δηλαδη ο μπορω!!!οπως εγω ειμαι η με_λενε.....
Printable View
και αν λεει ψεματα?Quote:
Originally posted by panikoula
τι εχει πει ρε πανο?οτι ειαι γυναικα?
εχω μια ιδεα ! να του πουμε να βαλει μια φωτογραφια η να τον αρχισουμε ολοι μαζι στα μπινελικια μεχρι να φυγει?
ρε συ πανικουλα?
και αν ειναι ο σηφης?
σηφη κοψε την πλακα!Quote:
Originally posted by oboro
Η νατουρ νομίζει οτι είμαι στην πραγματικότητα γυναίκα, παλιό μέλος που ξαναγράφτηκε με πλαστή ταυτότητα για να το παίξει καινούργιος. Κοινώς είμαι απατεώνας, δηλαδή. Κολακευτικότατο. \'Ενας θεός ξέρει ποιαν εννοεί. Ε, μετά κάνω κι εγώ χούμορ με το \"φιλενάδα\" κλπ. Ανησυχώ πάντως για... βασικά αξιολογικά ενστικτά της νατουρ αναφορικά με το φύλο! Δεν φαινεται να λειτουργούν. Χμμ....Quote:
Originally posted by keep_walking
α ρε oboro...και εγω για αντρα σε εκοβα...εχεις τα χαρακτηριστικα...προς τι τα φιλεναδα κλπ?
...
nature... Πες μου, πόση ανάγκη έχεις να πειστείς, αλήθεια? Πόσο? Το έχεις σκεφτεί? Το σκεφτεσαί? Το σκέφτεσαι τώρα, αυτή τη στιγμή? Ποιός ειναι ο χαρτογραφητής του DNA σου, ω Φως μέσα στη Φύση μου?
:PPPP
χαχαχαχαχαχα
Λοιπον θα φτιαξω ενα γυναικειο nickname...και θα γραφω τις συνηθισμενες αρλουμπες που γραφω...ποτε θα με καταλαβουν αραγε?:D...το πακετο ειναι να μη με καταλαβουν ασε καλυτερα lol.
θα καρφωθεις αμεσως κιπ !Quote:
Λοιπον θα φτιαξω ενα γυναικειο nickname...και θα γραφω τις συνηθισμενες αρλουμπες που γραφω...ποτε θα με καταλαβουν αραγε?:D...το πακετο ειναι να μη με καταλαβουν ασε καλυτερα lol.
λογω της διορατικοτητας σου !
και της καλοσυνης σου...
αν επιμενεις παντως κιπ
εχω ιδεα !
ελπιδα 4/10
Η ζωη μας θα αλλαξει μετα τις 5!
καλο βραδυ και καλη διασκεδαση στην παρεα σας ....
στην υγεια σας !
κιπ θα ελεγα να δεις τι θα κανεις στον εξω κοσμο γιατι εδω εισαι ηδη ο εκλεκτος ολων μας..
:) σαν με_λενε το είχα καταλάβει κι εγώ το username σου, μαζί με το φύλο φυσικά. Το \"μελένια\" το κατάλαβα λίγο αργότερα. :)Quote:
Originally posted by melene
Ωραίο το \"ο μπορώ\" όπως και το \"Ω! Μπορώ\" που ερμηνέυσατε εσυ και άλλες μια-δυο κοπέλες νομίζω. Πολύ αισιόδοξο και ευχαριστώ που το βλέπετε έτσι. \'Ομως oboro ειναι και αγαπημένη μου ιαπωνική λέξη, που σημαίνει \"μες την ομίχλη\", καταχνιά, θολούρα κλπ. (τονίζεται δε στη δεύτερη συλλαβή) \'Εχω δέκα χρόνια έντονη κατάθλιψη και ακόμη χειρότερη απόσυρση. Πλάκα πλάκα ετυμολογικά, η λέξη-χαρακτήρας αυτή έχει θηλυκό yin συμβολισμό και συγκεκριμένα σεληνιακό. Αλλά το ίδιο και η κατάθλιψη. Κουκούλι απο συναισθήματα δεν είναι? Α επίσης είμαι καρκίνος (αλλη μια σύνδεση με την la luna), οπότε please be good to me παιδιά, είμαι μικρός και αδύναμος το καημέεεεενο =)
δλδ oboro εισαι αντρας με πεος και με ορχεις?
Quote:
λολ...ωραια...αντε απαντα και στην πανικουλα..να της φυγει το μερακι...α ρε πανικουλα παλι μας πουλας:(
εγω η εσυ?που δεν φτιαχνεις μσν να δω ην φατσα σου και εγω?μονο εγω μαλλον δεν θα σε δω ποτε.:(
Ε ναι αν χρειάζεσαι τόσες πολλές λεπτομέρειες πια :P
σου σηκωνετε κιωλας?
σεμνααααααααα ;)
Quote:
Αστειευόμουνα ρε παιδια σιγά μην έχει τίποτα το παιδί, μια χαρά κουβέντα είναι η καριολάρα και μπράβο του αφου γουστάρει τόσο. :P
απο αυτο το ποστ καταλαβα οτι ειναι γραμμενο απο Αντρα :)
Οπως καταλαβαινεις oboro σε λιγο η πανικουλα θα ζητησει και cm με αποδειξεις :p
χαχα σιγα μη ζητησει και εκμαγειο λολ
Quote:
χαχα σιγα μη ζητησει και εκμαγειο λολ
ακουσε με λιγο μπουρδα,
το στορυ σου ειναι ομορφο αλλα τραβαει πολυ αυτη η βιολα.
Δεν θα ασχολιομουν με το ποιος ησουν (δικαιωμα σου αλλωστε να ησουν οποιος ηθελες και να εμφανιστεις εκ νεου σαν φρεσκος)
μεχρι την στιγμη που σε μελετησα λιγο και διαπιστωσα ποιος ακριβως ησουν, δεν μου πηρε πολυ ωρα, μια ωριτσα ψαξιμο μονο.....
Το προβλημα λοιπον που λες φιλαρακο μου,
ειναι οτι εισαι παλιο λογκιν που ΔΕΝ το εχεις καψει αλλα το χρησιμοποιεις.
Ποιος ο λογος να διατηρεις δυο λογαριασμους?
Θα μου πεις σε φορουμ ψυχολογιας ειμαστε, διπλο-τριχασμενες προσωπικοτητες κυκλοφορουν γιατι οχι και 2-3 λογκιν?
Επισης ομολογω οτι η αλλαγη σου, με μπερδεψε προς στιγμην.....Οντως εχεις αλλο στυλ γραψιματος καμια σχεση με το πως εγραφες παλια. Οχι μονο ειναι καινουριο στο γραψιμο αλλα και στη σκεψη. Εχεις γινει πιο σοβαρος και πιο μετρημενος.
Με το παλιο σου φεροσουν πιο ηλίθια, ενω με το φρεσκο εισαι πιο μετρημενος.
αααα επισης, οσο εισαι εσυ απο την αθηνα, εγω ειμαι απο το λιανοκλαδι....
:P:P:P
Τελος να προσεχεις τα φιλαρακια σου, ειναι λιγο απροσεκτα....
:cool:
Τα υπολοιπα ειναι θεμα των διαχειριστων του site και οχι δικα μου,
καληνυχτα.
ΥΓ..... φιλικη συμβουλη: αν ηθελες να μην σε παρω πρεφα, επρεπε να μου το \"επαιζες\" φιλαρακι, εκει θα ησουν εξασφαλισμενος.
Βλεπεις αυτους που δεν με πανε, τους πιανω με την μια.....
Εχω μυτη που σνιφαρει με ακριβεια 504 χιλιομετρα, τσεκαρισμενο ;)
...Και μολις οι διαχειριστες δουνε πως το IP μου κανει resolve σε ξεκαθαρα αθηναϊκο hostname της μορφης *athedsl*.otenet.gr... Τι θα σκεφτουν?
Μα φυσικα πως έχω κάνει remote hacking/κατάληψη σε αθηναϊκο PC και το χρησιμοποιώ σαν HTTP proxy!!!!!!!!1 Για να γραφω εδω με αλλο login ολα αυτά! Μαστα... Ωρε γλεντιααααα...
Ειδες ρε κηπ τι τραβαμε κι εμεις οι χορευτριες εδω μεσα? λολ
Λοιπον επειδη η ιστορια αυτη δεν εχει τελος, και επειδη με τιποτε δε φτανει ενας μηνας για να ξετιναξουν καποιοι ολοκληρη την ατζεντα των παλιων γνωριμιων τους εις αναζητηση της δηθεν πραγματικης μου ταυτοτητας, ας ορισετε καποιο μελος αθηναιο/α να συναντηθουμε σε καποιο saloon bar ή υπαιθριο χωρο... Φτανει ομως να ειναι μελος που συμπαθιομαστε για να σπασουμε και λιγη πλακα με τα καμωματα π.χ. της νατουρ, ωστε να μην του/της μεινει καμια αμφιβολια πως ειμαι εγω in the flesh my dears. ;-}
Θα πεσουν του κοσμου οι συγγνωμες μετα φανταζομαι... λολ (οκ ας μην εχω μεγαλες προσδοκιες)
Μα ποιος ειμαι δηλαδη δεν πρεπει να ξερουμε?!?!?!?!? Ποια ειναι η χαμενη μου ταυτότητα?!?!?!?
ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΡΤΕΜΗ
Eγω δεν καταλαβαινω γιατι τοσο μισος, ενα φορουμ ειμαστε απλως, δεν μπορουμε ολοι να ειμαστε αγαπημενοι?
Ειναι απλως ενα φορουμ... Μα δυστυχως, το μισος ειναι κι αυτο απλο.
Μα μισος γιατι? Τι εχουμε να χωρισουμε?
Εγώ ξέρετε τι δεν καταλαβαίνω?
Από πότε διορίστηκαν μπάτσοι στο φόρουμ...?
Ξέρω τουλάχιστον δέκα μέλη εδώ μέσα που έχουν επανέλθει με άλλο νικ.
Και?
Σοου?
Συμφωνω.... και να ειχαν αλλο νικ, και να επανηλθαν και τι εγινε?
Ολοι μπορει καποια στιγμη στη ζωη μας να βαρεθουμε ενα νικ και να επανελθουμε με ενα αλλο.. τοσο κακο ειναι?
Συμφωνω πως τιποτε μεμπτο δεν εχει μια τετοιου ειδους \"αναγεννηση\", απειρες φορες εχει συμβει σ\' αυτο το φορουμ και σ\' ενα σωρο αλλα, σιγα το πραγμα κλπ κλπ...
Ελα ομως που αυτο στην περιπτωση μου απλως δεν ειναι αληθεια! Κι αυτο με κανει να θελω να αποδειξω τη μοναδικοτητα για λογους εγωισμου και μονο.
Αλλωστε ειμαι σιγουρος πως οι ρομπα-κοπ θα ζητησουν μετα συγγνωμη. (ουυυυυυυυυυυυυυυυυυ βεβαια...)
Quote:
...Και μολις οι διαχειριστες δουνε πως το IP μου κανει resolve σε ξεκαθαρα αθηναϊκο hostname της μορφης *athedsl*.otenet.gr... Τι θα σκεφτουν?
Μα φυσικα πως έχω κάνει remote hacking/κατάληψη σε αθηναϊκο PC και το χρησιμοποιώ σαν HTTP proxy!!!!!!!!1 Για να γραφω εδω με αλλο login ολα αυτά! Μαστα... Ωρε γλεντιααααα...
Ειδες ρε κηπ τι τραβαμε κι εμεις οι χορευτριες εδω μεσα? λολ
Λοιπον επειδη η ιστορια αυτη δεν εχει τελος, και επειδη με τιποτε δε φτανει ενας μηνας για να ξετιναξουν καποιοι ολοκληρη την ατζεντα των παλιων γνωριμιων τους εις αναζητηση της δηθεν πραγματικης μου ταυτοτητας, ας ορισετε καποιο μελος αθηναιο/α να συναντηθουμε σε καποιο saloon bar ή υπαιθριο χωρο... Φτανει ομως να ειναι μελος που συμπαθιομαστε για να σπασουμε και λιγη πλακα με τα καμωματα π.χ. της νατουρ, ωστε να μην του/της μεινει καμια αμφιβολια πως ειμαι εγω in the flesh my dears. ;-}
Θα πεσουν του κοσμου οι συγγνωμες μετα φανταζομαι... λολ (οκ ας μην εχω μεγαλες προσδοκιες)
Μα ποιος ειμαι δηλαδη δεν πρεπει να ξερουμε?!?!?!?!? Ποια ειναι η χαμενη μου ταυτότητα?!?!?!?
πολυ ενδιαφερον που τελικα αναγκαστηκες να απαντησεις.....
εμμμ βλεπεις αμα σφιγγει το ζωναρι, ολοι οι κωλοι σφιγγονται ε?
Οσο για το αν εισαι στην αθηνα ΤΩΡΑ αυτο δεν με απασχολει και οπως ειπωθηκε δεν ειμαι μπατσος.
Εγω αναφερθηκα για το παλιο σου λογκιν, το φρεσκο θα το δουμε....
Συγνωμη δεν βλεπω να πεφτουν απο ατομα σαν και εσενα, οσα εχεις πει δεν πιστευω να μετανιωσες ποτε αλλωστε.
Ρωτας ποιος εισαι τελικα....
Καλη ερωτηση, και σου απανταω,
ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ?
προσεξε, οχι ποιος εισαι τωρα, αλλα ποιος εισαι απο την στιγμη που γεννηθηκες ασχετως ποσες ταυτοτητες αλλαξες στη ζωη σου.....
Εκεινο που δεν γνωριζεις ομως σιγουρα, ειναι οτι οσες ταυτοτητες και ακομα και να αλλαξεις, βαθεια μεσα σου παραμενεις ο ιδιος.
Ασχετα που αλλαζεις την γραφη σου (αν και τελευταια 1-2 φορες μπερδευτηκες) μεσα παραμενεις αυτο που ησουν και περυσι και προπερσυ....
ΕΓΩ ΣΚΟΤΩΣΑ ΤΟΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ
ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΕ ΛΕΝΕ... ΑΠΟΥΣΙΑ.
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Και?
Σοου?
ελα και εσυ δικηγορινα της μισης οκας....
πας αυθορμητα να κανεις ενα καλο, και στη ουσια τα κανεις τρις χειροτερα....
μα καλα κουκουτσι μυαλο δεν εχεις?
δεν καταλαβες οτι ΕΣΥ ειδικα τωρα που απαντησες, τον φωτογραφιζεις ακομα χειροτερα?
Επισης συνδιασα και κατι αλλο....
εσυ ξερεις...
ξερουμε τουλαχιστον εσυ και εγω, για να δουμε ποιος αλλος?
:cool:
Σα να λεμε εχετε μπλεξει με ατομο που εχει διασχιστικη διαταραχη της ταυτοτητος? Εντονα φαινομενα διασπασης του Εγω? Ψυχογενης φυγη και ετσι? Περιμενετε να δειτε που θα εμφανιστει και πως?
Σας καταλαβαινω αν προκειται για φιλο σας... Εστω και που μαλωσατε, γιατι ομως δεν θελετε καλε να με δειτε? ;) αν οχι εμενα, εστω τη θεϊκη μορφη μου :P
Μηπως... Φοβαστε? Μη γινετε ρομπες, ω ρομπα-κοποι μου?
...Φυση?
ΦΥΣΗ???
Quote:
ΕΓΩ ΣΚΟΤΩΣΑ ΤΟΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ
ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΕ ΛΕΝΕ... ΑΠΟΥΣΙΑ.
χεχεχε.....
εκνευριστηκες τωρα η μου φαινεται?
παρολα οσα μου εχεις σουρει εγω θα ειμαι μαζι σου.....
προσεχε! κανεις λαθη.....
ο εκνευρισμος ειναι ο χειροτερος συμβουλος σε αυτες τις στιγμες.
Κλεισε το πισι, τραβα μια βολτα και ξαναγινε ο παλιος καλος ομπορουκος,
Μην γραφεις τετοια μυνηματα παραγεις θορυβο του παρελθόντος.....
:D:D:D
ΥΓ....... να ξερεις ποσο με διασκεδαζεις.....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ :) :)
Είχα μία υποψία εξ\'αρχής κι εγώ αλλά δεν με νοιάζει, δεν ξέρω, δεν απαντώ.
Φιλιά.
Καλημερα χαιτη.
Ωραίους φίλους έχεις!!!! Και εγώ πώς δεν ξέρω κανέναν τέτοιο????Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Και?
Σοου?
Με υψηλό ανάστημα και το θάρρος της γνώμης... Και μάλιστα 10 σε αριθμό! Να τους εκατοστήσεις.
Για όποιον δεν κατάλαβε, άλλο να πει κάποιος, ξέχασα τον κωδικό μου, φχψ λόγοι και ξανακάνω νέα εγγραφή, αλλά είμαι ο πρώην τάδε και άλλο να κρύβεται σαν σκιά κάποιος από τον μισό του εαυτό κοροιδεύοντας τους συμφορουμίτες και αντλώντας ευχαρίστηση από το κρυφτό και τη παραπλάνηση. Ασε που είναι ξεκάθαρη εξαπάτηση. Πανικούλα, σόρρυ, αλλά δεν με ενδιαφέρει πόσο μακρύ είναι το πουλί μιας σκιάς. Μακρυά από μένα να είναι.
Ναι γιατι εγω ας πουμε δεν εχω γαμηθει στο γελιο... λολμαο
nature, φοβασαι τη σκια? Φοβασαι πως θα σου κανει κακο? Πως θα μακρυνει το... χερι της και θα σ΄αγγιξει?
Ειναι αστειο γιατι εισαι μια απ΄τις λιγες γυναικες με αρνητικο Shadow Complex. Κατα Jung παντα.
Μαρία, είναι σοβαρό. Σκέψου πχ να έχουμε μεταξύ μας μια διαφωνία και επειδή μου στέρεψαν τα επιχειρήματα ή διαπιστώνω ότι έχεις όλο το δίκιο, να επινοήσω ένα άλλο νικ, πχ. Bibibobo και ξαφνικά να μπει στη συζήτηση η bibibobo και να απονείμει δικαιοσύνη!!! Υπερ μου φυσικά, αφού θα είμαι εγώ. Θα πει λοιπόν η bibibobo: τι ωραία που τα λέει η Nature, πόσο δίκιο έχει, να τη χαίρεστε σ\'αυτό το φόρουμ.Quote:
Originally posted by mariap
Συμφωνω.... και να ειχαν αλλο νικ, και να επανηλθαν και τι εγινε?
Ολοι μπορει καποια στιγμη στη ζωη μας να βαρεθουμε ενα νικ και να επανελθουμε με ενα αλλο.. τοσο κακο ειναι?
Και θα μείνεις εσύ ρέστη....
Κατάλαβες???
Καλημερα bibibobo.
Το καλλιτεχνικο σου alias ειναι αυτο?
Και για πες μου ρε συ νατουρ, αν εχεις ξεμεινει εσυ απο επιχειρηματα (φυσει αδυνατον με τετοιο προωθημενο μυαλο, αλλα ας υποθεσωμεν), η καλλιτεχνιζουσα, εξοχως προχωρημενη περσονα σου που θα τα βρει??? Δικο της ξεχωριστο εγκεφαλο θα εχει??? Η εστω δευτερο executive function, την τρελα μου??Quote:
Originally posted by nature
Μαρία, είναι σοβαρό. Σκέψου πχ να έχουμε μεταξύ μας μια διαφωνία και επειδή μου στέρεψαν τα επιχειρήματα ή διαπιστώνω ότι έχεις όλο το δίκιο, να επινοήσω ένα άλλο νικ, πχ. Bibibobo
Εγω παντως καταλαβα. Μια bibibobo θα τη χρειαστεις σιγουρα και συντομα αν θελεις να μεινεις αρεστη! Εννοω, να γινεις η bibibobo, να εισαι η bibibobo...Quote:
Θα πει λοιπόν η bibibobo: τι ωραία που τα λέει η Nature, πόσο δίκιο έχει, να τη χαίρεστε σ\'αυτό το φόρουμ.
Και θα μείνεις εσύ ρέστη....
Κατάλαβες???
...
bibibobo?
bibibobo? Εισαι τωρα εδω?
...
...Tell me about your father.
αληθεια ομπορουκο,
εκανες ψυχαναλυση η μου φαινεται?
Αν μη τι αλλο χαιρομαι που επανηλθες βελτιωμενος και μαλιστα αρκετα.
Παλια δεν υποφεροσουν, οχι γιατι μου εκανες επιθεσεις, αλλα οι αποψεις σου ηταν κουραστικες.
Τουλαχιστον τωρα πια, προσπαθεις να τις δαμασεις και να τις κατευνασεις.
Πολλα μπραβο για αυτο.
Οποτε αν συναντηθω με καποιον μεσαζοντα κοινης μας αποδοχης, θα καταρρευσει και η ιδεα πως ο φιλος σας μπορεσε να χειριστει το προβλημα του? Και σιγουρα πως εδωσε σημεια ζωης?
Λυπαμαι, αλλα δεν μπορω να επωμιστω μια τετοια ευθυνη για συναισθηματα δικα σας, ειδικα οταν εκφραζεται μεσω μιας τοσο παραλογης επιθεσης.