Μακρυές είναι οι φουστανέλες, ωρέ! Τίποτα δε φαίνεται! Μήπως τώρα που σέρνομαι να γονατίσω κοντά τους, μπας και πιάσω τίποτα; :lol:
Printable View
Μακρυές είναι οι φουστανέλες, ωρέ! Τίποτα δε φαίνεται! Μήπως τώρα που σέρνομαι να γονατίσω κοντά τους, μπας και πιάσω τίποτα; :lol:
Πάλι γελάω μονη μου!!!!! Τι μου κάνετε βραδιάτικα!!!!!
Καλέ τι κούκλοι είναι αυτοί οι φουστανελοχορευτές; Που είσαι τσολιά μου; Έλα εδώ να σου δείξω πως σιδερώνουν τη φουστανέλα πτυχή πτυχή!:lol:
Έλα κι εσύ, κρητικέ μου, να σου δείξω πώς γυαλίζουν την κουμπούρα!
Τελικά είμαστε πολύ αισχρά υποκείμενα! :bigsmile:
Ava μπα σε κανέναν σκοτσέζο απο κάτω να πας εκεί θα έχεις καλύτερη τύχη:lol::lol:
Είμαστε επιπέδου δαπέδου και μ'αρέσει!!
Μωρέ και στη Σκωτία θα συρθώ, αν χρειαστεί... Είναι να μη πάρω φόρα! :dork:
Τώρα φαντάζομαι τη Γλαύκη να επιχειρεί να φάει μια μπουκιά το κορίτσι και να της τη βγάζουμε από τη μύτη με τις βλακείες μας! Χαρά μου... :bigsmile:
και λιγα λες :yes:Quote:
Originally posted by Ava
Τελικά είμαστε πολύ αισχρά υποκείμενα! :bigsmile:
Ο γάτος μου μόλις με είδε ότι πάω να τον πιάσω για χορό την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια κάτω από το κρεβάτι και ακολούθησε και το καλικαντζαράκι που την ψιλιάστηκε από τον μπάλο που την χόρεψα πριν. ʼρπαξα κι εγώ την κουφή που κοιμόταν η κακομοίρα και την έφερα γυροβολιές! Τι τραβάνε κι αυτά τα έρμα! Αν είχαν φωνή θα μου ζητούσαν να τα ξαναφήσω στο πεζοδρόμιο που τα βρήκα!:lol:
Είστε όλες σούπερ!!!!Μέχρι κ ο μικρός με ρωτάει τι διαβάζω και γελάω!!!!!
Μια και μιλάμε για επίπεδο, ας μη ξεχνιόμαστε παρακαλώ!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Είμαστε επιπέδου δαπέδου και μ'αρέσει!!
http://www.youtube.com/watch?v=2HWUakp-S7Q
κορίτσια κλείνουν τα μάτια μου!!!
καλό βράδυ :love:
Γιωτάκι καλά που δεν ξέρει το παιδάκι να διαβάζει γιατί που να το τρέχεις σε ψυχολόγους τώρα;!
Καληνύχτα, σοκολατένια μου! Όνειρα γλυκά! :love: