Καληνύχτα στις βαρυστομαχιασμένες που πάνε για νανάκια!!! Με προσοχή κορίτσια μην γκιλίσετε κάτω από το κρεβάτι εεεε; :lol::lol::lol:
Printable View
Καληνύχτα στις βαρυστομαχιασμένες που πάνε για νανάκια!!! Με προσοχή κορίτσια μην γκιλίσετε κάτω από το κρεβάτι εεεε; :lol::lol::lol:
Βρε αθεοφοβες ξεσαλωσατε παλι!Ολο με τα λαλαγγια κ τα πετουμενα ασχολειστε!Εφαγαν κ ηθελαν ολοι μαζι να φυγουν κ εκανα συνεχεια λογαριασμους.Παρε 2 σελιδες να'χεις!ακομη δεν εχω φαει.Τωρα λεω κ σιγα μη χωνεψω.Αν κ απο τις μυρωδιες εχω χορτασει.Καληνυχτα καλο υπνο.Αβουλινι μου καλο ξημερωμα,κουραγιο....Τζινα ασε τους χορους κ κουκουλωσου που κανει κ κρυο.Στην ταβερνα σκαει ο τζιτζικας,στο κρεοπωλειο που ειμαι εγω παθαινεις κρυοπαγηματα.Φιλακια!
ʼβα κρίμα που δεν μπορώ να περάσω από το κινητό μου βίντεο στον υπολογιστή. Έχω βίντεο ντοκουμέντο με το λαλάγγι να χορεύει τσιφτετέλι του Πανταζή τον έβδομο ουρανό. Εκεί να δεις γέλιο, πιό πολύ ακούγεται το γέλιο μου παρά η μουσική. Κι όπως είναι μάγκας βαρύς κι ασήκωτος χορεύει τσιφτετέλι και κουνιέται καλύτερα κι από μένα!! Όλα αυτά στο σπίτι μου βέβαια μόνοι μας, μη μας βγει και τ'όνομα.
ʼβα για να παίρνεις ιδέες ;)
http://www.youtube.com/watch?v=sFw6g5AKTwI
:lol::lol::lol::lol::lol:
Αυτο για τΗν Αβα!Η σαμανθα καλη μου ποτε δεν παρατρωει να πονα η κοιλια της.Αλλα παρατρωει που βοηθαν να φευγει η κοιλιτσα....
Πω πω μπουγιουρντιά και τάρτες που πάνε πάνω κάτω!
Αυτο γιατι το γελιο ειναι πραγματι το καλυτερο φαρμακο δια τη δυσπεψια κ δια πασα νοσο!
Κάτσε κάτσε βρήκα και καλύτερο!!!! Θα χρειαστείς μία ντουλάπα για αυτό το κόλπο και ένα μαντήλι!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=QERU685QF6c
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Μετά από αυτό θα πέσει η χοντροκοιλίτσα!!! Βασικά για την ακρίβεια θα γίνεις ολόκληρη χαλκομανία! :lol::lol::lol::lol:
Βάζε εσύ Eli ιδέες στην ʼβα και όταν την δούμε ξανά στο skype με γύψο από πάνω μέχρι κάτω τούλάχιστον θα ξέρουμε ποιός φταίει!:lol:
Απορώ πάντως πως η ʼβα κατάφερε να περάσει τόσο φαί από τον δακτύλιο μα το Θεό ο Χουντίνι είναι;;;;;; :lol::lol::lol:
Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να είναι και ο Μαγκάιβερ!! :lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Τζίνα από τι βλέπω τις ξεπάτωσες όλες και τις έστειλες για ύπνο καμία δεν άφησες για τα δικά μου τα δοντάκια!!! Μοναχοφαγού! Now it is Just you and Me!
Και με άφησες να τα βγάλω πέρα μόνη μου και με κατηγορείς κιόλας! Θέλω τα λεφτά μου πίσω!:lol:
Η Αστερόσκονη είναι η καλύτερη απ'όλες γιατί στο Λονδίνο που βρίσκεται είναι δύο ώρες πίσω οπότε δεν της φαίνεται το ξενύχτι.