Quote:
Originally posted by ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
καλημέρα σε όλους. ξεκινήστε τη μέρα για αυτό που είναι: η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σας. κοιμήθηκα αργά, ξύπνησα νωρίς, θα πάω στη δουλειά, έχω να μαγειρέψω γιατί δεν έχω φαί, πανικός! αλλά και η ομορφιά της καθημερινότητας. ιεραρχώ, κινούμαι σύμφωνα με αυτή την ιεράρχηση και τα αποτελέσματα συνήθως είναι τα αναμενόμενα, έτισι, όλα γίνονται σιγά, και κυρίως δίχως άγχος. ολγάκι καλημέρα, Ferro καλημέρα και σε σένα, alobar καλό μου παιδί τι μου κάνεις; ευχαριστώ για τις πληροφορίες του τσιγάρου αλλά θέλω να προσπαθήσω να το κόψω χωρίς υποκατάστατα. από χθες που έκλεισα αυτές τις 90μέρες, κάτι, κάπως, δουλεύει αλλιώτικα μέσα μου. όσες λιγότερες προσδοκίες έχω από τους άλλους, τόσες περισσότερες έχω από μένα. σίγουρα, πρέπει κάπως να το \"μαζέψω\". δεν διακυνδυνεύω να ξαναβάλω τον πήχυ τόσο ψηλά. ένα βήμα τη μέρα, για να μη θυμηθώ το ιστορικό \"ένα βήμα μπρος και δυό βήματα πίσω\". στο κάτω κάτω δεν φιλοδοξώ παρά να είμαι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. \"είμαι ένας άνθρωπος απλός, ούτε καλός ούτε κακός.....\" Χατζής Κώστας.:P:P:P:P
-----------------------------
ολγάκι, κάνω διάλειμμα για τσιγάρο αλλά προλαβαίνω να σου στείλω και δυο κουβεντούλες. σουπερ μάρκετ και γενική καθαριότητα έχω να κάνω και εγώ. τη γενική την αφήνω για το σαββατοκύριακο. το σουπερ θα γίνει μετά τη δουλειά αν θέλω να φάω. έχω χάσει και κιλά, κοινώς \"έχω φέξει\". κι αυτό συνέβη γιατί ξανάρχισα πριν ένα χρόνο το τσιγάρο και έκοψα το πλούσιο πρωινό που έτρωγα. ποιός μου φταίει; το ξερό μου χαζό και καπνισμένο κεφάλι. διάλειμμα τέλος, γειά χαρά νταν Ολγάκι και οι απεδέλοιποι!!!!!!
---------------------------
........... ποιός με κυνηγάει; ακόμα και ο χρόνος με αφήνει τελευταία στην ησυχία μου..........!!!!!