-
Γιατι δεν ειχαν μυαλο...εγω επαθα ενα νευρικο κλονισμο ειπα πεντε ασυναρτησιες δημοσια,που δεν πρεπει να εβγαινε και πολυ νοημα και απο κει και περα...πηραν τα ηνια οι εξυπνοι,οι καλοθελητες,οι βλακες.Αυτοι που θελαν να κανουν τον εξυπνο τελοσπαντων,οι ξερολες.
-
Που μπορει να ειχαν και καλο σκοπο...αλλα ηταν βλακες...δεν μπορεις να πεις την βλακεια κακια ε?
-
Και φυσικα θα υπαρχει και απειρη βλακεια που δεν ξερω αλλα θα μαθω.
-
Βασικα ακομα ειμαι στο σκοταδι...αλλα καταλαβαινω στο περιπου.
-
Τωρα δεν πιστευω στην κακια του κοσμου...μαλλον καλοι ειναι αν κρινω απο τις εκφρασεις,αλλα πιστευω στην βλακεια.
-
Ποιος φταιει?
Κανεις.
Η απειρη βλακεια ειναι κατι που μπορει να συγχωρεθει,αλλα δεν μπορει να συγχωρεθει η κουκουλα που μου βαλαν.
-
Υποτιμουσαν το μυαλο μου,με καναν να ζω σε μια ψευδαισθηση μια δεκαετια,πηδουσαν την προσωπικοτητα μου, ολοι οι \"στενοι μου ανθρωποι\"...γιατι?Για τιποτα.
Καταλαβαινω στο περιπου.
-
Να συγχωρησω την βλακεια?
Γιατι οπως προειπα δεν φταιω εγω,εγω ειπα πεντε ασυναρτησιες δημοσια και καθομουν σκεφτικος γιατι δεν ηξερα τι μου γινοταν.
Τι ακριβως εχει γινει θα μαθω....στο περιπου.
-
Δεν νομιζω να συγχωρησω πολλα....κατσε να μαθω πρωτα.
-
Η ζωη ειναι για γελια και για κλαμματα.
-
Υπαρχει κακια,υπαρχει καλοσυνη,αλλα αυτη η βλακεια δεν αντεχετε.
-
Αισθανομαι καλυτερα....καπως.
-
Μου την δινει να βλεπω θλιμμενες φατσες...και να με λυπουνται...ειμαι θυμα βλακειας τελος...μονο που δεν ειναι δικιας μου βλακειας.
-
Ποτε δεν καταλαβα την βλακεια...δεν μπορω να την διανοηθω,αυτο ειναι το προβλημα,οχι οτι πεταω σπιθες αλλα εχω καποια εξυπναδα.
-
Οικογενεια δεν φτιαχνω με τιποτα...οχι οτι με απασχολει ιδιαιτερα,αλλα ας κοιταξω να επιζησω και βλεπουμε.
-
-
Ολοι χορευουν κατα καποιο τροπο γυρω απο το κεφαλι μου...και εγω δεν καταλαβαινω χριστο...ειναι για γελια και για κλαμματα.
-
Μου εφτιαξε λιγο η διαθεση λεω να δω τον κοσμο λιγο αλλιως.
-
Τα βλεπω πιο φωτεινα αυτη τη στιγμη.
-
Νομιζω οτι ειμαι υπερευαισθητος και μου φορτιζουν τις αισθησεις.
-
Για αυτο πανε ολα στραβα.
-
δεν καταλαβαινω τιποτα...αισθανομαι εντελως αναπηρος
-
ολοι καταλαβαινουν εγω δεν καταλαβαινω τιποτα
-
ουτε προκειται να καταλαβω
-
ελπιζω να βρω αυτο που θελω....εχω τρελλαθει απο την περιεργεια και θελω να δω τι θα κανω
-
δεν μπορει κατι θα κανω στραβα
-
-
αναρωτιεμαι αλλος θα καταλαβαινε;
χαοτικα ετσι αισθανομαι γιατι δεν καταλαβαινω τιποτα
-
πως μπορει να μη καταλαβαινω και να μη μου λενε;
Δεν μπορω να καταλαβω γαμω την ******* μου
-
παιδια θα δω τι θα γινει με κατι και θα σας καλεσω σε βοηθεια...τρελλαινομαι και δεν φταιω εγω
-
με ξερουν ...πολλοι εδω...απιστευτο....που ζουσα σε αλλο πλανητικο συστημα...παντα νομιζω το ηξερα αυτο
-
κατσε να συνειδητοποιησω οτι ειμαι διασημος κατα καποιο τροπο...σχιζοφρενεια και μαλακιες
-
απιστευτο....απλως απιστευτο δεν ξερω τι να κανω
-
εχω φτιαξει ενα καρο θεωριες...τρεχαγυρευοπουλο� �....δεν θα ηταν πιο απλα μια στοιχειωδη σοβαρη συζητηση
-
λοιπον καμμια θεωρια μου δεν πρεπει να ακουμπαει την αληθεια....ειναι γελοιο...απλως απιστευτο...τωρα τι κανουμε
-
σχιζοφρενεια σωνει και καλα μια ζωη στο ψεμμα
-
εμ για αυτο ημουν σαν φυτο
-
τωρα τι κανω...και ακομα δεν ξερω τιποτα
-
-
μια ζωη μες το ψεμμα...τι να κανω;