Ava, θα χρειαστεί να περιμένεις τους ειδήμονες- μια ξανθιά βγήκε (πολύ πρωτότυπο) αλλά δεν ξέρω με τι νούμερο την είχαν μαρκάρει
Printable View
Ava, θα χρειαστεί να περιμένεις τους ειδήμονες- μια ξανθιά βγήκε (πολύ πρωτότυπο) αλλά δεν ξέρω με τι νούμερο την είχαν μαρκάρει
εκτίθεσαι κοπελιά εκτίθεσαι!!! εγώ αν βρισκόμουν με τον συγκεκριμένο όπως ήταν τότε, το μόνο που θα μου έβγαινε αβίαστα είναι να συζητήσω για το μέγεθος του ρόλευ και καμιά θρεπτική μάσκα...Quote:
Originally posted by murcielago
:D :D :D Δεν θέλω να εκτίθεμαι αλλά με περμανάντ ή χωρίς, είναι μπουκιά και συχώριο! Ακριβώς ο τύπος μου (εμένα και μερικών άλλων εκατομμυρίων)- βέβαια η μουσική είναι τόσο έιτις που ειλικρινά, χαμηλώνω την ένταση όταν βλέπω βίντεο κλιπ!
χαχαχαχαχαχαχαχα
μη μου καταστρέφεις τη φαντασίωση
άντε καλά, περί ορέξεως άλλωστε....
εμένα μου αρέσει ο άντι γκαρσία που είναι αλλήθωρος, τί να λέμε τώρα!!
Απ' όλο το στερέωμα της σόου μπιζ μόνο αυτός και Τζεφ Μπρίτζες μ ' αρέσει. έχουν παρουσιάσει κάποτε και κάτι βραβεία μαζί- εκεί να δεις χαρά η δεκαεξάχρονη!
Χθες είχε πλάκα γλυκειά μου νυχτεριδούλα! Παρεπιπτόντως θεωρώ εμπνευσμένο το όνομά σου, ο ταύρος που πολέμησε τόσο πάρα πολύ, ώστε και ο ματαντόρ ακόμη του χάρισε τη ζωή...
Βλέπαμε το διαγωνισμό με το φίλο μου και του είπα με ύφος μίζερο τι έχασα τόσα χρόνια με τα κιλά που φορτώθηκα. Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι λόγω του χαρακτήρα μου, αλλά και του περιγύρου μου δεν υπήρχε καμία περίπτωση να πάω σε ένα διαγωνισμό τέτοιου είδους. Αν ξεβρακωνόμουνα, ο αυστηρός μου πατερούλης το έβγαζε δεν το έβγαζε το βράδυ.. Λες αν χάσω όλα μου τα κιλά (λέμε τώρα) να την ψωνίσω? Λες να σπάσω τις αλυσίδες? Λες να με δείτε στο πλέιμειτ 2011? χεχεχε
Ευχαριστώ Ava μου!
:) Να σε δούμε όπου γουστάρεις! Ο φίλος σου τι είχε να πει επ' αυτού;
έλα μωρε, αλλήθωρος... κάτι τέτοιες ιδιαιτερότητες είναι όλη μας η γοητεία!
μα συμφωνώ, αυτό λέω, μερικές είμαστε ικανές να κολλήσουμε ακόμα και με τον κουασιμόδο
Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν θα πήγαινα εκεί.
Σας υπόσχομαι όμως πως θα με δείτε στα εξήντα μου κιλά, αδύνατη, όμορφη, ανανεωμένη, δυνατή. Το ίδιο εύχομαι και σε όλους μας. Να σπάσουμε τις αλυσίδες των κιλών, που μας απαγορεύουν να ζήσουμε όπως θέλουμε. (και να φορέσουμε ότι θέλουμε, αυτό είναι τώρα το πρόβλημά μου). Όσο για την ερώτησή σου, αυτές είναι προσωπικές επιλογές και νομίζω ότι όταν μία κοπέλα είναι αποφασισμένη, δεν ακούει κανέναν. Δεν πάει να χτυπιέται πχ. η οικογένεια της Τζούλιας, αυτή εκεί, στις τσοντούλες της.
Πάω πίσω λοιπόν στη μαμά μου, στην κάμαρά μου την παιδική,,
μήπως βρω το χρυσό πρίγκηπα μου, που τονε ψάχνω εδώ και μια ζωή.
λαλαλαλα
Πράγματι και, υπό αυτό το πρίσμα, θα πρέπει να της αναγνωρίσουμε πως έχει τουλάχιστον το θάρρος της γνώμης της!
Κορίτσια πολύ γοητευτικός ο Τζεφ Μπρίτζες! Επίσης μου αρέσεουν ο Αρμάν Ασάντε (πολύ άντρας) και ο Μάικλ Ντάγκλας (στο νεότερό του).
ωραία πρόταση, θα κανονίσουμε συνάντηση σε κανα 6μηνο να δούμε πώς γίναμε!!
Για τα καλλιστεία δεν νομίζω πως τίθεται θέμα αν είσαι ή όχι αποφασισμένη. Τίθεται θέμα του αν μπορείς και ξέρεις ή όχι να κάνεις κάτι καλύτερο στη ζωή σου απ΄το να ξεβρακώνεσαι δημοσίως
αα, ωραίο θέμα πιάσαμε! :) :) :) έτσι κι αλλιώς γυναικοκρατείται το φόρουμ οπότε μεταξύ μας είμαστε!
[quote]Originally posted by Ava
κάτι διεστραμμένο μου βγάζει ο Αρμάν Ασάντε... :P
ρε κορίτσια πού ζείτε; εννοω... :) σε ποια πόλη
Εμένα πάλι ο Ασάντε μου βγάζει κάτι πολύ αρσενικό...
Θεσσαλονικη
α, ωραία, τότε Θεσσαλονίκη θα έρθουμε- μ' αρεσει πιο πολύ
Κοντά στη Θεσσαλονίκη, άρα θα έρθω στη συνάντησή μας.
εσύ που είσαι; όταν δεν είσαι Ισπανία.
Τέλεια η Θεσσαλονίκη! Έτσι κι αλλιώς την επισκέπτομαι συχνά.
:) σας φιλώ! τα λέμε αργότερα!
πόσο κοντά καλέ; άμα είσαι πουθενά ωραία να έρθουμε εμείς!Quote:
Originally posted by Ava
Κοντά στη Θεσσαλονίκη, άρα θα έρθω στη συνάντησή μας.
αα, σόρρυ, εγώ αθηνα ζω τώρα!
Θα σας το πω, αλλά όχι εδώ μέσα, γιατί ζω σε μικρό μέρος και αν με πάρουν χαμπάρι, χάθηκα!
εντάξει, μετά την αναφορά σε αποδεσμεύουμε!Quote:
αα, σόρρυ, εγώ αθηνα ζω τώρα!
στείλε u2u βρε χαζούλι!Quote:
Originally posted by Ava
Θα σας το πω, αλλά όχι εδώ μέσα, γιατί ζω σε μικρό μέρος και αν με πάρουν χαμπάρι, χάθηκα!
ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ Αρλετα!!!! Και γω το τραγουδαω πολυ συχνα τωρα τελευταια....Quote:
Πάω πίσω λοιπόν στη μαμά μου, στην κάμαρά μου την παιδική,,
μήπως βρω το χρυσό πρίγκηπα μου, που τονε ψάχνω εδώ και μια ζωή.
λαλαλαλα
Φιλάκια νυχτεριδοκόριτσο! see u later alligator!
bomo, έχεις u2u!
Εγώ είμαι Αλ Πατσινο αρρωστάκι
Ναιιιιι! Αλ Πατσίνο! Η ωραιότερη ίσως φωνή που έχω ακούσει! Αυτό θα πει γοητεία! Είδατε τι σου κάνει η προσωπικότητα? Και κοντός που είναι, τι έγινε? Λατρεύω Αλ!
εεεεετσι! ψηφίζουμε γηρατειά με τρέλα!!Quote:
Originally posted by BettyG
Εγώ είμαι Αλ Πατσινο αρρωστάκι
παρομοίως!Quote:
Originally posted by Ava
bomo, έχεις u2u!
καλημεεεεεεερα!!!! :*
Ναι είναι πολύ κοντός, αλλά υπήρξε ο Θεός.
Δεν ξέρω τι κόλημα έχω με τα μαλλιά αλλά λατρεύω και τα μαλλιά του, είναι υπέροχα
Καλώς το Ριάκι μας , καλημέρα!
Καλημέρα Ρία! Πως πάνε τα κέφια?