Originally posted by interappted
Quote:
Originally posted by kassi_21
Quote:
Originally posted by Dalia
Quote:
Originally posted by kassi_21
Πολύ σημαντική ερώτηση Ντάλια...Ναι έχω σκεφτεί να την σουτάρω και έχω σκεφτεί και να γυρίσω στον παλιό....Εν μέρει το έκανα αλλά μου έριξε ένα μήνυμα μη ζητάς ευθύνες....Από την άλλη είναι και ο εγωισμός στην μέση...Πόσες φορές δεν θέλω να πάρω το ρημαδοτηλέφωνο και να στείλω Γιώργο σώσε με...Αλλά αφού με εγκατέλειψε/τον εγκατέλειψα όπως και να έχει,θα μείνει εκεί......Τι σκατά;;Δεν δέχομαι να εξαρτώμαι από έναν ψυχίατρο που με έφτυσε....
Από τη μια έχεις δίκιο,κι εγώ κανονικά συμφωνώ μ\'αυτό το σκεπτικό.Αν κάποιος σε φτύνει τον γράφεις κι εσύ και τέρμα.Αλλά αν αυτός ο κάποιος μπορεί να σε \"σώσει\" και μπορεί να σε βοηθήσει για κάτι τόσο σοβαρό όπως η ψυχική υγεία εγώ τουλάχιστον μόνο σε αυτή την περίπτωση βάζω στην άκρη τον εγωισμό και έχω γίνει πιο ανεκτική.Οσο κι αν κατα βάθος αυτό δεν μ\'αρέσει.
Μωρέ τον εγωισμό τον έβαλα τρισίμισι χρόνια στην μπάντα για την ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ......Αλλά αισθάνομαι ότι δεν εκτιμήθηκε η προσπάθειά μου κι όταν με αδικεί τόσο πολύ κάποιος και μου λέει ότι δεν πατούσα στα ραντεβού στην ώρα γιατί δεν έδινα σημασία στον ίδιο και την θεραπεία του μετά από τόσο καιρό που με ήξερε και γνώριζε το πρόβλημά μου με την ώρα,και κάνει σαν μικρό παιδί πιο ανώριμο κι από ότι κατηγορούσε εμένα ότι ήμουν και δεν απαντά στα μηνύματά μου για ραντεβού κάνοντάς μου παιχνιδάκια σπασίματος ε δεν νομίζω ότι αξίζει να γυρίσω...Καταργεί τα καλά που έκανε..Λυπάμαι......Και εν μέρει σου είπα προσπάθησα να γυρίσω και είχα πει ότι αφήνω την πόρτα ανοιχτή να ξαναγυρίσω και είχε πει οκ No problem....Αλλά 4 μήνες μετά αγνοούσε την ύπαρξή μου καθώς και δεν έφερε πλέον καμία ευθύνη!!!Οκ doc....Ειλικρινά έπεσε πολύ στα μάτια μου και με έχει γεμίσει μίσος..Με πήγε πίσω στην θεραπεία και αυτό είναι σημαντικό.....Όταν ο ασθενής δεν εγκαταλείπει τον αγώνα του και παλεύει με καταθλίψεις και χάπια αλλά εγκαταλείπει ο ψυχίατρός του την προσπάθεια.....τότε τι λες;;;Χα.....
kassi ως η πλεον ανακριβης στα ραντεβου μου το οτι αργουσες οπως σωστα μου εξηγησε οΔΡ ΜΟΥ εκανες κακο στον εαυτο σου κι αδιαφοροουσες για την δικη σου ψυχοθεραπεια
οπως με ολους τους γιατρους ο ασθενης τουε εχει αναγκη οχι το αντιστροφο
αν κοιταμε εγωισμους στη θεραπεια καλυτερα να μην την κανουμε
εφοσον η σχεση με τον ψυχιατρο λειτουργει σαν οδηγος για τη σχεση με τον εαυτο μας αλλα κ με τους αλλους!