Originally posted by anwnimi
Quote:
originally posted by krino
Ειχα πει τοτε και στο πανο, οτι ειχε το λιγοτερο ακομψη προσεγγιση σε θεματα χρηστων και στο τελος απο οτι ειδα προχωρησε παραπερα, σε απειλες κατα του φορουμ.
Σαφως και δεν συναινω σε καμια τετοια σταση απο οποιονδηποτε.
Στην πρωτη περιπτωση η δικη μου αντιδραση ειναι να επιχειρηματολογησω σε αυτο που βλεπω λαθος και στην δευτερη δεν νομιζω να μου πεφτει πολυς λογος μιας και σε αυτο θεσμικα πρεπει να απανταει ο καθε αντμιν σε πρωτο τουλαχιστον επιπεδο.
Αυτη ειναι η πρωτη εικονα που αποκομισα.
Η δευτερη ειναι οντως μια επιθεση απο καμποσα μελη εναντιον του πανου σε μερικες ακαιρες (να συμφωνησω σε αυτο, οτι καποιες απαντησεις του πανου ηταν το λιγοτερο αχαρακτηριστες) απαντησεις του.
Ειναι ξερετε λιγο δυσκολο (και ανωφελο) να σχολιαστει ενας καυγας ο οποιος εχει χαρακτηριστικα να απλωνεται ολοενα και πιο πολυ.
Ετσι βρισκω λαθος την επιλογη μερικων να μιλανε για στρατοπεδα!!!
Ετσι μπαινουν ολοι στη λογικη εισαι υπερ του πανου η κατα του?
Εγω παντως ειμαι υπερ του δικαιωματος λογου προς ολα τα μελη και βεβαια οπως ειχα πει τοτε στο πανο, οτι υπαρχει η πιθανοτητα μια κοινοτητα να σε \"ξερασει\" οταν δεν μπορεις να συντονιστεις μαζι της εστω και σε μια κλωστη...
Απο το ξερναω ομως μεχρι το σε πεταω εξω με τις κλωτσιες,
με συγχωρειτε υπαρχει μια τεραστια αποσταση, στην οποια εγω δεν θα συμμετεχω, αντιθετα θα ειμαι απεναντι της.
Εαν ο πανος προκειται να αποσυρθει γιατι βρισκει οτι στο φορουμ ειναι μαζεμενοι \"ενα ματσο τρελλοι\" καλως να το κανει.
Αν το κανει ομως αυτο θα πρεπει να συμβει γιατι πολυ απλα \"οι τρελλοι\" ειναι πολυ καλα συνονισμενοι μεταξυ τους που η τεραστια συμβολη που νομιζε οτι ειχε πανος αποκαλυφθηκε μια φρουδα ελπιδα και τιποτα αλλο.
Οχι βεβαια γιατι βρηκε απεναντι του τα απιστευτα ουρλιαχτα μερικων, που νομιζουν οτι ξημερωσε επιτελους η μερα για να σωσουν το φορουμ απο το κακο δρακο.
Το φορουμ δεν εχει αναγκη κανενος ειδους φαεινου σωτηρα, εχει αναγκη απο την αποδοχη των αλλων (και ναι, οσο και αν δεν κανει σε μερικους, ιδιως με αυτους που τυχων διαφωνουμε), την παραχωρηση λογου για την αλλη αποψη χωρις να βρισκετε αντιμετωπη με υστεριες.
Θυμηθείτε,
οτι η καλυτερη υπερασπιση του χωρου που απο οτι λετε οτι εκτιματε,
ειναι η αποδοχη των στρεβλων κατα εσας αποψεων και η αντιπαραθεση σας αν και εφοσον εχετε.
Εαν στην συνεχεια θεωρειτε οτι υπαρχει χρηστης που ειναι επικινδυνος, καλο θα ηταν να ενημερωσετε τον αντμιν για να προχωρησει εαν αυτο ειναι σκοπιμο σε συστασεις.
Quote:
originally posted by krino
Παρολα αυτα,
εμμενω οτι η κατασταση εχει φτασει σε ακρα και κακως εγινε αυτο.
Δειχνει οτι ο θυμος προηγηται κατα πολυ της ωριμης σκεψης και λειτουργει η δικλειδα ασφαλειας, ποναει ποδι, κοβω ποδι.
Καθολου ταιριαστο σεναριο για ενα φορουμ ψυχολογιας....
A γεια σου Κρίνο!
Αν φτάσουμε στο σημείο να γινόμαστε ζούγκλα για να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια ή και την αγανάκτισή μας με βρισιές και χυδαίες εκφράσεις, όχι μόνο κατά ενός προσώπου αλλά και μεταξύ μας, που συνεχίζω να το βλέπω και στο ΠΑΡΟΝ θρεντ, πολύ λυπηρό για ένα φορουμ ψυχολογίας θα είναι. Για ένα φόρουμ ποροσφαιρόφιλων οπαδών ίσως όχι.
Εδώ ωφειλουν να συνειδητοποιήσουν κάποιοι ότι δεν είναι χώρος εκτόνωσης με βρισιές όπως το γήπεδο! Εκφράστε τη διαφωνία σας, διαμαρτυρηθείτε, φωνάξτε,
σαν πολιτισμένοι άνθρωποι,
έλεος...