Με το δικιο σου μπου. Ειμαστε το πιο τρομακτικο ειδος. Και εσυ δηλαδη, που εισαι επισης ανθρωπος οπως ολοι μας.
Πώς πας κατα τα αλλα? Με τις ιδεες ?
Printable View
Εσυ γιατι τους φοβασαι ιωαννα?εμενα με παρακολουθουν.εσενα?
Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile App
μπου σορυ που θα στο πω αλλα κανενας δεν σε παρακολουθεί.....
Αν απασχολουμε με κατι πχ διαβασμα ή ποκερ ξεχνιεμαι.αλλα δε μπορωνα συγκεντρωθω και πολυ.οταν δεν κανω κατι απο αυτα ξαναερχονται ολα.το στεντον δουλευει μετρια.ισως φταιει οτι το παιρνω 1 φορα τη μερα αντι για 3 αλλαφοβαμαι μην κολησωκαι δεμπορεσω νατο κοψω
Φοβαμαι τις αντιδρασεις τους, την απορριψη τους .οτι ειναι εναντιον μου συνεχως κτλ
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
εγω φοβαμαι οτι με παρακολουθουν και αποφευγω να μιλαω γιατι μπορει να γινουν χειροτερα τα πραγματα.δεν τους κοιταω στα ματια γιατι διαβαζουν τη σκεψη μου.θα ηθελα πολυ να εχω καποιον που να με καταλαβαινει και να εβγαινα μαζιο του για καφε αλλα δεν υπαρχει κανενας εδω κατω.μονο αθηνα εχω 1-2 φιλους και παλι ουτε αυτοι καταλαβαινουν και πολλα
Μπου ξαναπήγες στην γιατρό ή όχι ακόμα;
Είναι θετικό πάντως ότι μπορείς και ξεχνιέσαι!
boo και εγω το πιστευω κανενας δεν σε παρακουλουθει, ειναι της ασθενειας αυτα, αλλα για σενα η παρακουλουθηση ειναι αληθεια, στο ψυχωτικο επισοδειο ειχα λιγη παρακουλουθηση και ξερω πως ειναι........
Πηγε ελισαβετ και της εκανε το σολιαν 1000mg
Μπου τι κανεις που να ειναι αξιο παρακολουθησης? Παιζεις ποκερ, διαβαζεις για το elearning, βλεπεις καμμια ταινια, ακους μουσικη,.... ε σιγα τα ωα. Χεστηκε και η CIA και το FBI
Ναι βρε το θυμαμαι αυτο με τα 1000mg. Εννοουσα αν ξαναμιλησε απο τοτε με την γιατρό της
παρακολουθουν ολους εμας που παιρνουμε ψυχοφαρμακα για να μας ελεγχουν.οχι δε ξαναμιλησα με το γιατρο στο κψυ.μου εκανε τα 800μγ 1000ζολιαν.μιλησα με τη γιατρο στην αθηνα και ξεκινησα τα στεντον.αλλα μαλλον πρεπει να τα παιρνω 3 φορες τη μερα και να μη το αποφευγω γιατι φοβαμαι οτι δε θα ξεκολαω μετα.και η "μανα" μου με το ζορι εγραψε 2 κουτια στεντον.αμα τελειωσουν δε ξερω τι θα γινει.θα ξεκινησω να παιρνω 3 τη μερα
το βλεπω να με κλεινουν μεσα την εχω ασχημα και ισως ειναι και η μονη λυση πλεον εχω αποκαρδιωθει τελειως απο ολους κι απο ολα
Αν παρακολουθουσαν ολους οσοι παιρνουν ψυχοφαρμακα, δε θα ειχαν χρονο ουτε να κατουρησουν και τελικα θα κατεληγαν και αυτοι σε ψυχοφαρμακα! Νοτ ποσιμπλ μπου. Κανε κουραγιο, να πιασει το φαρμακο και να περασουν οι βλαμμενες ιδεες της ψυχωσης. Αν δεν περασουν, ξερεις, ξαναμιλας με τη γιατρο για νεες οδηγιες.
Γιατί δεν της ξαναμιλάς να την ρωτήσεις για τα στεντον; Την δική σου γιατρό εννοώ.
Μη κάνεις πειράματα μόνη σου.
της ειπα να ξεκινησω με 3 στεντον τη μερα αλλα μου λεει παιρνε οσα λιγοτερα μπορεις γι αυτο τωρα επαιρνα 1 τη μερα σημερα πηρα 2 και θα συνεχισω απο τωρα και στο εξης να παιρνω 3
Κάνε υπομονή ρε μπου...ξέρω θα το ακους τώρα και θα λες τι μαλακιες μου λέει τώρα αυτή, αλλά μη σε παίρνει από κάτω.
Θέμα χρόνου είναι προφανώς να σε πιάσουν τα φάρμακα και να φύγουν αυτές οι σκέψεις.
Και προσπάθησε να απασχολείς το μυαλό σου με κάτι. Μην αφήνεσαι να βουλιάζεις σε αυτές τις σκέψεις.
Μπου, εσυ που τα εχεις ψαξει αυτα, ξερεις αν υπαρχει περιπτωση να σταματησει το σολιαν να πιανει εναν ασθενη που το παιρνει χρονια? Εχει συμβει ποτε σε κανεναν? Ή ειναι μονο θεμα δοσολογιας το ποτε θα πιασει?
ποσο να απασχολω τον εαυτο μου.δεν εχω τοση ορεξη και συγκεντρωση να κανω και πολλα.μενω απραγη πολλες ωρες.δε ξερω αν το ζολιαν παυει καποια στιγμη να σε πιανει αλλα βλεπω οτι στις υποτροπες το ανεβαζουν.εμενα στα 1000 τωρα δεν εχω δει αξιολογη βελτιωση.το ρεμερον σταματησε να με κοιμιζει.με κραταει χωρις καταθλιψη 1 χρονο τωρα αλλα δε με κοιμιει πια ουτε μου αυξανει την ορεξη
θελω να γινω ηρεμη να μη σκεφτομαι τιποτα κουραστηκα
σκεφτομαι να μπω μεσα μοπας και με φτιαξουν παρολο που ειναι φρικτη η νοσηλεια αλλα οτι προσπαθεια κανω δε βοηθαει
απλα σκεφτομαι οτι θα χασω το elearning και εχω προσπαθησει πολυ 4 μηνες τωρα
Τι παραπανω κανουν φαρμακευτικα κατα τη νοσηλεια?
δε ξερω τι κανουν σου βρισκουν φαρμακα που θα σε πιασουν αφου στα δοκιμασουν ολα βεβαια και σε κανουν πειραματοζωο.στην τελευταια μου νοσηλεια εφτασα 3 μερες να παιρνω 19 χαπια τη μερα με χρι να βρουν τι με πιανει και με επιασαν
Και τοτε βρηκαν οτι σε πιανει το ζολιαν?
τοτε με ειχαν βαλει σε 15mg aloperidin, 1200mg tegretol, 4mg akineton, 15mg stedon, 800mg solian
τωρα παιρνω 40mg aloperidin, 1000mg solian, 4mg akineton, 200mg lamictal, 30mg remeron, 15mg stedon
Αφου ειχαν βρει ποιος συνδιασμος σε πιανει γιατι να ξαναμπεις μεσα και να κανουν παλι δοκιμες?
Θα μιλας με τους γιατρους σου και θα συνεννοειστε για τα φαρμακα ειτε στο γραφειο τους ειτε τηλεφωνικως.
Δευτερη τριτη γνωμη εχεις ηδη παρει αν θυμαμαι καλα ε?
τοτε με επιασε ο συνδυασμος αυτος τωρα ομως δε με πιανει και παιρνω και μεγαλυτερες δοσεις.μιλαω με τους γιατρους και μου λενε μεχρι τωρα τι να κανω αλλα δε βλεπω φως
εχω παει σε αλλους 4 γιατρους ο ενας μαλιστα μου προτεινε να παρω λεπονεξ αλλα ολοι τα ιδια λενε ψυχωση
Ναι ψυχωση λενε εννοειται, δε θα εκαναν διαφορετικες διαγνωσεις. Εννοουσα γνωμες αναφορικα με τη φαρμακευτικη αγωγη μονο. Τελοσπαντων, δηλαδη μολις ανεβασες απο 800 σε 1000 περιμενε η γιατρος να κοπουν οι ιδεες? Ή σου ειπε να περιμενεις ενα διαστημα με τα στεντον μεχρι να πιασει και η νεα αυξημενη δοση?
ναι πιστευει με τα 1000 ζολιαν ισως νιωσω καλυτερα.αλλα δε βλεπω καμια θεαματικη αλλαγη.τα στεντον της ζαητησα εγ ωγια να γινομαι φυτο και να μη νιωθω αλλα το μονο που μου κανουν αυτα ειναι να μου παιρνουν την ενταση και την επιθετικ0οτητα αλλα οι ιδεες ειναι ιδιες
Οκ ξαναπαρτην τηλεφωνο να της το πεις τοτε.
Νιωθω μοναξια και απογοητευση.αραγε η ζωη μου θα ειναι ετσι για παντα? Δε γινεται να ισορροπησω για πανω απο 5-6 μηνες?νιωθω πως κανεις δε με νιωθει.και 2 ατομα που ειχα γνωρισει στο ιεκ εχω να τα δω 2 μηνες.θα μπορουσα να τους πω να βγουμε αυριο αλλα δε ξερω αν μπορω να αντεξω να ειμαι με αλλους
boo παρα τα παιδια και πηγαινε καφε.
κι αν δεν αντεξω και θελω να φυγω? δε ξςρω πως θα ειμαι και μαζι τους και με τοσο αλλο κοσμο τριγυρω
Έχεις ακόμα συμπτώματα; Δεν γίνεται να καθεσε σπίτι θα απομωνοθεις, πρέπει να αναπτύξεις κοινωνίκοτητα
Εστάλη από MotoG3 στο E-Psychology.gr Mobile App
Boo μία φορά θα το πω κ θέλω να ακούσεις θα πάρεις μαγκ2 από το φαρμακείο θα πάρεις να πιεις lavazza το χαρμάνι κρέμα κ άρωμα κ θα καπνίσεις τα malboro leaf κόστος συνολικό μαγκ2 δέκα ευρώ ο καφές πακέτο ένα μισή ευρώ κ τα τσιγάρα δύο ευρώ κανε τα αυτά κ θα γίνεις καλά ακούμε κ δε θα χάσεις όλοι εδώ πάνω αυτό κάνουν έχει κόλπα ο βορράς άκου κ δε θα χάσεις
σημερα ημουν αρκετα καλυτερα απο ιδεες και πηγα για καφε μονη μου σε μια μικρη καφετερια σε ενα γωνιακο τραπεζι ωστε να μη με βλεπει κανενας.θα παρω αυριο τηλ τα παιδια να κανονισουμε αν συνεχισω να ειμαι καλυτερα
για πειτε καμια δικαιολογια που μπορω να πω για να φυγω αν χρειαστει
α ρε μπου ποσο χαίρομαι! Μπράβο!
Ελα ρε που δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μπορείς να πεις οτι ένιωσες μια αδιαθεσία, ότι πόνεσε η κοιλιά σου, ότι θυμήθηκες μια δουλειά που είχες ξεχάσει ή ένα ραντεβού.... βασικά πες απλά ότι ένιωσες μια αδιαθεσία και θες να φύγεις να ξεκουραστείς. Οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις μπορείς να φύγεις, μη πιεστείς να κάτσεις με το ζόρι!
ευχαριστω ελισαβετ!
ενταξει αμα χρειαστει αυτο θα πω οτι ενιωσα μια αδιαθεσια οι κατι με πονεσε
θα τους παρω τηλ αυριο να κανονισουμε και θα σας πω την εμοειρια μου μετα
μακαρι να πανε ολα καλα
όλα θα πάνε καλά, θα δεις! :)
Μη πιεστείς για τίποτα. Αν έχεις όρεξη θα πας, αν νιώσεις άβολα πες οτι κάπως ένιωσες και φύγε, δεν τρέχει τίποτα. Ο σκοπός είναι να χαλαρώσεις στην βόλτα όχι να αγχωθείς παραπάνω!
Τι ωραια!!! Εισαι ξανα ο εαυτος σου! Περασαν τα δυσκολα! Να περασεις ομορφα.