Originally posted by πανος12345
Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by weird
Αναρωτιέμαι, αν για το καλό του φόρουμ και το δικό σου, είναι καλύτερο να διαγραφείς.
weird,
ειναι ντροπη να ζητας διαγραφες επειδη δεν μπορεις να διαχειριστεις μια κατασταση και εσυ και οποιος αλλος για τον οποιοδηποτε.
Εν πασει περιπτωση, αν το νομιζεις σκοπιμο,
μπορεις να στειλεις τις αποψεις σου με μυνημα στους διαχειριστες.
Μπορεις να μου πεις γιατι το κανεις δημοσια?
διαφωνω κρινε !
δεν υπαρχει καμμια απολυτως ντροπη στο να προστατευθει το φορουμ οπως καθε ενας οπως νομιζει και οπως μπορει ...
εγω εστειλα σημερα το πρωι στο Νικο αιτημα διαγραφης για την Γιωτα την Θεοφανια και την Ρεμεντυ γιατι τις θεωρω για διαφορετικους λογους υπευθυνες για οσα εχουν συμβει εδω μεσα πολλους μηνες τωρα απο τοτε που αρχισαν να γραφω τις αποψεις μου εδω μεσα ....
η ιδιοτητα ενος μελους συνεπαγεται καποιες υποχρεωσεις και περιορισμους
παντου οχι μονο εδω ....
κανεις δεν μπορει να βριζει , να συνωμοτει , να υποτιμα και να μειωνει τους αλλους ....
κανεις δεν δικαιουται να αναπτυσει συμοριες και ομαδες σε βαρος αλλου μελους η να προτρεπει οπως κατεθεσε γραπτα
η πανικουλα σημερα σε χυδαιες συμπεριφορες
αν το κανει ειναι απαραιτητο να διαγραφει .
αν διαφωνει με οσα γραφει καποιος εχει το δικαιωμα της αποχης
κανεις ομως δεν μπορει να υπομενει αλλο αυτα τα οποια εχω υπομεινει στο ονομα της ψυχολογικης υποστηριξης !
γιατι υποστηριξη σημαινει πανω απο ολα ανθρωπια
και η συμπεριφορα αυτων των 3 εδω μονο σαν ανθρωπινη δεν μπορει να χαρακτηριστει που σημαινει οτι βαλπτουν συστηματικα σε καθε θεματικη ανακατευονται ...
αμεσα η εμμεσα ....
προβαλοντας τον εαυτο τους και τις ιδεες τους στους αλλους