http://skinnyrunner.files.wordpress.com/2010/02/evangeline_lilly-bikini-031.jpg
και η evangeline που είναι θεά. αυτές σας φαίνονται κοκαλιάρες?
Printable View
http://skinnyrunner.files.wordpress.com/2010/02/evangeline_lilly-bikini-031.jpg
και η evangeline που είναι θεά. αυτές σας φαίνονται κοκαλιάρες?
Άμα αυτό βλέπεις εσύ τι να σου πω. Εγώ νόμιζα ότι έκανα ότι κάνετε κι εσείς. Καληνύχτα.Quote:
Originally posted by claire
καλά, εμέις κουβεντιάζουμε κι εσύ τσακώνεσαι. λογικό να βαριέσαι στο τέλος!
Quote:
Originally posted by Remedy
κι αυτης της εψηνες το ψαρι στα χειλη για τον μεγαλο κωλο της!!!!!!!
τι εννοεις της εψηνα το ψαρι στα χειλη για τον μεγαλο της κωλο?
Δηλαδη ενας μεγαλος κωλος, πως λεγεται?
μικρος?
α, όχι, προσωπικά κουβεντιάζω.Quote:
Originally posted by lightbluepath
Άμα αυτό βλέπεις εσύ τι να σου πω. Εγώ νόμιζα ότι έκανα ότι κάνετε κι εσείς. Καληνύχτα.Quote:
καλά, εμέις κουβεντιάζουμε κι εσύ τσακώνεσαι. λογικό να βαριέσαι στο τέλος!
καληνύχτααααα! :)
Α οκ. Τότε κι εγώ κουβεντιάζω αν κατάλαβες τι είπα πριν.Quote:
α, όχι, προσωπικά κουβεντιάζω.
καληνύχτααααα! :)
Για να διασκεδάσουμε το θέμα των κιλών - για όσους έχουμε χιούμορ τέλος πάντων - θα βάλω αυτό. Προσέξτε τις περιγραφές του εκφωνητή παρακαλώ!... :D ... είναι ο τύπος του 11888. Τυχαίο;... δε νομίζω!...
http://www.youtube.com/watch?v=vFtIPtN3GOE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=aZpHJ4VPKwk
:D :D :D
εννοω ΑΑΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΡΙΝΟ....ΤΠΤ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΠΤ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...Quote:
Originally posted by Θεοφανία
liberchild
Registered: 6-3-2007
Member Is Offline
Προειδοποιήσεις:
Αυτό το μέλος δεν έχει προειδοποιήσεις
[*] Εστάλη στις 27-7-2009 στις 16:21 Απάντηση με παράθεση Αναφορά μηνύματος στον Administrator
Παράθεση:
Originally posted by krino
Ωστο θιγεις κατι κομβικο: το πως θα θεσεις ενα τετοιο ζητημα στην φιλη σου. Οντως εκει χρειαζεται μια ειδικη συζητηση για την οποια μπορεις να κανεις ζημια αν δεν πεις αυτο που πρεπει.
έχω πει να μη ξαναγράψω σ αυτό το χώρο, αλλά πνίγομαι όταν διαβάζω fake πράγματα :
εσύ κρίνε με ποιό τρόπο χειρίστηκες τα 5 παραπανίσια κιλά της σχέσης σου ? με ποιό δικαίωμα παραπλανάς με θεωρίες τον κόσμο για το πώς πρέπει να συνομιλεί για το θέμα τη στιγμή που έχεις ξεντώσει με προσβολές του τύπου \" πώς είσαι έτσι κ πώς θα σε πάρω μαζί μου διακοπές, ο κ.... σου είναι σαν το αεροδρόμιο της φρανκφούρτης, σε καμμία περίπτωση δεν είσαι γκ......., και τόσες άλλες αιχμές δήθεν αστείες, κ ειλικρινά ξέρεις ότι δεν κολλάω να εκτεθώ.
Λοιπόν καλά θα κάνεις προτού ειδημονεύσεις, να κοιτάς την καμπούρα σου και να σιωπάς.
Και όμως το βρήκα..........:ρ
:)
(ιιιχιχιχιχιχι)
να το κοιταξεις αυτο με την διπροσωπια, ειναι ανεξελεγκτη πλεον...διαγραφεις απ την μνημη σου τα κατορθωματα σου ακομα κι αν στα τριψουν την μουρη...
οι αλλοι ομως βλεπουν..και θυμουνται..κρυβε οσο θελεις το κεφαλι στην αμμο..η ουρα σου φαινεται...
παρε λοιπον μια απαντηση που ποτε δεν την ειχα δωσει,
αλλα ποτε δεν ειναι αργα.......
Ξερεις ειναι να μην αρχισω να γραφω,
αλλιως εχω ποιητικο οιστρο.
Quote:
liberchild
Member Is Offline
Προειδοποιήσεις:
[*] Εστάλη στις 27-7-2009 στις 16:21 Απάντηση με παράθεση Αναφορά μηνύματος στον Administrator
Παράθεση:
Ωστο θιγεις κατι κομβικο: το πως θα θεσεις ενα τετοιο ζητημα στην φιλη σου. Οντως εκει χρειαζεται μια ειδικη συζητηση για την οποια μπορεις να κανεις ζημια αν δεν πεις αυτο που πρεπει.
έχω πει να μη ξαναγράψω σ αυτό το χώρο, αλλά πνίγομαι όταν διαβάζω fake πράγματα :
εσύ κρίνε με ποιό τρόπο χειρίστηκες τα 5 παραπανίσια κιλά της σχέσης σου ?
οταν τα 5 παραπανισια κιλα,
μου πηδανε την ζωη και το μονο που εχω να ψαξω ειναι μηπως θιχτηκαν τα 5000 γραμμαρια σου και η ματαιοδοξια ολη της ημερας ειναι τα κιλα, και δεν κανουμε αλλη δουλεια αλλα να ασχολιομαστε με αυτο, ε ναι θα φας το δουλεμα της χρονιας.
Γιατι εγω ξερω οτι εκεινος που εχει προβλημα,
ειτε το λυνει ειτε ζει με αυτο, σιγουρα ομως χαιρεται την ζωη του.
Και εγω εκεινο που θελω ειναι να χαιρομαι την ζωη μου, οποτε παρε την γκρινια σου και τα 5 κιλα σου και αει στο καλο.
Ακουσε λοιπον αγαπητη μου,
αν ο κρινος ηθελε μουρμουρα θα πηγαινε στην ψαραγορα,
γκεγκε?
με ποιό δικαίωμα παραπλανάς με θεωρίες τον κόσμο για το πώς πρέπει να συνομιλεί για το θέμα τη στιγμή που έχεις ξεντώσει με προσβολές του τύπου \" πώς είσαι έτσι κ πώς θα σε πάρω μαζί μου διακοπές, ο κ.... σου είναι σαν το αεροδρόμιο της φρανκφούρτης, σε καμμία περίπτωση δεν είσαι γκ......., και τόσες άλλες αιχμές δήθεν αστείες, κ ειλικρινά ξέρεις ότι δεν κολλάω να εκτεθώ.
το δεν κολλα ςνα εκτεθεις, αστο για αλλη φορα.
Και αμα σε ειχα προσβαλει οπως λες, να μας εδινες τα παπουτσια στο χερι.
Ωστοσο οταν ειπα οτι ο κωλος σου ειναι μεγαλος δεν ειπες το παραμικρο.
Τοτε βλεπεις ηταν σεξουαλικο υπονοουμενο και ηταν ολα οκ...
Τοτε ηταν ολα χαρωπα και ομορφα.....
Βεβαια,
οταν κοπηκαν τα φαρμακα,
σταθηκαμε στα ποδια μας,
ολοι γιναμε εξυπνοι,
και εκει αρχιζαν να μας πειραζουν και οι κωλοι και μεχρι πως αναπνεω....
Λοιπόν καλά θα κάνεις προτού ειδημονεύσεις, να κοιτάς την καμπούρα σου και να σιωπάς.
κοιτα ποιος μιλαει!
Σε λιγο εκει που μας χρωστουσαν θα μας παρουν και το βοδι ε?
Αλλα βεβαια, οταν τα χαπακια κατεβαιναν αερα ηταν ολα μια χαρα,
οταν ο κρινος ηταν παντα σε ετοιμοτητα για οτιδηποτε χρειαστει,
τοτε το ειχαμε κανει τουμπεκι ψιλοκομμενο.
Οταν ο κρινος καθοταν βραδια αυπνος,
δεν ειδημονευα ημουν ο καλυτερος του χωριου.
Μετα που κοπηκαν ολα,
πατησαμε στα ποδια μας,
οοοοοοοοοοοοοολα ηταν χαλια,
ο κρινος την μια βρωμαγε την αλλη ξυνιζε.....
πιαστο να μην σου φυγει ε?
Εκεινο που με ενοχλει πανω απο ολα,
δεν ειναι να με απορριψουν,
αλλα η αγνωμοσυνη, οταν εχει ξενυχτισεις για τον αλλο και εχεις παλεψει, εχεις περισσοτερη αγωνια απο οτι ο ιδιος για να ειναι καλα,
να εχει τα μουτρα και να μου μιλαει.
Τραβατε αλλου να πουλησετε μουρη και οχι στον κρινο.
Οτι ημουν ΄- και ειμαι - εδω και δεκαετιες ειμαι περηφανος για τον εαυτο μου, και δεν παραχωρω ουτε ποντο απο τονμ εαυτο μου.
Οσο και να μην αρεσει σε καποιους,
θα συνεχισω να ειμαι ανθρωπος,
λεξη αγνωστη σε μερικους μερικους.
Δεν ειμαι για τους πολλους, αλλα για τους πολυ ελαχιστους.
ΥΓ...... αν το μυνημα μου ξεπερναει τους ορους χρησης,
να διαγραφει, παρολα αυτα ειναι η αληθεια και την αληθεια δεν την φοβηθηκα ποτε.
Quote:
εννοω ΑΑΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΡΙΝΟ....ΤΠΤ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΠΤ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...Quote:
liberchild
Member Is Offline
Προειδοποιήσεις:
Παράθεση:
εσύ κρίνε με ποιό τρόπο χειρίστηκες τα 5 παραπανίσια κιλά της σχέσης σου ? με ποιό δικαίωμα παραπλανάς με θεωρίες τον κόσμο για το πώς πρέπει να συνομιλεί για το θέμα τη στιγμή που έχεις ξεντώσει με προσβολές του τύπου \" πώς είσαι έτσι κ πώς θα σε πάρω μαζί μου διακοπές, ο κ.... σου είναι σαν το αεροδρόμιο της φρανκφούρτης, σε καμμία περίπτωση δεν είσαι γκ......., και τόσες άλλες αιχμές δήθεν αστείες, κ ειλικρινά ξέρεις ότι δεν κολλάω να εκτεθώ.
(ιιιχιχιχιχιχι)
να το κοιταξεις αυτο με την διπροσωπια, ειναι ανεξελεγκτη πλεον...διαγραφεις απ την μνημη σου τα κατορθωματα σου ακομα κι αν στα τριψουν την μουρη...
οι αλλοι ομως βλεπουν..και θυμουνται..κρυβε οσο θελεις το κεφαλι στην αμμο..η ουρα σου φαινεται...
πρεπει καλο μου να φας πολλα καρβελια
για να μου τριψεις εσυ και ομοιοι σου οτιδηποτε στη μουρη.
τσιαο
α, δλδ εσυ θεωρεις την συμπαρασταση προς την συντροφο σου ευεργεσια και δεν εχει δικαιωμα δια να ομιλει για οτι την προσβαλλει στην συμπεριφορα σου, επειδη την βοηθησες!!!!!!!!Quote:
παρε λοιπον μια απαντηση που ποτε δεν την ειχα δωσει,
αλλα ποτε δεν ειναι αργα.......
Ξερεις ειναι να μην αρχισω να γραφω,
αλλιως εχω ποιητικο οιστρο.
Quote:
liberchild
Member Is Offline
Προειδοποιήσεις:
Παράθεση:
εσύ κρίνε με ποιό τρόπο χειρίστηκες τα 5 παραπανίσια κιλά της σχέσης σου ?
οταν τα 5 παραπανισια κιλα,
μου πηδανε την ζωη και το μονο που εχω να ψαξω ειναι μηπως θιχτηκαν τα 5000 γραμμαρια σου και η ματαιοδοξια ολη της ημερας ειναι τα κιλα, και δεν κανουμε αλλη δουλεια αλλα να ασχολιομαστε με αυτο, ε ναι θα φας το δουλεμα της χρονιας.
Γιατι εγω ξερω οτι εκεινος που εχει προβλημα,
ειτε το λυνει ειτε ζει με αυτο, σιγουρα ομως χαιρεται την ζωη του.
Και εγω εκεινο που θελω ειναι να χαιρομαι την ζωη μου, οποτε παρε την γκρινια σου και τα 5 κιλα σου και αει στο καλο.
Ακουσε λοιπον αγαπητη μου,
αν ο κρινος ηθελε μουρμουρα θα πηγαινε στην ψαραγορα,
γκεγκε?
με ποιό δικαίωμα παραπλανάς με θεωρίες τον κόσμο για το πώς πρέπει να συνομιλεί για το θέμα τη στιγμή που έχεις ξεντώσει με προσβολές του τύπου \" πώς είσαι έτσι κ πώς θα σε πάρω μαζί μου διακοπές, ο κ.... σου είναι σαν το αεροδρόμιο της φρανκφούρτης, σε καμμία περίπτωση δεν είσαι γκ......., και τόσες άλλες αιχμές δήθεν αστείες, κ ειλικρινά ξέρεις ότι δεν κολλάω να εκτεθώ.
το δεν κολλα ςνα εκτεθεις, αστο για αλλη φορα.
Και αμα σε ειχα προσβαλει οπως λες, να μας εδινες τα παπουτσια στο χερι.
Ωστοσο οταν ειπα οτι ο κωλος σου ειναι μεγαλος δεν ειπες το παραμικρο.
Τοτε βλεπεις ηταν σεξουαλικο υπονοουμενο και ηταν ολα οκ...
Τοτε ηταν ολα χαρωπα και ομορφα.....
Βεβαια,
οταν κοπηκαν τα φαρμακα,
σταθηκαμε στα ποδια μας,
ολοι γιναμε εξυπνοι,
και εκει αρχιζαν να μας πειραζουν και οι κωλοι και μεχρι πως αναπνεω....
κοιτα ποιος μιλαει!
Σε λιγο εκει που μας χρωστουσαν θα μας παρουν και το βοδι ε?
Αλλα βεβαια, οταν τα χαπακια κατεβαιναν αερα ηταν ολα μια χαρα,
οταν ο κρινος ηταν παντα σε ετοιμοτητα για οτιδηποτε χρειαστει,
τοτε το ειχαμε κανει τουμπεκι ψιλοκομμενο.
Οταν ο κρινος καθοταν βραδια αυπνος,
δεν ειδημονευα ημουν ο καλυτερος του χωριου.
Μετα που κοπηκαν ολα,
πατησαμε στα ποδια μας,
οοοοοοοοοοοοοολα ηταν χαλια,
ο κρινος την μια βρωμαγε την αλλη ξυνιζε.....
πιαστο να μην σου φυγει ε?
Εκεινο που με ενοχλει πανω απο ολα,
δεν ειναι να με απορριψουν,
αλλα η αγνωμοσυνη, οταν εχει ξενυχτισεις για τον αλλο και εχεις παλεψει, εχεις περισσοτερη αγωνια απο οτι ο ιδιος για να ειναι καλα,
να εχει τα μουτρα και να μου μιλαει.
Τραβατε αλλου να πουλησετε μουρη και οχι στον κρινο.
Οτι ημουν ΄- και ειμαι - εδω και δεκαετιες ειμαι περηφανος για τον εαυτο μου, και δεν παραχωρω ουτε ποντο απο τονμ εαυτο μου.
Οσο και να μην αρεσει σε καποιους,
θα συνεχισω να ειμαι ανθρωπος,
λεξη αγνωστη σε μερικους μερικους.
Δεν ειμαι για τους πολλους, αλλα για τους πολυ ελαχιστους.
ΥΓ...... αν το μυνημα μου ξεπερναει τους ορους χρησης,
να διαγραφει, παρολα αυτα ειναι η αληθεια και την αληθεια δεν την φοβηθηκα ποτε.
για να καθεσαι σε αυτη τη σχεση προφανως ε[παιρνες οτι κι αυτη αν οχι περισσοτερακαι ειχε το ιδιο δικαιωμα να μιλαει με σενα ειτε επαιρνε χαπια ειτε δεν επαιρνε!!!
εκτος αν επελεξες ενα ατομο σε δυσκολη θεση για να του το τριβεις στην μουρη και για να ειναι ευγνωμων για την οποια....συμπαρασταση σου.....
αυτα γιατι αναφερθηκες στα προσωπικα της σχεσης σου.
κανονικα θα επρεπε να σου απαντησει η ιδια αλλα την προσβαλεις ακομα και απουσα και ειναι εξοργιστικο..
Ειλικρινά έχω πάθει σοκ με αυτά που διαβάζω. Είπα πριν πάω για ύπνο να ρίξω μία ματιά και μου...βγήκαν τα μάτια!! Θεωρώ απαράδεκτο να γίνεται κάποιο άτομο αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού για τα επιπλέον κιλά του. Αυτήν την άποψη την είχα και όταν ήμουν πολύ αδύνατη και τώρα που έχω πάρει κιλά. Ρωτάμε τα άτομα που ντύνονται προκλητικά γιατί το κάνουν? Μήπως γιατί βαρέθηκαν να είναι συνέχεια με κελεμπίες για να μη χαλούν την αισθητική των άλλων? Μήπως γιατί θέλουν και αυτά να φορέσουν ό,τι φορούν οι γύρω τους? Μήπως γιατί προσπαθούν να χάσουν βάρος έστω και λανθασμένα και τους έχει γα...εί η ψυχολογία? Μήπως γιατί έχουν φάει το ρατσισμό με το κουτάλι? Μήπως γιατί τελικά δε μπορούμε να είμαστε όλοι τόσο όμορφοι και τόσο αψεγάδιαστοι όσο δείχνουν τα περιοδικά? Μήπως γιατί στο βωμό της εμφάνισης έχουν θυσιαστεί όλα πλέον? Μήπως, μήπως, μήπως? Προσωπικά όταν βλέπω κάποιο άτομο με το χ ή ψ πρόβλημα προσπαθώ να δω την ομορφιά μέσα του και να μην εστιάσω στο πρόβλημα, γιατί έτσι θέλει και ο ίδιος. Συγγνώμη για το ξέσπασμα αλλά το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο για μένα. Τα υπέρβαρα λοιπόν άτομα πολλές φορές ντρέπονται για τον εαυτό τους και να κυκλοφορήσουν και ειλικρινά χαίρομαι όταν βλέπω παχουλές ή και χοντρές κυρίες να χαμογελούν και να προχωρούν στο δρόμο, με ό,τι και να έχουν αποφασίσει να φορέσουν. Αυτά.
Quote:
Originally posted by chr1986
Ειλικρινά έχω πάθει σοκ με αυτά που διαβάζω. Είπα πριν πάω για ύπνο να ρίξω μία ματιά και μου...βγήκαν τα μάτια!! Θεωρώ απαράδεκτο να γίνεται κάποιο άτομο αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού για τα επιπλέον κιλά του. Αυτήν την άποψη την είχα και όταν ήμουν πολύ αδύνατη και τώρα που έχω πάρει κιλά. Ρωτάμε τα άτομα που ντύνονται προκλητικά γιατί το κάνουν? Μήπως γιατί βαρέθηκαν να είναι συνέχεια με κελεμπίες για να μη χαλούν την αισθητική των άλλων? Μήπως γιατί θέλουν και αυτά να φορέσουν ό,τι φορούν οι γύρω τους? Μήπως γιατί προσπαθούν να χάσουν βάρος έστω και λανθασμένα και τους έχει γα...εί η ψυχολογία? Μήπως γιατί έχουν φάει το ρατσισμό με το κουτάλι? Μήπως γιατί τελικά δε μπορούμε να είμαστε όλοι τόσο όμορφοι και τόσο αψεγάδιαστοι όσο δείχνουν τα περιοδικά? Μήπως γιατί στο βωμό της εμφάνισης έχουν θυσιαστεί όλα πλέον? Μήπως, μήπως, μήπως? Προσωπικά όταν βλέπω κάποιο άτομο με το χ ή ψ πρόβλημα προσπαθώ να δω την ομορφιά μέσα του και να μην εστιάσω στο πρόβλημα, γιατί έτσι θέλει και ο ίδιος. Συγγνώμη για το ξέσπασμα αλλά το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο για μένα. Τα υπέρβαρα λοιπόν άτομα πολλές φορές ντρέπονται για τον εαυτό τους και να κυκλοφορήσουν και ειλικρινά χαίρομαι όταν βλέπω παχουλές ή και χοντρές κυρίες να χαμογελούν και να προχωρούν στο δρόμο, με ό,τι και να έχουν αποφασίσει να φορέσουν. Αυτά.
10\'!
Καθόλου ξέσπασμα, μια χαρά τα λες. Ό,τι είχα να πω το είπα και κυρίως ως προς την ουσία του. Και είμαι απ\' τις αδύνατες που έχω δεχτεί στη ζωή μου ρατσισμό για τα κιλά μου. Επίσης για όσους νομίζουν ότι είναι πολύ δύσκολο το να χάσεις κιλά - και διευκρίνησα σε ποιά περίπτωση είναι - άλλο τόσο είναι και να βάλεις κάποιες φορές. Εγώ παλέυω για 4 κιλά επιπλέον, μιας και η κατάθλιψη μου άφησε ανορεξία. Μίλησα γενικά για τους ανόητους που τους νοιάζει το φαίνεσθαι. Καλό βράδυ κι από μένα.
:P
ω γαμώτο,πότε τις φτάσατε τόσες σελίδες;Έμεινα πίσω.Αλλά τώρα πάω για ύπνο,αύριο θα διαβάσω τους τσακωμούς,εεε τις απόψεις εννοούσα και θα τοποθετηθώ(κοιτάει με σκληροπυρηνικό νυσταλέο βλέμμα):P
Quote:
Originally posted by RainAndWind
ω γαμώτο,πότε τις φτάσατε τόσες σελίδες;Έμεινα πίσω.Αλλά τώρα πάω για ύπνο,αύριο θα διαβάσω τους τσακωμούς,εεε τις απόψεις εννοούσα και θα τοποθετηθώ(κοιτάει με σκληροπυρηνικό νυσταλέο βλέμμα):P
+1!
Δεν το πήρα χαμπάρι αυτό το θρεντ, γιατί από τον τίτλο φαινονταν σαν ένα ακόμα ανούσιο θρεντ του τύπου \"οι άντρες είναι από τον άρη, οι γυναίκες από την αφροδίτη\".
Όμως τέτοια θρεντ είναι συνταγές για flame-wars στο e-psych! Έγινε flame-war! Αλλά εγώ δεν ήμουν εδώ...!Κωλο-στατιστική που έχω να διαβάσω! Δεν ήμουν...εδώ... (με τρεμάμενη φωνή πρέκα)
κλαψ σνιφ :(:(:(:(
Προς τιμήν κάθε παχουλού θα ποστάρω για ακόμη μια φορά την παχουλή κοκκινοσκουφίτσα...
http://womensglib.files.wordpress.co...iding-hood.jpg
Quote:
α, δλδ εσυ θεωρεις την συμπαρασταση προς την συντροφο σου ευεργεσια και δεν εχει δικαιωμα δια να ομιλει για οτι την προσβαλλει στην συμπεριφορα σου, επειδη την βοηθησες!!!!!!!!
για να καθεσαι σε αυτη τη σχεση προφανως ε[παιρνες οτι κι αυτη αν οχι περισσοτερακαι ειχε το ιδιο δικαιωμα να μιλαει με σενα ειτε επαιρνε χαπια ειτε δεν επαιρνε!!!
εκτος αν επελεξες ενα ατομο σε δυσκολη θεση για να του το τριβεις στην μουρη και για να ειναι ευγνωμων για την οποια....συμπαρασταση σου.....
αυτα γιατι αναφερθηκες στα προσωπικα της σχεσης σου.
κανονικα θα επρεπε να σου απαντησει η ιδια αλλα την προσβαλεις ακομα και απουσα και ειναι εξοργιστικο..
συνεχιζεις να με ερμηνευεις......
Στις σχεσεις μου ημουν παντα υποστηρικτικος,
απο κει και περα σαφως ειχε δικαιωμα να μιλαει.
Το θεμα ειναι αν οταν εισαι σε αγωγη εισαι ο εαυτος σου η οχι?
Ενδιαφερον θεμα προς συζητηση νομιζω.....
Προς τα τελη ολη αυτη της υποθεσης,
οταν πλεον ειχα κουραστει απο τις μεταπτωσεις,
αρχισα να αναρωτιεμαι αν ο αγωνας που δοθηκε για να κοπουν τα χαπια ειχε νοημα.
Στην ερωτηση αν προτιμαω να ειμαι με ενα ανθρωπο που για να μπορει να εχει νορμαλ συμπεριφορα χρειαζεται αγωγη απαντω οχι.
Εκτος αν υποθεσω οτι καλο ειναι να παιρνω και εγω την ιδια δοση, για να ειμαστε με ισους ορους....
Απο κει και περα τα υπολοιπα συμπερασματα βγαλτα μονη σου.
Με τους ανθρωπους ειμαι μαζι, στο βαθμο που μου ανταποδιδουν εστω και σε ενα βαθμο την αγαπη που παιρνουν απο μενα.
Τα τριψιματα δεν ειναι δικης μου θεσης και στασης ζωης.
ΥΓ..... για τα περι απουσας,
λογκιν εχει και αν νομιζει οτι θελει κατι να προσθεσει ας το κανει οποτε νομιζει, αλλα στο σπιτι του κρεμασμενου, δεν μιλανε για σκοινι.
Απο κει και περα, το κειμενο επανηλθε για να μου το τριψετε στη μουρη ετσι δεν μου ειπες?
Τριβειο μουρης να πατε να κανετε εκει που σας παιρνει, οχι στον κρινο.
Quote:
Ειλικρινά έχω πάθει σοκ με αυτά που διαβάζω. Είπα πριν πάω για ύπνο να ρίξω μία ματιά και μου...βγήκαν τα μάτια!!
welcome to the real world....
ο ρατσισμος υπαρχει παντου και θα τον βρεις και στον δρομο που περπατας, αλλα και στις σελιδες που γραφεις και διαβαζεις.
Αν ομως δεν απαντησεις, αν δεν υψωσεις αναστημα και δεν τον καταδικασεις, θα περπατας με σκυμμένο το κεφαλι με ανοχη προς τα σχολιακια και τα γελακια ολων αυτων των \"αψογων\" ατομων.....
Ετσι συντηρεις δυο κοσμους, (οι οποιοι αναλογα το κεφαλι του καθενα ειναι πολλες δεκαδες κοσμοι, αναλογα με το ποσους ρατσιστικους διαχωρισμους κανει) τον κοσμο των αδυνατων μοντελων του λαιφσταιλ με πληρη αποδοχη και των κοσμο των υπερβαρων σαν αποκληρους.
Αν πας στο περιθωριο θα ειναι απο δικη σου επιλογη και ενοχη.
Quote:
Originally posted by PETRAN
Προς τιμήν κάθε παχουλού θα ποστάρω για ακόμη μια φορά την παχουλή κοκκινοσκουφίτσα...
πετραν,
οσες γνωσεις ψυχολογιας εχεις και οσα φτυχια εχεις καταφερει να παρεις, στο πτυχιο της ανθρωπιας εχεις κοπει ανεπανόρθωτα.
Τετοιες φωτο κανενας παχυσαρκος που κουβαλει χιλιαδες ενοχες για την κατασταση του δεν την βλεπει και χαμογελαει οπως ισως ελπιζες....
Θα μου πεις και τι με κοφτει εμενα? κανω το χαβαλε μου και περναω καλα.
Αν οι παχυσαρκοι εχουν προβλημα με το χαβαλε μου, ας αδυνατίσουν και οχι να ασχοληθω εγω....
και ενα χιντ....
για μενα καλος ψυχολογος ειναι εκεινος που μπορει να μπει στα παπουτσια του αλλου και να περπατησει οπως περπαταει ο ιδιος, τοσο στεναχωρα, τοσο αδιεξοδα.... και οχι αν μπορει να αναπτυξει καλα την θεωρια μιας ψυχωσης.
Του ματς φορ γιου huh?
ΥΓ..... και για να το εξηγησω,
η πρωην μου, που ειχε προβλημα ματαιοδοξιας με τα 5 κιλακια της (ημαρτον....) ΔΕΝ ειναι παχυσαρκη.
[quote]Originally posted by PETRAN
[quote]Κωλο-στατιστική που έχω να διαβάσω! Δεν ήμουν...εδώ... (με τρεμάμενη φωνή πρέκα)
AXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAXAXAXAX
κλαψ σνιφ :(:(:(:(
Ε λα ρε πετραν δεν ειναι αστειο..Quote:
Quote:
Originally posted by Adzik
Ε λα ρε πετραν δεν ειναι αστειο..Quote:
οχι μην το λες...
αφου το παιδι εχει σκασει στα γελια....
Και οταν λεω το παιδι, η εκτιμηση ειναι αποτυπωμενη με ακριβεια.
Μια ψυχη μου ειχε πει οτι το προβλημα μερικων ειναι οτι παραμενουν παιδια και αρνουνται να μεγαλωσουν....τελικα επεσε μεσα.
Αυτο ειναι το δικο τους, των υπολοιπων ενηλικων ειναι οτι θελουν να τους αντιμετωπιζουν επισης σαν ενηλικους....
ενα εχω να πω...οι γεματουλεσ ειναι σεξυ
http://i388.photobucket.com/albums/o...sizemodels.jpg
http://i6.photobucket.com/albums/y20...y-thompson.jpg
Έλα το παραξηλώνεις. Βρήκες ευκαιρία να καμωθείς για μια ακόμη φορά για να το παίξεις \'μητέρα - Τερέζα\' ορατών τε πάντων και αοράτων. Είσαι ίσως ο τελευταίος που θα παραδώσεις μαθήματα σεβασμού και ανθρωπισμού, αλλά είπαμε, προσπαθείς να το γυρίσεις το έργο \'μπας και\'... τα μαργαριτάρια σου είναι σκορπισμένα ολούθε έτσι κι αλλιώς.Quote:
Quote:
Ειλικρινά έχω πάθει σοκ με αυτά που διαβάζω. Είπα πριν πάω για ύπνο να ρίξω μία ματιά και μου...βγήκαν τα μάτια!!
welcome to the real world....
ο ρατσισμος υπαρχει παντου και θα τον βρεις και στον δρομο που περπατας, αλλα και στις σελιδες που γραφεις και διαβαζεις.
Αν ομως δεν απαντησεις, αν δεν υψωσεις αναστημα και δεν τον καταδικασεις, θα περπατας με σκυμμένο το κεφαλι με ανοχη προς τα σχολιακια και τα γελακια ολων αυτων των \"αψογων\" ατομων.....
Ετσι συντηρεις δυο κοσμους, (οι οποιοι αναλογα το κεφαλι του καθενα ειναι πολλες δεκαδες κοσμοι, αναλογα με το ποσους ρατσιστικους διαχωρισμους κανει) τον κοσμο των αδυνατων μοντελων του λαιφσταιλ με πληρη αποδοχη και των κοσμο των υπερβαρων σαν αποκληρους.
Αν πας στο περιθωριο θα ειναι απο δικη σου επιλογη και ενοχη.
Και μας τρομάξαν τα ματάκια μας με απόψεις να κράξουμε τους άλλους επειδή δε μας μοιάζουν ή δε μας νοιάζει αν υπάρχει θέμα υγείας, μας νοιάζει η εικόνα μας γιατί θα χεστεί η φοράδα στο γενί - τζαμί. Και καλό είναι να μιλάνε όσοι έχουν υποστεί ρατσισμό άδικα. Στην τελική έβαλες ένα θρεντ στο οποίο φάνηκε πόσο πολύ δίνεται μερίδιο στην εξωτερική εμφάνιση και κατ\' τ\' άλλα, οι περισσότεροι ξέρουν τί θέλουν για τον εαυτό τους και το ζητάνε και από τους άλλους... σιγά που ξέρουν. Εννοείται ότι με τους ηλίθιους που σχολιάζουν δυσμενώς την εικόνα κάποιου δε πρέπει να δίνεται σημασία, αλλά να προσέχουμε και τί κάνουμε εμείς οι ίδιοι πριν περάσουμε σε κηρυγματάκια για το θεαθήναι.
Να ενημερώσω πάντως, μιας και έσπευσες να την πεις στον Πετράν, πως είναι πολλοί οι υπέρβαροι που γελάνε με τέτοιες φωτογραφίες αν το έχεις υπόψιν σου. Αυτοσαρκασμός λέγεται, αλλά δε σου είναι γνώριμος όπως δε σου είναι και η αίσθηση του χιούμορ. Κι εγώ γελάω αντίστοιχα με όσα μου λένε σχετικά με το βάρος μου, σιγά μη πέσω στα πατώματα για τον κάθε μαλάκα. Σιγά την ευθιξία σου για λογαριασμό άλλων το λοιπόν, δε θα στεγνώνουν τα δάπεδα από τα κλάμματα.
Όσο για τις απόψεις του να είχαμε για όλα τη μαγική λύση, μόνο και μόνο επειδή βαριόμαστε να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας, δεν είδα κανέναν σας να τις κριτικάρει, κατά τ\' άλλα θιχτήκαμε. Και στην τελική, ζούμε σε μια χώρα όπου οι νεαρές ελληνίδες - μεγάλη μερίδα - ή θα προσπαθούν να γίνουν σα τον άγιο Ονούφριο για να μοιάσουν στην κάθε ανορεξική μπακατέλα της πασαρέλας ή το ρίχνουν στη μασαμπούκα με γρήγορο και πρόχειρο φαγητό. Κι αυτά είναι επιλογές στην τελική. Συν του ότι αδιαφορούν για τα παιδιά τους που γίνονται παχύσαρκα κι νομίζω έχουμε την τρίτη θέση στην Ευρώπη. Αλλά γι\' αυτά μούγκα στη στρούγκα, μιας και μας ενδιαφέρει η παραλία και να ρίξουμε τους γκόμενους και τις γκόμενες. Ρε άϊντε ρε!... εμένα τα γκομενικά σου δε μ\' ενδιαφέρουν. Αλλά αυτό μου έλειπε να σε θεωρήσω και εκπρόσωπο της ανθρώπινης αλληλεγγύης και αλληλουποστήριξης. Θα ήταν κωμικό με όλες τις μαλακίες που γράφεις κατά καιρούς και δε ξέρεις και να τις υποστηρίξεις. Σιγά μην είσαι και ο Γκάντι... καλημέρα και καλές πετροριψιές...
Έχεις σκεφτεί κρίνο ότι σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι προτέρημα αυτή η διατήρηση της παιδικότητας;(σε ό,τι ανέφερες για τον Πετράν και την παραμονή του εκεί).Ενδέχεται.
Κατά τ\'άλλα,η δική μας αισθητική μπορεί να μην είναι το μέτρο της αισθητικής όλων των άλλων ανθρώπων στον πλανήτη.Πέφτουμε συχνά στην παγίδα να την επιτάσσουμε στους άλλους.Προσωπικά χαίρομαι όταν υπέρβαρα ή παχύσαρκα άτομα είναι τόσο απενοχοποιημένα που δε ντρέπονται να δείξουν τη σάρκα τους,καλύπτοντάς την φοβικά για να μη θίξουν τα μάτια μας.Το ίδιο χαίρομαι και για τα ολιγοβαρή άτομα,όταν πράττουν με όμοιο σκεπτικό.Δεν μπορεί να αρέσουμε σε όλους,δεν χρειάζεται καν,θα φτιάχναμε κοινωνίες φασιστικής ομοιομορφίας αν ακολουθούσαμε τέτοιους κανόνες κόψε-ράψε αισθητικής.
Καταλαβαίνω πάντως πως ο Κρίνος δεν εννοούσε το ξώβυζο ρατσιστικά,καθώς και προσωπική μου άποψη πως η υπερβολή στο τι θα δείξεις στο άλλο φύλο μπορεί να είναι υπεραναπλήρωση για ανασφάλειες απέναντι στη θηλυκότητά σου,ή ακόμη και στον ανδρισμό σου(γιατί το ίδιο ισχύει και για τους λαδωμένους γραμμωμένους μύες με τα κοφτά φανελάκια σε ανδρικές επιλογές που φωνασκούν\"τεστοστερόνη,τε� �τοστερόνη\"λολ.:P
Εντάσσονται όμως και στο αέναο παιχνίδι για προσέγγιση του άλλου φύλου και τέτοιες πλευρές,υπάρχουν γύρω μας πολλοί άνθρωποι με διαφορετικές συμπεριφορές.
Χάθηκε το αρχικό θέμα πάντως,περάσαμε σε κομμάτια που αφορούν τη στάση μας απέναντι στην ιδιαιτερότητα κάποιων ατόμων.Σε γενικές γραμμές με εκφράζει περισσότερο τόσο η άποψη του Κρίνου όσο και της Chris.Γιατί να μη φορέσει μπικίνι μία παχύσαρκη αν το επιθυμεί,ή μίνι,ή κολάν ή οτιδήποτε;Γιατί να ντρέπεται για αυτό που είναι και να μην το κουβαλά περήφανα;Mας έχουν επηρεάσει πολύ τα σύμβολα της ομορφιάς μίας εποχής που τα στάνταρντς της ορίζονται από βιομηχανίες θεάματος και μόδας,γι αυτό.
Όσον αφορά το θέμα της υγείας,συμφωνώ με την Alobar(που έχει έναν εκπληκτικό τρόπο να γελάει με τον εαυτό της και να αυτοσαρκάζεται για την εμφάνισή της,μου αρέσει αυτό σαν στοιχείο στο χαρακτήρα ενός ανθρώπου).Η παχυσαρκία είναι θέμα,σχετίζεται με την εμφάνιση διαβήτη,με πίεση,χοληστερίνη και τριγλυκερίδια,αλλά και η στάση που κάθε άτομο διατηρεί για την υγεία του είναι δικό του θέμα,δεν είναι;Για να αλλάξει,θα πρέπει κάτι στον τρόπο που φέρεται στο σώμα του να κατανοήσει,αυτό δε γίνεται κατορθωτό με διαταγές άλλων,ξεκινάει το ίδιο το άτομο και πάλι ένας ειδικός στις ΔΔ είναι ο ιδανικός για παροχή υποστήριξης.
Quote:
Originally posted by Alobar
Έλα το παραξηλώνεις. Βρήκες ευκαιρία να καμωθείς για μια ακόμη φορά για να το παίξεις \'μητέρα - Τερέζα\' ορατών τε πάντων και αοράτων. Είσαι ίσως ο τελευταίος που θα παραδώσεις μαθήματα σεβασμού και ανθρωπισμού, αλλά είπαμε, προσπαθείς να το γυρίσεις το έργο \'μπας και\'... τα μαργαριτάρια σου είναι σκορπισμένα ολούθε έτσι κι αλλιώς.
καταλαβαινομαστε νομιζω οτι επισης εισαι η τελευταια που θα ασχοληθω ε?
Οτι και να γραψω για σενα ειναι ενα ματσο σκατα.
Γιατι πρεπει να μπω στην διαδικασια να σου πω οτι εχεις δικαιο η αδικο?
Βρες το μονη σου, οπως σε βολευει και αυτο ισχυει.
Με συγχωρεις τωρα, αλλα διαβασα ενα μυνημα που θελω να ασχοληθω σοβαρα, ο χρονος σου τελειωσε.
ΥΓ..... αληθεια, δεκα χρονια που με κυνηγας, αυτη η εμμονη σου δεν εχει ξευτισει, εστω και λιγο?
Αγαπητή Ρέϊν. Αυτοσαρκάζομαι γενικώς. Το ότι το κάνω και για την εμφάνισή μου, είναι κάτι για το οποίο οι άλλοι με έχουν αναγκάσει να υιοθετήσω. Έχει διαφορά αυτό που λέω. Εγώ δε θα έβρισκα πρόβλημα σε έναν μικροκαμωμένο άνθρωπο και μάλιστα εμφανίσιμο, το γιατί βρίσκουν οι άλλοι είναι θέμα δικό τους και το έχουν δημιουργήσει αυτοί. Επομένως ας μη παραβλέπουμε ότι τα σχόλια έρχονται από γυναίκες, οι οποίες επειδή τυγχάνουν ψηλότερες ή ζουμερότερες, θεωρούν ότι είναι \'μειονέκτημα\' για μένα το να μοιάζω με δωδεκάχρονο. Είναι μειονέκτημα δικό μου το λοιπόν, ή ανεπάρκεια δική τους που ποντάρουν στο βυζί και στον κώλο;... ας τα λέμε σωστά, γιατί είναι οι γυναίκες που περιέγραφα παραπάνω.
Επίσης νομίζω ότι δεν έγινα αντιληπτή. Δεν έθεσα κανένα θέμα του τύπου \'γιατί να ντρέπεται για αυτό που είναι και να μην το κουβαλά περήφανα;\' όσον αφορά τους υπέρβαρους. Το έθεσα μόνο για τις περιπτώσεις που έχουν την εσφαλμένη ιδέα ότι αυτό που φαίνεται είναι ευχάριστο στην όψη για να το πω απλά. Και είναι ουκ ολίγες. Έτσι για να το ξεκαθαρίσουμε.
Όσο για τα ξώβυζα του χρήστη και τις απόψεις του, ουδέν σχόλιον. Είναι πολύ ρατσιστικό να την επιλέγεις για πήδημα αλλά όχι για κάτι παραπάνω και δείχνει το ιδίον όφελος για μια φορά ακόμη. Επίσης απόψεις του τύπου \'δε θα έκανα παρέα με κάποιον που παίρνει φάρμακα για να είναι λειτουργικός\' την αφήνω να πέσει στο ντούκου, δεν αξίζει ο κόπος. Τότε αλήθεια, τί γυρεύει σε ένα τέτοιο χώρο κάνοντας παρέα - μιας και έρχεται σε επικοινωνία εδώ μέσα - με ανθρώπους αρκετοί εκ των οποίων παίρνουν αγωγή;... εγώ την απάντηση την ξέρω βέβαια. Καλημέρα σου.
Ούτε κι εγώ επιθυμώ διάλογο με τα σκατά που έχεις στην ψυχή και στο μυαλό σου. Και καλά θα κάνεις να μην ασχολείσαι \'σοβαρά\' με πράγματα που δεν κατέχεις γιατί έχει αποδειχθεί ότι δε τα καταφέρνεις.Quote:
Quote:
Έλα το παραξηλώνεις. Βρήκες ευκαιρία να καμωθείς για μια ακόμη φορά για να το παίξεις \'μητέρα - Τερέζα\' ορατών τε πάντων και αοράτων. Είσαι ίσως ο τελευταίος που θα παραδώσεις μαθήματα σεβασμού και ανθρωπισμού, αλλά είπαμε, προσπαθείς να το γυρίσεις το έργο \'μπας και\'... τα μαργαριτάρια σου είναι σκορπισμένα ολούθε έτσι κι αλλιώς.
καταλαβαινομαστε νομιζω οτι επισης εισαι η τελευταια που θα ασχοληθω ε?
Οτι και να γραψω για σενα ειναι ενα ματσο σκατα.
Γιατι πρεπει να μπω στην διαδικασια να σου πω οτι εχεις δικαιο η αδικο?
Βρες το μονη σου, οπως σε βολευει και αυτο ισχυει.
Με συγχωρεις τωρα, αλλα διαβασα ενα μυνημα που θελω να ασχοληθω σοβαρα, ο χρονος σου τελειωσε.
ΥΓ..... αληθεια, δεκα χρονια που με κυνηγας, αυτη η εμμονη σου δεν εχει ξευτισει, εστω και λιγο?
Άλλωστε είσαι ένας υγιέστατος άνθρωπος με μια φυσιολογική ζωή πίσω από μια οθόνη, απ\' το πρωί μέχρι το επόμενο πρωί. Κι έχεις βρει τον τρόπο να \'επικοινωνείς\' με όσους ρατσιστικά επιλέγεις για να φαίνεσαι καμπόσος. Άντε, καλή δύναμη να έχεις να βοηθάς τον κόσμο...
Πάει,εδώ θα το φάω το πρωινό,λολ.Είπα φάω τώρα και θυμήθηκα πως πεινάω κιόλας.:P
Alobar,δεν το πάω προσωπικά το ζήτημα.Ούτε η αναφορά μου στην διαχείριση του με ποιο τρόπο ο καθένας κουβαλά το σαρκίο του ήταν έμμεση αναφορά καρφί σε σένα.Μη χαλιέσαι.Η άποψή μου προέρχεται από άμεση επαφή με παχύσαρκα άτομα,που έχω η ίδια διαπιστώσει πόσο τα καταπιέζει αυτή η ανάγκη ενοχικού κρυψίματος.
Τους επιτάσσεται η αορατότητα,η διακριτική ύπαρξη,η επιταγή να μην ξεχωρίζουν,να είναι διστακτικοί,προσεχτικοί και να περνάνε την ιδιαιτερότητά τους μέσα από ντυσίματα φαραντούρη για να μην ενοχλήσουν.Αυτό είναι που καταλαβαίνω ως πίεση της κοινωνίας για ένταξη στις νόρμες εμφάνισης,με έμμεσους χειρισμούς πάνω στις τυχόν ενοχές τους.
Έχω ακούσει και διαβάσει τα απιστεύτου σχόλια από όσους ενοχλούνται.Άραγε γιατί ενοχλούνται;Aν το θέαμα των λιπών τους ενοχλεί,μπορούν να το πάρουν από εκεί και να το πάνε όπου θέλουν.Κανένας δεν μας διατάζει να κοιτάμε ό,τι μας ενοχλεί,εμείς το επιλέγουμε,επιλογές υπάρχουν,ας το στρέψουμε αλλού αν δε γουστάρουμε.Πρόσφατα,μία τέτοια επίθεση έγινε στην Παπαρίζου,γιατί πήρε κιλά και άρχισε να τους χαλάει τη σούπα μερικών.Απάντησε με θάρρος και θράσος(επίσης χρήσιμο και αποτελεσματικό το θράσος)πως δεν φοβάται την ασχήμια και πως και οι άνθρωποι με παραπάνω κιλά μπορούν να είναι σέξυ.Άνετα συμφωνώ μαζί της.Κάτι τέτοιες τολμηρές απόψεις βοηθάνε έφηβες και μεγαλύτερες γυναίκες,που μένουν προσκολλημένες σε στεγανά βιομηχανιώ,να ταυτίζονται με ένα πιο εύκαμπτο σχήμα σκέψης πάνω στην εμφάνισή τους.Χιλιάδες κορίτσια υποφέρουν από νευρική ανορεξία και η πάθηση αυτή έχει να κάνει με το μαυρόασπρο πάνω σε σκέψεις για το βάρος του σώματος.Ό,τι προσφέρει εναλλακτικές κατευθύνσεις,το θεωρώ υγιές σαν τρόπο σκέψης.Μου κάνει.Αυτά...:P
Αντε να πω κ εγω την γνωμη μου μιας κ ειμαι παχυσαρκη.
Κρινο γελασα πολυ με τις φωτογραφιες του Πετραν,ειναι γνωστο το χιουμορ του εξαλλου.Δεν το πηρα σαν ελλεψη ανθρωπιας.Τωρα για τα αλλα που διαβαζω νιωθω οτι ο καθενας εχει 2 προσωπικοτητες μεσα του.Απο τα ιδια ατομα εχω διαβασει εξαιρετικες απαντησεις ,μεγαλης ευαισθησιας.Μεσα σε λιγα λεπτα ολα αλλαζουν κ ο καθενας προσπαθει να αποδειξει κατι.Αληθεια,τι?
Σχετικα με τον ρατσισμο ,ειναι μαλλον παρεξηγημενη εννοια.Τον λεμε πολυ κ εχει χασει την ουσια του.Το να μην αρεσω σε καποιον οπως ειμαι δεν το θεωρω ρατσιστικο.Δεν γινεται να αρεσουμε σε ολους ουτε να μας αρεσουν ολοι.Ειναι καθαρα θεμα γουστου κ αισθητικης.Θεωρω απαραδεκτο ομως να επιτιθεμαι σε καποιον για τις αποψεις του κ τις προτιμησεις του γιατι δεν ανηκω σε αυτες κ επιπλεον να τον λεω κ ρατσιστη .
Τελος για την κοπελλα με το κολαν μπορω να πω οτι δεν νιωθει καθολου ανετα με το σωμα της.Το αντιθετο ομως προσπαθει να δειξει.Πιστευοντας οτι ακολουθωντας την μοδα κατα γραμμα κ με ενα κοκκινο νυχι θα ειναι αρεστη σε ολους.Γιατι τι κανει αυτο?Γιατι ειναι το πιο ευκολο κ δεν χρειαζεται καμμια προσπαθεια.Με το κολαν δεν λυνονται τα προβληματα αλλα ουτε κ με τα φαρμακα.Χρειαζεται πολυ προσωπικη δουλεια η οποια ομως δεν ειναι παντα ευκολη.
Πριν ξεχασω.Υπαρχουν παχυσαρκες εξυπνες κ παχυσαρκες λιγωτερο εξυπνες .Το ιδιο κ στις αδυνατες.Αδυνετες εξυπνες κ λιγωτερο εξυπνες.
Καλα ολα αυτα,,,,αλλα δεν ξερουμε ολοι οτι ενα σωμα πρεπει να ειναι υγιης?Δεν θελω να ειμαι χοντρη δεν θελω να ειμαι κοκαλιαρα,,,θελω να γυμναζομαι και να προσεχω για να χω την υγια μου!!!!!!!!!
Μερικες φορες ειναι και θεμα ορμονικο,,,αλλα απο οτι ξερω ρυθμιζετε αυτο,,,,αν ομως ξεφυγει πολλη το προβλημα ειναι πιο δυσκολο να διωρθωθει,,,,,
Δεν είπα πουθενά ότι έμμεσα απευθυνόσουν σε μένα. Φυσικά και πολλοί υπέρβαροι άνθρωποι νιώθουν άσχημα επειδή τους αναγκάζουν με όλη αυτή τη μαλακία που κυκλοφορεί να αισθάνονται έτσι και σε πληροφορώ ότι τους κατανοώ μια χαρά εφόσον έχω υποστεί και η ίδια ρατσισμό.
Έκανα κι εγώ κάποιους διαχωρισμούς όμως. Άλλο οι ακομπλεξάριστοι άνθρωποι, είτε με κιλά είτε όχι, κι άλλο οι κομπλεξικοί που επειδή αρνούνται να βελτιωθούν βγάζουν το πρόβλημά τους σε άλλους. Επαναλαμβάνω πως για μένα είναι άρνηση είτε να παχύνω είτε να αδυνατίσω, απ\' τη στιγμή που δε με εμποδίζει κάτι σοβαρό στο να προσπαθήσω.
Λίγο - πολύ τα ίδια είπαμε. Και ξέρεις πολύ καλά ότι όλο αυτό το πανηγύρι ειδικά με την ανορεξία, έχει μια πολύ βαθύτερη αιτία πέρα απ\' την πλύση εγκεφάλου που γίνεται. Ξεχνάμε πως το \'ωραίο\' έξω προϋποθέτει και \'ωραίο\' μέσα, νομίζοντας ότι θα ζούμε αιώνια μάλλον ή δε θα πάθουμε ποτέ τίποτα. Εγώ αυτό δε το ξεχνάω ποτέ. Όπως επίσης έχω στο μυαλό μου, ότι θα μπορούσα κάλλιστα λόγω υγείας, να βρεθώ στην αντίπερα όχθη και να είμαι υπέρβαρη μια μέρα. Στον καρκίνο μου το έζησα αυτό γιατί πήρα πολλά κιλά. Και καλό είναι να το σκεφτόμαστε όλοι προτού αφήσουμε τους εαυτούς μας έρμαιο των ΜΜΕ και των προσταγών της μόδας και της μαλακοπαπαριάς, λολ!...
:D
\'... Τελος για την κοπελλα με το κολαν μπορω να πω οτι δεν νιωθει καθολου ανετα με το σωμα της.Το αντιθετο ομως προσπαθει να δειξει.Πιστευοντας οτι ακολουθωντας την μοδα κατα γραμμα κ με ενα κοκκινο νυχι θα ειναι αρεστη σε ολους.Γιατι τι κανει αυτο?Γιατι ειναι το πιο ευκολο κ δεν χρειαζεται καμμια προσπαθεια.Με το κολαν δεν λυνονται τα προβληματα αλλα ουτε κ με τα φαρμακα.Χρειαζεται πολυ προσωπικη δουλεια η οποια ομως δεν ειναι παντα ευκολη...\'
Νομίζω ότι τα είπες όλα. Και τόνισες τη γρήγορη λύση του \'εύκολου\' προκειμένου να αποφευχθεί η προσωπική προσπάθεια.
;)
Quote:
Originally posted by RainAndWind
Έχεις σκεφτεί κρίνο ότι σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι προτέρημα αυτή η διατήρηση της παιδικότητας;(σε ό,τι ανέφερες για τον Πετράν και την παραμονή του εκεί).Ενδέχεται.
οχι RAW,
δεν μου αρεσουν οι ανθρωποι που εχουν \"φορεσιες\" και αναλογα οτι τους βολευει εχουν το καταλληλο ενδυμα.
Ο πετραν φοραει την παιδικοτητα του εκει που θελει να χλευασει, ενω εκει που θελει να το παιξει πανεπιστημονας ειναι μια χαρα.
Σεβομαι τον επιστημονα πετραν, (η οτι αλλο ειναι) και τα οσα γραφει,
αηδιαζω με τον ανθρωπο πετραν.
Οταν λεω τι ακριβως ειναι ο πετραν δεν μπορω να μπερδευομαι:
Απλα απορριπτεται.
Επισης οταν φαινονται οι αδυναμιες μας και ειμαστε γυμνοι και οχι κρυμμενοι πισω απο τις θεωριες μας, φαινεται τι ειμαστε χωρις την μασκα μας....
Τελευταιο παραδειγμα η σταση που κρατησε με την weird και ολο το παρασκηνιο που τον ωθησε να κρατησει αυτη την σταση.
Οι ανθρωποι κρινονται καλη μου RAW,
κρινονται απο ολες τις κινησεις τους για να αποκτησουν συνολικα μια αυτοεικονα, οποια τελικα καταληξει στο μυαλο του καθενα.
Σαφως,
αυτη ειναι η δικη μου εκτιμηση και ενας τριτος, διαφωνει γιατι βλεπει το ολο θεμα απο αλλη γωνια, εγω λεω αυστηρα και μονο την δικη μου οπτικη.
Προκειμενου δε, η αυτοεικονα μας, να διατηρηθει ατσαλακωτη,
μπορουμε να χλευασουμε τα παντα.
Οκ... και αυτο μεσα στο παιχνιδι της ζωης ειναι....
Κατά τ\'άλλα,η δική μας αισθητική μπορεί να μην είναι το μέτρο της αισθητικής όλων των άλλων ανθρώπων στον πλανήτη.Πέφτουμε συχνά στην παγίδα να την επιτάσσουμε στους άλλους.
δεν επιτασσω τιποτα σε κανενα,
αλλα και δεν δεχομαι να μου επιτασσουν εξισου κατι.
Κυριως δε,
δεν δεχομαι ρατσιτικες αποψεις, περι του πως κυκλοφοραει ετσι αυτη με τις πατσες εξω...
Δεν δεχτηκα ποτε μου και δεν προκειται να κανω νεα αρχη σε ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης.
Η κατινια και ο ρατσισμος σε ενα τετοιο χωρο δεν εχουν θεση.
Λες να κανω μυνηση?
:D :D :D
Προσωπικά χαίρομαι όταν υπέρβαρα ή παχύσαρκα άτομα είναι τόσο απενοχοποιημένα που δε ντρέπονται να δείξουν τη σάρκα τους,καλύπτοντάς την φοβικά για να μη θίξουν τα μάτια μας.Το ίδιο χαίρομαι και για τα ολιγοβαρή άτομα,όταν πράττουν με όμοιο σκεπτικό.Δεν μπορεί να αρέσουμε σε όλους,δεν χρειάζεται καν,θα φτιάχναμε κοινωνίες φασιστικής ομοιομορφίας αν ακολουθούσαμε τέτοιους κανόνες κόψε-ράψε αισθητικής.
Ακριβως αυτο...
Λες και οι παραλιες φτιαχθηκαν για τα μοντελα και μονο αυτα εχουν δικαιωμα να κανουν μπανιο.
Οι \"αλλες\" πρεπει να πανε στα βραχακια που παει η μπλεμπα να κρυφτουν γιατι δεν κανει να εμποδιζουν τα πλανα του star.....
Καταλαβαίνω πάντως πως ο Κρίνος δεν εννοούσε το ξώβυζο ρατσιστικά,καθώς και προσωπική μου άποψη πως η υπερβολή στο τι θα δείξεις στο άλλο φύλο μπορεί να είναι υπεραναπλήρωση για ανασφάλειες απέναντι στη θηλυκότητά σου,ή ακόμη και στον ανδρισμό σου(γιατί το ίδιο ισχύει και για τους λαδωμένους γραμμωμένους μύες με τα κοφτά φανελάκια σε ανδρικές επιλογές που φωνασκούν\"τεστοστερόνη,τε� �τοστερόνη\"λολ.:P
Ακριβως ετσι.
Το προκλητικα ντυμενο που ειναι ετσι για να γουρλωνεις τα ματια κατ εμε ειναι αηδιαστικο.
Ειναι βλεπεις η νοοτροπια των νεοελληνων, που το μονο που εχουν να εντυπωσιασουν ειναι ειτε ενα βυζι που προσπαθει να κρυφτει ειτε γραμμωμενους μυς με πολλα υποσχομενες νυχτες...
Οκ αυτα ας τα βρουν οι μεν και οι δε, στο δικο τους κοσμο, οχι στον δικο μου.
Εντάσσονται όμως και στο αέναο παιχνίδι για προσέγγιση του άλλου φύλου και τέτοιες πλευρές,υπάρχουν γύρω μας πολλοί άνθρωποι με διαφορετικές συμπεριφορές.
δεν νομιζω,
το δενω κομπο αλλα με τετοια αενεα παιχνιδια δεν ασχολουμε.
Εχω και πορευομαι με μια ηθικη και οπου νιωθω καλα παιζω οτι θες.
Περα απο αυτο μηδεν.
Χάθηκε το αρχικό θέμα πάντως,περάσαμε σε κομμάτια που αφορούν τη στάση μας απέναντι στην ιδιαιτερότητα κάποιων ατόμων.
ναι ανοιχθηκε το θεμα,
παντα ομως παιζουν παραμετροι,
ισως πρεπει να επανελθουμε στο αρχικο ζητημα,
στο πως ανιχνευονται το τι ψαχνει ο καθενας και πως το βρισκει η τελικα που σκονταφτει.
Το τι ΔΕΝ ψαχνει, ειναι για αλλο θεμα.
Σε γενικές γραμμές με εκφράζει περισσότερο τόσο η άποψη του Κρίνου όσο και της Chris.Γιατί να μη φορέσει μπικίνι μία παχύσαρκη αν το επιθυμεί,ή μίνι,ή κολάν ή οτιδήποτε;Γιατί να ντρέπεται για αυτό που είναι και να μην το κουβαλά περήφανα;
κατσε περηφανα δεν θα το ελεγα,
απενοχοποιημενα ομως ναι.
Μια γυναικα που ειναι 120 κιλα, δεν μπορει να ειναι περηφανη, γιατι αν θες σε Χ χρονια ασχετως των υπολοιπων, θα εχει προβλημα υγειας.
Μεχρι ομως ο αγωνας της να πιασει τοπο, πρεπει να την μαστιγωσουμε?
Να την αποσυρουμε απο την κυκλοφορια για να μην χαλιεται η αισθητικη των θεοφανιων?
Δεν πειραζει, ας κανουν εμετο και ας πιουν καθαρτικο να ηρεμησουν.
Την αισθητικη των κατινων την γραφω στα παλια μου υποδηματα,
και τους χαριζω και τα κορδονια μου.
Mας έχουν επηρεάσει πολύ τα σύμβολα της ομορφιάς μίας εποχής που τα στάνταρντς της ορίζονται από βιομηχανίες θεάματος και μόδας,γι αυτό.
δεν μας εχουν επηρεασει απλως, ειναι ο φασισμος της νεας εποχης.
Καθε καλοκαρι, οταν ανοιγεις τηλεοραση, τα ματια σου γινονται κουρδιστο πορτοκαλι απο αυτο που βλεπεις.
Το ορθο ειναι και αυτο που προβαλλουν.
Ε ρε παιδι, για αυτο πεταξα και την τηλεοραση για να μην μου επιβαλλουν το φασισμο τους, οχι και να μπαινει και στο σπιτι μου.
Όσον αφορά το θέμα της υγείας,συμφωνώ με την Alobar(που έχει έναν εκπληκτικό τρόπο να γελάει με τον εαυτό της και να αυτοσαρκάζεται για την εμφάνισή της,μου αρέσει αυτό σαν στοιχείο στο χαρακτήρα ενός ανθρώπου).
αμα δεν ειχε και ενα κομπλεξακι που την ταλαιπωρει χρονια, τι καλα που θα \'ταν :P
Η παχυσαρκία είναι θέμα,σχετίζεται με την εμφάνιση διαβήτη,με πίεση,χοληστερίνη και τριγλυκερίδια,αλλά και η στάση που κάθε άτομο διατηρεί για την υγεία του είναι δικό του θέμα,δεν είναι;
σαφως ολοφικο του,
εχει να κανει με μεταβολισμους και αλλα πολλα.
ΠΧ εγω και ενα βοδι να φαω δεν παιρνω γραμμαριο.
Δεν υπαρχει περιπτωση να παρω κιλα οτι και να γινει.
Ε δεν ειναι ολοι ετσι ομως.
Για να αλλάξει,θα πρέπει κάτι στον τρόπο που φέρεται στο σώμα του να κατανοήσει,αυτό δε γίνεται κατορθωτό με διαταγές άλλων,ξεκινάει το ίδιο το άτομο και πάλι ένας ειδικός στις ΔΔ είναι ο ιδανικός για παροχή υποστήριξης.
οι παχυσαρκοι εκτος της απενεχοποιησης τους,
πρεπει να κοιταξουν το προβλημα υγειας που εχουν με ανοικτο ματι, και να μην κανουν πως δεν ξερουν.
Ωφειλουν να επισκεφτουν ενα καλο διατροφολογο (η δεν ξερω ποιο αλλο ειδικο) να κανουν εξετασεις, και στο τελος να τους συστησει τι πρεπει να τρωνε για να αποκτησουν την υγεια που πρεπει.
Ειναι πολυ κριμα ενας παχυσαρκος να κανει διαιτα, να ταλαιπωρειται τοσο ασχημα και να μην εχει αποτελεσμα.
Η παχυσαρκια ειναι αρρώστια και σαν τετοια πρεπει να την δουμε.
Δηλαδη ενας διαβητικος, τρωει τουρτες? μην τρελλαθουμε ε?
Καλημερα
Quote:
Όσο για τα ξώβυζα του χρήστη και τις απόψεις του, ουδέν σχόλιον. Είναι πολύ ρατσιστικό να την επιλέγεις για πήδημα αλλά όχι για κάτι παραπάνω και δείχνει το ιδίον όφελος για μια φορά ακόμη.
δεν καταλαβα?
δεν μπορω να εχω προσωπικο γουστο για το τι κανω στη ζωη μου?
Και στο κατα ποσο θα την μπαζω στην ζωη μου?
Η γυναικα που την εχει δει να προκαλει τους αρσενικους, πολυ απλα δεν ειναι του γουστου μου.
Εσυ δηλαδη (και ο οποιος εσυ) δεν εχεις κριτηρια?
κανεις σχεσεις με ρεμπετες, με ντισκοβιους, με σκυλαδες, με φρικια, με κυριλεδες, με τους παντες τελως παντων?
Εσυ τελικα για να κανεις μια σχεση, τους δεχεσαι ολους?
Και αν οχι δεν εισαι ρατσιστρια?
Αν δεν τρελλαθουμε σημερα μπορει και να παρουμε συνταξη.....
Επίσης απόψεις του τύπου \'δε θα έκανα παρέα με κάποιον που παίρνει φάρμακα για να είναι λειτουργικός\' την αφήνω να πέσει στο ντούκου,
δεν αξίζει ο κόπος.
την αφηνεις στο ντουκου, γιατι δεν ειπα αυτο.
Ειπα οτι μετα απο 4 σχεσεις με ατομα που ειχαν φαρμακευτικη εγωγη
και οτι μετα τις μεταπτωσεις που ειχαν,
εχω επιλεξει να μην κανω κατι τετοιο ξανα με την εννοια οτι δεν το αντεχω.
Και αυτο ρατσιστικο ειναι?
Παρεα φυσικα και κανω,
αυτο μας ελειπε.
Θα σου ελεγα να μην παραφραζεις τα λογια μου αλλα θα παει απατο...
Εχεις αλυτο προβλημα δυστυχως....
Τότε αλήθεια, τί γυρεύει σε ένα τέτοιο χώρο κάνοντας παρέα - μιας και έρχεται σε επικοινωνία εδώ μέσα - με ανθρώπους αρκετοί εκ των οποίων παίρνουν αγωγή;... εγώ την απάντηση την ξέρω βέβαια. Καλημέρα σου.
κολοκυθια ξερεις.
Επικοινωνω συχνα με κοσμο που εχει προβληματα και παιρνει αγωγη.
Συζηταμε τα προβληματα μας, αλλα στο τελος ο καθενας σπιτι του.
Εχω και εγω την δικη μου ζωη ξερεις.....
Δεν υπαρχει περιπτωση να συνεννοηθουμε,
οτι και να γραψω απο τις εμμονες σου θα κοιταξεις να το διαστρεβλωσεις.
Δεν εχω προβλημα σε αυτο,
σου απαντω στο ιδιο στυλ δεκα χρονια τωρα.
Οι εμμονες αυτες σε τρεφουν, και αφου ειναι ετσι, θα σου απανταω για τα επομενα δεκα.
Quote:
Ούτε κι εγώ επιθυμώ διάλογο με τα σκατά που έχεις στην ψυχή και στο μυαλό σου. Και καλά θα κάνεις να μην ασχολείσαι \'σοβαρά\' με πράγματα που δεν κατέχεις γιατί έχει αποδειχθεί ότι δε τα καταφέρνεις.
Άλλωστε είσαι ένας υγιέστατος άνθρωπος με μια φυσιολογική ζωή πίσω από μια οθόνη, απ\' το πρωί μέχρι το επόμενο πρωί. Κι έχεις βρει τον τρόπο να \'επικοινωνείς\' με όσους ρατσιστικά επιλέγεις για να φαίνεσαι καμπόσος. Άντε, καλή δύναμη να έχεις να βοηθάς τον κόσμο...
δεν το βλεπω καλη μου....
η ικανοποιηση σου ειναι να μου απαντας και να μου την λες....
ψυχαναγκασμος λεγεται αυτο, ετσι πληροφοριακα.
Για να στο πω αλλιως,
με οσους εγω απαξιωνω, αρνουμε να γραψω εστω και ενα φωνηεν.
Αν οντως ειναι ετσι οπως τα λες,
ακουλουθησε το ιδιο ακριβως, ουτε που θα βλεπεις οτι υπαρχω ε?
Απλα δεν το αντεχεις αυτο καλη μου....
Δεν αντεχεις να με βλεπεις να γραφω, τοσο απλα.
Και το δυστυχημα σου ειναι οτι οπου και να πας με συναντας.....
Τι κισμετ ειναι αυτο, μου λες?
;)
Quote:
Originally posted by mariafound
Αντε να πω κ εγω την γνωμη μου μιας κ ειμαι παχυσαρκη.
Κρινο γελασα πολυ με τις φωτογραφιες του Πετραν,ειναι γνωστο το χιουμορ του εξαλλου.Δεν το πηρα σαν ελλεψη ανθρωπιας.
επετρεψε μου το χιουμορ το δικο μου να ειναι διαφορετικης οπτικης.
Σαφως μπορει να ειναι χιλιαδες αλλοι που να πλακωθηκαν στα γελια με το χιουμορ του πετραν,
νιωθω καλυτερα να ειμαι ο μοναδικος που αηδιασε.
Μερσω.
Τωρα για τα αλλα που διαβαζω νιωθω οτι ο καθενας εχει 2 προσωπικοτητες μεσα του.Απο τα ιδια ατομα εχω διαβασει εξαιρετικες απαντησεις ,μεγαλης ευαισθησιας.Μεσα σε λιγα λεπτα ολα αλλαζουν κ ο καθενας προσπαθει να αποδειξει κατι.Αληθεια,τι?
τα ευκολως εννοουμενα καλη μου....
Οι ανθρωποι μπορουν να εχουν πολλα ανθρωπακια μεσα τους.
Νεσπα?
Και αυτο δεν χρηζει αποδειξης.
Σχετικα με τον ρατσισμο ,ειναι μαλλον παρεξηγημενη εννοια.Τον λεμε πολυ κ εχει χασει την ουσια του.Το να μην αρεσω σε καποιον οπως ειμαι δεν το θεωρω ρατσιστικο.Δεν γινεται να αρεσουμε σε ολους ουτε να μας αρεσουν ολοι.Ειναι καθαρα θεμα γουστου κ αισθητικης.Θεωρω απαραδεκτο ομως να επιτιθεμαι σε καποιον για τις αποψεις του κ τις προτιμησεις του γιατι δεν ανηκω σε αυτες κ επιπλεον να τον λεω κ ρατσιστη .
αυτο ακριβως λεω.
Ποτε δεν ειπα οτι βλεπω μια γυναικα 120 κιλων και φτιαχνομαι....
Δικαιωμα μου αλλωστε το γουστο μου να ειναι προσωπικο και να φτιαχνομαι με κατι αλλο.
Αλλο αυτο, και αλλο επιτιθομαι, σχολιαζω και κρινω τον αλλο απο την εμφανιση του.
Εκεινο που θα πω ομως, ειναι να πω στο αλλον, φροντισε τον εαυτο σου.
Είσαι τόσο βαρετός και επαναλαμβανόμενος, που η τελευταία σου παράγραφος που απευθύνεται σε μένα, είναι ακριβώς τα ίδια που εγώ σου λέω. Τώρα που ξέρεις κι έχεις εμπεδώσει ότι διαστρεβλώνεις όσα γράφονται από άλλους, παρερμηνεύεις, δεν κατανοείς, δεν έχεις σχεδόν ποτέ επιχειρήματα... φτάνεις στο σημείο απλά να αντιγράφεις, να τα χρησιμοποιείς ως δικές σου κρίσεις και να τα εκτοξεύεις μπας και πεις κάτι. Τά \'χουμε ξαναπεί, είναι μέρος της χιλιοτετριμμένης τακτικής σου.
Τα δε μωβ γραμματάκια που ξόδεψες ως απάντηση στη Ρέϊν, δεν ήταν τίποτα άλλο από όσα ειπώθηκαν πάλι από άλλους παραπάνω.
Και να ξέρεις ότι αν συνεχίσεις με μαλακιούλες τύπου \'έχεις άλυτο πρόβλημα\', \'είσαι σκατά\' καθώς και οι γνωστές γελοιότητές σου, πολύ πιθανόν να μου γίνει η \'εμμονή\' ψύχωση και να φροντίσω να σε στείλω σε κανά εισαγγελέα. Έχω άπειρα ποστς σου μαζεμένα και σε στέλνουν άνετα.
Και τώρα ας χειροκροτηθείς μόνος σου για την άπειρη ηλιθιότητα και ζηλοφθονία που σε δέρνει. Απορώ πώς σε αντέχουν ακόμη τ\' άντερά σου και δε φύγαν μετανάστες.
Όσο για τους ανθρώπους με τους οποίους ΄δεν άντεξες\' και με βάση τα όσα γράφεις χρόνια τώρα, υποθέτω ότι μάλλον δε σε άντεξαν αυτοί, μιας και στρέφεσαι σε ανθρώπους με προβλήματα προκειμένου να επιβληθείς. Καμώσου τώρα.
Quote:
Είσαι τόσο βαρετός και επαναλαμβανόμενος, που η τελευταία σου παράγραφος που απευθύνεται σε μένα, είναι ακριβώς τα ίδια που εγώ σου λέω. Τώρα που ξέρεις κι έχεις εμπεδώσει ότι διαστρεβλώνεις όσα γράφονται από άλλους, παρερμηνεύεις, δεν κατανοείς, δεν έχεις σχεδόν ποτέ επιχειρήματα... φτάνεις στο σημείο απλά να αντιγράφεις, να τα χρησιμοποιείς ως δικές σου κρίσεις και να τα εκτοξεύεις μπας και πεις κάτι. Τά \'χουμε ξαναπεί, είναι μέρος της χιλιοτετριμμένης τακτικής σου.
δεν σταματας ομως να απαντας....
επιβεβαιωνεις τα οσα σου γραφω πιο πανω.....
Τα δε μωβ γραμματάκια που ξόδεψες ως απάντηση στη Ρέϊν, δεν ήταν τίποτα άλλο από όσα ειπώθηκαν πάλι από άλλους παραπάνω.
πιθανον, αυτο δεν ξερω γιατι το λες....
επειδη τα ειπαν αλλοι, να μην τα πω εγω?
μπερδευτηκα τωρα....
Και να ξέρεις ότι αν συνεχίσεις με μαλακιούλες τύπου \'έχεις άλυτο πρόβλημα\', \'είσαι σκατά\'
αλυτο προβλημα ειναι, απο την στιγμη που αυτη η κωλονια κραταει δεκαετια...
τωρα για το εισαι σκατα, αυτο ειναι δικη σου εκτιμηση, οχι δικη μου.
Παρακαλω να μενεις σε οτι λεω και οχι σε οτι θες να ακουσεις.
καθώς και οι γνωστές γελοιότητές σου, πολύ πιθανόν να μου γίνει η \'εμμονή\' ψύχωση και να φροντίσω να σε στείλω σε κανά εισαγγελέα. Έχω άπειρα ποστς σου μαζεμένα και σε στέλνουν άνετα.
οπααααααααα με απειλεις τωρα δηλαδη για να καταλαβω?
Εαν ναι και αισθανεσαι θιγμενη την διαδικασια την γνωριζεις.
Απο την αλλη θα σου πω για μια ακομα φορα.
Ξεκουβαλα απο την πλατη μου, στο εχω πει δεκαδες φορες.
Μην ασχολησαι οτι υπαρχω, το πολυ πολυ θα φροντισω να μαθεις οτι πεθανα (οταν γινει και αυτο με το καλο) για να εισαι ηρεμη πια.
Αν δεν ασχολησαι με εμενα, γνωριζεις πολυ καλα, οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθω.
Οσο ομως θα μου παντας, θα παιρνεις τις απαντησεις σου.
Εκτος αν και αυτο το απαγορευει ο εισαγγελεας....
Και τώρα ας χειροκροτηθείς μόνος σου για την άπειρη ηλιθιότητα και ζηλοφθονία που σε δέρνει. Απορώ πώς σε αντέχουν ακόμη τ\' άντερά σου και δε φύγαν μετανάστες.
Όσο για τους ανθρώπους με τους οποίους ΄δεν άντεξες\' και με βάση τα όσα γράφεις χρόνια τώρα, υποθέτω ότι μάλλον δε σε άντεξαν αυτοί, μιας και στρέφεσαι σε ανθρώπους με προβλήματα προκειμένου να επιβληθείς. Καμώσου τώρα.
βαριεμαι και να σου απαντησω.....
Τα ιδια και τα ιδια ποστ που γραφεις,
τα εχω απαντησει εκαντονταδες φορες.
παμε αλλη μια γυρα τωρα που φτιαχθηκες με την παρτη μου....
:P
Σχολίαζα τα όσα έγραψες στο θρεντ, όπως σχολίασα και τα όσα έγραψαν οι άλλοι. Τράβα να σου μάθει κάποιος επιτέλους πώς γίνεται ο διάλογος. Εσύ με χαρακτήρισες \'σκατά\' πιο πάνω βρε, τράβα να το ξαναδείς, και εννοείται ότι χέστηκα για την άποψη ανθρώπου σαν εσένα. Το ίδιο έκανες και χτες που είπες τον άνθρωπο \'κουτσομπόλα κατίνα\' αλλά μετά ξεχνάς και τί έχεις γράψει. Μάθε επιτέλους να σέβεσαι τα όσα γράφουν οι άλλοι και να διαβάζεις προσεκτικά και μάθε να ρωτάς όταν δε καταλαβαίνεις, που μου κάνεις και συζήτηση. Επιτέλους, σε χώρο ενήλικων ανθρώπων βρίσκεσαι.
Και να μάθεις να ξεκουβαλιέσαι εσύ, κάθε φορά που χώνεσαι και γαμάς συζητήσεις μεταξύ άλλων ενώ δε καταλαβαίνεις. Σιγά μη σε απειλήσω κιόλα ρε κέντρο του σύμπαντος. Αλλά έχε υπόψιν σου ότι είναι εμφανέστατο το ότι έχεις ξεπεράσει τα όρια και φρόντισε τουλάχιστον να μάθεις το \'να Λόλα, να ένα μήλο\'...
Καλό μεσημέρι στους υπόλοιπους.