Καλησπέρα σας. Ειπα και εγω να μπω στην παρέα σας.
Διαλεξα λοιπον μία φωτογραφία στην οποία ζυγίζω 95 ολόκληρα κιλά.
Τώρα ειμαι 82,4 και κατεβαίνω.
Ολα τα σχόλια δεκτά
Printable View
Καλησπέρα σας. Ειπα και εγω να μπω στην παρέα σας.
Διαλεξα λοιπον μία φωτογραφία στην οποία ζυγίζω 95 ολόκληρα κιλά.
Τώρα ειμαι 82,4 και κατεβαίνω.
Ολα τα σχόλια δεκτά
γιατί βγήκε τεράστια η εικόνα? τι έκανα λάθος?????
Μπραβο για την απωλεια σου ειναι πολυ μεγαλη.:) Καλη καθοδο και δυναμη.:)
Δεν ξερω γιατι βγηκε μεγαλη.Εμενα η φωτο μου ηταν απο τη μανα της μικρουλα.Αλλα δε νομιζω να πειραζουν οι μεγαλες φωτογραφιες.
ήταν μεγάλη εικόνα, δεν έκανες κάτι λάθος. είσαι τυχερή και συμμετρική! σίγουρα τώρα θα είσαι πολύ καλά,φαίνεσαι και ψηλή!Quote:
Originally posted by GeorgiaP
γιατί βγήκε τεράστια η εικόνα? τι έκανα λάθος?????
Έχεις πολύ ισορροπημένο σώμα, τα κιλά σου είναι σωστά κατανεμημένα και δεν φαίνεται να περισσεύει κάτι!! Έίμαι σίγουρη τώρα που έχασες πάνω από 10 κιλά έχεις μαζέψει γενικά και δείχνεις κουκλάρα :D
οπως προειπα δεν βρισκω καποια αντιπροσωπευτικη να ποσταρω, αν και καπου υπαρχουν αλλα ποιος ξερει που, αν τι βρω θα τις ανεβασω!
για την ωρα δειτε δυο που τραβηξα με το κινητο, οχι και τοσο καλες αλλα θα παρετε μια ιδεα.
με το ριγε ειμαι πριν 3 βδομαδες περιπου στα 114
με το μαυρο σημερα, 108 και κατι.
shmera
loukoumaki που πήγε η κοιλίτσα σου;;;; Και εγώ θέλω!!!΄
Λουκουμακι να ξερεις πως δεν σου φαινονται τα κιλα σου....με τιποτα δεν θα σε εκανα πανω απο 100 με βαση τις φοτο...μολις βρω ευκαιρια θα ανεβασω κι εγω μερικες αν βρω ολοσωμες γιατι τις αποφευγω...
Οσο για σενα τζορτζια τα κιλα σου οπως προειπαν και οι αλλες ειναι σωστα κατανεμημενα οποτε τωρα με τα χαμενα πρεπει να εισαι αρκετα καλη...ανεβασε μας καμμια προσφατη...
loukoumaki φαινεται οτι εχεις χασει!Και ναι οντως δε φαινεται οτι εισαι στα 3ψηφια!Μπραβο συνεχισε ετσι.:D
dew μου βαρεθηκε να γουργουριζει και ειπε να την κανει σιγα σιγα μια που την αφηνω νηστικη χαχαχαχα ελπιζω να παει χιλιομετρα μακρια και να μην την ξαναδω!!Quote:
Originally posted by dew
loukoumaki που πήγε η κοιλίτσα σου;;;; Και εγώ θέλω!!!΄
σας ευχαριστω κοριτσια! τα κιλα μου ειναι σε ζιπ μορφη για αυτο δε φαινονται χαχαχα! παντως, καταλαβαινω την παρουσια τους οταν παω να βαλω ενα ρουχο :( ειδικα τα παλια μου ρουχα τα βλεπω και με πιανει καταθλιψη
Κοριτσια μπραβο για το θαρρος σας να ανενασετε φωτο...αντε να παιρνουμε κι εμεις οι πιο δειλες κουραγιο.
Dew δεν μπορω να μη σχολιασω οτι εχεις φοβερο σωμα και φοβερα ποδια...οντως με τιποτα δεν φαινονται τα πραγματικα κιλα σου, ουτε ακομη και τα 130. Αληθεια σε αυτα τα κιλα πως στο καλο εφτασες;
και σε ποσο διαστημα καταφερες να φτασεις εδω που εισαι;
Loukoumaki μου κι εσυ εισαι πολυ ωραια, ουτε σε σενα δειχνουν τα κιλα σου. Και η απωλεια ειναι εμφανης.
Καλη καθοδο σε ολες.
καλα εγω πως δε το σκεφτηκα αυτο με το κινητο κ ψαχνω σκανερ? αρα βγαζω με το κινητο κ τις περναω στο πισι κ σας τις δειχνω?
αλλα το κινητο ειναι καινουργιο κ αντε να βγαλω ακρη, με κοβω να με βγαζω απο το νοτμπουκ κ ο,τι φαινεται αλλα θαναι πολυ κοντα. γκρρρρρρρρρρρρρρρρ
τελευταια εναλλακτικη να βρω ψηφιακη φωτογραφικη!
κ η πιο μεγαλη γκαντεμια, πηραμε καμερα (που βγαζει κ φωτογραφιες) στο μηνα του μελιτος κ ειναι αδυνατο να τη δεχτει το πισι κ χω σκασει
συμφωνω παιδια ειστε κουκλες αν κ με το νοτμπουκ δε φαινεται καλα. απο το σπιτι θα σας θαυμασω! θελω να βαλω κ γω ουααααααααααααααααααααααα αα κ θελω να σκαναρω κ μια παλια μου φωτο να δειτε πως θελω να γινω...αλλα δε ξερω τα τοτε κιλα μου δυστηχως...Quote:
Originally posted by alexandra79
Λουκουμακι να ξερεις πως δεν σου φαινονται τα κιλα σου....με τιποτα δεν θα σε εκανα πανω απο 100 με βαση τις φοτο...μολις βρω ευκαιρια θα ανεβασω κι εγω μερικες αν βρω ολοσωμες γιατι τις αποφευγω...
Οσο για σενα τζορτζια τα κιλα σου οπως προειπαν και οι αλλες ειναι σωστα κατανεμημενα οποτε τωρα με τα χαμενα πρεπει να εισαι αρκετα καλη...ανεβασε μας καμμια προσφατη...
ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ η πιο ωραία μανούλα...όσο βλέπω και το μπιμπερό της κίκο στη φωτο .....πεθαίνω!!!!!!!!Να γιατί αξίζει να έχουμε λίγα κιλά παραπάνω...για να γεμίζει το σπίτμμπομπερί, πιπίλες, πάμπερς και μωρουδένια ρουχάκια....
Να είσαι πάντα καλά μανουλολουκουμάκι!!!!!!!Και το μωρολουκούμι σου!
Κορίτσια, δε βάζω φωτο γιατί δεν ξέρω η άσχετη...αν βρω κν εθελοντή..είμαι περίπου σαν την κονστάνς με ....ενισχυμένη ζώνη, όμως (ε, δυο γέννες είναι αυτές) και πιο κοντή.....
Αν βρω τρόπο θα ανεβάσω
φιλιά
Κι εχω και απορία...από το κινητό πώς τις βάζω στο πισι;
Σαν εμενα εννοεις οταν ημουν κι εγω 71.χιχι.:) Κι εγω τα ιδια κιλα με σενα θελω να φτασω, 64.Θα γινει κι αυτο που θα παει.Παντως για να βαλεις φωτογραφια ειναι ευκολο.Κατω απο εκει που γραφεις το ποστ σου καθε φορα, εχει τη λεξη Attachment στα αριστερα.Πατας το κουμπι browse βρισκεις την εικονα που εχει αποθηκευμενη στο pc σου και αυτο ηταν.Απο το κινητο εγω στελνω με bluetooth, αλλα πρεπει να εχει bluetooth και το pc σου.Καθε περιπτωση κινητου και pc ειναι διαφορετικη.
constance, dew , louloumaki καλέ τι παίδαροι είσαστε! ούτε που φαίνονται τα κιλά σας!
μπράβο σούπερ η ομάδα!
για κάντε κανένα μαθηματάκι πως ανεβαζουμε φωτο μήπως τα καταφέρω κι εγώ η ασχετοσύνη!
constance εκεί που είσαι 72, είμαι κι εγώ περίπου, φαντάσου με με μαύρο μαγιο χιχι
Betty μου σευχαριστω.Οσο για τις φωτογραφιες πως μπαινουν το λεω πιο πανω αλλα αν δεν καταλαβαινεις κατι μου ξαναλες.Σας μιλω εδω και παραλληλα φτιαχνω την ντουλαπα μου.Απο βδομαδα θα πιασουν οι ζεστες και θελω να ξεθαψω πιο δροσερα ρουχα(τι θα μου κανει βεβαια απο αυτα αλλο θεμα.:P)
DALIA μου, μου πήρε μόλις 4 χρόνια να βάλω περίπου 50κιλά.. 'Ολα άρχισαν σιγά σιγά έχοντας χάσει όλα τα παραπανίσια κιλά, αισθανόμουν όμορφα, πολύ όμορφα, άρχισα να τρώω λίγο παραπάνω, λίγο πιο λιπαρά.. και στο τέλος οι νυχτερινές υπερφαγίες γίναν καθημερινές. Έτσι απλά.. χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα.. το αντίθετο, μόλις είχα γνωρίσει και το φίλο μου (είμαστε ακόμα μαζί),ερωτευμένη, ευτυχισμένη.. Μετά φύγαμε στο εξωτερικό και γυρνούσα από τη δουλειά κουρασμένη πλακωνόμουν στις πίτσες και στα burgers..΄Σε 3μιση χρόνια φρέσκο λαχανικό δεν έφαγα να φανταστείς! Στη φωτογραφία στα 130 έχω έρθει στην Ελλάδα για διακοπές του Πάσχα.. να φανταστείς η μάνα μου τρόμαξε όταν με είδε. Από τα 130 στα 120 δεν έκανα απολύτως τίποτα! Απλά γυρίσαμε μόνιμα στην Ελλάδα και λίγο ο ήλιος, λίγο η σαλάτα με το burger, το πολύ πρήξιμο έφυγε σε ένα χρόνο χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα! Χωρίς καν να το σκέφτομαι. Και τους τελευταίους μήνες πάνω κάτω από τα 120 μέχρι τώρα που το πήρα απόφαση να ξαναρχίσω..Quote:
Αληθεια σε αυτα τα κιλα πως στο καλο εφτασες;
και σε ποσο διαστημα καταφερες να φτασεις εδω που εισαι;
Τα υπόλοιπα τα βλέπεις στην υπογραφή μου :P
κορίτσια σας ευχαριστώ και εγώ για τα καλά σας λόγια.
Ψηλή δε λέγομαι, κανονική ναι. είμαι 1,60.
Ναι τώρα είμαι σαφώς καλύτερη, θα βγάλω καινούρια φωτο να σας δείξω.
Καλά λουκουμάκι όντως έχει φανεί η διαφορά και με τίποτα δε φαίνεσαι 100. Πρέπει να έχεις και εσύ βαρύ σκελετό.
Καλά βέβαια και η κονστανσ είναι καταπληκτική, όσο για τα πόδια της dew τι να πω είναι για προσκύνημα (ευτυχώς δε ματιάζω, αλλά αν θες ρίχνω και ένα ξεμάτιασμα)
Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα να έχουμε
κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!! μου ανεβαζετε πολυ το ηθικο!!!
tidekpe οντως, μπροστα στο θαυματακι μου δεν ειναι τιποτα τα κιλα που πηρα στην εγκυμοσυνη! να χαιρεσαι κι εσυ τα ζουζουνια σου, οπως και ολες οι μανουλες και χρονια μας πολλα για σημερα!!!
georgiap μου, θελω να πιστευω κι εγω οτι εχω βαρυ σκελετο (!) αν και το προβλημα μου το βρισκω μπροστα μου σε ολο του το μεγαλειο οταν παω να δοκιμασω καποιο καινουργιο ρουχο, σε μεγεθος βεβαια πρωτογνωρο για τα δεδομενα μου. παντως, στα 83 μου κιλα φορουσα 14 νουμερο παντελονι m & s και ηταν και μεγαλο μου (τωρα, εχω ενα τζιν απο το ιδιο μαγαζι 22! νουμερο και παθαινω οποτε το βλεπω, ευτυχως ομως μου πλεει ηδη)
τις φωτο κοριτσια μπορειτε ευκολα να τις περασετε στον υπολογιστη απο το κινητο αν το κινητο σας συνδεεται με usb (τα περισσοτερα συνδεονται) δεν χρειαζεται καποιο προγραμμα, απλα το αναγνωριζει σαν μοναδα δισκου και εμφανιζει τα περιεχομενα
να μαι κι εγω στα 101 κι εγω....σαν 9 μηνων εγγυος δειτε κοιλια....ο χορος στην πιστα με μαρανε....
κατι εκανα λαθος μαλλον
ρε παιδια γιατι δεν ανεβαινει?????? τοσο ανεπιδεκτη ειμαι?????
Μήπως είναι πολύ μεγάλη η φωτογραφία και δε τη δέχεται;
Αν ξέρεις να αλλάζεις μέγεθος κάντην 640χ480 και θα μπει κανονική..
βρηκα στο πισι αυτο 1 φωτο απο τα 100 κιλα οπου φαινεται κ λιγο σωμα ελπιζω
μολις μου συνδεσει το μωρο τη μηχανη στο πισι θα δω αν εχει καμια στα παχουλα μου (χλωμο)
θα σας βαλω ομως τωρινες στα λιγοτερο παχουλα μου
εγινα εξπερ αφου εμαθα να σβηνω κ το προσωπο :D στην τυχη! τα υπολοιπα αναποδογυρισμα φωτο κτλ δεν ξερω πως κανουν ομως...
για να δουμε θα ανεβει?
καλημερα bad μου! πατα post reply κατω δεξια απο το τελευταιο μηνυμα, εκει που λεει συνημμενο πατα αναζητηση, βρες το αρχειο απο το πι σι σου και πατα καταχωρηση. ετσι εκανα εγω
καλημερα! nai pataw edit κ μετα attachment και κανω αναζητησω, την βρισκω, κ μετα δεν την ανεβαζει. Και κανει κ μια ωρα
δε νομιζω, απλα τσεκαρε μηπως ειναι πολυ μεγαλο το μεγεθος της, και για αυτο δεν την παιρνει.
ξερεις να αλλαξεις το μεγεθος της? καν'την 640χ480 γμτ δε θυμαμαι τωρα πως ακριβως γινεται, το κανεις απο το φοτοσοπ η αλλο προγραμμα επεξεργασιας εικονων
οκ τοτε κανε κατι αλλο, ανοιξε την φωτο και πατα prt scr (το πληκτρο πανω απο το ινσερτ) επειτα ανοιξε τη ζωγραφικη και κανε επικολληση, εχει φωτογραφισει την οθονη
καντην περικοπη και εισαι ετοιμη
eixes dikioooooooo ηθελε τη συγκεκριμενη διασταση μονο! τοκανα! δες πανω, ελπιζω να φιανεται λιγο το σωμα
τελικα εισαι πιο γρηγορη απο μενα χαχαχαχαχα! 100 εισαι εκει? δε φαινεται, ειλικρινα! φανταζομαι τωρα θα δειχνεις κουκλαρα με τοσα κιλα κατω!!!
Καλημέρα, ξέρω ένα τρόπο για να αλλάξεις το μέγεθος εικόνας, το κάνω από τη ζωγραφική (paint) των windows. Πρώτα ανοίγεις το πρόγραμμα, μετά ανοίγεις το αρχείο που θέλεις μέσα από το πρόγραμμα, μετά πηγαίνεις ΕΙΚΟΝΑ == ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ/ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ και πειράζεις τα ποσοστά μόνο της Αυξομείωσης. Βάλε 50% στο κάθε ένα. Και μετά αφού σου τη μικρύνει, σώσε τη νέα εικόνα με άλλο όνομα αρχείου για να μη χάσεις και την προήγουμενη μεγαλύτερου μεγέθους που είχες.
Πάντως κορίτσια σε σχέση με μένα μια χαρά σας βρίσκω όλες, εγώ στα 104 κιλά με ύψος 1.65 είμαι πολύ πιο παχιά από τα 130 κιλά της dew που είδα. Κι εσύ loukoumaki με τίποτα δε φαίνεσαι για 100, με τίποτα όμως, εγώ δείχνω τουλάχιστον διπλάσια.
Θα σας βάλω κι εγώ φωτο από το σπίτι, στη δουλειά δεν έχω καμία.
Aχ αντε να πεταξουμε πια ολες αυτα τα μαυρα (αυτο σκεφτηκα bad μου οταν ειδα τη φωτο σου).Xρωμα στα ρουχα και στη διαθεση.:)