Τεμπέλα δε σε λέει κανείς αμελί μου.Quote:
Originally posted by amelie74
και μην με πει κανενας τεμπελα γιατι και εσεις οταν ησασταν σε φαση υποτροπης(δεν αναφερομαι μονο στους διπολικους)δεν κανατε τιποτα.
Κάποιος που δε γνωρίζει δε μπορεί να δει τι γίνεται μέσα σου και είναι άσχημο να σε πιέζουν ή πόσο περισσότερο να σου λένε κουβέντες που δεν ισχύουν σε καμιά περίπτωση.
Είναι δύσκολο,το καταλαβαίνω.Το έχω νιώσει.Να μαζεύω αγγελίες και να τις απορίπτω μία μία εννοείται όχι από τεμπελιά αλλά απ\'το φορτίο και τη δυσκολία που ένιωθα.
Ξέρεις όμως πολύ καλά ότι από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις,να προσπαθήσεις για τη ζωή σου,την ανεξαρτησία σου,την Ιωάννα(έτσι σε λένε ε?),Εσύ ξέρεις τους ρυθμούς σου,τις δυνάμεις σου,το τι και πως πρέπει να γίνει.
Επεξεργάσου το,σκέψου και άλλες επιλογές ή και τις ίδιες χωρίς πίεση αλλά με στόχους και σχέδιο,ρώτα το γιατρό σου,πάρε συμβουλές(ρε γμτ τότε μια ψυχολόγος μου είχε πει για έναν σύλλογο που αφορά στην ενημέρωση,εμψύχωση,εκπαίδε υση γυναικών στην αγορά εργασίας και άλλα μπορεί να υπάρχουν θα το κοιτάξω στο ιντερνετ).
Αμελί μου όλα γίνονται για να είσαι εσύ καλά:)αυτό έχει σημασία κι αυτό να σκέφτεσαι κι εσύ:)φιλιά και μην απελπίζεσαι.