Originally posted by weird
Quote:
Originally posted by Arsi
Σ\'ευχαριστώ Illusion,πραγματικά πολύτιμη η γνώμη σου γιατί έχεις την εμπειρία των πανικών.
Ταιριάζει πολύ η φάση μου με τη αρχή σου.
Αν δεν είχα ακούσει από εσάς εδώ για τους πανικούς ίσως να το περνούσα στο ντούκου και να πίεζα κι άλλο τον εαυτό μου.
Αλλά όντος τώρα θα κάνω 2 φορές διάλειμα κι όχι 1.
Διάλειμα μέχρι να χαλαρώσω λίγο και μετά συνεχίζω.....
Πιστεύω πολύ οτι ο πανικός φέρει μέσα του ένα μήνυμα.
Ενα μήνυμα που έχει να κάνει με το συναισθηματικό σου κομμάτι.
Ο πανικός με χτύπησε, όταν λειτουργούσα κυρίως με το λογικό μου κομμάτι. Οταν δηλ επεξεργαζόμουν νοητικά τα της ζωής μου, χωρίς να είμαι σε επαφή με το συναίσθημα.
Ουσιαστικά το μη βιωμένο ψυχικά συναίσθημα, το μη συνειδητοποιημένο, διοχευτευόταν μέσα σε διαφόρων τύπων σωματικές εντάσεις, με αποκορύφωμα τους πανικούς, και όλα τα σχετικά παιχνίδια των σκέψεων που με οδήγησαν ένα βήμα προν την αγοραφοβία.
Ευχομαι να \"ακούσεις\" βαθύτερα το συναισθηματικό σου κομμάτι σε αυτόν τον νέο δρόμο που επιλέγεις,το να αποκτήσεις ίσως ακόμα μεγαλύτερη σχέση με το σώμα σου ίσως σε βοηθήσει.
Τέλος, να πω οτι κι εμένα, όταν ένιωθα οτι είμαι αήτηττη, ήρθαν οι πανικοί και με προσγείωσαν.
Και γενικότερα τα φοβικά σωματικά μου συμπτώματα, λειτουργούσαν σαν βραχνάς για τις κρίσεις αισθήσεων παντοδυναμίας που είχα.
Μην αυθυποβάλλεσαι στο οτι είναι αρχή πανικού Αρσι μου, νομίζω οτι το να χαλαρώσεις και να κάνεις εσωτερικό στοχασμό και διάλογο θα σε βοηθήσει.
Φιλιά πολλά.
υγ. αναφέρεις οτι λογικά θα έπρεπε να είσαι αγχωμένη, καθώς υπάρχουν σοβαροί λόγοι....
μοιάζει σαν να έχεις αποκοπεί λίγο απο το συναίσθημά σου.