τυχαινουν τετοια φαινομενα. λοιπον το θεμα μουσικη ειναι δευτερο σε αριθμο μηνυματων! για να δουμε.
Printable View
"θα παω να χαιρετησω ολοκληρη τη θαλασσα... την νυχτα"
Τσερι
παιδια διαβαστε το θοργκαλ. λεει πολυ ωραια πως μερικοι ανθρωποι εχουν τοσο ανεπτυγμενη την ικανοτητα να μιλανε απο αποσταση (με τηλεπαθεια!) μεταξυ τους, συνηθως λευκοι στο χρωμα, βοριοι. χαρακτηριστικη μια σκηνη με εναν ετοιμοθανατο γερο που μιλαει στο δισεγγονο του τηλεπαθητικα και εκεινο ενθουσιασμενο αναπτυσει τις ικανοτητες του. δειτε το κι ετσι. θα μας σεβαστουν θελουν δεν θελουν. αραχοβα μην μασας.
ο Μαθιου λοιπον με καθε νεα ταινια που εφτιαχνε εκτιζε ενα νεο σπιτι η ενα νεο εστιατοριο. πολυ χρημα απο το "σχεδον τιποτα".,
βασικα θελω να κανω μια ερωτηση και ισως παρεξηγηθω. πιστευετε στον διαβολο και με τι τον ταυτιζετε. με καποια ενεργεια πνευμα η κατι υλικο; το κακο δηλαδη. καλα θα μου πειτε ο ανθρωπος ειναι αλλα ισως και να μην ειναι. σκεφτειτε το και πειτε μου. περιμενω αγωνιωδως απαντησεις, την καλη σας θεληση.
παιδια ειδα ενα τυπο πριν 2 μετρα σαν ντουλαπα στη κυριολεξια μιλαμε ντυμενο σαν γυναικα μεσηλικη. ωχ λεω πολυ αγριος φαινεται. δεν το πιστευω ακομα.
"γιατι τραδουδανε ολοι μονοι αφου φτιαξαμε την πολη μαζι;"
"χειμωνα, ανοιξη, καλοκαιρι και φθινοπορο, ζωα σερνονται προς την αγκαλια του θανατου, αγκαλιες κλωτσανε μια μπαλα, σε ενα παρκο, μια Κυριακη, εξω στη βροχη"¨
απο ενα τραγουδακι
παιδακια μολις τωρα πριν λιγο εφαγα βληττα με λιγο κρεας. ωραιος συνδιασμος. εσεις τι τρωτε;
παιδακια μη μασατε, παντα θα υπαρχει μια μπαλα για να παιζετε.,
Δεν πιστευω σε τιποτα...ουτε σε διαολο..ουτε σε τιποτα....
γνωμη μου ειναι ...οτι ολα ειναι γεννηματα του ανθρωπινου μυαλου....προσωπα που δινουμε στους φοβους μας,σε οσα δεν καταλαβαινουμε και σε οσα νομιζουμε οτι καταλαβαινουμε....
η ζωη,η φυση ειναι εξαιρετικα απλη....εμεις τα κανουμε ολα πολυπλοκα....
σκεφτομαι πως γινεται να βγαλεις νομιμη αδεια οπλοφοριας ενω εχεις Ι5 και εισαι μουρλακιας με κωλοχαρτο. ξερει κανεις να μου πει ? θα μου χρειαστει συντομα για προστασια οταν οι αλλοδαποι θα κανουν επιθεσεις στο σπιτι.
μακαρι να χαμε τετοιες εδω να μπαινουν μεστα σπιτια μας δωρεαν, αλλα μονο πακιστανοι-νιγηριανοι ειναι, και δε ξερω κι εγω τι αλλη φυλη κυκλοφορα πλεον.