το θεμα δουλειες με αγχονει κ μονο που το ακουωωωω αααα παλι αγχωθηκα δε ξερω πως καποιες την βρισκουν με τις δουλιες κ εχουν παντα τα παντα! στην εντελιαμαλλον γιατι το κανουν με χαρα! εγω το κανω απλα γιατι πρεπει!.
Printable View
το θεμα δουλειες με αγχονει κ μονο που το ακουωωωω αααα παλι αγχωθηκα δε ξερω πως καποιες την βρισκουν με τις δουλιες κ εχουν παντα τα παντα! στην εντελιαμαλλον γιατι το κανουν με χαρα! εγω το κανω απλα γιατι πρεπει!.
και εγώ επειδή πρέπει το κάνω, αλλά δεν μπορώ και τον χαμό... με αγχώνει και δεν με αφήνει να χαλαρώσω... το παλεύω βέβαια...
Νινα να σε ρωτησω κατι αν θελεις πες μας γιατι εχεις απογοητευτει που δεν χανεις κιλα δλδ τι διαιτα εχεις κανει ως τωρα κτλ ξερετε γιατι εχω ψαξει παρα πολυ τα ιατρικα και τα διαιτητικα θεματα και πολλες φορες κανουμε λαθη που δεν μας αφηνουν να αδυνατισουμε...Δλδ εχεις παει σε διαιτολογο,παραλληλα εκανες ασκηση?τηρουσες το προγραμμα σου?Πιστευω οτι ολα τα ατομα μπορουν να αδυνατισουν εαν το παρουν αποφαση ακομη και αν εχουν προβληματα οπως εγω χανουν ισως πιο αργα.Εγω παλευω πολυ αλλα χανω και νομιζω καποιοι ισως δεν εχουν βρει μια διατροφη που να μπορουν να ακολουθησουν γι αυτο λυγιζουν και σταματανε..Δεν θελω να σου αλλαξω γνωμη για την επεμβαση αλλα ειναι κριμα...εαν θελεις στειλε μου ενα πμ η εδω οπως θες και πες μου τι εχεις κανει ως τωρα..νομιζω εαν εχεις θεληση και δεν το εχεις αποφασισει οτι πας για επεμβαση μπορω να σε βοηθησω
και αν τολμησεις να κανεις κατι πχ να βαλεις κατι προχειρο να φτιαξεις πολλαπλασιαζονται οι δουλειες!Quote:
Originally posted by νινα
ααααχ αυτε οι δουλιες κ οσο εισαι μεσα στο σπιτι τοσο κ πιο χαλια γινεται κ δε τελειωνουν,οταν δουλευα ηταν πιο μαζεμενο και καθαρο.ασε που μια μερα που ειχαμε παει εκδρομουλα οταν γυρησα μου φανηκε παραδοξος καθαρο! χιχι σα να καθαριστηκε μονο του! οταν εισαι μεσα συνεχεια τα βλεπεις κ τρελενεσαι κ φαινονται βουνο
απιστευτο πραγματικα ποσο ευκολα γινεται ανακατο το σπιτι...
σε επομενο σπιτι θα φροντισω να εχει πορτα η κουζινα, αυτο το κουζινα σαλονι συνεχομενα με εχει τσακισει...
που ναχαμε κ μωρο να αλονιζει!
alalumaki το μηνυμα σου ηταν ελπιδοφορο, εχεις τοσο δικιο, ελα ομως που το μυαλουδακι μου ειναι κολλημενο κ δεν θελω με τιποτε μωρο σαυτα τα κιλα...με φοβαμαι κ με τρεμω για το μετα!
αν στην εγγυμοσυνη παψω κ να ιδρωνω θα κανω παρτυ καθοτι χειμωνα καλοκαιρι λιγο να κουνησω ιδρωνω...
Κοριτσια ειμαι σουπερχαρουμενη,
μια αγαπημενη φιλεναδα εχει ορεξη για νυχτοπερπατηματα αλλα οχι σε μπαρ!
θα παμε για περπατημα. ειναι 40 ετων κ πονανε τα ποδια της κ παμε σιγα-σιγα αλλα μου αλλαζει τελειως τη διαθεση!
Γυρνωντας σπιτι ελπιζω να νιωθω τοση ευεξια που να κανω κ ελλειπτικο (μεγαλες προσδοκιες αλλα ποτε δε ξερεις!)
Το σιγουρο ειναι οτι αυριο δεν εχω μαγειρεμα κ θα κανω ελλειπτικο κ σιδερο, αν δε με θενε στη δουλεια το πρωι. Αμην!
Σιγα σιγα νιωθω να μπαινω σε καλους ρυθμους, κοιμαμαι νωρις, τρωω καλα, περπαταω κ νιωθω καλυτερα!
ΥΓ εχω φτιαχτει, πριν λιγο ειδα σε μια βιτρινα τα αθλητικα που ηδη εχω & με εχουν καταβολεψει.
Ετσι τα εχω μονο για το σπιτι, για δουλειες κ γυμναστικη.
θα παρω αλλο ενα ζευγαρι για εξω! κ τα ειχαν κ σε προσφορα απο 190 -130 ευρω κ ειναι κ airmax!
Θα πεταχτω απτη δουλεια να τα παρω, αρκει ναχει νουμερο, φυλουσα τα χρηματα τοσο καιρο μεχρι να τα βρω!
αυτο μου λεει ο ανδρας μου αλλα που μυαλο εγω.Quote:
Originally posted by REDROSE
κοριτσια οι δουλειες του σπιτιου θα ειναι παντα δουλειες και ποτε δεν θα τελιωνουν,,,σημασια εχει ενα πραγμα....να χει φαι η κατσαρολα για τα παιδια και τον αντρουλη μας μετα να δινουμε βαση σε εμας και τελευταιο το σπιτι
βεβαια μετα απο 9 μηνες τσακωμων στον εγγαμο βιο γιατι στραβωσε το ταδε, γιατι λερωθηκε το ταδε και γιατι δεν ειναι ολα στην εντελεια υποχωρησα. ΑΠλα τρελαινεσαι μετα. Θελει κ λιγο ζαμανφου, αλλα οχι πολυ γιατι μετα παλι εμεις λουζομαστε τις δουλειες...
κ εμενα ενιαιος ειναι ο χωρος κουζινα σαλονι κ πια εχει γινει παιδοτοπος! δε μπορεις να πατησεις απο τα παιχνιδια κ οσο κ να μαζευω ολο μπροστα μου ειναι. για διαιτες εχω κανει πολλες! απο 14 χρ0νων ζω με αυτες κ εχω κουραστει πια.εχω κανει κ μονη μου κ με διαιτολογο,οταν το παρω αποφαση ακολουθω καταγραμμα τη διαιτα.χανω αλλα οχι γρηγορα 600 γρ πια τη βδομαδα οσο κ να ελατωσω το φαι αυτα ειναι τα κιλα που χανω. με τη διαιτολογο με βολευει το θεμα οτι εχω γραμμενα αυτα που πρεπει να φαω κ δε λεω ελα λιγο κ απο αυτο δε πειραζει οπως κανω μονη μου καποιες στιγμες. απλα τωρα περναω δυσκολη φαση ψυχολογικα κ δε μπορω να το παρω αποφαση να κανω σωστα ξανα μια αρχη! ολο κατι με ριχνει κ ξεσπαω στο τσιμπολογημα.γιαυτο αποφασησα την επεμβαση. αν μειωθει η ορεξη για ενα 6μηνο μετα σιγουρα θα μπορεσω να συνεχησω πιο ευκολα την προσπαθεια,εχω μαθει να στερουμε τοσα χρονια! κ μου αρεσουν κ γευστικα οι τροφες που δινουν στη διαιτα,μονο με το κρεας εχω ενα θεμα.ομως φρουτα ,δημητριακα κ λαχανικα ειναι τα αγαπημενα μου.οπως καταλαβατε αυτο που μου λειπει οπως ειπα κ πιο πανω ειναι το μυαλο! παει το εχασαααα
Νινα οντως τα 600 γρ /εβδομαδα ειναι λιγα αλλα τι τρως ειναι το θεμα και επισης αν κινεισαι καθολου.Ομως εφοσον δεν θελεις να το προσπαθησεις πραγματικα με διαιτα το σεβομαι.
Παιδιά, όταν στα πάνω από 100 κιλά, σαν εμένα και την νίνα, και έχοντας κάνει άπειρες προσπάθειες χωρίς αποτέλεσμα, έρχετε η στιγμή που λες φτάνει. Δεν θέλω πια. η χειρουργείο ή τίποτα και ότι γίνει. Εγώ βλέποντας καθημερινά την νίνα, που είναι και μια κουκλίτσα ζωγραφιστή, καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να χάσει τα κιλά της. Δεν είναι 10-20 κιλά. Είναι πολλά, σαν και τα δικά μου. Και δεν υπάρχει ούτε η δύναμη, ούτε η υπομονή για να το κάνεις αυτό χωρίς χειρουργείο.
Πολινααα μου πως με καταλαβενεις! κοριτσια σας ευχομαι καλη επιτυχεια κ να φτασετε στο στοχο σας γρηγορα.εγω κουραστηκα να το παλευω μονη.πριν λιγα χρονια ημουν πολυ αρνητικη στο θεμα χειρουργιο ,το σνομπαρα τελειως γιατι ενιωθα δυνατη! τωρα αλλαξαν τα πραγματα.ευχομαι εσεις να συνεχησετε ετσι κ να μην χρειαστει ποτε να φτασετε σε τοσο ακραιες λυσεις
εμενα παλι μου φαινονται λογικα, συνηθως το 10% του βαρους μας ειναι νορμαλ απωλεια (τουλαχιστο των διαιτολογων η απωλεια) και φυσικα οχι στην αρχη της διαιτας που φευγουν γρηγορα τα υγρα...Quote:
Originally posted by merenta
Νινα οντως τα 600 γρ /εβδομαδα ειναι λιγα αλλα τι τρως ειναι το θεμα και επισης αν κινεισαι καθολου.Ομως εφοσον δεν θελεις να το προσπαθησεις πραγματικα με διαιτα το σεβομαι.
Πωλινακι :love::love: πως εισαι κουκλαρα? βλεπω γραφεις παντου οποτε σε κοβω ακμαια,
ειλικρινα απορω που βρισκεις τη δυναμη κ γραφεις, κ εδωσες κ οδηγιες πως να στελνουν προσωπικο μηνυμα LOL
Τα φαινόμενα απατούν μπαντ μου. Χτες είχα ένα επεισοδιο ψιλολυποθιμιας. Αλλά οκ σήμερα είμαι καλύτερα.
τη πρωτη βδομαδα αντε να χασω 800! ο οργανισμος μου απ τις πολες διαιτες αρνητε να χασει περισσοτερα,τωρα βεβαια ενα χρονο που δε προσεχω μπορει αν κανω να χασω λιγο πιο πολυ στην αρχη αν κ δε το νομιζω,θα σας πω γιατι εχω σκοπο να το δοκιμασω συντομα. οσο για ασκηση οπως εχω ξαναπει μονο πολυ πολυ περπατημα τιποτα αλλο δε μου αρεσει κ δε κανω. αλλα δε βοηθαει στο να χασω πανω απο τα 600 γρ. βλεπω τον αντρα μου να προσπαθουμε μαζι,να κανει παρασπονδιες! μεχρι κ σοθβλακια κ μπυρες εφαγε τη τελευταια φορα κ εγω αν κ πιστη να μενω στα ψιχουλα.εχασα 7 σε 3 μηνες κ αυτος 20! χιχι τον ζηλευω
ναι το διαβασα στο αλλο θεμα κ στεναχωρηθηκα, κ σου ειχα ηδη γραψει οταν το ειδα...
παιδια εγω στα κιλα μου +- 10 μπορει να εχανα μια εβδομαδα πιο πολυ, αλλη λιγοτερο ή καθολου αλλαποτε δεν ξεφυγα απο το 10% πολυ μακρυα. (εκτος απο τις πρωτες εβδομαδες)
γιαυτο κ απογοητευομουν κ σταματουσα. αλλα οταν δεν θες χειρουργειο ειναι μονοδρομος η υπομονη κ η επιμονη και βεβαια η προσμονη της συνολικης απωλειας.
Περνουσαν βδομαδες που εχανα απειροελαχιστα κ εσπαγα την οποια διαιτα εκνευρισμενη κ μολις την εσπαγα κατεβαινε η ζυγαρια κ χτυπουσα το κεφαλι μου στον τοιχο.
Νομιζω απλα δεν εχει νοημα να κολλαμε στα γραμμαρια κ στην απωλεια, οταν υπαρχει ας το πανηγυριζουμε, οταν δεν καλο ειναι να μη ζυγιζομαστε ωστε να μη μας παιρνει ψυχολογικα απο κατω κ τα παραταμε...
Οταν θα χασουμε 10 κιλα θα εχει φανει ειτε το πει η ζυγαρια ειτε οχι...
μα 7 κιλα σε 3 μηνες χωρις ασκηση ειναι υπερβολικα καλα...τεσπα δεν ειμαι εδω για να σε πεισω...εχεις κανει την επιλογη σου κουκλα κ ευχομαι ολα καλα να πανε. Μη συγκρινεις με τους αντρες μας (γουρουνακια μεν συλφιδες δε) εχουν αλλη μυικη μαζα, ογκο κτλ...φιλουπες παω να τελειωσω το γευμα μου γιατι αργησαQuote:
τη πρωτη βδομαδα αντε να χασω 800! ο οργανισμος μου απ τις πολες διαιτες αρνητε να χασει περισσοτερα,τωρα βεβαια ενα χρονο που δε προσεχω μπορει αν κανω να χασω λιγο πιο πολυ στην αρχη αν κ δε το νομιζω,θα σας πω γιατι εχω σκοπο να το δοκιμασω συντομα. οσο για ασκηση οπως εχω ξαναπει μονο πολυ πολυ περπατημα τιποτα αλλο δε μου αρεσει κ δε κανω. αλλα δε βοηθαει στο να χασω πανω απο τα 600 γρ. βλεπω τον αντρα μου να προσπαθουμε μαζι,να κανει παρασπονδιες! μεχρι κ σοθβλακια κ μπυρες εφαγε τη τελευταια φορα κ εγω αν κ πιστη να μενω στα ψιχουλα.εχασα 7 σε 3 μηνες κ αυτος 20! χιχι τον ζηλευω
viva kai alalumakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ευχαριστουμε για τις ιστοριες σας! πραγματικα βοηθατε πολυ!
κοριτσια και γω με χειρουργειο εχασα τα κιλα μου και ακομα χανω βασικα...
απο υγεια αψογα ολα οποτε και σε αυτα τα κιλα εχω βαλει μπρος απ το φλεβαρη (φρεσκια δηλαδη) χιχι και δεν φοβαμαι τα κιλα γιατι ειναι χλωμο να παρω πολυ βαρος, εφοσον τρωω πολυ λιγο.
ελπιζω να ειστε ολες καλα και με μωρο στην αγγαλιααααααα
mitsokolo απο οτι καταλαβα τωρα που εχασες τα κιλακια θες ζουζουνακι ε? σου ευχομαι να το αποκτησεις γρηγορα,χιχι κ τοτε θα δεις τις χαρες... της μητροτητας.. πλακα κανω ολα ξεχνουνται με ενα χαμμογελο τους. εχει περασει ο καιρος που πρεπει απο την επεμβαση σου? αν ναι τοτε δωσε......
vινακι ναιιιιιιιιιιιιιιιι , ο αντρας μου να δεις σαν τρελλος θελει! εχει περασει ενας χρονος και σχεδον παω και ενα μηνα τωρα...
δινω δινω! χαχαχαχα
εσυ νινα πως τα πας ως μανουλα???????
χαχα δωσε δωσε! μμμ κοιτα δε μπορω να με φανταστω πια χωρις το ζουζουνακι μου,ειναι 3 χρονων πια κ καθε μερα λεει κ κατι καινουργιο κ σκαω στα γελια εκει που πριν ουρλιαζω για να ακουσει μετα με κανει κ λιωνω,μας βγηκε λιγο ζορικος ο κυριος. ειμαι μαζι του 24 ωρες το 24ωρο κ ειναι κουραστικο λιγο ομως το λατρευω κ με λατρευει! σημερα μου τραγουδαγε , με εσφηγγε στην αγκαλια του κ μου ελεγε μανουλα εισαι πανεμορφη! ( στα ματακια του ειμαι)χιχχιιιιιιιιιιιι κ με χτενιζε να με κανει ακομα πιο πανεμορφη!!!! σα μανουλα δε νιωθω οτι ειμαι αρκετα καλη γιατι δεν εχω την υπομονη που θα ηθελα να εχω να του εξηγησω καποια πραγματα κ νιωθω τυψεις γιαυτο. μπορει να ειμαι ολη μερα μαζι του αλλα δε νιωθω οτι ο χρονος που του αφιερωνω ειναι κ τοσο ποιοτικος.
εισαι υπεροχη μανουλα κ μην ακουω χαζα! κ μονο που λες αυτο σημαινει το αντιθετο!
πολυ χαιρομε για σενα νινα! και αυτο που λες πιστευω πως δεν ισχυει! γιατι δε νομιζω να βγει καμια και να πει α τι τελεια μαμα που ειμαι! και αν το πει καμια τοτε θα ειναι ανω ποταμων :P :P
χαιρομε να ακουω τετοιααααααααααααα αντε μπαντ και στα δικα μαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςς
στα παιδακια οπως κ στα ζωακια η αγαπη τους δε ζηταει ανταλαγματα, κ να φωναξεις κ να ξεφυγεις λιγο δε σε κρινουν οπως οι μεγαλοι ουτε σε αποριπτουν. καταλαβαινουν,νιωθουν πιστευω την αγαπη που τους δινεις κ ασ μην ειναι με το τελειο τροπο που θα θελαμε εμεις οι μανουλες. ειναι τοσο αθωα ,τρυφερα κ γλυκα που δε μπορει να τα αγγιξει η κακια κ η πονηρια.η διαισθηση τους πιστευω τα καθοδηγει.
ετσι ακριβως οπως τα λεει η νινα μας!
μιτσοκολο εσυ πρωτη, ειμαι γουρικη περιττο να σου πω, ελπιζω κ για εμας μολις μου φυγει το κολλημα με τα κιλα ή τα κιλα :D
πιστευω ειναι ο σκοπος της ζωης! και γω ετσι νομιζω νινα! και σιγουρα τη μανουλα μας πανω απ ολα! ετσι σε βλεπει και το παιδακι σου!
μπαντ μου γιατι οχι ακομα? εχεις βαλει καποιο στοχο? αχχχχ μακαρι απ το στομα σου και στου θεου το αυτι, ευτηχως χαλαρωσα πολυ με το θεμα γιατι τον πρωτο μηνα ημουνα τσιτααααα.
εσυ δεν εχεις βαλει μπρος ακομα βρε??? αιντεεεε μπαινει και η ανοιξη!!!! χιχιχι
badgirl11 αν ο λογος που το καθηστερειςωειναι τα κιλα μη το φοβασαι! δε νομιζω να παρεις πολλα ισως κ καθολου,σπανια παχουλες περνουν πολλα κιλα.με το φαι που τρως τωρα κανονικα αν το τρως στην εγκυμοσυνη θα χασεις κιολας γιατι οι καυσεις διπλασιαζονται.εγω παντως ετρωγα κανονικοτατα( κ το φαγακι το ατιμο το κραταγα το νερο εβγαζα) κ δε πηρα κανενα κιλο.ασε που εχουμε μαθει να προσεχουμε κ να ελεγχουμε τις λιγουρες μας ενω μια αδυνατη μπαινει πρωτη φορα στο τρυπακι αυτο κ αφηνεται. παντως ολες οι γνωστες μου παχουλες οι δε πηραν η εχασαν κιολας. η μητερα μου με πειραζει κ μου λεει τι θες την επεμβαση κανε παλι αλλο ενα να αδυνατησεις,χιχι ασε που με τα κιλα που εχεις χασει θα βοηθησεις κ πολυ πιο πολυ κ την εγκυμοσυνη την εκβαση της αλλα κ τη συληψη.η γνωμη μου ειναι δωσε κ εσυ χαχα
πωπω ο γυναικολογος μου εισαι? τα ιδια μου ειπε, δωσε δωσε (στον αντρα μου) χχαχαχαχα
ναι τα κιλα ειναι το θεμα γιατι ειχαμε χοντρα προβληματα υγειας κ αλλα κ ειχα πεσει στο φαγητο για ξεσπασμα επι μηνες...μεσα σε 3 μηνες εβαλα 10 κιλα ρε παιδια. τεσπα ας μη τα σκεφτομαι τωρα αυτα.
μιτσοκολο μου ναι για τωρα λεγαμε οτι θα βαζαμε μπρος αλλα τον επεισα να αναβληθει μεχρι τελος χρονιας...το μωρακι μας.
γιατι αυτη η χρονια οπως κ η προηγουμενη ειναι απλα χαλια κ δεν ειμαι σε ψυχολογια καν για εγγυμοσυνη...
oτι νομιζεις εσυ καλητερα κοριτσακι μου! η ψυχολογια ειναι το πανννν!
παμε λοιπον εναν αγωνα για την υγεια μας και τα κιλακια μας και το μπιζελακια αργοτερα! ;)
ναι ετσι με κοβω εμενα...ειναι μονοδρομος αλλωστε προς το παρον αφου ξαναρχισα το τσιγαρο...το εκοψα 4-5 φορες αλλα ολο το ξαναρχιζα...
να μεινω εγγυος ενω καπνιζω απλα δεν παιζει ουτε στη σφαιρα της φαντασιας μου. Προτιμω να πεθανω επιτοπου απτο να δηλητηριαζω το μωρο μας,,,
ΥΓ και το ειχα κοψει εδω και 2μιση χρονια το ατιμο, παναθεμα το, ας κανω αλλο ενα τωρα, αφου καπνιζω που καπνιζω γκρρρρρρρρρρρρ
οταν νιωσεις εσυ ετοιμη θα ερθει χωρις να το πολυ σκεφτεις.κ θα παρεις τοση δυναμη που θα ξεχασεις ολα τα αλλα τα προβληματα. χιχιχιχι να σας πω τι μου ειπε ο μικρος πριν απο λιγο! ο γιαννης σημερα: μαμα εχουμε σοκολατα? οχι δεν εχουμε αγαπη μου του λεω.μετα απο λιγο μαμα βρηκα σοκολατακια! (τα δημητριακα με το κακαο) θα μου βαλεις σε ενα πιατακι μαμαααα??? του βαζω κ μου λεει: κατελινα η σοκολατα ειναι απολαυση!!!!! χαχαχααααααα
Μανούλες νυν και επόμενες καλημέρα?.. ήθελα να συμπληρώσω για το θέμα «δουλειές» ότι όσες δεν έχουν παιδάκι ή έχουν ένα είναι παιχνιδάκι, όταν όμως έχεις δύο και απογευματινές δραστηριότητες των παιδιών και γίνεσαι ταξί, είναι κόλαση?.. μαγειρεύω ή στις 10 το βράδυ ή στις 5.30 το πρωί?.. Ευτυχώς τώρα έχω δηλώσει ότι κάνω δίαιτα και δεν φτιάχνω π.χ. παστίτσιο, οπότε η γαλοπούλα πάει σύννεφο!!!
Bad κόφτο το ρημάδι το τσιγάρο αφού μπορείς, στην εγκυμοσύνη θα είναι πιο δύσκολο, και συμφωνώ μαζί σου ότι είναι πολύ καλύτερα να μείνεις έγκυος σε λιγότερα κιλά αλλά μην το καθυστερείς, τα παιδάκια είναι απίστευτη χαρά όσο κι αν κουραζόμαστε.
χαχαχαχαχα φοβερο!Quote:
η σοκολατα ειναι απολαυση!!!!! χαχαχααααααα
5μιση το πρωι μαγειρεμα!?!?!? εγω αν δε καλοξυπνησω δε μπορω...
απιστευτες ωρες!
εχετε δικιο αλλα τα ειχα με μια σειρα στο μυαλο μου, κοβω τσιγαρο, χανω βαρος, ειχα φτασει 80 κιλα ακριβως ακαπνη 2 χρονια βρε κοριτσια, κ εχοντας αρχισει να γυμναζομαι πρωτη φορα στη ζωη μου!
τωρα δε μου κανει καρδια να "χαλασω' τα σχεδια μου, ισα ισα ειναι κινητρο να ξανααδυνατισω και να το κοψω.
Αλλα δε με κοβω να το κοβω συντομα πια...πριν να βαλουμε μπρος για μωρο σιγουρα...
πηρα χθες τελεια αθλητικα νεα που θα τα εχω κ στην εγγυμοσυνη για περπατημα,
κ το μαλλι ειναι ετοιμο για εγγυμοσυνη.
Το επανεφερα στο φυσικο μου χρωμα κ με ανταυγειες πανω σαυτο.
Στην εγγυμοσυνη θα κανω μονο ανταυγειες που δεν ακουμπουν στη ριζα κ δεν απορροφονται με βαση την κομμωτρια μου.
Τι λετε γιαυτο?
Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις, και όταν με το καλό γίνεις μανούλα θα είσαι μία fit μανούλα !!!!!!!!!!
Νομίζω ότι οι ανταύγειες αν δεν ακουμπάν στη ρίζα δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό σου.
Εγώ μετά τον 3ο μήνα τα έβαφα με φυτική, και ακόμα φυτική χρησιμοποιώ.
ωραια ιδεα η φυτικη βαφη, βασικα εχω αρκετα ασπρα μαλλια (στη ριζα) και σκεφτηκα οτι αν δεν τα ακλυπτει η φυτικη βαφη οι ανταυγειες θα σωσουν τη δουλεια.
Ελπιζω οτι θα κανουν τα λευκα να δειχνουν...σαν συνεχεια στις ανταυγειες...
ε κ μια στο τοσο πχ ανα τριμηνο θα βαφω κ τη ριζα με μια φυτικη...
παντως μολις γεννησω με κοβω κατευθειαν κομμωτηριο...δεν μου αρεσει καθολου το πιστολακι αλλαα εχω κολλημα μη παει κ φανει ασπρη τριχα...:crazy:
Απτο στομα σου και στου Θεου το αυτι alallumaki! fit και τα μυαλα στα καγκελα χαχαχχα
Αχ εγραψα μια ατελειωτη λιστα σουπερμαρκετ, δηλαδη 2, μια για ολους 9δηλαδη τον ανδρα μου) και μια για μενα χαχαχχα
με κοβω να κανω 3 δρομους να τα φερω απο το αμαξι, ελπιζω αυτο να με ζεστανει αρκετα κ να ανεβω και στο ελλειπτικο στο καπακι...
Απο γυμναστικη πως πατε κοριτσια?
Εγώ βάζω της Apivita έχει τα λιγότερα "κακά".... το ελλειπτικό το αντέχεις? γιατί ανέβηκα σε ένα για δοκιμή και μου κόπηκε η ανάσα.... και ήμουν και αθλήτρια τρομάρα μου... λέω να πάρω διάδρομο, μέχρι τότε θα πάω μάλλον αύριο να γραφτώ το γυμναστήριο του δήμου, έχει 10 ευρώ και είναι σούπερ, μόνο διάδρομο θέλω εξάλλου....
το ελλειπτικο ειναι θεμα συνηθειας βασικα, μπορω να κανω κ 60' κ οσο θες,
τωρα με το τσιγαρο δεν ξερω...θα σου πω....συντομα!
το σιγουρο ειναι οτι δεν εχω αναπνοες πια ουτε στο περπατημα αφου με δηλητηριαζω...
γενικα αεροβια δεν μπορω με κουραζει, την βαριεμαι, ομως κανω το εξης "κολπο"
κανω 10' ζεσταμα στο οποιο σιχτιριζω κ θελω να κατεβω αλλα μετα σταματω κ κανω για λιγο διατασεις ποδιων
(διαρκει 20'' σε καθε ποδι οποτε μιλαμε για διαλειμμα ελαχιστων λεπτων...)
μετα οταν ξανανεβω στο ελλειπτικο ή το διαδρομο απλα...πεταω...
δοκιμασε το, ξερεις βασικες διατατικες ασκησεις? 2 αρκουν σεμενα, για τετρακεφαλα κ μηριαια δικεφαλα
διαδρομο εχω στης μανα μου το σπιτι, ειναι η καλυτερη γυμναστικη αν δε σε πονανε αστραγαλοι αρθρωσεις κτλ...Quote:
Originally posted by alalumaki
Εγώ βάζω της Apivita έχει τα λιγότερα "κακά".... το ελλειπτικό το αντέχεις? γιατί ανέβηκα σε ένα για δοκιμή και μου κόπηκε η ανάσα.... και ήμουν και αθλήτρια τρομάρα μου... λέω να πάρω διάδρομο, μέχρι τότε θα πάω μάλλον αύριο να γραφτώ το γυμναστήριο του δήμου, έχει 10 ευρώ και είναι σούπερ, μόνο διάδρομο θέλω εξάλλου....
Καλημερες κοπελες! χθες ειχα χαλια μερα/νυχτα.
Εσεις πως ειστε?
Το βραδυ μετα τη δουλεια παω για διαδρομο.
Δε θελω με παρεα, θελω μονη να ιδρωσω, να πιω μπολικο νερο, να ξεδωσω...
δεν εχω μουσικη βεβαια εκει αλλα σκεφτομαι απτη μια να ξεθαψω ενα mp3 player απτην αλλη να βαλω το βιβλιο μου μπροστα κ να διαβασω...
νομιζω οτι θα ξεχαστω κ θα περπαταω για αιωνες...
Τοχω αναγκη, μακαρι να το κανω... ουφ:love:
:kiss: καλημεροκαλησπερες!