αμαν βρε ρανια μου πωπω :( πως το επαθες?
καλυτερα να τρωω κατιτις ορθια κ ας μην αδυνατισω τοσο συντομα...παναγια μου...
Printable View
αμαν βρε ρανια μου πωπω :( πως το επαθες?
καλυτερα να τρωω κατιτις ορθια κ ας μην αδυνατισω τοσο συντομα...παναγια μου...
Περαστικα σου βρε Ρανια! :(
Κοριτσια ενα θα σας πω, το βιβλιο δουλευει ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΣ ΛΕΩ
νιωθω απιστευτα ομορφα,
νικησα την βουλιμι αμου αποψε,
οχι χαρη στο βιβλιο, χαρη σεμενα,
ομως ξερετε κατι?
τωρα που τα σκεφτομαι (περηφανη εννοειται)
το βιβλιο εχει δικιο σε οσα λεει!
κ οταν αποφασισεις να φας κατι η ενταση φευγει κ μπορεις εξισου ναμη το φας
κ οταν δεν φας νιωθεις υπεροχα μετα κ δυνατη οσο δε φανταζομουν
κ το να αποστηθιζουμε κομματια απο το βιβλιο ειναι χρησιμο
Ξερω αυτο προσπαθει να το κανει με τις καρτες, αλλα εγω δεν τις διαβαζα
κι ομως απο τις τοσες αναγνωσεις μπρος πισω τα κεφαλαια τα εμαθα απεξω,
κ την δυσκολη στιγμη εκανα ΤΟ κουφο:
εβαλα να φαω καθιστη,
προσπαθησα να φαω σιγα,
κ απλα τελικα δεν εφαγα!
κ οχχι μονο αυτο, με βοηθησε κ στο ν α μη καπνισω μετα.
Τελικα δεν παιζει ρολο τι θες να αποφυγεις να κανεις,
αλλα το γιατι το κανεις.
κ ο λογος δυστηχως συνηθως ειναι ο ιδιος.
σε βοηθα κ νικας τις αιτιες.
καταλαβαινεις οτι δεν λυνονται μαυτους τους τροπους κ ετσι σε βοηθα...
επιτελους καταφερα να φαω κααθιστη επι 2 μερες.. προχωραω λοιπον στο επομενο σταδιο!!! να συγχαιρω τον εαυτο μου... συχαρητηρια λοιπον γιατι εχω χασει 20 κιλα και συνεχιζω.. γιατι περασα εξω απο το φουρνο και μυριζε τελεια και δεν μπηκα καν στον πειρασμο να παρω κατι!!!
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11: ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΜΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 12: ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13: ΞΕΠΕΡΝΩ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΜΙΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ 14.
ΚΑΛΑ ΠΑΩ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΑ.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΤΕ?
εγω τα παω πολυ καλα ρανια!!και με τη διαιτα και με το διαβασμα.. ειμαι στη τελικη ευθεια.. το χω παρι παλι πολυ ζεστα!!!
σημερα πρεπει να τρωω αργα.. ευτυχως αυτο το σταδιο το ειχα κατακτησει με αρκετο κοπο χωρις το βιβλιο!!
εγώ το τελείωσα την δευτέρα .έχασα κάτι λιγότερο από 4 κιλά. τώρα έχω κολλήσει.κ δεν ξεκολάω. ξεκίνησα πάλι απτην αρχή τα βήματα του βιβλίου.χτες ήταν να διαβάσω τις κάρτες ,το ξέχασα.αυτό είναι κ ένα από τα λίγα που δεν έκανα τόσο καιρό που διάβαζα το βιβλίο.είναι το πιο εύκολο κ εγώ βαριέμαι να το κάνω. πάλι σήμερα στο ίδιο βήμα.μέχρι να πάρω απόφαση οτι πρέπει να διαβάζω τις κάρτες μου!!!
ela re ουτε συ διαβαζες τις καρτες? εμ ουτε εγω γιαυτο ολο το παρατω...
αμα ειναι ετσι να συνεχισω?
ειναια δυνατο να διαβαζω τις καρτες...τις ξερω απεξω ομως.
:thumbup: μπραβο για τα κιλα κ την αποτελειωση του βιβλιου!
τις κάρτες τισ έφτιαχνα πάντα απλά ξεχνούσα να τις διαβάζω.προχώρα μη περιμένεις να τα κάνεις όλα τέλεια ή τίποτα.
απλά πιστεύω οτι το να διαβάζω κάρτες ίσως με βοηθούσε σε κάποιες περιστάσεις κ τώρα θα προσπαθήσω πάλι απτην αρχή.τα έκανα όλα τα βήματα εκτός από το να διαβάζω τις κάρτες δύο φορές την μέρα,να τρώω πάντα αργά κ δεν προετοιμάστικα για τα ταξίδια.
μολις πηρα το βιβλίο, να δούμε πότε θα βρω χρόνο να το ξεκινήσω με τους 2 γλυκούς τύραννους που έχω σπίτι...
ναι εχεις δικιο μπουλιανα, παραλληλα ξεσκονιζω ομως την ισογλυκαιμικη διατροφη
επειγει να δω τι θα τρωω κ οχι τοσο αυτο αφου τα βουλιμικα δοξα το Θεο τα κοιταω απο αποσταση αυτες τις μερες.
θα σας αφησω για λιγο καιρο αφου προεχει η διατροφη να στρωσει
Νινα καλη αρχη!
thx koralaki, κι εσύ καλή συνέχεια. αχ ας τα πάμε καλά .......μας αξίζει σε όλες και όλους μας ρε γτ
το βιβλιο το ξεφυλλιζω αλλα δεν το εφαρμοζω...
τι ειναι παλι αυτη η ισογλυκαιμικη διατροφη βρε παιδια?
εχει να κανει με γλυκαιμικους δεικτες κ ποσο γρηγορα μεταβολιζονται η χανονται απ τον οργανισμο μας κ ποσο γρηγορα ξαναζηταμε τροφη κου του λου η λαθος κανω παλι?
αυτο ειναι αν κ τελικα απλα θα μετρω θερμιδες ετσι που εγιναν τα πραγματαQuote:
Originally posted by smart
το βιβλιο το ξεφυλλιζω αλλα δεν το εφαρμοζω...
τι ειναι παλι αυτη η ισογλυκαιμικη διατροφη βρε παιδια?
εχει να κανει με γλυκαιμικους δεικτες κ ποσο γρηγορα μεταβολιζονται η χανονται απ τον οργανισμο μας κ ποσο γρηγορα ξαναζηταμε τροφη κου του λου η λαθος κανω παλι?
κ θα προσπαθω να τρωω καθαρες τροφες, τιποτε αλλο.
ελπιζω τουλαχιστο να αδυνατισω απο ολη αυτη την κατασταση :sniffle:
τι εγινε?
με τρομαζεις... :(
εγω να δεις πως εχω τρομαξει...
ασε που αναγκαζομαστε να τα εχουμε μυστικο ολα γιατι η μανα του ανδρα μου εχει την καρδια της κ αν συγχιστει πολυ
παιζει να παθει αρρυθμια ή πως λεγεται κ να τρεχουμε κ κεινη μετα...μετα θα πρεπει να της κανουν αναταξη καρδιας.
δεν ξερω τι προβληματα σε βρηκαν κοραλακι αλλα ευχομαι να πανε ολα κατ ευχην!
υπομονη και δυναμη :)
κοραλακι ελπιζω να εισαι καλα και να μη ζοριζεσαι πολυ, δεν ξερω τι προβληματα σας βρηκαν αλλα ελπιζω και ευχομαι να ξεπερνιούνται και να ξεμπερδέψετε σύντομα απο δαυτα.
κατι αλλο: σχετικα με το βιβλιο ρε παιδια, που λεει να βρουμε συμβουλο διατροφης, και οτι αυτο ειναι σημαντικο, εγω δε θελω να παω σε διαιτολογο, δεν εχω καμια ορεξη μιλαμε. δε γινεται να γινω εγω η ιδια ο συμβουλος του εαυτου μου? μαλλον οχι, ε?
ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ!!
ΕΛΕΙΨΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ. ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ 24ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΜΟΥ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΓΥΨΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΥΓΙΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΧΩ. ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ?
ΜΟΛΙς πηρα το βιβλιο και λεει οτι οι καρτες εχουν πολυ μεγαλη σημασια
ναι το βιβλίο... το έχω παρατημένο 5 μέρες, ούτε που το έχω ανοίξει. μάλλον γι αυτό τα έκανα έτσι όπως τα έκανα, χαλάρωσα πολύ
λογικά ναι, έχουν μεγάλη σημασία γιατί αν τις διαβάζεις συνέχεια, είναι σα να κάνεις πλύση εγκεφάλου στον εαυτό σου
χθες ετοιμαζα το βραδυνο μου,
ομελετα με ασπραδια κ τιγκα στα λαχανικα
κ τσιμπουσα ωμα μανιταρια κ καροτα κ θυμηθηκα το βιβλιο που ελεγε οτι τσιμπαει στα ορθια η συγγραφεας ενω μαγειρευει χαχαχαχα
παιδια δοξα το Θεο δεν εγινε κατι εξτρα ασχημο, τα ιδια με πριν στο περιπου.
απο μεθαυριο που θα εχω ησυχια στη δουλεια μαλλον ξαναρχιζω το βιβλιο κ γω.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ!!!
ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΕΣΑ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΕΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΔΩ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ. ΑΡΧΙΣΑ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΑ ΚΑΝΑ ΚΙΛΟ. ΘΑ ΖΥΓΙΣΤΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟΝ ΓΥΨΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ.
ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ...................
ελα βρε κ τωρα θα σε ρωτουσα πως πας...
κ μενα μου λειψατε κ θελω να ξανρχισω το βιβλιο αλλα προς το παρον ειμαι κομματια κ το μονο που κανω εκτος των βασικων ειναι να σας γραφω εδω..
koralaki εσυ αλλα και οσοι τρωτε πολλα ασπραδια τι κανεται τους κροκους?λυπαμαι να τους πεταξω και τους βαζω σε μπολακι 5-6 μαζι και μετα στον καταψυκτη και τωρα καθονται εκει.Quote:
Originally posted by koralaki
.
Σε τι φαγητα,γλυκα θα μπορουσα να τους χρησιμοποιησω?πειτε καμμια ιδεα
κρόκους αυγου... μμμμ καρμπονάρα μου έρχεται πρώτα απόλα στο μυαλό!!!!
αλλά ρε κορίτσια γιατι δε το τρώτε ολόκληρο το αυγουλάκι?
εγω τρωω αρκετα ασπραδια,για βραδυνο εφαγα 3,καθε μερα περισσευουν 4-5 κροκοι,αν φαω σε μια μερα 5 ολοκληρα αυτα θα παει η χοληστερινη στα υψη.
την καρμποναρα μονο με τυρι μπεικον και κρεμα μπορω να την φαω,τη σιχαινομαι με αυγο γιατι μου μυριζει
Νομίζω πως πρέπει να το ψάξεις καλύτερα το θέμα...
γενικά είναι μύθος αυτο που λες για τη χοληστερίνη και τα αυγά...
τι να ψαξω?το ενα αυγο εχει 211 mg χοληστερινης που ειναι το 70% της ποσοτητας που πρεπει να παιρνουμε σε μια μερα,για φαντασου να τρωμε 4-5 ολοκληρα αυγα?
γιατι λες οτι ειναι μυθος?
http://metavolismos.com/?p=820
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19000074
Γενικά μίλησα για τη κατανάλωση αυγου... τωρα με τα 5 αυγα την ημέρα τι να σου πω.. ε, ουτε εγω θα ετρωγα 5 ολοκληρα αυγα... καθε μέρα
τους πεταω, συνηθως εχω απο τις κοτες μας αυγα κ δε τους λυπαμαι...Quote:
Originally posted by forty
koralaki εσυ αλλα και οσοι τρωτε πολλα ασπραδια τι κανεται τους κροκους?λυπαμαι να τους πεταξω και τους βαζω σε μπολακι 5-6 μαζι και μετα στον καταψυκτη και τωρα καθονται εκει.Quote:
Originally posted by koralaki
.
Σε τι φαγητα,γλυκα θα μπορουσα να τους χρησιμοποιησω?πειτε καμμια ιδεα
ετσι συνηθισα κ το κανω κ τωρα που παιρνω ολο συσκευασμενα παλι το ιδιο κανω...απο συνηθεια.
δεν τρωω κροκκους καθολου σχεδον,
αντε στο τσακιρ κεφι να βαλω 1 μια στο τοσο.
θα διαβασω τα λινκ αυριο, οσο γιαυτο που ειπες οτι ειναι μυθος κ γω εχω ακουσει οτι δεν αυξανει την χοληστερινη που ξερουμε αλλα αλλο μεγεθος κ αν θυμαμαι καλα μονο το αραχιδονικο του οξυ (του κροκκου) μας ενοχλει στην υγεια κ οχι η χοληστερινη.Quote:
Originally posted by ria
Γενικά μίλησα για τη κατανάλωση αυγου... τωρα με τα 5 αυγα την ημέρα τι να σου πω.. ε, ουτε εγω θα ετρωγα 5 ολοκληρα αυγα... καθε μέρα
παω για υπνο νυσταξα φιλουπες
μα εγω δεν μιλησα για ενα και δυο αυγα,εγραψα οτι τρωω πολλα ασπραδια την ημερα γιαυτο δεν ξερω και τι να κανω τους κροκους,καποιες φορες ξεπερναω τα 5.ερευνες που εχω διαβασει δεν λενε μονο για το αυγο αλλα και ολα οσα νομιζαμε παλιοτερα οτι μπορει να μας ανεβασουν τη χοληστερινη γιατι οι γιατροι ανακαλυψαν οτι μονο το 15% της χοληστερινης μας προερχεται απο τις τροφες,υπαρχουν και αλλες αιτιες.Quote:
Originally posted by ria
αρχιζω κ γω αυριο τασπραδια γιατι μου ελειψαν ομελετουλες να χορταινω ρε γμτ
πετα τους φορτυ μου τους κροκκους τι να του ςκανεις...
δες κ αυτο εδω, δεν το ειχα κοιταξει ακομα αλλα φαινεται πολυ χρησιμο απο την περιγραφη, προγραμμα που απο,τι καταλαβα ειναι αντιστοιχο του φιτ ντει αλλα στα ελληνικα http://panoss.freehostia.com/calmet/calmet.html
τελειο!!!!!!!!!!!!! σε ευχαριστώ bad!!
δουλεψε? παω για ντουζ κ παω δουλεια να μπω απο εκει να δω, εμενα χθες δε μου ανοιξε :( τωρα εν εχω χρονο
κοιμηθηκα 13 ωρες χθες βραδυ ενω χτυπουσαν τηλεφωνα κινητα ακινητα...
απορω που εβαλα τοσο υπνο,
τωρα νιωθω καλα μπορω να πω.
παιρνω κ το βιβλιο μαζι κ αρχιζω αναγνωση ξανα!
εχετε ξεπαστρεψει ολα τα κοτετσια της χωρας...χαχαχαQuote:
Originally posted by badgirl11
αρχιζω κ γω αυριο τασπραδια γιατι μου ελειψαν ομελετουλες να χορταινω ρε γμτ
πετα τους φορτυ μου τους κροκκους τι να του ςκανεις...
δες κ αυτο εδω, δεν το ειχα κοιταξει ακομα αλλα φαινεται πολυ χρησιμο απο την περιγραφη, προγραμμα που απο,τι καταλαβα ειναι αντιστοιχο του φιτ ντει αλλα στα ελληνικα http://panoss.freehostia.com/calmet/calmet.html
πες κι εσυ βρε space... αδικα δεν πετανε τα κροκαδια?
Εγω ξερω τι λεει η οδηγια.. και αυτη ειναι οτι και εμφραγμα να εχει περασει καποιος μπορει να καταναλωνει 3-5 την εβδομαδα.. Για τον υγιη πληθυσμο δε λενε κατι αλλα τοσο ασπραδι πολυ μονοτονο μου κανει
αίλουρος ... :)