Ελενίτσα, μη μου στεναχωριέσαι μόνο! Η αρχή έγινε- αύριο θα πας καλύτερα! Πάντως αν διαβάσεις τα ποστ αυτών που τα έχουν καταφέρει μόνο με ...φερμουάρ, θα εμπνευστείς, δε γίνεται! Να μπαίνεις κάθε μέρα να σε βλέπουμε! Φιλιά!
Printable View
Ελενίτσα, μη μου στεναχωριέσαι μόνο! Η αρχή έγινε- αύριο θα πας καλύτερα! Πάντως αν διαβάσεις τα ποστ αυτών που τα έχουν καταφέρει μόνο με ...φερμουάρ, θα εμπνευστείς, δε γίνεται! Να μπαίνεις κάθε μέρα να σε βλέπουμε! Φιλιά!
α, καλά Constance, λες και είχαμε συνεννοηθεί! :) :) :)
Ευχαριστώ κορίτσια. Νόμίζω αυτή είναι η μοναδική περίπτωση που είναι καλό να εύχεσαι σε κάποιους ¨να χάσουν¨. Καλή συνέχεια σε όλες μας.
τελος τα δημητριακα!! δεν αξιζει....
http://ekpizo.gr/blog/archives/282
αντε να βγαλεις ακρη
http://ekpizo.gr/blog/archives/300
Παιδιά και γω βλέπω αυτά τα λίγα που τρώτε και σας θαυμάζω....
εμένα μου φέρνουν φαγητό από το Ντελικατο (κάτι ανάλογο με γκιλι ντάιετ κλπ)
εδώ και ενα μήνα εκεί στα 3 κιλά, τιποτα άλλο δεν έχω χάσει
ενώ εδώ και 3 μέρες τρώω τον άπακο:(
θέλω να σκεφτώ ότι από αύριο θα συνεχίσω χωρίς ατασθαλείες αλλά φοβάμαι...
Κ είναι κρίμα, ακόμα και με τα 3 κιλά που έχω χάσει νιώθω καλύτερα, έχει ξεφουσκώσει κ η κοιλίτσα λίγο...φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρω...ένω έχω σταματήσει να πεινάω, δεν θέλω να σταματήσω αυτή την συνήθεια...να τρώω πολύ...και ας με κάνει να νιώθω άσχημα για τον εαυτό μου...ουφ είμαι κ πεσμένη σήμερα...
ελπίζω να μη σας ριχνω ψυχολογικά...
vivikaki δε χρειαζεται να ειναι κανεις ειδημων για να καταλαβει οτι η ιστορια με τα δημητριακα οτι ειναι υγιεινα, οτι χανεις κιλα και μπλα μπλα μπλα ειναι μια σκετη μουφα. ασε που σε θερμιδες δεν υστερουν καθολου αλλα ειναι και τιγκα στη ζαχαρη. και πως να παχυνεις δηλαδη αμα σου προτεινουν μεριδα 30 γραμμαρια? αλλα και πως να χορτασεις? ο,τι και να φας σε μια μικρη ποσοτητα λιγες θερμιδες θα παρεις. μαθηματικα πρωτης δημοτικου χρειαζονται για να το καταλαβεις, ελεος πια, για ποσο θυματα μας περνανε?
οσο για τα λαιτ προιοντα, ορισμενα κατα την κριση μου αξιζουν τον κοπο, αλλα παλι ειναι εντελως αθλια.
προτιμω να φαω μια μπουκιτσα απο το κανονικο προιον και να το ευχαριστηθω παρα ενα κουβα λαιτ και να μου μεινει η αηδια στο τελος...
για να μην πουμε για τα γλυκαντικα. πιστευω πως δεν θα επρεπε να κυκλοφορουν, η τουλαχιστον να μη διαφημιζονται.
βγαινει η στερημενη κακομοιρα στη διαφημιση και λεει πως εχει καλα και κακα νεα...
"τα κακα ειναι πως εφτιαξα ενα γλυκο" ωπα ρε, σιγα μη χαλασεις τη σιλουετα αν θα φας ενα γλυκο το μηνα.
"τα καλα ειναι οτι το εφτιαξα με ζαχαρινη" καλο το λες εσυ? αμα σε μερικα χρονια βγαλεις λεπια -στην καλυτερη περιπτωση-θα σου πω εγω, να κανεις μετα αγωγες στην εταιρια..
ελεος ρε γμτ, ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ
αγαπητου μου ημερολογιο...
χθες πηγα στη διαιτολογο μου
τα αποτελεσματα ηταν ετσι κ ετσι...
κλασικα με τη δικη μου ζυγαρια εχουμε γιαφορα στα 2κ περιπου αλλα δε με πειραζει!
χθεσινο ζυγισμα δικο μου στα 82, της διαιτολογου 84...
αλλα εχω θεμα ρε γμτ... 3 μερες δε μπορω να παω τουαλετα και περιμενω και σε 2-3 μερες να αδιαθετησω.... ολα μαζι... ουφ...! το συζητησα με τη διαιτολογ μου παντως το θεμα τουαλετα και μου εδωσε μερικα τιπς για να το ξεπερασω... βασικο θεμα ειναι που σταματησα να πεινω πολυ νερο... (πριν επεινα 2λιτρα ενω τωρα μισο λ...)
σε γενικα πλαισια ειναι υπερικανοποιημενη απο εμενα... οτι εχω χασει ειναι αποκλειστικα λυπος, εχω μεσα σε ενα μηνα συνολικα περιπου 20 ποντους απωλεια και γενικα παει πολυ καλα!
με τα κιλα δε φανηκε αλλα δε πειραζει...
μου μειωσε λιγο τις θερμιδες, γιατι το ειχα ηδη κανει απο μονη μου (απο 1640 σε 1500 περιπου), μου αυξησε λιγο τα κρεατικα μεσα στη βδομαδα οπως και τα λαδερα (3 κρεας, 2 λαδερα, 2 ελευθερες μερες) και μου εδωσε και μια λιστα που εχει ολα τα τροφημα που μπορω να καταναλωσω και μου σημειωσε συνδιασμους για να τα αλλαζω μονη αν θελω (ισοδυναμα)
γενικα πηγε καλα, αν κ θα ηθελα να δω κ στη δικη της το 82 αλλα οκ.....
αυταααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααα
Καλημερα κι απο μενα κοριτσια.Mtsek το οτι χανεις μονο σε λιπος ειναι πολυ σημαντικο.Οσο για τη ζυγαρια μη φρικαρεις.Παντα των διαιτολογων ειναι παραπανω, πλεον ειμαι σιγουρη οτι το εχουν κανει επιτιδες.:P
Πρωινο Γαλα με δημητριακα
Δεκατιανο Χυμος
Μεσημεριανο Κοτοπουλο με σαλατα
Απογευματινο Γιαουρτι
Βραδυνο Φρουτοσαλατα, Ice tea
σημερα
1 αυγο
1 κομματι τυρι
κρεας με σαλατα
1 κομματι γαλοπουλα η τυρι
1 γιαουρτι
σαλάτα
1 κοκα λαιτ
θα δω τι αλλο..
Καλημέρα! Μόλις γύρισα από το πρωινό περπάτημα..το σκυλί την έχει πέσει κάτω από το τραπέζι και ροχαλίζει και εγώ ετοιμάζω το βραστό μου αυγουλάκι..
Σήμερα έχω παραγγελία, κεφτεδάκια με πουρέ. Ε ρε γλέντια!!
Ευτυχώς προμηθεύτικα κιμά μοσχαρίσιο άπαχο οπότε μπορώ να χωρίσω ένα μπιφτεκάκι για μένα και να το κάνω στον ατμό.. Λέω να βράσω και λίγο σπανάκι.
Πουρέ τον θέλει με κρέμα γάλακτος, μπόλικο βούτυρο και τριμμένο τυρί.. οπότε δεν παίζει να δοκιμάσω!!
Κοιτούσα την ξηρά τροφή της μικρής σήμερα.. κοτόπουλο, σολωμός,φρέσκα αυγά, λαχανικά,γλυκοπατάτα.. 46% πρωτείνη έχει..και σκεφτόμουν : βρε λες; Αλλά μετά σκέφτικα ότι μπορεί να βρεθώ στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση και με φωνάζουν η τρελή με τη σκυλοτροφή..
Αυτά για σήμερα αγαπητό ημερολόγιο..
Καλημέρα σας είπα; Καλημέρα!!
lol !!Quote:
Originally posted by dew
Κοιτούσα την ξηρά τροφή της μικρής σήμερα.. κοτόπουλο, σολωμός,φρέσκα αυγά, λαχανικά,γλυκοπατάτα.. 46% πρωτείνη έχει..και σκεφτόμουν : βρε λες; Αλλά μετά σκέφτικα ότι μπορεί να βρεθώ στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση και με φωνάζουν η τρελή με τη σκυλοτροφή..
χαχαχα, θεά! καλημέρα:)
:D Ε μα, είπα να φάω πρωτείνη σήμερα.. μήπως και το βράδυ ξεκουμπιστώ και πάω για περπάτημα, γιατί χθες όλο δικαιολογίες ήμουν και τελικά δεν πήγα.
Τόσα λεφτά δίνουμε για την ξηρά..6στερι, αφού να φανταστείς όλα τα συστατικά είναι βιολογικής προέλευσης! Εμ αυτή τρώει σολωμό και γω μπιφτέκι στον ατμό..
΄Quote:
Originally posted by dew
Τόσα λεφτά δίνουμε για την ξηρά..6στερι, αφού να φανταστείς όλα τα συστατικά είναι βιολογικής προέλευσης! Εμ αυτή τρώει σολωμό και γω μπιφτέκι στον ατμό..
σκυλίσια ζωή παιδί μου...
χαχαχαχα dew πολυ γελασα με το ποστ σου.:P