Χαλαρα ομως!οχι αγχος.
Printable View
Χαλαρα ομως!οχι αγχος.
Υπαρχουν πολυ χειροτερα εξω.να δεις στις δουλειες τι γινεται.με τα μαθηματα μην αγχωνεται καθολου.θα με θυμηθείς αργοτερα.δες το ολυ χαλαρα.αν περασεις περασες.υπαρχουν κ αλλα πραγματα αν δεν μπορεις αυτο που κανεις.εχεις τον χρονο να διαλεξεις.
Καντο χωρις αγχος
με αυτα εγω ξυπναω το πρωι απο της 5 και ξεκιναω την μερα μου......! :cool:
https://www.youtube.com/watch?v=iiTeiOdAJSQ
εμενα παντως οταν με ειδε η γιατρος μου... μου λεει τι αλλαγη ειναι αυτη? ειδες της λεω τι κανει η αλλαγη τροπου ζωης? μου λεει τι αλλαξες? και της λεω οταν με πιανει κριση πανικου χορευω σε ρυθμους psy..... :cool:
ααα μου λεει εσυ εισαι εισαι στιν τσιτα δηλ... και λεω.... παντα......!!!!!!
αλλα κοιμάμαι πολύ καλά τα βραδια.... και αναρωτιέται εσύ όντως κοιμάσαι καλά με τόση ένταση και τόσους καφέδες? της λέω αν θέλεις μπορείς να έρθεις να με παρακολουθείς στον ύπνο μου..... χαχαχαχαχα
με την ψυχοθεραπεύτρια μου έχουμε πολύ πλακα.....
καλά η υπερένταση είναι στην αρχή.... μετά λογικά θα νυστάζεις γιαυτο με χάλασε αυτό το φάρμακο εμενα... επισης με είχε κάνει να μην έχω καθόλου διάθεση για sex κατι που με ειχε προβληματίσει παρα πολύ και όταν το είχα αναφέρει σε ψυχίατρο μου λέει τι θες να κανεις sex η να είσαι υγιής? δεν γίνετε και τα 2 μου λέει.... και με πίεζε να χωρίσω με την κοπέλα που ειχα... και να κοιταξω λεει να ειμαι εγω καλα και να ξεχασω τα αλλα... δεν παμε καλα.... ετσι εκοψα τα αντικατα8λιπτικα και δεν ξαναπήγα σε αυτόν τον γιατρό.....
ολα τα αντικαταθλιπτικα προκαλουνε προβληματα με την libito..
δεν γουσταρω καθολου τα φαρμακα....
πιστευω στην ψυχοθεραπεια οτι ειναι πιο αποτελεσματικη....
ακομα ειναι νωρις για να ξερεις πως θα κανει δραση το φαρμακο σε εσενα... σε εμενα ειχε βγαλει φοβια απο το πουθενα... και επαθα καταθλιψη που δεν ειχα ποτε μου.... στον καθενα μας ειναι διαφορετικα.... αλλα θελω να ξερεις κατι.... μην περιμενεις απο το φαρμακο να κανει κατι απο μονο του..... πρεπει και εσυ να κανεις κατι για σενα... ίσως μια αλλαγή στον τρόπο της ζωής θα βοηθούσε παράλληλα με την φαρμακευτική αγωγή... το φάρμακο βοηθάει το 30%
να σε πληροφορήσω επίσης ότι καμια ψυχική διαταραχή δεν θεραπεύεται από φάρμακα.... απλά καλύπτουν τα συμτώματα... αυτό το παραδέχονται και πολύ γιατροί.... με λίγα λόγια δεν ύπαρξη θεραπεία αποτελεσματική... απλά βοηθάει να ξεπεράσεις της δυσκολίες της ζωής σου... σου δίνουν μια κίνηση και όρεξη για την ζωή.... είναι κάτι σαν ελαφριά ναρκωτικά νόμιμα τα ψυχοφάρμακα... και όλα αυτά τα φάρμακα έχουν επίπτωσης μακροχρόνια στην υγεία...... αλλα συγκεκριμένα για το λάδωσε είναι ένα φάρμακο που ύπαρξη παρα πολλά χρονια και είναι από τα πιο ανεκτά χωρίς σοβαρές παρενέργειες και επίπτωσης.... γνωρίζω άτομο προσωπικά που το παίρνει 15 χρονια καθημερινά...
Επέστρεψα παιδιά!
καταλαβαίνω... Εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου να τα καταφέρεις και σύντομα να είσαι καλα και χωρίς την ανάγκη των φαρμάκων.... Πιστεύω οτι θα τα καταφέρεις....!!
Απλα να σκέφτεσαι θετικά καθε μερα που περνάει και σύντομα ένα πρωί η ζωη σου θα αλλάξει προς το καλύτερο...!!!
Απλα μην ελπίζεις στα φάρμακα... Κάνε πράγματα κάθε μέρα και ολα θα φτιάξουν...