χρονια πολλα σε ολες και ολους,
ο καινουριος χρονος να φερει σε ολες ολα οσα λαχταρησαν,ολα οσα ονειρευτηκαν,
ξερω οτι δεν μπαινω συχνα εδω αλλα ειπα να κανω το πρωτο μπανακι του 2010!!!!
Printable View
χρονια πολλα σε ολες και ολους,
ο καινουριος χρονος να φερει σε ολες ολα οσα λαχταρησαν,ολα οσα ονειρευτηκαν,
ξερω οτι δεν μπαινω συχνα εδω αλλα ειπα να κανω το πρωτο μπανακι του 2010!!!!
Kαλημέρα,πρωτοχρονιάτικες μου!
Με ποδαρικό από τη νυφολουλού μας,που σύντομα θα τη ραίνουν με ανθοπέταλα
και πρώτο μπανάκι από το λεπτούλικο Ναταλάκι,πώς να μην πάρει λίγο κι εμάς η μπόρα της ευλογίας;
Θα μας συμβούν συγκλονιστικά υπέροχα πράγματα φέτος,να είστε σίγουρες!Έχω ρίξει κλεφτή ματιά και ξέρω!
Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα!Ξεχυλίζω από αγάπη!Αγάπη,που με τυλίγουν κι αγάπη,που αναβλύζει μέσα μου!
Θα Μαριαλιφερίσω λίγο ακόμα και,μοιράζοντας φιλάκια,θ'αναφωνίσω πως σας αγαπώ!Πολύ πολύ,μονάκριβες μου!
Να έχουμε μια υπέροχη μέρα,την πρώτη από όσες υπόλοιπες εξίσου όμορφες,αν όχι ομορφότερες,θ'ακολουθήσουν
κοντά σε αγαπημένους,κοντά στον πιο ανάλαφρο κι αισιόδοξο εαυτό μας!Ευλογημένη και φωτισμένη μας χρονιά!
χρονια πολλα !!!
Καλη χρονια!!!
Ευχομαι να ειναι μια ευλογημενη και χαρουμενη χρονια! με χαρα υγεια αυταρκεια και ισρροπια!!!
Ευχομαι αυτη τη χρονια να ζησουμε και να γευτουμε οτι δεν προλαβαμε ή δεν διαλεξαμε ή δεν μας δωθηκε η ευκαιρια τα προηγουμενα χρονια!
Ευχομαι να πετυχουμε τους στοχους του βαρους μας η καθεμια.
Ευχομαι ενα καλο ταιρι στις ελευθερες, εναν ευτυχισμενο γαμο στις μελλονυμφες, ενα παιδακι ή και δυο (:P) σ αυτες που το επιθυμουν και οτι αλλο εχει η καθεμια στην καρδια της!
Στα καλυτερα που ερχονται λοιπον!!!!
Ειστε πολυτιμες και χαιρομαι που σας βρηκα! Σας φιλω και σας αγαπω!!!!
Μαιρη Λου
τωρα τι εκανες ποδαρικο ή χερικο? χαχαχαχαχαχαχαχ
φιλακια
Χρόνια πολλά στο Βασουλίνι μας,το πιο τρυφερό φιλάκι,που έχουν ποτέ δεχτεί τα μαγουλάκια!
Όση γλύκα λάμπει στο πανέμορφο μουτράκι αυτό,άλλη τόση να πλημμυρίσει τη ζωούλα της!
Να τη χαίρεστε να μεγαλώνει υγιής,γελαστή και πλήρης!Κι αν την ξεπετάξατε τώρα με δώρα
από το Jumbo πάλι,στην επόμενη γιορτή της να της έχετε τα δίδυμα για να παίζει τη μανούλα!
Φιλάκια ζουμερά!Αλήθεια,ο Γκαμυμπεαργαμπρός της ευχήθηκε ή μόνο να την φιλοξενεί θέλει;
Μα ολες ειστε εξω?? καμια για μπανακι?
Ευχομαι να περνατε υπεροχα και να διασκεδαζετε με την καρδια σας. Ειστε υπεροχα ολα τα κοριτσια, νιωθω τυχερη που ειμαι στην παρεα σας.
Ναταλια για ποτε προβλεπετε η επομενη συναντηση? θελω σαν τρελη να ερθω!
Καληνυχτα ομορφοκοριτσα.
Αν το νέο Έτος ήταν λουλούδι,
μακάρι το άρωμά του να διαλύσει
κάθε τι άσχημο από την ατμόσφαιρα της ζωής σας
και να σας την πλυμμηρίσει
μ' αυτό που επιθυμείτε και ονειρεύεστε.
Φιλια πολλά σε όλες και 2010 ευχές για υγεία αγάπη και ευτυχία!!!
...καλημερα και καλη χρονια σας ευχομαι!!!!
μακαρι να εχουμε υγεια σωματικη και ψυχικη και να εχουμε διπλα μας ανθρωπους να μας αγαπουν και να τους αγαπαμε....
εγω εκανα πρωτοχρονια (αλλαγη χρονιας)
εδω στη δουλεια οπου βρισκομαι και τωρα...
το ματι εχει γουρλωσει απο την αυπνια...χαιρομαι ομως που ειμαι καλα...η πρωτοχρονια στο νοσοκομειο με εκανε να ξαναθυμηθω ποσο τυχερη ειμαι που ειμαι υγιης μετα απο αυτα που ειδα...και οφειλω να το θυμησω και σε εσας και να σας πω να μην θεωρειτε καθε λεπτο που περναει δεδομενο!!!!!!
κατα τ αλλα ειμαι καλα...
διαιτα ομως δεν κανω!!!!χαχαχαχα
να σας φιλησω γρηγορα και να παω στην εργασια μου γιατι πλακωσαν δειγματα
φιλακια!!!!!!!!!!!!!
Καλησπέρα κορίτσια!
Ήρθα για μπανάκι, αλλά πάλι σε έρημο νησί βρέθηκα, που είστε όλες πια ?
δε μαζεύεστε σπίτι καθόλου? ούτε για αρωματικό αφρόλουτρο?
θα το πιω κι αυτό το ποτήρι , αλλά μη το παρακάνουμε έτσι??
Σας φιλώ και να περνάτε καλά, που θα πάει θα μαζευτείτε πίσω !
καλό βράδυ!
χρονια πολλα και καλη και ευλογημενη χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευχομαι οτι ποθει η καθεμια να το ζησει φετος! Συμπληρωστε εσεις την ευχη!
Ειστε δεν ειστε εδω εγω θα κανω το μπανακι μου!
Περασα θαυμασια ολες τις μερες!
Την Παραμονη της Πρωτοχρονιας ειχα κοσμο στο σπιτι! Ειμασταν 13 ατομα και περασαμε υπεροχα με πολυ γελιο, επιτραπεζια φαγητο και ποτο!
Δεν θελω να πενευτω αλλα ρε κοριτσια τετοιο μπουφε πρωτη φορα ετοιμασα!!!!!! Και φυσικα εφαγα απο ολα!!!! Χωρις τυψεις! τα ευχαριστηθηκα!!!! Εχει τωρα βεβαια 3 μερες τρωω συνεχεια αλλα δεν πειραζει...απο αυριο παλι σε προγραμμα και ολα καλα!!!
Απολαυσα τις μικρουλες μου και τον καλο μου! Φιλους και συγγενεις!
Ολα καλα λοιπον!!!
Σας αφηνω τωρα να παω για υπνακο και τα λεμε ξανα αυριο!
Εκανα ενα γρηγορα ντουζακι μονη σαν το λεμονι!
φιλακια νυσταγμενα
καλημερουδια και απο εμενα
υγεια και ευτυχια και παντα να ειμαστε μαζι με αυτους που αγαπαμε
απο αυριο δουλεια και θα τα λεμε καθημερινα
περασα κι εγω πολυ ωραια.
εχθες ημουν στην ονειρουπολη στη δραμα. πολυ ωραια. και το πιο ωραιο οτι πετυχαμε ενα φοβερο μαγαζι με γευσεις μικρασιατικες και ποντιακες-οτι ηθελε ο καθενας
νεκταρια, αρχισε και γραφε τι εκανες στο μπουφε....
ναταλιτσα μου με καταλαβες βλεπω....Quote:
Originally posted by NADINE
Μήπως το θέλεις και σε ώρες;Αυτή τη στιγμή είμαστε στα 2 χρόνια,1 μήνα,11 μέρες παρά κανά δίωρο,οκ;Quote:
Originally posted by BARB3
βρε κοριτσια, λετε το 2010 να παντρευτουν κι αλλα τα ανυπαντρα μελη του φορουμ? ειδικα καποιες που μετρουν 2 χρονια 1 μηνα και 11 ημερες? (ή μηπως 12? το 11 ηταν για τις 29/12 ή για τις 30/12? να ξερουμε δηλαδη....)
Ώστε να παντρευτούμε και μάλιστα φέτος για να μη σας απασχολούμε με τα ερωτικά μας,
να μην έχετε να ψάχνετε εκείνον που μας λατρεύει,να συμμετέχουμε και στις πεθεροσυζητήσεις
των συναντήσεων...Να κάνουμε και κανά παιδί,να έχει κούκλα να παίζει η κόρη σας!Τίποτ'άλλο;
Συγνώμη αν σας ενοχλούμε τόσο πολύ που κολυμπάμε κόντρα στο ρεύμα σαν τον σολομό
κι αρνούμαστε να γίνουμε σύζυγοι,γονείς,εργαζόμενοι κλπ. από τα 38 μας μάλιστα μόλις χρόνια!
--->Δ.ΓΑΛΑΝΗ - Α.ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ : Σ'ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ
ε, ναι λοιπον. μια κουκλα ψαχνει η κορη μου και σε σκεφτομουν....
KJMLK
Κοριτσια μου καλημερα,
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,
ευχομαι σε καθε μια ξεχωριστα οτι επιθυμει να το πραγματοποιησει το 2010
οι μερες περασαν πολυ γρηγορα, αλλα περασα πολυ ωραια, με φαι, φαι, αντε και λιγο γλυκο.
τι θα γινει πως θα συμμαζευτουμε?
εγω ακομα εχω φαγητο απο το χθεσινο τραπεζι που εκανα και δεν ξερω τι θα κανω.......
ευτυχως δεν ανεβηκα (να ναι καλα το περπατημα). ακομα στα 70,8.
αντε και μεσα τα κεφαλια τωρα.
σας χαιρετω μιας και με περιμενει μια τρελη μερα..............
φιλακια πολλα
Αγαπημένες μου καλημέρα κι απο μένα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.....
και ότι επιθυμεί η κάθε μία από εμας ο καινουριος χρόνος να της το χαρίσει απλόχερα...
μετά από ένα τετραήμερα ξεκούρασης επέστρεψα σήμερα δυναμικά στην δουλειά μου...
τα κεφάλια μέσα και χαρά και εργασία..
οι μέρες της πρωτοχρονιάς ήταν πολύ κουραστικές για μένα γιατί είχα κόσμο στο σπίτι γύρω στα είκοσι άτομα και έγινε χαμός, περάσαμε βέβαια καλά άντε και του χρόνου....
δίαιτα δεν έκανα καθόλου βέβαια δεν έκανα τις σαχλαμάρες που έκανα άλλες χρονιές...σεμνά πράγματα..
από σήμερα όμως κανονικά πρόγραμμα
σήμερα αποτοξίνωση με μηλαράκια και το απόγευμα διάδρομο κανένα μισάωρο άντε γιατί δεν μπορώ να ανέβω στην ζυγαριά μέ έχει πιάσει ένα άγχος θα κάνω πρώτα αποτοξίνωση και μετά ζύγισμα.
ναταλίτσα μου επειδή σήμερα διάβασα τα παράπονα σου σχετικά με την ΄΄ντίσνευλαντ'' άμα θες να πάμε πάμε...όσο για honey moon δεν ήταν αγάπη μου honey moon οικογενειακώς σου λέω πήγαμε παπούδες γιαγιάδες παιδιά κ.λ.π ..οκ??? όσο για τον βόλο ηταν μια μονοήμερη για δουλειά του άντρα μου οκ???
πάντως πέρασα καλά και δεν πειράζει αν παραπονιέσαι εγώ σε αγαπάω ........παραπονιάρικο.....
ΒΑΣΟΥΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ
να είσαι πάντα γερή δυνατή και χαρούμενη να χαίρεσαι το παιδάκι σου και τον αντρούλη σου και αν θες δίδυμα εύχομαι ο θεός να στα χαρίσει....γρήγορα..(κάνε και το ταξιδάκι που λες ...πράγματι τα μέρη είναι απίστευτα και με την Εγναντία οδό τώρα οι αποστάσεις είναι μηδενικές)..
μπορεί να μην έχουμε συναντηθεί ποτέ αλλά να ξέρεις ότι σε θεωρώ φίλη μου... και σε θαυμάζω για ότι έχεις καταφέρει μέχρι τώρα σου εύχομαι άλλα τόσο...
θα ανέβω ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ κάποια στιγμή να σας γνωρίσω όλες από κοντά και πάλι την αγάπη μου ΄και χρόνια πολλά
Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕΝΑΔΑ
ΑΝΝΑ
Μπηκα για το μπανακι μου και σημερα....
θυμασστε τις new year resolutions? υποσχεσεις που θα τηρησουμε τη χρονια που μπαινει....
λοιπον εγω επειδη ζυγιστηκα σημερα και ειμαι 88,9 (ναι, δεν εκανα τυπογραφικο λαθος....) μαζι με τρη μηνιαια επισκεψη των ρωσων, στοχευω να ειμαι ξανα 84 τελειωνοντας το μηνα. ο κοσμος να χαλασει, θα τα χασω. θα κανω epworth μαζι με θερμισομετρηση και θα αρχισω απο αυριο και τον διαδρομο μου (20 λεπτα το πρωι, 20 το βραδυ) και μαζι και το μηχανημα παθητικης γυμναστικης που θα παει αγκαλια με το laptop....
επομενο επισημο ζυγισμα την παρασκευη, μη ξεχνιομαστε.
αρχιζω δυναμικα λοιπον τη νεα χρονια να χασω αυτα που εβαλα στις γιορτες. τα παντελονια μου θα σκιστουν αλλα τη κουτα με τα παλια παντελονια δεν την ανοιγω.....
Κοριτσάκια γλυκά!?
Μπαίνω και γω (μεσ' την βρώμα μετά από τόσες μέρες απουσίας) στο μπανάκι μας για ένα αφρόλουτρο απ' όλα...
Καλή χρονιά σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, μια ζεστή χρονιά γεμάτη αγάπη, υγεία και επιτυχίες παντού!
Από το πρωί σας διαβάζω (μόνο αυτό το τόπικ, φαντάσου τι γίνεται με τα υπόλοιπα...), πάω και στα άλλα να ρίξω μια ματιά, πρώτη μέρα και στο γραφείο, ε σιγά σιγά να μπαίνουμε στο κλίμα!!!
Μου λείψατε πολύ!!!
Βασουλίνι μου γιόρταζες κοπέλα μου, μου διέφυγε εντελώς, είμαι απαράδεκτη!
Να ζήσης κορίτσι μου, και να αποκτήσεις ότι επιθυμείς, γιατί σου αξίζουν τα καλύτερα!
Καλώς τα κοριτσάκια τα άτακτα!
Μας λείψατε τόσες μέρες, Λιντάκι, Αννεζινάκι, Μπαρμπούνι (οκ εσύ και η Βάσια κάνατε και μερικά μπανάκια)
που μας αφήσατε μόνες εδώ να φυλάμε Θερμοπύλες , ε??? :P
ʼντε σας συγχωρώ μέρες που είναι, καλώς ξαναήρθατε όλες και καλή χρονιά να έχετε με τις οικογένειες σας.
Πολλά φιλάκια σε όλες !
υγ. Το Ναταλοζούζουνο μας ξέχασε ε?? που είναι το άτακτο παιδί?
ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ
έτσι κοριτσάκι μου προχώρα μπροστά δυνατά και με τσαμπουκά κι εγώ μία από τα ίδια φιλιά...
Φιλιά και από μένα!
Και πάλι να ευχηθώ, τα καλύτερα να μας βρουν αυτόν τον χρόνο!!!
Χρόνια πολλά στη Βάσια, και μόνο ομορφιές να βλέπουν τα μάτια της!
Μπαρμπιτακι μην μου στεναχωριέσαι για τα κιλάκια? μαζί θα τα χάσουμε (τώρα τα κιλά, τα μυαλά?δεν έχει σημασία! χαχαχαα)!
Είπα ότι εχθές θα έμπαινα ξανά στο πρόγραμμα αλλά δεν το τήρησα. Όσο έβλεπα ότι έχει περισσέψει τσουρεκοκεικβασιλοπιτα (της Μπαρμπιτας) έπρεπε να το φάω όλο και μετά να αρχίσω! Χαχα
Το φλουρί φέτος έπεσε και στις δυο κορούλες μου. Ήταν ακριβώς στη μέση! Οπότε είναι η χρονιά τους!!!
Και να σου δώσω συγχαρητήρια Μπαρμπιτάκι για την συνταγή!!! Απλά?θεϊκή!!!!!!!!!!! Τέλεια!!! Από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει!!! Το ίδιο είπαν και οι καλεσμένοι μου! Οπότε το πέρασες το τεστ! Μια τα μελομακάρονα μια αυτό?μας τρέλανες!!! Κάθε συνταγή σου, δεκτή!!! :)
Ναταλία ζεις? Ακούς? Που εξαφανίστηκες?
Σήμερα δεν δουλεύει το λαπτοπ μου και μπαίνω από της κόρης το pc οπότε δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να μπω ξανά το βράδυ.
Φιλάκια γλυκά σε όλες!
Μπαρμπιτακι μου τα θέλει και σένα ο?.κ---ς σου!!!! Χαχα
Μπουφέ θέλεις??θα τον έχεις! Αν πας μετά και φας δεν θα φταίω εγώ, δική σου η ευθύνη! :p
Έκανα:
Χοιρινό, ένα μεγάλο κομμάτι, με δαμάσκηνα, βερίκοκα με σως μουστάρδας, ελαιόλαδου και μελιού.( και αλάτι πιπέρι κρεμμύδι σκόρδο).
Ένα ρολό με κιμά (2 κιλά) και βραστά αυγά μέσα, γαρνιρισμένο με πατάτες και κρεμμύδια ροδέλες.
Κοκκινιστό (για τους ιδιότροπους που δεν τρώνε ?περίεργα? φαγητά)
Ρύζι Χριστουγεννιάτικο με σταφίδες, κύμινο και κουκουνάρια.
Τορτελινια αλα Νεκταρια. (με πολλά τυριά και μπόλικη κρέμα γάλακτος).
Τάρτα κοτόπουλου με λαχανικά. (ΥΠΕΡΟΧΟ) (κοτόπουλο, πιπεριές σε διάφορα χρώματα, καρότο, μανιτάρια, κρασί και κρέμα γάλακτος)
Δυο διαφορετικές σαλάτες στολισμένες (η μια με σάλτσα αβοκάντο και η άλλη με βαλσάμικο.)
Σπιτικό μιλφειγ (φτιαγμένο από την φίλη μου)
Βασιλοπιτοτσουρεκοκεικ (της γνωστής μαγείρισσας)
Σιροπιαστά και διάφορα γλυκά.
Αυτά τα λίγα! Χαχα 3 μέρες τρώγαμε αυτά που περίσσεψαν!!! Και φυσικά όπως είδες όλα διαίτης!!!!
Και φεύγω γρήγορα γρήγορα πριν αρχίσετε οι υπόλοιπες και μου πετάτε ντομάτες που σας ξελίγωσα και σας χάλασα την δίαιτα!
φιλαααακιααααα
ευτυχως εισαι μακρυα νεκταρινι μου.....θελω λιγο ρυζι, λιγα τορτελινια και ενα κομματι ταρτα....προς το παρων ομως καθοτι γραφειο σημερα, τη βγαζω με κατι ανοστα κρακερακια...ουτε ενα φρουτο δεν θυμηθηκα να παρω...πρωτη μερα στο γραφειο τι να σου κανει?
η επομενη συναγη μου θα ειναι η σουσαμοπιττα. οταν τη βαλω θα σε ενημερωσω....οχι να κανεις, να δεις την συνταγη....
καλα, εφαγα κι εγω.....δεν ξερω τι εφαγα.....
επεστρεψε και η λιντα βλεπω που για να διαβασει θελει καμποσες ωρες...
αννεζινα μου πολλα φιλακια και ευχαριστω για τους αγωνιστικους χαιρετισμους
καλε που ειστε ολες χαμενες? αντε το χαμαμ να γεμιζει......
η ναταλια μηπως πηγε να δει την πεννυ που γυρισε εχθες?
τελικα εχουμε 2 σετ καπακοτεντζερη? τι λενε ρε νεκταρινι?
τις πατατες της λιλυς τις εχετε κανει ποτε? θεικες και λαιτ...επαθα πλακα
Μπαρμπούνα μου καλή σου χρονιά!
Ακόμα στο μπάνιο είμαι, μούλιασα αλλά μετά από τόσο καιρό και ανάγκη το είχα και πολύ το ευχαριστήθηκα..
Λέω να τις κάνω σήμερα τις πατατούλες της Λίλυς!
Απλά θέλει λαδόκολλα και δεν έχω, πειράζει?
Μόνο θα τις κόψω όπως τις τηγανιτές, θα τις αλατίσω, θα βάλω και λίγο λαδάκι και στο φούρνο, σωστά?
λιντα, τη λαδοκολλα τη βαζουμε για να μη λερωνουμε ταψι!!! σε ταπερ τις ανακατευουμε με 1 κουταλια ελαιολαδο και τις απλωνουμε καλα στο ταψι
βαλε τες σε αντικολλητικο ταψι και με μια χαρτοπετσετα το καθαρισες μετα το ψησιμο
Ακριβώς Λιντάκι, όπως τα λέει το Μπαρμπούνι, να σκεφτείς 1 κουταλιά λάδι
βάζω για περίπου 4 μέτριες πατάτες, (περίπου 2 μερίδες) και τις ανακατεύω πολύ καλά να πάει παντού.
Τη λαδόκολα τη βάζω στη λαμαρίνα του φούρνου για να μη λερώνει, αλλά στο
αντικολητικό δε χρειάζεται τίποτα.
Νεκταρίνι, τι μας κάνεις καλέ μεσημεριάτικα? τι κοκκινιστά είναι αυτά? θέλω κι εγώ μεζεδάκι!
Μα μου έχετε κινήσει την περιέργεια με αυτές τις πατάτες πια!
Λιλάκι? Καλή χρονιά και σε σένα κοπέλα μου, να είσαι γερή και δυνατή!
Γλυκεια μου Barb μ αρεσει που το βλεπεις ετσι, δυναμικα και αποφασιστικα!!!! μαζι σου και εγω θα ξεκινησω γιατι παραχαλαρωσα μου φαινεται και δε θα βρισκω νυφικο!
θα ειναι καμια κουκλιτσα στην εκθεση θεσ/κης ..... για μελονυμφους!???
Ποσταπεργώ μέχρι να μου δώσει την πρέπουσα σημασία εκείνη,που με γράφει!Quote:
Originally posted by Nekky
Ναταλία ζεις? Ακούς? Που εξαφανίστηκες?
Καλημέρα κοριτσάκια μου!
Σήμερα πρέπει οπωσδήποτε να μπει το μωρό μου, να "μιλήσουμε" ζωντανά... μου έχει λείψει τρομερά!
Ναταλάκι μου, τσουρεκάκι μου, μελαχροινάκι μου, άτακτό μου σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη χρονιά. Σου εύχομαι (μιας και συ δεν ζήτησες τίποτα να σου φέρει ο ʼγιος Βασίλης) το τέλος της χρονιάς να σε βρει όπως εσύ έχεις ονειρευτεί μέσα στο μυαλουδάκι σου τον εαυτό σου και με μια αγάπη που θα σε γονατίζει, θα σε λιώνει, θα της παραδοθείς απόλυτα και άνευ όρων και θα σε ταξιδέψει πολύ πολύ μακριά από την καθημερινότητα!
Και σε μας εύχομαι επιτέλους το 10 να γνωριστούμε, να σε δω από κοντά και να σε φιλήσω, να σε ζουπήξω!
Μπαίνω τώρα για ένα αφρόλουτρο να χαλαρώσω γιατί χτες το απόγευμα (ποιός ξέρει? Αντίδραση από την πρώτη μέρα στη δουλειά?) είχα πόνους δυνατούς στην κοιλιά (τους γνωστούς πόνους του κολικού εντέρου που όταν με πιάνουν μπαίνω νοσοκομείο...). Και δεν φτάνει αυτό αλλά όταν προς το βράδυ λίγο ηρέμησα, χτύπησα το κεφάλι μου δυνατά στο κρεβάτι της μικρής μου (την κοίμιζα μέσα στο σκοτάδι) και έκανα και καρούμπαλο και έκλαιγα από τον πόνο!
Σαν τις μπέμπες ρε γμτ και γω, αν είναι δυνατόν! Ακόμα και τώρα πονάω πολύ!
Και έβλεπα και κάτι όνειρα την νύχτα....αχχχχχχχχχχ πολύ κολασμένα.................Λες να ήταν από το χτύπημα στο κεφάλι?
Περίεργη μέρα η χτεσινή!
Α! Έκανα και τις πατάτες της Λίλυς και ήταν τέλειες!
ʼντε ξυπνήστε πια!
Καλημέρα κουκλίσες.....
νεκταρινάκι τι κολασμένες συνταγές μου βάζεις και διάβάζω η γυναίκα πρωι πρωί και είμαι και νηστικιά εχθές την έβγαλα με 2 γιαούρτια και 4 μήλα (+ 2 φρυγανιές με πόνεσε το στομάχι μου)..
λίντα κοριτσάκι μου περαστικούλια όσο για την δικιά σου άφαντη εξαφανισμένη βάλε τάξη!!!!
(πάντως κι εγώ όταν πονάω κλαίω σαν μπέμπα οπότε μην πτοείσαι)
τις περίφημες πατάτες δεν τις έχω κάνει ακόμα, αργότερα σήμερα έχει κοτόπουλο και σαλάτα και το βράδυ αυγό βραστό και σαλάτα είπαμε διατροφή, ζυγαριά δεν ανεβαίνω είμαι και '' άρρωστη'' οπότε άστο για το τέλος της βδομάδας μετά την αποτοξίνωση.....
μπαρμπιτάκι τι διατροφή ακολουθείς τώρα??
μαριλάκι δυστυχώς μένω πειραιά η ώρα η καλή πάντως γλυκειά μου
μετά από ένα γρήγορο ντουζάκι λέω να την κάνω γιατι έχω πολύ δουλίτσα...
κορίτσια keep going
φιλιά πολλά σε όλες σας
Γεια σας κ απο μενα κοριτσια...ευχομαι το 2010 να ναι το δεκα το καλο....
Ευχομαι τα καλυτερα σε καθε μια ξεχωριστα..κ αυτη τη χρονια οτι επιθυμει η καρδουλα σας να το παθετε !!!!!
Μετα απο τοοοσες μερες απουσιας ελπιζω να περασατε ολες υπεροχα.....εγω περασα πολυ καλα ...αν κ οτι εχασα πρεπει να το ξαναπηρα...αλλα δεν πειραζει...να περασουν κ τα γενεθλια μου το Σαββατο κ μετα παλι στο προγραμμα !!!!!
Μου λειψατε τοσο καιρο κοριτσακια μου !!!
Καλησπερα.
Βρε κοριτσια τι αποτοξινωση ειναι αυτη? Αννεζινα πες μας και μας... γιατι ουτε εγω τολμω να ζυγιστω!
Γλυκο Ναταλακι που χαθηκες???
Γειά σας όμορφες!!!
Ελπίζω να είστε όλες καλά!! Να έχετε μία υπέροχη χρονιά!!
και βρε κορίτσια ΕΛΕΟΣ δεν τις μπορώ άλλες συνταγές για 3 λόγους ( σε ένα ).
1. είμαι άχρηστη και δεν ξέρω να τα φτιάχνω...αρα ζηλευω..
2. είστε μακριά και δεν μπορείτε να μου στείλετε...άρα εξακολουθώ να ζηλεύω..
3. αποφάσισα να ξεκινήσω (πάλι) δίαιτα και ζηλευω μέχρι αηδίας..
Αστιεύομαι φυσικά.. και δε θέλω καμία να με πάρει στα σοβαρά. Απλά κάτι έπρεπε να πώ για να μου δώσετε σημασία.. χαχαχαχα!! Βέβαια το πρώτο μέρος των προτάσεων είναι αληθές!! αλλά δεν έχει να κάνει με ζήλεια.
Αρα μιλήστε ελεύθερα..
Φιλάκια πολλά σε συναδέλφισσα, σε βάσουλίνι, σε λιντάκι, σε αννεζινάκι, σε νεκταρινοροδακινάκι , στην μαίρη λου, στο λιλάκι και σε όλες τις τσούπρες που έχουν ξεχάσει να πάρουν το μπανάκι τους.. και στην πενούλα μου τη γλυκιά... ( σφυρίζω αδιάφορα..)
Ιδιαίτερα φιλιά και αγκαλιές στην προεδρίνα σας την ζουζούνα μου Ναταλί...
καλημερουδια σε ολες
εχθες τελικα δεν πηγα γραφειο και γιαυτο δεν ειχε μπανακι. και αυριο το ιδιο. συνεχιζω με την epworth και ηδη εχασα το πρωτο κιλακι. εστω και υγρα να ειναι, κατι γινεται για να μην απογοητευομαι
φιλακια σε ολες και τα λεμε
ωστε ναταλια μονο για εκεινη ζεις? εμεις δεν κανουμε τιποτε?
Μια φωτισμενη και γλυκεια καλημερα !!!!
φιλακια σε ολες!
http://www.youtube.com/watch?v=KzkGn...eature=related
Σήμερα τα Φώτα κι ο φωτισμός
η χαρά μεγάλη κι ο αγιασμός
Κάτω στον Ιορδάνη τον ποταμό
κάθετ' η κυρά μας, η Παναγιά,
όργανο βαστάει, κερί κρατεί
και τον ʼη-Γιάννη παρακαλεί
"ʼη-Γιάννη αφέντη και βαπτιστή,
βάπτισε κι εμένα Θεού παιδί,
Ν'ανεβώ επάνω στον ουρανό
να μαζέψω ρόδα και λίβανο"
Καλημέρα, καλημέρα,
καλή σου μέρα αφέντη με την κυρά...
Καλησπέρα,πεφωτισμένες μου!
Να ευχηθώ κι από δω χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα
στους λατρεμένους Φώτηδες των ΜαρικακοΞενιαλουμπακίων μας!
Να τους έχετε πάντα γερούς και χαμογελαστούς στην αγκαλιά σας!
Ελπίζω να είχατε όλες μια υπέροχη μέρα μαζί με τους αγαπημένους σας
όπου κι όπως κι αν την περάσατε!
Νεκταρίνι μου,βοήθεια μας με τα κάλαντα,που μας έβαλες!Δε φαντάζομαι
να θέλεις χρήματα στην επόμενη συνάντηση επειδή και καλά μας τα είπες;
ʼμα είναι να βάλω κι εγώ το Μιχαλάκη,που θα πιάσει και κάτι παραπάνω όσο να'ναι...
--->ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ : ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΩΤΑ
Και,ναι,μπαρμπίτα του τεντζεροκαπακονεκταρινιού ,λήγω την ποσταπεργία μου,
επειδή ο αγώνας δικαιώθηκε μέσα από τις ευχές της Λινταλένιας μου!
Έχουμε κανένα πρόβλημα;Τσσσσ!
Τα φιλιά μου σε όλες σας μέχρι αύριο,ελπίζω...Δεν έχω και πολλά κέφια
και φροντίζω να σας απαλλάσσω από τη μουντίλα μου...Με την ευχή να ντυθούμε
όλες φως,φως λυτρωτικό,να ξεπλύνει σκοτάδια και σκιές του φόβου και του πόνου...