζουν επιπέον υδατάνθρακες,άμυλο συγκεκριμένα όπως είπε η δανάη) για να γίνονται πιο νόστιμα.Quote:
Originally posted by marou_laki
πιο πολλους απο τη φετα πχ αλλα δυστυχως κοτατζ πληρες
δεν βρισκω πουθενα !!
αν δεν γράφει λάιτ επάνω τότε θα είναι πλήρες, μη σ'απασχολεί. απλά επειδή γέμισε ο τόπος εταιρίες στο λέω, σε περίπτωση που δεις λάιτ καλύτερα μην το πάρεις. όχι ότι θα ρθει και η καταστροφή του κόσμου όμως... :)
εγω δεν τρωω καθόλου ποσοτητα στην μιση μεριδα εχω φουσκώσει αλλα μπορει να μην ετρωγα ολη την ημερα και το βραδυ να ετρωγα 2 σοκολατες λη καποια βλακεια, αυτο τον οργανισμο μου τον σκοτωνειQuote:
Αν πιστεύεις ότι βοηθάει πάρε. Κακό δεν κάνει σίγουρα.
Καραμελάκι να σε ρωτήσω κάτι; Τι θεωρείς εσύ ότι είναι η συνήθεια που σε παχαίνει. Εμένα ας πούμε ότι τρώω πολύ φαγητό. Όχι γλυκά ή φαστ φουντ. Σπιτικό φαγητό. Μπορώ όμως να φάω και 4 πιάτα κοτόπουλο με πατάτες και χωριάτικη.
Ρωτάω για να δω αν όλοι έχουν αυτό που με πάχυνε και εμένα.
δυστυχως παιρνω πολυ ευκολα βαρος
Quote:
Originally posted by karamela
Quote:
Αν πιστεύεις ότι βοηθάει πάρε. Κακό δεν κάνει σίγουρα.
Καραμελάκι να σε ρωτήσω κάτι; Τι θεωρείς εσύ ότι είναι η συνήθεια που σε παχαίνει. Εμένα ας πούμε ότι τρώω πολύ φαγητό. Όχι γλυκά ή φαστ φουντ. Σπιτικό φαγητό. Μπορώ όμως να φάω και 4 πιάτα κοτόπουλο με πατάτες και χωριάτικη.
Ρωτάω για να δω αν όλοι έχουν αυτό που με πάχυνε και εμένα.
karamela συμφωνω ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ μαζί σου.αυτο ακριβώς εκανα κ εγω!Μπορουσα ν κρατιεμαι ολη μερα αρκει να ρθω μετα σπιτι και να φαω τα πατατάκι μου ηρεμα και ωραια!
εγω δεν τρωω καθόλου ποσοτητα στην μιση μεριδα εχω φουσκώσει αλλα μπορει να μην ετρωγα ολη την ημερα και το βραδυ να ετρωγα 2 σοκολατες λη καποια βλακεια, αυτο τον οργανισμο μου τον σκοτωνει
δυστυχως παιρνω πολυ ευκολα βαρος
τωρα ομως εχω μπει σε προγραμμα με διαιτολόγο
αλλα για αυτο τον λογο δεν σκεφτηκα ποτε χειρουργειο και δεν ειμαι υπερ στο χειρουργειο για την δικη μου περιπτωση λογω οτι δεν τρωω ουτε την κανονικη μεριδα
βασικα εγω κ εσυ μαλλον θα πρεπει απλα να κοψουμε τις βλακειες..σοκολατακια εσυ.πατατακια εγω κλπ!να σκεφτεις οτι εχω να πιω κοκα κολα σχεδον ενα μηνα!ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ!
έτσι ακριβως ειναι σεμι μου και να τρωμε σωστα
εσυ τωρα τι διαιτα ακολουθείς?
βασικα τρωω κατι το πρωι πχ ενα αυγο,μετα τρωω φρούτα,το μεσημέρι μια μεριδα οχι μεγάλη φαγητό και το βραδυ κανα γιαουρτι η φρούτο.παιρνω και τα λιποτοξ.αλλα σκεφτομαι να κανω αυτη τη διαιτα μια μερα υδατανθρακας και μια μερα πρωτεινη.εσυ?
εγω διατροφη απο διαιτολόγο
το λιποτοξ σου το εχει δωσει καποιος γιατρος?
έχεις αποτελέσματα?
τι να σου πω δε ξερω αν εχασα λογω λιποτοξ.δεν εχω παει σε γιατρο,οτι κανω μονη μου απο θεμα διατροφής. παντως με κανει να μην πεινάω,οταν παιρνω το φακελάκι δεν χρειαζεται να φάω τπτ αλλο γιατι νοιωθω σα να χω σκάσει κ οτι εχω φαει πχ παγωτο.παντως εχω χάσει 5κιλά από τις 15Μαρτιου και βγάλε 3 μέρες του Πάσχα που έφαγα κανονικά.
πολυ καλα πας 5 κιλα σε 1 μηνα
ποσο ειναι το ικανοποιητικο?εμενα μου φαινεται βουνο ο δρομος που εχω μπροστά!ειχα μια ελπίδα οτι θα χω κατέβει στα 55 αυτη τη βδομαδα αλλα δυστυχώς δε τα καταφερα.
σορρυ 55 ήθελα να πω!!χαχαχαχα ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται!!!
βαζε μικρους στοχους για να μην το βλεπεις τοσο βουνοQuote:
Originally posted by semie
ποσο ειναι το ικανοποιητικο?εμενα μου φαινεται βουνο ο δρομος που εχω μπροστά!ειχα μια ελπίδα οτι θα χω κατέβει στα 55 αυτη τη βδομαδα αλλα δυστυχώς δε τα καταφερα.
και δες οτι υπαρχουν και ατομα που εχουν μεγαλυτερο βουνο π.χ. εμενα ;)