Δεν είμαι τόσο εξπερ. Πήρα ένα κουτί γιώτης και το έφτιαξα. Από γλυκά φτιάχνω μόνο διάφορα κέικ και εξαιρετικές μηλόπιτες και πάστα φλώρα.
Printable View
Καλησπέρα .
Σήμερα που πήγα μια βόλτα ήμουν λίγο καλύτερα ,λίγο όμως.
Γενικότερα έχω καταλάβει ότι όσο μένουμε στο καβούκι μας εμείς με τα ψυχ. Προβλήματα γινόμαστε χειρότερα η μένουμε στάσιμοι σε αυτή την κατάσταση.
Εσένα πως ήταν η μέρα σ; Νιώθεις καλύτερα σήμερα;
Εύχομαι ν πάνε όλα καλά.
Πείτε καμιά συνταγή για γλυκό!
Βλεπετε ποσο καταπληκτικα περασαμε με τα κοριτσια και πωσ ειναι να σε κοβει ο κοουτσ κανει τον παιχτη αν εχει ταλεντο ο παικτησ
μια χαρά είναι και της γιώτης.
με κριμ κράκερς επίσης είναι μια επιλογή, με κρέμα πατισερί γιώτης και σαντιγύ.
κι εγώ της γιώτης θα έφτιαχνα την κλασσική συνταγή δεν είμαι σε φάση.
χαλβά σιμιγδαλένιο προτείνω. λίγα υλικά, απλή συνταγή. ή κρέπες, ντόνατς, κούκιζ.
Το ρυζόγαλο είναι το καλύτερο και το πιο οικονομικό
Πω τι μού θυμισες! Κριμ κρακερς. Έτρωγα στο λύκειο με τους συμμαθητές μου την Έλενα και τον Άγγελο...στην ενισχυτική διδασκαλία πω φυτά χαχα
Ωραίες εποχές. Άμα φάω τέτοια μού έρχονται αυτές οι ξέγνοιαστες αναμνήσεις!
Χαλβά σιμιγδάλι αγαπάμε με μπόλικη κανέλα. Πριν κρυώσει και γίνει στόκος! Χαχα
Πω μισώ τα κούκις. Χαχαχαχα αλλά τα ντόνατ είναι ωραία φυσικά!!! Προτιμώ με μαρμελάδα φράουλα ή και βανίλια μέσα. Ή καραμέλα από πάνω και κομματάκια. Και την κλασική σοκολάτα, οκ. Αρκεί να έχει καμία καλή σοκολάτα όχι χάλια ποιότητα γιατί το καταλαβαίνω χαχαχα
Φτιάξε ρε συ είναι πανευκολο πραγματικά!!!! Θέλει να αφήσεις τη ζύμη να ξεκουραστεί καλά και πολλές φορές. Θα σου γίνουν αφρατα και τέλεια.
Τα αγαπημένα μου γλυκά είναι τάρτα φρούτων (με φράουλα, σταφύλι, ακτινίδιο) και εκλεράκια.
Μια φορά πήγα να πάρω χαλβά και το αφεντικό λέει στην υπάλληλο!! Βάλε χαλβά γιαυτον το χαλβά!!! Χαχαχα ψέματα αλλά το βρήκα πολύ καλό και μπράβο μου που το είπα..
Α ρε Αντρέα. Θα μάς κάψεις και τα τελευταία εγκεφαλικά κύτταρα που μάς απέμειναν χαχαχα
Με τόσα γλυκά που διαβάζω μου έχει ανέβει το σάκχαρο.
Εγώ έχω χοληστερίνη και δεν κάνω διατροφή, πάω γυρεύοντας μου φαίνεται!!
Πρόσεχε!!!! Πρόσεχε εντάξει δεν είναι να παίζουμε με αυτά. Πόσο έχεις;
Ξεκίνα διατροφή. Υπάρχουν και κάτι ροφήματα για χοληστερίνη μπορείς να τα πίνεις κάθε πρωί, είναι όλα με υλικά από το σπίτι. Αν τα κάνεις και τα δύο θα σε βοηθήσει. Αν δεν κάνω λάθος είσαι νέος ακόμα, μην το αφήσεις. Η χοληστερίνη βουλώνει τις αρτηρίες.
Δεν βουλωνει σε ολους τις αρτηριες. Ο γιατρος το βλεπει ευκολα αυτο μετρωντας
Πιεση