εγω επαιρνα το οασιλ των 15 και εινι στιν ιδια κατηγορια με το ζαναχ βενζοδιαζεπεινη.
νιωθω ακριβως την ιδια ηρεμια και χαλαρωση και σε θεμα υπνου κοιμαμαι πιο καλα το βραδυ χωρις να τιναζομαι κτλπ:)
Printable View
εγω επαιρνα το οασιλ των 15 και εινι στιν ιδια κατηγορια με το ζαναχ βενζοδιαζεπεινη.
νιωθω ακριβως την ιδια ηρεμια και χαλαρωση και σε θεμα υπνου κοιμαμαι πιο καλα το βραδυ χωρις να τιναζομαι κτλπ:)
γοσυατρω ολγακι.αυριο κιολας θα παω να παρω να κοψω το κωλοζαναξ.ισως και το ατικαταθλυπτικο.αλλα το αντικατα δεν με βλαπτει πυστευω.
δεν μου το λεγες τοσο καιρο?:P
πανικουλα πριν τα κοψεις , δεν πρεπει πρωτα να μιλησεις με τον ιατρο σου?
μα τα εχουμε πει.τα κοβω οποτε θελω πολυ ανετα διοτι ειναι μικρη η δωση και δεν δυσκολευομαι.
πανικουλα αυριο ειναι σαββατο.θα ζυγιστεις?εγω ναι αλλα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα,λολ
τι να ζηγηστω?που εφαγα 2 σοκολατες χθες ακι 2 τιρογαριδακια ε?και 2 πιατα φαι.
ζηγηστικα σημερα και ειμαι 80 λολ.νομιζα ειχα φτασει τα 83 αλλα ειμε ακομα 80 πολλα μεν αλλα σταθερα.
εγω το αλλο σαββατο δεν ζυγιζομαι τωρα εφαγα 2 βραδια πιτσα και αρκετο μπισκοτογλυκο καθε απογευμα.
και εγω εδω στο χωριο μ ανοιγει η ορεξη.απο δευτερα θα ειμε μονιμα σπιτι μου και θα μπορω να κανονιζω την διαιτα μου.βρηκα και αλλη δουλεια και θα πηγενω με τα ποδια 5-6 φορες την μερα στο νυπειαγωγιο του μικρου μου.ειναι 5-6 χιλιομετρα.
την καλυτερα δουλεια θα κανεις.
περπατημα η καλυτερη γυμναστικη:)
zhto h baleriana.!!!
Και οι ανηφορες επισης πολυ καλες.
εχει και ανηφορες ο δρομος.:)
Quote:
Originally posted by erwtulos
hello... ειπα να παιξω κ γω!
εσυ τωρα περνουσες τυχαια,
διαβασες το φορουμ,
εντυπωσιαστηκες απο τον παιχνιδοτοπο,
και ειπες ας κανω ενα λογκιν να παιτσω ε?
Και εγω εχω σπιτι μου πεντε αρκουδες που παιζουν ταμ ταμ με τρεις ελεφαντες που εχουν ροζ πατουσες.
παμ παρακατ....
δε παμε καλα τελευταια :o:o:o
Τελικα δεν σταβοαρμενιζω μονο εγω ειναι στραβος ο γυαλος χεχε.Quote:
ερωτυλε σε λενε και πανο? :)
ναι ναι στραβος τι να σου πω βρε κιπακο.τι μας εχει πιασει τελευταια δεν ξερω :o:oQuote:
Originally posted by keep_walking
Τελικα δεν σταβοαρμενιζω μονο εγω ειναι στραβος ο γυαλος χεχε.Quote:
paixe to pouli soy xaax
Ρε πανο ξεκαολα μου.δεν σε θελω,αιδιαστικε .ο παπους μ ηταν πιο ωραιος απο σενα ουστ,
Aσε ερωτυλε αν σε βρηκα μεχρι εγω, δεν εχεις κρυφτει τοσο καλα :p
Ή θα κλαψουμε.. απο τα γελια...
αυτο το με πεθανες λεει πολλα μια το χρησιμοποιει κατα κορον εδω :P
ναι το με πεθανες κατι μου θυμιζει.σανσετ???:P
οοο.. χαρα στη διαθεση σας για αστειακια και κοντριτσες ...μονο εγω ειμαι νταουνιασμενη σημερα φαινεται..
το κατερινακι μηπως?
Αμα δεν θυμωσει ο αντμιν θα θυμωσουμε εμεις σε λιγο :p
αποκαλυφθηκα γιατι μου στερεψε η διαθεση... :(