Γιωτάκι είναι απίστευτη η διαφορα!!! Μπράβο κοριτσάρα μου μπραβο μπραβο!!!
Printable View
Γιωτάκι είναι απίστευτη η διαφορα!!! Μπράβο κοριτσάρα μου μπραβο μπραβο!!!
μπραβο Γιωτα:love::love::love::love::love::love::lov e::love::love::love::love::love::love::love:
Μπραβο για την προσπαθεια σου!Αλλος ανθρωπος πραγματικα!:thumbup:
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!
Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις, ένας αγώνας μία νίκη, Μακόλα τα λεφτά!!!!
Μπράβο κοριτσάρα, άλλος άνθρωπος και με άλλον αέρα..... είσαι κούκλα !!!!!!!!!!!!
Αααααχ Μακ μου.... :bigsmile:
Η αλλαγή σου είναι αποστομωτική! Εύχομαι να είσαι πάντα τόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη όπως είσαι τώρα, να έχεις πάντα την υγεία σου και να αγκαλιάσεις τις νέες σου συνήθειες για μία ζωή! Ειλικρινά δυσκολεύομαι να συνειδητοποιήσω βλέποντας τις φωτογραφίες ότι είσαι ο ίδιος άνθρωπος! Έχεις αλλάξει τόσο πολύ, αλλά η αλλαγή δεν είναι μόνο εξωτερική, είναι και εσωτερική!
Δεν έχω λόγια... :starhit:
ΜΑΚ απλά κουκλάρα! αξίζει ρε γμτ!!!! μια ζωή την εχουμε! Μπράβο κ πάλι μπράβο!!!!!!
ΜΑΚ συνχαρητηρια για το αποτελεσμα ευχομαι τα καλυτερα.
Γιώτα φοβερή αλλαγή μπράβο σου , τελεια η (τελευταία:wink1:) φωτογραφία δείχνεις γεμάτη αυτοπεποιθηση και χαρούμενη. Σου εύχομαι ότι καλύτερο.
Μακάρι όλες οταν θα κλείνουμε χρόνο να εχουμε τετοια αποτελέσματα
Μακουλινι μου να σου πω για αλλη μια φορα συγχαρητηρια που οχι μονο επιασες το στοχο αλλα που καταφερες κ εκανες στροφη στη ζωη σου με αποτελεσμα να εισαι πιο δυνατη κ αυτο να φαινεται !Το νεο σου λουκ τα λεει ολα!να εισαι παντα χαμογελαστη κ γρηγορα στη ζωη σου να ερθει εκεινο το αλλο σου μισο που θα ολοκληρωσει την ευτυχια στη ζωη σου!
πριν στα 136 κιλα δυστυχως δεν ειχα φωτο στα 157 και αυτο ειναι στιγμιοτυπο απο βιντεο
σημερα
Lila μεγάλη διαφορά!το καλό είναι ότι το πάχος ήταν ομοιόμορφα κατενεμημένο στο σώμα σου και τώρα σίγουρα δείχνεις πολύ λιγότερο από τα 95 κιλά!!!Καλέ τι γκρινιάζεις για τα μέμε σου!!!μια χαρά στέκονται με το σουτιέν!!!Και ούτε κοιλιά φαίνεται να κρεμάει ούτε τίποτα!!!!Το χρώμα στο μαλλί παρα-είναι καροτί για τα γούστα μου :lol::lol: καλή συνέχεια να έχεις!
Κοριτσάκι μου γλυκο μπραβο μπραβο και ξαναμανα μπραβο!!! απιθανη η διαφορα!!!!