ευγενια μου τα θελω σου ειναι ολα πραγματοποιησιμα.
βαλε στοχους και προτεραιοτητες, μην προσπαθεις να τα κανεις ολα μαζι, δεν γινεται.
το 2010 θα σου χαμογαλασει αν εισαι και εσυ γλυκο μαζι του.
κανε την αρχη και ολα θα πανε καλα.............
Printable View
ευγενια μου τα θελω σου ειναι ολα πραγματοποιησιμα.
βαλε στοχους και προτεραιοτητες, μην προσπαθεις να τα κανεις ολα μαζι, δεν γινεται.
το 2010 θα σου χαμογαλασει αν εισαι και εσυ γλυκο μαζι του.
κανε την αρχη και ολα θα πανε καλα.............
βρε συναδελφισσα που θελεις να αλλαξεις δουλεια, τι νταουνιασμα ειναι αυτο?
για ανασκουμπωσου, βαλε στοχους και ξεκινα.
ελα, νουμερο 1 στοχος το τσιγαρο, νουμερο 2 μια ισσοροπημενη διατροφη.
τα υπολοιπα, αστα για αργοτερα. ελα, μεχρι το πασχα με αυτα τα δυο και τα υπολοιπα τα κοιταμε στο δευτερο τριμηνο
για να ακουμε τα νεωτερα σου...
ακους εκει να αλλαξει δουλεια...μια συναδελφο βρηκα κι εγω.....αληθεια, βορεια ελλαδα θελεις να ερθεις? κατι θα σου βρω απο δουλεια, γυναικοπαρεουλα την εχουμε ετοιμη, τα υπολοιπα βλεπουμε....
Μα τι κορίτσια είστε εσείς????
Σας ευχαριστώ όλες από καρδιάς και σας υπόσχομαι οτι τουλάχιστον θα προσπαθήσω..
Βαρβαρούλα μου, δελεαστική η προτασή σου ..... αλλά εδώ στην Πάτρα είναι η ζωή μου!! Την αγαπώ τη πολή μου. Ασε που εδώ ζεί ο άντρας της ζωής μου..!! Και πως να ζήσω χωρίς αυτόν?? Πάντως όπως και να έχει σας ζηλεύω γιατι και η θεσσαλονίκη είναι υπέροχη αλλά και γιατί έχετε η μία την άλλη..!! Είστε τυχερές και το εννοώ. Αφήστε δε που είστε κοντά στον έρωτα μου τον αγιάτρευτο που παρεπιπτόντως με έχει ξεχάσει λιγουλάκι τελευταίως.
Βάσια μου, σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου και υπόσχομαι να προσπαθήσω να βάλω τάξη αφού ηρεμήσω πρώτα.Διαβάζοντας την εμπειρία σου στο 6 μηνες μετα.. με έβαλες σε σκέψεις.. Βρε μήπως να καταφύγω και εγώ σε αυτή τη λύση. Αν θα ήθελες στείλε μου με πμ το τηλ σου να σε πάρω να σε ρωτήσω κάτι. Φιλάκι κοριτσάκι και πάλι σε ευχαριστώ..
Ναταλία μου με βοήθησες με το μηνυμά σου , το ξέρεις?? Δεν ξέρω αν ένοιωσες τον αναστεναγμό μου..Θα κάνω ότι μπορώ ... Ξέρω οτι θα είναι πολύ δύσκολο αλλά έχεις δίκιο.. περνάει από το χέρι μου. σε ευχαριστώ και σε λατρευω!!!!!
Δωσε φιλάκια στο πενάκι μου και πες της οτί μου έχει λείψει.. όποτε πάω να την πάρω τηλέφωνο η είναι απόγευμα η είναι μετά τις 2 το βράδυ..
Φιλακια πολλά πολλά και ζουμερά σε όλες σας!!!
Νεκταρία μου σε φιλώ ιδιαιτέρως και επειδή ένα από αυτά τα θέλω μου είναι να σου αφιερώσω ένα τραγούδι, άκουσέ το με πολλή αγάπη!!
http://www.youtube.com/watch?v=pMaL5izPi9c
Αχά!Και κτητικές αντωνυμίες και ιδιαιτέρως φιλιά και στην περίφημη λίστα των θέλω οι αφιερώσεις!Quote:
Originally posted by eugenia_
Νεκταρία μου σε φιλώ ιδιαιτέρως και επειδή ένα από αυτά τα θέλω μου είναι να σου αφιερώσω ένα τραγούδι, άκουσέ το με πολλή αγάπη!!
Και της ζητάς κι από πάνω όσο το ακούει να σε αγαπά πολύ!Αίσχος!Ώστε δε σου φτάνει,αχόρταγη,
ο έρωτας σου ο αγιάτρευτος;Θέλεις να σ'αγαπά και το νεκταρίνι,όπως και τώρα
(ποιός ξέρει σε τι σόδομα ήδη υποπίπτετε!),σαν άγιο φυλαχτό να σε κρατά;
Να σ'αγαπά σαν τον αγέρα,που ανασαίνει κάθε του στιγμή;Σαν το φως,τη ζωή και δε συμμαζεύεται;
Παίρνω ούδι τώρα τηλέφωνο στον κερατά!Καλύτερα τώρα,παρά μετά! 2310...
Ναταλιτσα, τωρα τι να σου πω πρωτα? καρφι ή ζηλιαρα???? χα χαχαχαQuote:
Originally posted by NADINE
Αχά!Και κτητικές αντωνυμίες και ιδιαιτέρως φιλιά και στην περίφημη λίστα των θέλω οι αφιερώσεις!Quote:
Και της ζητάς κι από πάνω όσο το ακούει να σε αγαπά πολύ!Αίσχος!Ώστε δε σου φτάνει,αχόρταγη,
ο έρωτας σου ο αγιάτρευτος;Θέλεις να σ'αγαπά και το νεκταρίνι,όπως και τώρα
(ποιός ξέρει σε τι σόδομα ήδη υποπίπτετε!),σαν άγιο φυλαχτό να σε κρατά;
Να σ'αγαπά σαν τον αγέρα,που ανασαίνει κάθε του στιγμή;Σαν το φως,τη ζωή και δε συμμαζεύεται;
Παίρνω ούδι τώρα τηλέφωνο στον κερατά!Καλύτερα τώρα,παρά μετά! 2310...
Ασε με καλε να την αγαπαω και εγω και μην λες τιποτε στον ερωτα της!!!!
Ευγενιτσα με την ευγενικη ψυχη σ ευχαριστω πολυ για το τραγουδι!!! :) :) και ναι θα σ αγαπαω παρα τις ζηλιες της Ναταλιτσας! :p
Ένας ηθικός,ακέραιος,πιστός στην αγάπη χαρακτήρας,που δεν αντέχει τις αλλαξοκωλιές
είτε καρφί είτε ζηλιάρης μπορεί να είναι,για να αποποιηθούμε το βάρος της ξετσιπωσιάς μας...
Πού καταντήσαμε,λοχία!Η σημερινή νεολαία δεν έχει ούτε όσια ούτε ιερά!Quo vadum?
το ρουφιανοαρνακι εχει να ανακοινωσει οτι...
σημερα η πιο αιθερια, τσαχνπινα, τσαουσα, ξυπνια και καλοκαρδη πατρινια εχει γενεθλια!! ας την πλημμυρισουμε με μπολικη αγαπη μπας και καταλαβει το στραβο της πλην ομορφο κεφαλακι, πως δεν ειναι μονη της στον αγώνα!!
ΕΥΓΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΣΥΝΤΟΜΑ Μ Ο,ΤΙ ΠΟΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Ευγενιτσα
χρονια σου πολλα και υπεροχα!!! να εισαι ευτυχισμενη! οτι επιθυμεις!!!!
Η ζωη σου να ειναι γεματη χαμογελο και ομορφια! :)
Ρουφιανοαρνάκι μου... σε λατρεύω και σε ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!! Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έχεις όλα όσα επιθυμείς και ονειρεύεσαι!! Υγεία και χαρά να κυριαρχούν στην όμορφη ζωούλα σου!!!
Νεκταρινάκι μου, σε ευχαριστώ πολύ καρδούλα μου!!!!!! και σε σένα ευχομαι πραγματικά ότι καλύτερο!! Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία!!!!!
Τι κάνετε κορίτσια??? όλα καλά?
Πού είστε καλέ όλες χαμένες?? Οι λουόμενες δίπλα μας έχουν κάνει ρεζίλι.. δεν τολμάει η αρχηγός να μείνει έγκυος και μου την κοπανήσατε όλες?? Μου φαίνεται θα εφαρμόσω εγώ εγώ την μέθοδο της ''διακριτικής πίεσης''.. για να περάσει μία - μία για ανάκριση και αναφορά!! Αρνάκι εσύ συνήθως κρατάς τα μπόσικα, πού είσαι?? Τέτααααα ακόμα εκείνη η σύνδεση?? Σόφι μας ξέχασες και θα βάλω τα κλάματα.. Νεκταρία εσύ συνήθως δεν απουσιάζεις. Τί έγινε?? Πενούλα μου εσένα δεν σε παρεξηγώ.. σε καταλαβαίνω! όλες τις υπόλοιπες όμως γκρρρρρ ....
Για το ναταλάκι δεν λέω γιατι βλέπω οτι ούτε στο δικό της δεν μπαίνει..προφανώς τρέχει.. κ θα μάθω γιατί..
Μπαρμπουνάκι , Βασουλίνι δεχόμεθα επισκέψεις . Είμαστε ανοιχτοί 24 ώρες!! Αντε ρε κορίτσια περάστε να μη γράφω μόνη μου.. γιατί οι δικές μου με έχουν ξεχάσει.. κλάψ
Εγώ ήδη από τη Δευτέρα προσπαθώ να κάνω διατροφή με ελάχιστες μικροπαρασπονδιές για να βρώ τον δρόμο μου.. Σήμερα πήγα στον αγγειοχειρούργο για τον θρομβοφιλικό έλεγχο. Κανόνισα την Παρασκευή να γίνει κ θα δούμε.. Ελπίζω ολα να πάνε καλά. Την αγωγή μου την συνεχίζω και προσπαθώ να τα βάλω σε μία τάξη όλα η ..άτακτη γυναίκα.. Τί άλλο να κάνω ?? Πάω αύριο να ρωτήσω στα Curves. Γυμνάζεσαι μισή ώρα 3 φορές την εβδομάδα. Αυτό ξέρω μόνο. Έχει καμιά εμπειρία??
Σας ευχαριστώ πολύ που είστε εδώ για μένα αλλά μην ξεχνάτε είμαι κ εγώ εδώ για εσάς και περιμένω να βοηθήσω όπου μου πείτε. Γι΄αυτό περιμένω...
Φιλάκια τρελά....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευγενία, αν μάθεις για τα Curves πες και εδώ λεπτομέρειες, αν δε βαριέσαι
Εννοείται πως θα σας τα πω με λεπτομέρειες κιόλας.!! φιλιά κ καληνύχτα ζουζουνολιλάκι μου !!!
Λιλένια μου,έχουν δικό τους τόπικ τα Curves στο φόρουμ μας.
Ρίξε μια ματιά αν θέλεις εδώ --->curves...
Ευγενία μου,πιστεύω πως θα σου αρέσουν και θα σε βοηθήσουν...
Καλή αρχή,αν τ'αποφασίσεις και προπαντός καλά αποτελέσματα
στις επικείμενες εξετάσεις σου!Περιμένουμε τ'αποτελέσματα...
Η Πεννούλα σου είναι μια χαρά και κοροϊδεύει την κοινωνία με την εγκυμοσύνη της!
Δεν της φαίνεται καθόλου!Μια τόση δα κοιλίτσα,που με τα κανονικά της ρούχα
ούτε την προσέχεις αν δεν το ξέρεις και βάζει η αθεόφοβη ρούχα εγκυμοσύνης
με πιέτες όταν έχει δουλειές στις υπηρεσίες για να της δώσουν προτεραιότητα!
Δεν ξέρω αν βάζει και κανένα μαξιλαράκι από κάτω για εμφανέστερη απάτη!
Ακόμα δε γεννήθηκε το αθώο πλάσμα και εκπαιδεύεται στις μαμουνιές,για να μην πω
πως το εκμεταλλεύεται!Αυτό είναι το ποιόν του έρωτα σου του αγιάτρευτου και του ανήθικου!
Τα φιλιά μου σε όλα τα κυστοκόριτσα κι ιδιαίτερα στον αγνό αμνό της παρέας!Μπεεεεεε!
Μμμμμ...Είδαμε και τις δικές μας παραγγελίες πόση σημασία τις έδωσες!Quote:
Σας ευχαριστώ πολύ που είστε εδώ για μένα αλλά μην ξεχνάτε είμαι κ εγώ εδώ για εσάς και περιμένω να βοηθήσω όπου μου πείτε. Γι΄αυτό περιμένω...
Σου ζήτησα να μου βρεις αυτόν που προορισμό της ζωής του έχει να με λατρεύει
και το μόνο που αποκρίθηκες είναι πως έχεις υπόψιν σου τον Γιάννη,
ο οποίος όμως λατρεύει την Τόνια!Και μετά βγήκες από την υποχρέωση μ΄ελαφρά!
Κορίτσια,μη χαίρεστε πως βρήκατε την κότα με τα χρυσά αυγά των επιθυμιών σας!
Μόνο λόγια είναι!Από πράξεις...ΤΖΙΦΟΣ!Και το ράφι μου,που δεν πιάνει σκόνη,
είναι η ζωντανή απόδειξη!Σιγά τι της ζήτησα κιόλας!Πού να ήταν και κάτι πολύπλοκο!