Originally Posted by
λουλούδι
Λοιπόν, πέρα από την πλάκα, να πω και εγώ την άποψή μου, συμφωνώ απόλυτα με little. Μπράβο κορίτσι μου, του τα είπες πολύ ωραία του Xfactor που έχει μια αυτοπεποίθηση από εδώ μέχρι την Αμερική. Όπα ρε ψώνιο Xfactor, χαλάρωσε λίγο, δεν είσαι και ο Θεός, λίγη ταπεινότητα δεν βλάπτει! Γι'αυτό λες ότι οι γυναίκες μέχρι τα 30 είναι μόνο για πήδημα; Ωραίες απόψεις, επιπέδου!!!!!!!!! Τεσπα. Όσο για τη σαβατατζ πάλι έβγαλε τη χολή της, εύγε κορίτσι μου, πόσο δείχνει ότι ζηλεύεις τις εμφανίσιμες!!!!!!!
Και όσο για τον Αντρέα, τα ξαναείπαμε, δεν μου αρέσει που λες την κοπέλα απελπισμένη δημόσια αν και το ξέρω ότι το λες με την καλή σου την καρδιά και όχι με κακό σκοπό, ωστόσο είναι προσβολή να το λες δημόσια, τεσπα, δεν το κανες επίτηδες γι'αυτό δεν σου τη λέω απλά να προσέχουμε λίγο τι λέμε και σε ποιόν το λέμε. Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει εσείς οι άλλοι δύο, το 'χετε παραγ...... το θέμα......
Συμφωνώ τώρα ότι είναι θέμα αυτοπεποίθησης όλα, κάποιος που είναι ψωνάρα θα κοιτάξει μία χωρίς ψεγάδι, δεν πάει να είναι και ο Κουασιμόδο, δεν λέω ότι ο Xfactor είναι άσχημος, μπορεί να είναι πολύ κούκλος αλλά σόρρυ για μένα έχεις σαπίλα όταν βάζεις τον εαυτό σου τόσο ψηλά χωρίς να το αξίζεις κιόλας αφού τις έχεις όλες για π..... χωρίς να το αξίζουν. Αλλά υπάρχουν και τριχωτοί παχουλοί που κοιτάνε τις όμορφες οπότε η αυτοπεποίθηση ξεκάθαρα δεν είναι θέμα εμφάνισης, απλά το σπρώχνει λίγο. Και τέλος, όντως, στις όμορφες δεν την πέφτουν τα καλά αγόρια γιατί πιστεύουν ότι θα πληγωθούν αφού έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση όπως ο Αντρέας και τις θεωρούν άπιαστο όνειρο που λέει και το τραγούδι και γι' αυτό τις υποτιμούν. Όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Οπότε ναι, αν είσαι πολύ όμορφη θα προσελκύσεις λιγούρια δυστυχώς, που για μένα είναι η χειρότερη κατηγορία αντρών. Τώρα σαν συμβουλή, για να έρθουμε και στο θέμα μας, θα σου έλεγα να κάνεις υπομονή, ή ακόμα καλύτερα να ασχημύνεις, λολ να παχύνεις πχ για να σε προσεγγίζουν και αγόρια που δεν θα σε φοβούνται ή ακόμα ακόμα καλύτερα να γνωρίσεις κάποιον από εδώ που έχει καλό χαρακτήρα και βλέπεις τα εσώψυχά του και μπορείς να κρίνεις αν σου κάνει ή όχι.
Xfactor, μην μου πεις ότι παρεξηγήθηκες, όλοι κρινόμαστε δυστυχώς ή ευτυχώς, και στην περίπτωσή σου ευτυχώς, γιατί αν σε αφήσουμε ελεύθερο εσένα θα πάρεις σβάρνα όλες τις γυναίκες και θα το παίζεις κάποιος χωρίς να είσαι αφού κανείς δεν είναι ανώτερος από τον άλλον, αυτά,....... σόρρυ αν στενοχώρησα κάποιους αλλά και εγώ στενοχωριέμαι όταν βλέπω προσβολές (δεν μιλάω για σένα Αντρέα) και εκμετάλλευση. Με ενοχλεί πολύ αυτό.