Quote:
Originally posted by POZ
Ωωω!Οπωσδήποτε να πιούμε!Ετσι να τον καλοπιάσουμε γιατί αν του παμε και κοντρα μπορει να εμφανιστεί ξανα κ δν το θελω!!
Κοιτα εγω στην αρχη, αρχισα να απενοχοποιω το φαι κ να μην το φοβαμαι τοσο-βεβαια ημουν πολυ αδυνατη και με επαιρνε-.Μετα αρχισα να βαζω κιλα κ ενω τρελλαινομουν συχνα πολυ ασχημα, δν με αφηνα να πισωγυρισω γιατι η κομμενη περιοδος μου εχει γινει εμμονη κ ξερω οτι δν υπαρχει αλλη λυση.Εμεις εχουμε 2 θεματα να αντιμετωπισουμε.Πρωτον τους εμετους κ δευτερον να αποδεχτουμε ενα πιο φυσιολογικου βαρους σωμα.Εγω προσπαθω κυριως να επικεντρωθω στο δευτερο που για εμενα ειναι πολυ πιο ψυχοφθορο ,γιατι μου ειναι πολυ δυσκολο κ τα 2 παραλληλα..Συγκεκριμενα μου ειπα, αμα θελεις τοσο πολυ καποια στιγμη να κανεις εμετο καντο, ΑΛΛΑ πισω στα 43 κιλα δν ξαναγυριζεις. Παχυνα λοιπον και μη νομιζεις οτι το περασα κ το περναω ανωδυνα.Κανω αγωνα καθε μερα να το συνηθισω μου ειναι ιδιαιτερα δυσκολο.Τωρα τελευταια κατι κανω..Η γυναικολογος μου ειχε πει οτι τα κιλα μ πλεον ειναι νορμαλ , πηγα κ σε 2ο σχετικα προσφατα και μου ειπε τα ιδια, απλα οτι θελει χρονο και να ηρεμησω.Και για εμενα αυτο δν ειναι καθολου αμμελητεο γιατι δν μου ελλειπαν 2-3 κιλα , αλλα 10!!Εμετους δν μου εχω βαλει απαγορευτικο-ακομα- αλλα κατα μεσο ορο ειμαι στους 1-2 τον μηνα πλεον κ σε πολυ ηπια κατασταση.Και λεω ακομα, γιατι σου ειπα οτι ειμαι σε μεταβατικο σταδιο και αν με πιεσω κ πω οτι κατι ΠΡΕΠΕΙ να το κοψω μαχαιρι ξερω οτι απο το άγχος θα το αυξησω αντι να το κοψω..Συνεπως, προς το παρον στο μονο που ειμαι καθετη ειναι το να εχω νορμαλ κιλα και να με αποδεχτω με αυτα.Στην πορεια ευελπιστω οτι θα εξαληφθουν σταδιακα κ οι εμετοι.Ολα αυτα που σου εγραψα, δν σημαινει οτι ειναι σωστα γιατι τα κανω μονη μου με βαση τον χαρακτηρα μου αλλα δν ειμαι ειδικος ..Θα ηθελα στην πορεια πραγματικα να μου πεις γενικα πως το προσεγγιζει το ολο θεμα ο ψυχιατρος που πας, ισως βρω κ κατι αλλο , ισως να τα κανω κ ολα λαθος!!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:εκπληκτ ικη πορεια!!! Μπραβο!!