xaliaaaaaaaa :'(
Printable View
xaliaaaaaaaa :'(
σκεφτομαι οτι ενας κακοπροαιρετος ανθρωπος μπορεσε να με αναστατωσει και θυμωνω με τον εαυτο μου..
καπακι σκεφτομαι ποσοι φιλοι σπευδουν να μου συμπαρασταθουν και μου ρχεται να κλαψω..
σκεφτομαι ποσο περιπλοκη τελικα ειναι η διαθεση, μπορει να κανεις εκατονεξηνταδυο πραγματα για να ξεχαστεις και τελικα να μη σου φτιαξει (αμα ετσι εχεις μαθει), και μπορει να κανεις αυτο το ενα που ηθελες αλλα δε μπορουσες και να σου φτιαξει! μπα μαλακια ειπα, παμε παλι. σκεφτομαι το μαυρο και το ασπρο, το καλο και το κακο, το αρσενικο και το θυληκο... που ολοι εχουμε μεσα μας, κι αναρωτιεμαι τι θα γινοταν αν μπορουσαμε να τα ξεχωρισουμε και να τα απομωνοσουμε πλαθωντας δυο διαφορετικους εαυτους για το καθενα.
σκεφτομαι ποιος παει για δουλεια σε λιγο!πφφφφφ!βαριεμαι!
σκεφτομαι αλλη φορα τα ψαρια να τα καθαρισει ο ψαρας και οχι εγω,βρωμαει η κουζινα μου!!!!
...σκέφτομαι πως σήμερα πήρα ένα αναπάντεχο όμορφο δώρο και για άλλη μια φορά σκέφτηκα πως η ζωή είναι ωραία τελικα.......:)
βαριεμαι να πλυνω τα πιατα,καθε μερα η ιδια ιστορια.................................... .
σκεφτομαι οτι δεν πρεπει να σκεφτομαι γιατι οσο σκεφτομαι θα τρελαθω....
σκεφτομαι ποσο ζωα ειναι τελικα μερικα ατομα.......και απορω αν το καταλαβενουν οτι ειναι κολοζωα λολολ