Παντα στην αρχη ετσι ειναι Λιλη, η φρεσκια ελευθερια σε ενθουσιαζει, μετα ερχεται το μανικι
Printable View
Μπα...δεν το φοβαμαι το λιλιουμ.......αλλωστε ξερεις κατι.....κοβω το κεφαλι μου...οτι για ενα κοριτσι σαν το λιλιουμ......οι υποψηφιοι θα κανουν ουρες....μολις παρουν χαμπαρι οτι χωρισε....
οχι οτι αλλαζει κατι...στο πως νιωθει....αλλα για να ξερουμε και ποιος τελικα εχασε.......
Δεν ειναι ετσι αξλ, δεν χωριζω πρωτη φορα :P Δεν εχω ενθουσιαστει καθολου που ειμαι μονη πια, δεν το ηθελα. Απλα σε γεγονοτα που με πληγωνουν αντιδραω με παγωμαρα, και τα επεξεργαζομαι αργοτερα. Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον. :)
Flu ξερεις τι γινεται, υπαρχουν τοσο σοβαρα προβληματα που με απασχολουν σε σχεση με το να ειναι καλα εκεινος, που το τελευταιο που με νοιαζει ειναι αν θα εχει εμενα γκομενα η καποια αλλη η θαναι μονος.. Και επειδη εχω και ολα αυτα στο κεφαλι μου, δε με απασχολει και η ουρα υποψηφιων... Δεν ξερω θελω καπως να βοηθησω την κατασταση, αλλα πρεπει να βοηθησω τον εαυτο μου πρωτα. Οπτοε για αυτο κανω ανασυγκροτηση δισκου τωρα και ειμαι πολυ απασχολημενη για να αγχωνομαι... :p
Λιλη, κοψε μου νουμερακι, θελω και εγω στην ουρα :Ρ
ελα παρε, εχεις το 88 :P
http://i.ebayimg.com/00/s/NTQ2WDU5MQ...7E%7E60_35.JPG
καλα κανεις κοριτσι μου σε καταλαβαινω.....αστειευομ ουν βεβαια ...αλλα το εννοω κιολας...γιατι πραγματικα πιστευω πως εισαι πολυ αξιολογο κοριτσι.....τα πραγματα θα βρουν τον δρομο τους...κι οσο για εκεινον...καποια πραγματα απλα δεν ειναι στο χερι μας οταν ο αλλος δεν θελει να βοηθησει τον εαυτο του.....
ευχομαι ολα να γινουν με τον πιο σωστο και ανωδυνο τροπο....
καλα οταν φτασεις 88 σφυρα κλεφτικα :)
Ακριβώς. Το μωρο πάνω απ'ολα.. Έγιναν αρκετα λάθη αλλα ήρθε η ώρα να "επανορθωσουμε" όπως μπορούμε..
Τα πράγματα εδω δεν τραβάνε πλέον.. Ο τ είναι 2 μηνες απλήρωτος ( κ μπαίνει στον 3ο) ..
Ευτυχώς που υπάρχει κ η διέξοδος αυτη..
Θα είναι δύσκολα για αρχη( για μενα βασικα, γιατι εκεινος είναι Σουηδός )δε λέω , αλλα το οφείλουμε στο πλασματακι αυτο, να κανουμε ο, τι καλύτερο μπορούμε κ να μπορει να ζει αξιοπρεπώς .. Αν τώρα δε βγαίνουμε ( με οικονομίες στην άκρη ) που δεν έχει έρθει ακόμα το μωρο σκέψου τι έχει να γίνει όταν γεννηθει κ θα μεγαλώσουν τα έξοδα ..
( δεν καταφέραμε ακόμα ούτε τα βασικα - αλλαξιερες, κρεβατακι μωρουδιακα γενικα να αγοράσουμε.. )
να ξερεις κιολας πως σε αυτες τις χωρες η μητροτητα ειναι πολυ σεβαστη και υποστηριζεται και απο το κρατος...με διαφορες παροχες...ετσι εχω την εντυπωση πως ειναι...
οχι οπως εδω ...που ειναι ολα παρατημενα...ολα καλα θα πανε...μονο ο ηλιος φανταζομαι θα σου λειπει...αλλα ηδη ετοιμαζεις να φερεις στον κοσμο εναν δικο σου προσωπικο ηλιο!!! :)
Σκεφτομαι οτι ειχα ενα θησαυρο κρυμενο μεσα στον σκληρο δισκο μου , σημερα ετυχε να βαλω αυτον τον δισκο μεσα στο κινητο ..... Πω ειλικρινα για την φαση που βρισκομαι τωρα μου εκατσε λουκουμι , καθε τραγουδι ειναι και μια καινουρια εμπειρια με το ειδος . Ευγε ρε Γερμαναραδες να και σε κατι που ειστε καλοι .....
"Πάντα ακούω μουσική όταν σε σκέφτομαι."
QOTSA - In My Head
Θα έλεγα ταυτίζομαι σε ένα βαθμό. Σκέφτομαι τους διάφορους έρωτες (ολοκληρωμένους, στη μέση και ανεκπλήρωτους) σε συνδιασμό με κάποιο τραγούδι. Για κάθε γνωριμία υπάρχει και κάποιο τραγούδι να μου την θυμίζει!
Ο άνδρας: αν την έχει πηδήξει δεν έχει άγχος. Αν δεν την έχει πηδήξει του φεύγει το άγχος μετά από πέντε έξι μ******ς με πρωταγωνήστρια εκείνη.
Η γυναίκα: αν δεν την έχει πηδήξει της είναι αδιάφορος. Αν την έχει πηδήξει θα φάει κόλημα μέχρι αυτός να δείξει ενδιαφέρον! :D
Tell him "be good", stay forever.....
QOTSA - Someones In The Wolf