Ακόμα και οι αστυνομικοί στα αμάξια πηγαίνουν στο πάρτυ... λέει το τραγούδι. Και ξαφνικά... πηγαίνουμε στο πάρτυ!
Printable View
Ακόμα και οι αστυνομικοί στα αμάξια πηγαίνουν στο πάρτυ... λέει το τραγούδι. Και ξαφνικά... πηγαίνουμε στο πάρτυ!
καλες διακοπες...ξωτικουλι....μαλλ ον πας στον τοπο σου..την νεραιδοχωρα.... :)
Θα σεβαστώ την προτροπή της Idella στο γνωστό θεμα.
Έχω και πάλι πολλά για να απαντήσω στο άτομο. Πάντως ούτε καλλους έχω ούτε εξουσια εδωσα και ειμαι βεβαιος γι αυτα, δοξα σοι ο Θεός. Ούτε η απαντηση της με απασχόλησε ιδαίτερα, μόνο που αχρείαστα ανησύχησα αν πληγώθηκε απ αυτα που ειπα. Αφού δε συνεβηκε κατι τετοιο ειμαι ηρεμος. Πιστεψα πως θα βοηθουσα καποιο συνανθρωπο μου να βελτιωθεί. Αλλωστε στο χασμα αντιλήψεων τι να τις κανω τις απόψεις της. Δεν αξίζει τον κόπο, δεν βγαζω τίποτα το ωφελιμο από τετοια συναναστροφή. Στη χειροτερη περιπτωση ευχαριστω για τον πειραματισμό.
Ειναι αυτο που λέω, πλέον σχέσεις στο τυπικα.
Καλες διακοπές! θα απουσιάσω κι εγω εντος των ημερών. όχι όμως μακρια, θάλασσα και φραπέ.
Συμφωνώ με τη σωστη διαπίστωση σου. Άντε να παρεις δυνάμεις να μπορεις να διακρινεις!! Προκαταβολικα... να χεις τα ματια σου ορθάνοιχτα ανα πάσα στιγμή γιατι σου ρχονται απ εκει που δεν το περιμενεις.
Πολύ φιλικά:
Είναι ρίσκο να ζούμε μέσω του άλλου. Προτίστως ανιχνεύουμε και ικανοποιούμε τις δικές μας ανάγκες και μόλις μας περισσέψει δίνουμε και στους άλλους.
Αποδέξου τον χωρισμό και πένθυσε. Όταν με το καλό ξεπλυθείς μέσα σου θα βγούν στην επιφάνεια όσα χρειάζεσαι
Boυρ για το πλυντηριο :P
«Θα βάλουμε δύο μπλουζάκια στους 35 βαθμούς. Το ένα θα το πλύνουμε χρωστώντας το χαράτσι και το άλλο με το χαράτσι πληρωμένο. Βλέπετε τη διαφορά;».
...χαχαχα!!!
##
Και ακόμη δύο που διάβασα εχθές:
«Πλήρωσα το χαράτσι και η τριχόπτωση σταμάτησε μαχαίρι…».
«Τα παιδιά μου δεν έτρωγαν όσπρια και λαχανικά, μέχρι που πληρώσαμε το χαράτσι…».
Σόρρυ γιά το OffTopic
Για όλα φταίει η εταιρία OCP
Για όλα φταίει η OCP λοιπόν και οι αντρογυναίκες που περπατάνε ξυπόλιτες (τα χέρια και τα πόδια είναι ένας ολόκληρος κόσμος από μικροσκοπικά πλασματάκια). Αν δεν ξέρετε ποιά είναι η OCP μάλλον γαμούσατε πολύ από μικροί και δεν είχατε χρόνο για τον διαβολάκο αυτόν που κοιτάτε με το ένα μάτι.
σκέφτομαι τη λέξη φατιγκο.γνωρίζει κανείς τι σημαίνει αυτή η λέξη πέραν του ότι οι νέες λέξεις στον τύπο ελκύουν έσοδα όπως δηλαδή ανακάλυψε ο συγγραφέας όταν ανακάλυψε την δύση ακριβώς δίπλα του και δε πίστευε στα μάτια του πως τα γουρούνια που τρώμε είναι στην ουσία ξυρισμένοι σκύλοι με ουρές τιρμπουζόν από το μαχαίρι και ότι σκύλος χωρίς γλώσσα είναι πιο φτηνός στην αγορά κάποια αξία δηλαδή έχουν οι γλώσσες των σκύλων. πείτε μου το ξέρατε; και να ξέρετε τι σημαίνει η λέξη φάτιγκο. πρέπει να είναι πολύ κακό αυτό το φάτιγκο...
Ειπα να χυσω δηλητηριο σε μια γεροντοκορη στο φορουμ αλλά όλο το μετανοιωνω επειδη τη λυπούμε, κι όμως θα μπορουσα να της ελεγα κάμποσα.
σκεφτομαι οτι βαριεμαι δυσαρεστα, και ποσο κουραστικες εχουν καταντησει οι γυρω μου, που χρειαζονται τις αναλυσεις και το μπλα μπλα τους πριν (αμα) κατσουν. οι ελληνιδες πρεπει να κατεχουν βραβειο στο cock teasing, βρηκαν ολες το παιχνιδι τους, αλλα δυστυχως τις καρφωνει το ιντερνε, κι ετσι καταληγουν να μενουν μονες οταν τις παιρνουμε χαμπαρι. σαλτα και γαμησου μωρη ελληνιδα μπας κι αποκτησεις καμια εμπειρια και μαθεις πως να συμπεριφερεσαι.
ιωαννη προσφερομαι εγω, δεν με λες γεροντοκορη ακομα, αλλα ειναι ενα πιθανο σεναριο χαχα :P
Πάντως εγω δε σου στειλα καθοδηγητικό πμ όπως δεν έστειλα όυτε στον axl100 :P
Υπήρχε η παραμικρη πιθανότητα να σε αφορούσε? Αφηνεις αδιαβαστα αρκετα από τα μηνυματα που στελνονται στο φορουμ, δεν μπορεις άλλωστε να τα διαβαζεις όλα.
Πίστευα γενικά ο πως κόσμος εδω ειναι κατα πολύ καλύτερος απ ότι έξω.