Συνεχίζεις να μου πας κόντρα ε;Quote:
Originally posted by frei
Κρίνο ήταν μια φτηνή απομίμηση! Μην πτοείσαι. ΤΟ δικό σου είναι πολύ πιο όμορφο!
Printable View
Συνεχίζεις να μου πας κόντρα ε;Quote:
Κρίνο ήταν μια φτηνή απομίμηση! Μην πτοείσαι. ΤΟ δικό σου είναι πολύ πιο όμορφο!
ειναι δυσκολο να αντιμετωπισει καποιος μια εγωκεντρικη προσωπικοτητα, αυτοματα σημαινει οτι πρεπει να παραμερισει αν μη τι αλλο τον δικο του εγωκεντρισμο καποιος για να το κανει!
σας δυσκολευει αυτο στην ζωη σας?
Πολύ αντιφατικά μας τα λες.Quote:
Originally posted by Zhenia
ειναι δυσκολο να αντιμετωπισει καποιος μια εγωκεντρικη προσωπικοτητα, αυτοματα σημαινει οτι πρεπει να παραμερισει αν μη τι αλλο τον δικο του εγωκεντρισμο καποιος για να το κανει!
μπορει εσυ να τα καταλαβες ετσι :) υπαρχει αυτη η πιθανοτητα?Quote:
Originally posted by lightbluepath
Πολύ αντιφατικά μας τα λες.Quote:
συμφωνω μαζι σου σε αυτο, αλλα εγω προσωπικα δεν εχω βρει τροπο προσεγγισης. οταν βρεις πες κ σε μας (δεν το λεω ειρωνικα)Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by lucifer
(λμπ)
γενικως ξερουμε τη συνταγη για να μπει καποιος στην ασπρη λιστα σου. να σου λεει σε ολα ναι κ να σου χαιδευει τα αυτακια!
σορρυ, αλλα απο την επικοδομητικη κριτικη που σου ασκηθηκε δεν βλεπω να πηρες τιποτα. κατσε λοιπον να πιστευεις τα δικα σου, μετα μην κλαιγεσαι γιατι εισαι μονη κ κανενας δεν σε παει, εμενα μου ειναι πολυ κατανοητο το γιατι!
κανε παρεα με τους γονεις σου, οι οποιοι φανταζομαι οτι θα συμφωνουν μαζι σου, απο καπου τα μαθες αλλωστε ολα αυτα, σωστα?
αυτο θα κανουμε ρε συ λου?
θα αρχισουμε να πεταμε πετρες, η να κατανοούμε?
ξερεις το πρωτο ειναι το πιο ευκολο....
εντιτ: απο οτι ειδα κ εσυ τα ακουσες!!!
O Πετράν πως βρήκε; Γιατί έλεγε σωστά πράγματα και με έκανε να σκεφτώ.Quote:
συμφωνω μαζι σου σε αυτο, αλλα εγω προσωπικα δεν εχω βρει τροπο προσεγγισης. οταν βρεις πες κ σε μας (δεν το λεω ειρωνικα)
ο πετραν εχει κανει 1-2 μαστερ ψυχολογιας!!!
υστερα μπορει να ειναι κ το αγιο παιδι, ξερω γω?
εγω δε φημιζομαι για την υπομονη μου!
o xristooooooooooooooooooooooσ και η παναγια.... τι θεμα ειναι αυτο?... ρε λαιτ- λιμπα ???
Από τη μία λες να είναι κάποιος εγωκεντρικός και από την άλλη λες να βγάλει ο άλλος τον εγωκεντρισμό του. Άρα μας λες ότι και οι δύο είναι εγωκεντρικοί άρα ποιό είναι το θέμα σου;Quote:
μπορει εσυ να τα καταλαβες ετσι :) υπαρχει αυτη η πιθανοτητα?
ΑΚΡΙΒΩΩΩΩΩΩΣΣΣQuote:
Originally posted by researcher
αυτη ειναι μια πολυ υποκειμενικη ερωτηση
ποιος αξιζει σε αυτο το φορουμ....
ποιος αξιζει να ζει?
εγω εγω κυρια εγω!
αυτο το φορουμ αξιζει για αυτο που ειναι και για αυτο που ειμαστε
γιατι ειναι η δυναμικη μιας ομαδας ανθρωπων πολυ περισσοτερο εμφανης απο το αθροισμα των ιδιων των μελων της
αξιζει αυτος που κανει δεκα χρονια για να γραψει μια λεξη
αυτος που κανει δεκα δευτερολεπτα
αυτος που δεν γραφει ποτε και αυτος που γραφει παντα
αξιζει αυτος που διαμαρτυρεται
αυτος που φευγει και ξαναερχεται
αυτος που φευγει και δεν ξαναερχεται
αυτος που κρυβεται και αυτος που εμφανιζεται
αξιζει αυτος που ειναι αληθινος και αυτος που δεν μπορει να ειναι παντα αληθινος
αξιζει αυτος που εχει αυτο το φορουμ
αξιζουμε εμεις που συμμετεχουμε
αξιζει να το ζεις αυτο το φορουμ
αξιζει να μαθαινεις
αξιζει να κρινεις τι θα απορριψεις
αξιζει να αισθανεσαι και να βρισκεις ταυτισεις και συγκινησεις
ακομη ακομη
αξιζει οχι μονο το ποιος αλλα και το τι και το γιατι και το πως
Δεν με λένε λίμπα.Quote:
Originally posted by Adzik
o xristooooooooooooooooooooooσ και η παναγια.... τι θεμα ειναι αυτο?... ρε λαιτ- λιμπα ???
Δεν έχει κάνει μάστερ, ούτε το άγιο παιδί είναι. Απλά μου μιλούσε λογικά.Quote:
ο πετραν εχει κανει 1-2 μαστερ ψυχολογιας!!!
υστερα μπορει να ειναι κ το αγιο παιδι, ξερω γω?
εγω δε φημιζομαι για την υπομονη μου!
χεχεχεQuote:
Originally posted by keep_walking
Ο αναμαρτητος πρωτος το λιθω βαλετω...ετοιμαστειτε θα σας πεταξω πετρες λολ
η γνωμη μου ειναι οτι ο καθενας εδω μεσα θα μπορουσε να βρει τροπο επικοινωνιας μαζι σου, εαν δεν ηταν πολυ απασχολημενος με το να σκεφτεται πως θα πατησει κατω τον εγωκεντρισμο σου.Quote:
O Πετράν πως βρήκε; Γιατί έλεγε σωστά πράγματα και με έκανε να σκεφτώ.Quote:
συμφωνω μαζι σου σε αυτο, αλλα εγω προσωπικα δεν εχω βρει τροπο προσεγγισης. οταν βρεις πες κ σε μας (δεν το λεω ειρωνικα)
lucifer σε βοηθαει αυτο? εμενα ναι ,αλλα μπορει να μην επιλεγει καποιος να το πραγματοποιησει, γιατι αλλο ειναι να εχει καποιος καταθλιψη και να νοιωθεις ομορφα βοηθωντας τον να ανεβει, ανεβαινοντας και εσυ παραλληλα που προσφερεις και αλλο ειναι να ριχνεις τον εγωκεντρισμο σου για χαρη της lightbluepath που θα κανει ισως καποιον να νοιωσει μικροτερος μπροστα στους αλλους! αυτο βλεπω σε τοσες σελιδες.
Πάλι τα ίδια λες. Λες εγωκεντρική εμένα, αλλά πως θα ρίξει τον εγωκεντρισμό του ο άλλος. Αποφάσισε.Quote:
η γνωμη μου ειναι οτι ο καθενας εδω μεσα θα μπορουσε να βρει τροπο επικοινωνιας μαζι σου, εαν δεν ηταν πολυ απασχολημενος με το να σκεφτεται πως θα πατησει κατω τον εγωκεντρισμο σου.
lucifer σε βοηθαει αυτο? εμενα ναι ,αλλα μπορει να μην επιλεγει καποιος να το πραγματοποιησει, γιατι αλλο ειναι να εχει καποιος καταθλιψη και να νοιωθεις ομορφα βοηθωντας τον να ανεβει, ανεβαινοντας και εσυ παραλληλα που προσφερεις και αλλο ειναι να ριχνεις τον εγωκεντρισμο σου για χαρη της lightbluepath που θα κανει ισως καποιον να νοιωσει μικροτερος μπροστα στους αλλους! αυτο βλεπω σε τοσες σελιδες.
να μπω στην white list :DQuote:
Από τη μία λες να είναι κάποιος εγωκεντρικός και από την άλλη λες να βγάλει ο άλλος τον εγωκεντρισμό του. Άρα μας λες ότι και οι δύο είναι εγωκεντρικοί άρα ποιό είναι το θέμα σου;Quote:
μπορει εσυ να τα καταλαβες ετσι :) υπαρχει αυτη η πιθανοτητα?
για σενα λμπ σωστο ειναι μονο ο,τι σε βολευει.
Ενώ για σένα;Quote:
Ποια νομίζεις κυρία μου πως είσαι που θα μπεις εσύ στην white list και όλοι εμείς θα μείνουμε στην βλαξ λιστ? (δεν πιστεύω να ακουστηκα εγωκεντρική? χαχαχαχαχα!)
oust!Quote:
Ποια νομίζεις κυρία μου πως είσαι που θα μπεις εσύ στην white list και όλοι εμείς θα μείνουμε στην βλαξ λιστ? (δεν πιστεύω να ακουστηκα εγωκεντρική? χαχαχαχαχα!)
μα ποτε θα φας ενα ban επιτελους να στρωσεις?
τωρα τωρα, banniste με τωρα!
τεσπα! μια φορα να εξηγησω οτι το λινκ περι παρανοιας, δεν το εβαλα για να σε θιξω/στιγματισω lightbluepath. αφενως το διαβαζα για παρτη μου, οσπου ειδα πως ταιριαζει και σε αυτο σου το ποστ! επισης σε ενα σαιτ ψυχολογιας, εαν δεν κανω ποστ ενα τετοιο λινκ, τι να κανω? λινκ απο το fail blog? οποτε σκοπιμα παρατεθικα για να μας βοηθησει και οχι για να θιξει...!
*εντινω τις προσπαθεις για white list και οπου μας βγαλει*
οχι παντα. υπαρχουν κ πραγματα τα οποια θεωρω σωστα κ δε με βολευουν.Quote:
Ενώ για σένα;Quote:
πχ οταν γκρινιαζα στον πρωην μου για τα σπουδαστικα μου προβληματα, αυτος θυμωνε πολυ κ μου την ελεγε. κ θεωρω οτι ειχε δικιο! γκομενος ηταν, δεν ηταν ο advisor μου!
Λοιπόν εσείς οι καινούριες που δεν έχετε τσακωθεί με κανέναν δεν καταλαβαίνω γιατί γελοιοποιείτε το θέμα μου καθώς και μένα, αφού δεν σας πείραξα.
Δεν υπάρχει λόγος τσακωμού με κανέναν άλλωστε. Ο καθένας έχει την άποψη του.
Μην κρίνεις όμως για να μην κριθείς!
Σε ποιό ποστ; Και δεύτερον σε ένα site ψυχολογίας είναι που δεν θα το κάνεις αυτό για να θίξεις τον άλλον γιατί περι αυτού πρόκειται ρώτα πολλούς και όχι σε αυτό το site αν σας έλεγαν παρανοικούς τι θα κάνατε;Quote:
τεσπα! μια φορα να εξηγησω οτι το λινκ περι παρανοιας, δεν το εβαλα για να σε θιξω/στιγματισω lightbluepath. αφενως το διαβαζα για παρτη μου, οσπου ειδα πως ταιριαζει και σε αυτο σου το ποστ! επισης σε ενα σαιτ ψυχολογιας, εαν δεν κανω ποστ ενα τετοιο λινκ, τι να κανω? λινκ απο το fail blog? οποτε σκοπιμα παρατεθικα για να μας βοηθησει και οχι για να θιξει...!
Και που ξέρεις όλες τις πλευρές του χαρακτήρα μου; Και αν έχω δίκιο; Επειδή διαφωνείς εσύ; Όσο για τον πρώην σου, γι\' αυτό θέλουμε έναν άνθρωπο, να μας στηρίζει. Όχι να του γκρινιάζουμε όμως πολύ.Quote:
οχι παντα. υπαρχουν κ πραγματα τα οποια θεωρω σωστα κ δε με βολευουν.
πχ οταν γκρινιαζα στον πρωην μου για τα σπουδαστικα μου προβληματα, αυτος θυμωνε πολυ κ μου την ελεγε. κ θεωρω οτι ειχε δικιο! γκομενος ηταν, δεν ηταν ο advisor μου!
Quote:
συμφωνω μαζι σου σε αυτο, αλλα εγω προσωπικα δεν εχω βρει τροπο προσεγγισης. οταν βρεις πες κ σε μας (δεν το λεω ειρωνικα)Quote:
Originally posted by krino
Quote:
(λμπ)
γενικως ξερουμε τη συνταγη για να μπει καποιος στην ασπρη λιστα σου. να σου λεει σε ολα ναι κ να σου χαιδευει τα αυτακια!
σορρυ, αλλα απο την επικοδομητικη κριτικη που σου ασκηθηκε δεν βλεπω να πηρες τιποτα. κατσε λοιπον να πιστευεις τα δικα σου, μετα μην κλαιγεσαι γιατι εισαι μονη κ κανενας δεν σε παει, εμενα μου ειναι πολυ κατανοητο το γιατι!
κανε παρεα με τους γονεις σου, οι οποιοι φανταζομαι οτι θα συμφωνουν μαζι σου, απο καπου τα μαθες αλλωστε ολα αυτα, σωστα?
αυτο θα κανουμε ρε συ λου?
θα αρχισουμε να πεταμε πετρες, η να κατανοούμε?
ξερεις το πρωτο ειναι το πιο ευκολο....
εντιτ: απο οτι ειδα κ εσυ τα ακουσες!!!
ε ναι.....
βγηκα εκτος και εγω.
Προτιμω ομως εκτος, παρα να τρωω ηλιοσπορους και να πεταω τα φλουδια στη μαπα του αλλου.
σαν καινουρια, προσπαθω να κανω αισθητη την παρουσια μου :) και να κλεψω τα σκιπτρα απο τις παλιες (που δεν εισαι εσυ @_@ ) αλλου αυτα βρε χιχι (αστειακι)Quote:
Λοιπόν εσείς οι καινούριες που δεν έχετε τσακωθεί με κανέναν δεν καταλαβαίνω γιατί γελοιοποιείτε το θέμα μου καθώς και μένα, αφού δεν σας πείραξα.
Κρίνω αυτούς που με έκριναν εμένα ή άλλους ή γιατί με πείραξε προσωπικά κάτι που είχανε πει.Quote:
Δεν υπάρχει λόγος τσακωμού με κανέναν άλλωστε. Ο καθένας έχει την άποψη του.
Μην κρίνεις όμως για να μην κριθείς!
Οταν λες ομως 3 ειναι καλοι απο τους 50 τους βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι!!! Και με χαρακτήρισες κιόλας!!!!! Αλλά δεν πειράζει ..ειμαι μεγαλόψυχη... σε συχγωρω!
Ζενια λυπάμαι, τα σκιπτρα θα τα πάρω εγώ! Λογω μεγαλοψυχίας!
Σε χαρακτήρισα, γιατί με ειρωνευόσουν.Quote:
Οταν λες ομως 3 ειναι καλοι απο τους 50 τους βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι!!! Και με χαρακτήρισες κιόλας!!!!! Αλλά δεν πειράζει ..ειμαι μεγαλόψυχη... σε συχγωρω!
Ζενια λυπάμαι, τα σκιπτρα θα τα πάρω εγώ! Λογω μεγαλοψυχίας!
ελα με τις αηδιες....
σε ποιο ποστ, ψαξε εσυ αν σε ενδειαφερει, εγω θυμαμαι, ειναι το υπ\'αριθμον 4394.Quote:
Σε ποιό ποστ; Και δεύτερον σε ένα site ψυχολογίας είναι που δεν θα το κάνεις αυτό για να θίξεις τον άλλον γιατί περι αυτού πρόκειται ρώτα πολλούς και όχι σε αυτό το site αν σας έλεγαν παρανοικούς τι θα κάνατε;Quote:
λοιπον, εγω το εκανα σε σαιτ ψυχολογιας και δεν ντρεπομαι, εσυ που εισαι σε σαιτ ψυχολογιας και αρνησαι να συζητησεις για αυτα που το αφορουν μπορεις να πας σε ενα σαιτ μαγειρικης που δεν θα βλεπεις τιποτε σχετικο με τα οσα αφορουν την ψυχολογια μπροστα σου. επισης δεν βρισκω να με θιγει καθολου αν καποια απο τα συμπτωματα της παρανοιας με χαρακτηριζουν, εσενα αν σε εθιξε κατι τετοιο στο σαιτ της ψυχολογιας, κατι μου λεει πως εχεις ενα μικρο τοσο δα γιγαντιο κομπλεξ!
με καθε καλη διαθεση στα λεω αυτα, χαμογελω πληκτρολογοντας παραλληλα :D:D:D
μην το παρεις σαν επιθεση, γιατι θα κανεις λαθος! παρτο σαν αντεπιθεση :) χαχα και αλλο αστειακι :)
Και με όλη την ειλικρίνεια που με διακατέχει θα σου πω οτι εξαιτίας αυτου του ποστ θα συνεχίσω! Λυπάμαι!
Με καλή ειρωνική διάθεση. Τι αφορούν δλδ και δεν το ξέρω; Σου είπα κάτι, ρώτα τον καθένα αν θα τον έθιγε να τον έλεγες παρανοικό και πες μου μετά.Quote:
σε ποιο ποστ, ψαξε εσυ αν σε ενδειαφερει, εγω θυμαμαι, ειναι το υπ\'αριθμον 4394.
λοιπον, εγω το εκανα σε σαιτ ψυχολογιας και δεν ντρεπομαι, εσυ που εισαι σε σαιτ ψυχολογιας και αρνησαι να συζητησεις για αυτα που το αφορουν μπορεις να πας σε ενα σαιτ μαγειρικης που δεν θα βλεπεις τιποτε σχετικο με τα οσα αφορουν την ψυχολογια μπροστα σου. επισης δεν βρισκω να με θιγει καθολου αν καποια απο τα συμπτωματα της παρανοιας με χαρακτηριζουν, εσενα αν σε εθιξε κατι τετοιο στο σαιτ της ψυχολογιας, κατι μου λεει πως εχεις ενα μικρο τοσο δα γιγαντιο κομπλεξ!
με καθε καλη διαθεση στα λεω αυτα, χαμογελω πληκτρολογοντας παραλληλα :D:D:D
Συνέχισε μόνη σου. Κατά τ\'άλλα είσαι μεγαλόψυχη. ΧαχαQuote:
Και με όλη την ειλικρίνεια που με διακατέχει θα σου πω οτι εξαιτίας αυτου του ποστ θα συνεχίσω! Λυπάμαι!
αυτο εννοουσε Λαιτ .. ο Νικοσ..μασ ο αδμιν...οταν μιλησε για τσαταριστικο προφιλ θεματων... δεν κανουν τιποτα καλο τετοια θεματα στο φορουμ μασ,γιατι το κανεισ.???ασ τελειωσει εδω.
Αν τελειώσουν και οι άλλοι, τελειώνω κι εγώ. Το γιατί το κάνω, γιατί δεν μπορώ να τα κρατάω μέσα μου.Quote:
Originally posted by Adzik
αυτο εννοουσε Λαιτ .. ο Νικοσ..μασ ο αδμιν...οταν μιλησε για τσαταριστικο προφιλ θεματων... δεν κανουν τιποτα καλο τετοια θεματα στο φορουμ μασ,γιατι το κανεισ.???ασ τελειωσει εδω.
Λοιπόν τον παίρνω πίσω τον χαρακτηρισμό γιατί δεν μου αρέσει να με χαρακτηρίζουν, αλλά πάρε κι εσύ πίσω αυτά που έλεγες και γελοιοποιούσες το θέμα μου.Quote: