υπαρχει.
να πας στον γιατρο.
Printable View
υπαρχει.
να πας στον γιατρο.
ΕΤΣΙ.
χρειαζεσαι βπηθεια καταλαβετο
οχι για γιατρο φυσικα...
χαχαχα ο γιατρος να βοηθησει τον εαυτο του...νομιζεις θα την εβγαζε αυτος ευκολα?
ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου...τελος
αν ξερει καποιος ας πει σε ποιον κανω μυνηση αν υπαρχει κατι συγκεκριμενο.
δεν μπορεις να κανεις μηνυση πουθενα γαμω την *******ρα μου!συνελθε!
και περναω ολα τα τεστ περι ψυχικου κοσμου και μαλακιες.
οκ πανικουλα...αν ξερει καποιος μου λεει.
τριαλαριλαρι λαρομ.
θελω τον κιπακο πυ μας εδινε κουραγιο ,που ηταν δυαντος και νικιτης στην ζωη του.
εσενα δεν σε αναγνωριζω πια.δεν σε ξερω.σκευτομαι ηληκρινα να μην σου ξαναμηλισω καν αν δεν πας στον πουστη τον γιατρο σου.θα πας ναι η ου?αν δεν πας μεχρι αυριο την γαμησες.
νίκο, σε αυτό το φόρουμ έχεις προσφέρει πολλά και τόσες μέρες τώρα βλέπεις την ανταπόκριση του κόσμου. όμως δεν γίνεται άλλο να σου χαϊδεύει τα αυτιά το φόρουμ. σου δίνουν όλοι τόση στήριξη, ενθάρρυνση και αγάπη που δεν νοείται εσύ να απαρνείσαι την ιατρική βοήθεια. έχεις φροντίσει να ενημερωθεί τόσο εμπεριστατωμένα για τις ψυχώσεις και δη για τη σχιζοφρένεια που δεν μπορώ να δεχτώ πως αφήνεις τον εαυτό σου έρμαιο αυτής της κατάστασης. έχουν προσφερθεί άτομα να σου παρέχουν τηλεφωνική στήριξη, να σε συναντήσουν από κοντά, να ταξιδέψεις κοντά τους και εσύ γυρνάς την πλάτη σε όλους. ως πότε; ώσπου να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί σου αφού εσύ δεν ασχολείσαι με τον εαυτό σου; δεν δικαιολογείσαι άλλο να αρνείσαι την ιατρική φροντίδα που έχεις ανάγκη και το ξέρεις πρώτα από όλους εσύ ο ίδιος όσο και αν προσποιείσαι. γιατί μπορεί να ισχυρίζεσαι πως στον δρόμο σε αποκαλούν μαλάκα αλλά αρνούμενος να δεις γιατρό είναι σαν να μας λες εσύ μαλάκες που δεχόμαστε ιατρική περίθαλψη, κάτι που εσύ ο ίδιος υποστήριζες τόσον καιρό. την αρχή την έκανε η πανικούλα που βλέπεις πως αρχίζει να κουράζεται παρόλη την αγάπη που σου έχει. συμφωνώ απόλυτα μαζί της και καλώ και τους υπόλοιπους να ακολουθήσουν το παράδειγμά της. είμαστε εδώ όλοι για να σε υποστηρίξουμε ΑΦΟΥ επισκεφτείς τον γιατρό και δεχτείς θεραπεία. και σε παρακαλώ νας μας ακούσεις. μόνο το κακό σου δεν θέλουμε. ούτε η πανικούλα, ούτε εγώ, ούτε κανείς εδώ μέσα.
raphsssodos
οκ θελει καποιος να με επισκεφτει...εδω?
εγω θελω αλλα δεν μπορω.δουλευω το μικρο μ παει σχολιο δεν εχω λευτα κλπ κλπ.
αλλα δεν θα αρχομουν σε τετια κατασταση π εισαι.
raphsssodos νίκο, σε αυτό το φόρουμ έχεις προσφέρει πολλά και τόσες μέρες τώρα βλέπεις την ανταπόκριση του κόσμου. όμως δεν γίνεται άλλο να σου χαϊδεύει τα αυτιά το φόρουμ. σου δίνουν όλοι τόση στήριξη, ενθάρρυνση και αγάπη που δεν νοείται εσύ να απαρνείσαι την ιατρική βοήθεια. έχεις φροντίσει να ενημερωθεί τόσο εμπεριστατωμένα για τις ψυχώσεις και δη για τη σχιζοφρένεια που δεν μπορώ να δεχτώ πως αφήνεις τον εαυτό σου έρμαιο αυτής της κατάστασης. έχουν προσφερθεί άτομα να σου παρέχουν τηλεφωνική στήριξη, να σε συναντήσουν από κοντά, να ταξιδέψεις κοντά τους και εσύ γυρνάς την πλάτη σε όλους. ως πότε; ώσπου να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί σου αφού εσύ δεν ασχολείσαι με τον εαυτό σου; δεν δικαιολογείσαι άλλο να αρνείσαι την ιατρική φροντίδα που έχεις ανάγκη και το ξέρεις πρώτα από όλους εσύ ο ίδιος όσο και αν προσποιείσαι. γιατί μπορεί να ισχυρίζεσαι πως στον δρόμο σε αποκαλούν μαλάκα αλλά αρνούμενος να δεις γιατρό είναι σαν να μας λες εσύ μαλάκες που δεχόμαστε ιατρική περίθαλψη, κάτι που εσύ ο ίδιος υποστήριζες τόσον καιρό. την αρχή την έκανε η πανικούλα που βλέπεις πως αρχίζει να κουράζεται παρόλη την αγάπη που σου έχει. συμφωνώ απόλυτα μαζί της και καλώ και τους υπόλοιπους να ακολουθήσουν το παράδειγμά της. είμαστε εδώ όλοι για να σε υποστηρίξουμε ΑΦΟΥ επισκεφτείς τον γιατρό και δεχτείς θεραπεία. και σε παρακαλώ νας μας ακούσεις. μόνο το κακό σου δεν θέλουμε. ούτε η πανικούλα, ούτε εγώ, ούτε κανείς εδώ μέσα.
οχι εσυ πανικουλα..να ερθεις απο το ηρακλειο...ξεκολλα ευχαριστω παντως.
οποις θελει να με επισκεφτει βαζω τα εισιτηρια.
η weird ειχε πει.να ερθουν μερικα ατομα απο εδω να σου δωσουν δυναμη κιπακο.αλλα εσυ τι θα κανεις για ανταλαγμα?θα πας στον γιατρο?
η weird ειναι απο θεσ/κη...δεν μπορω να ζητησω κατι τετοιο.
Αν κατέβει η weird σε μένα, ερχόμαστε μαζί. Είμαστε σχετκά κοντά, (γύρω στα 80 χλιμ νομίζω). Εγώ μπορώ μόνο π.σ.κ που έρχομαι εξοχικό.....
εγω αλεξπολη μακαρι ν μπορουσα να ρθω..κοιτα κιπ ποσα ατομα ειναι κοντα σου δε χαιρεσαι για αυτο?
οποιος μπορει...
ας ερθει μια βολτα απο εδω...
αθηνα μενεις ε?
να δει τι ωραια...ειναι perfect.
α ξεχασα να πω που μενω...να το πω?στο κεντρο περιπου της πελοποννησου,
νικο να σ πω κατι να γελασεις?
πελοποννησο?τοσο μακρυα?:(
ΤΡΙΠΟΛΗ
Quote:
Originally posted by keep_walking
α ξεχασα να πω που μενω...να το πω?στο κεντρο περιπου της πελοποννησου,
σπαρτιατης?αυτος ειναι αντρας:P
πες πανικουλα...
για ελατε να δειτε...τι ωραια ειναι.
ειχα γνωρισει καποιον μεσο νετ.ολα φαινοταν υπεροχα κλπ κλπ
πριν 4 μερες ειχαμε κανονισει να βρεθουμε,και ηθελε να φοραω μινι κλπ.
εγω δεν ηθελα και μ ειπε τερμα και ευτυχος π δεν εγινε κατι μαζι μου γιατι κανενα βραδι θα με πιανει κρηση και θα του φερνα κανενα ταψι στο κεφαλι να τον αφησω σεκος.λολ.επεσα κατω στα γελια αχχχχααχ.
και σηεμρα με περνει τηλ και μ την πευτει.βλεπεις να εσκασα απο στεναχωρια?
ειναι...ΤΕΛΕΙΑ ονειρεμενο περιβαλλον.
μονο με ατομικη βομβα φτιαχνει:P
με απεριψε με λιγα λογια επειδη του ειχα πει οτι εχω διαταραχη πανικου.
σιγα να μην σκασω να αντρες.:)
ακου εκει σεκος.λολολολ
εχετε διαθεσιμη μια ατομικη βομβα?
Απο αγαπη ...απο μενα..γι αυτους ΜΠΟΥΜ
καλα ειμαι...
κιπ σημερα δεν πηγα δουλεια πηγα τον μικρο για αγιασμο.
κανει ενα βρωμοκαιρο εδω.πλημηρα απο το πρωι βρεχει.
και σε σκευτομουν εντονα.σκευτομουν τι να κανεις πως να νιωθεις.τωρα π βρεχει εισαι πιο θλιμενος?
ποναω να σε βλεπω ετσι.
δεν εισαι μονος σε αυτο που περνας.αντι να σκευτομαι με τετιο καιρο την χιλοπιτα π εφαγα σκευτομουν εσενα κιπακο.γιατι δεν πας στον γιατρο βρε αρκετα δεν υπεφερες?