Ας πάω κι εγώ, είναι αργά.. Φιλάκια, κορίτσια μου, τα λέμε αύριο!
Printable View
Ας πάω κι εγώ, είναι αργά.. Φιλάκια, κορίτσια μου, τα λέμε αύριο!
Τζινάκο μου γιατί ανέβηκε έτσι το ζάχαρο κούκλα μου? μήπως κουραστικές? έκανες τίποτα δουλειές? "στεναχορεθικες"? με ανησυχείς ...
όσο για το άλλο...χορό η "πιλατες" ..
εγώ έλεγα να αρχίσω yoga..αλλα είδα ένα ντοκιμαντέρ για το "πιλατες" και ποσο βοηθησε στην αρθρίτιδα μιας κοπέλας που αποφάσισα να κάνω "πιλατες" ...αν δω αποτελέσματα στην αρθρίτιδα μου και δεν πονάω πια ...δεν ξέρω...η ελπίδα πεθαίνει τελευταία..
θέλω να σας πω και εγώ πως δεν γράφω συχνά πυκνά αλλα μπαίνω και διαβάζω..γενικά δεν είμαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και αυτό είναι γιατί δεν έχω κανέναν εδώ...ούτε μια φιλί..και είμαι από φύση μου πολύ κοινωνική...θέλω να βγω να παο για έναν καφέ..να μιλήσω...και δεν έχω κανέναν...ευτυχώς που έχω εσάς και διαβάζω !
Καλημέρα. Νίνα ευτυχώς η κούραση και οι δουλειές δεν μου ανεβάζουν το ζάχαρο γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να ζω σε γυάλα χιχιχι, απλά έφαγα και ξέχασα να κάνω την ένεσή μου εξού κι έγινα πετιμέζι χιχι. Καταλαβαίνω ότι σου είναι δύσκολο να είσαι μόνη σου εκεί αλλά τώρα που έκανες την επέμβαση ζεις κάτι πολύ ωραίο και σημαντικό γι'αυτό προσπάθησε να το απολαύσεις και ν'ανέβεις ψυχολογικά και άσε μόνο τα κιλά σου να πέφτουν.
Σήμερα το Μαράκι θα κάνει τον προεγχειρητικό, καλή επιτυχία.
καλημερα τζινακι!
πρωι πρωι ετρεξα να ζυγιστω μες τη χαρα για να διαπιστωσω οτι....εβαλα 0,3!!!
και ηταν η βδομαδα με τις λιγοτερες ατασθαλιες και την περισσοτερη γυμναστικη!!!!
φυσικα και στενοχωρηθηκα αλλα λεω να κανω απλα υπομονη....
ειναι αληθεια οτι ειμαι πιασμενη σε γαμπες και στηθος που εχουν γινει πετρουλες οποτε πως να μη ζυγιζς παραπανω με 4 πετρες μεσα μου???
εχουμε συζητησει πολλες φορες για κοληματα ζυγαριας και τετοια ομως μου μοιαζουν λογια παρηγοριας.
οποτε μα πασα ειλικρινια και ολη την αυστηροτητα σας ρωταω να μου πειτε αν εκανα κατι λαθος...
γιατι με τιμωρησε η ζυγαρια μου?
Αχ βρε Τζινάκι μου πως ξέχασες να βάλεις την ένεση σου??? e?e?e? το έχω πάθει και εγώ για αυτό την βάζο πάντα πριν κάτσω στο τραπέζι :D δεν με λες? από το ζάχαρο είναι που είσαι τόσο γλυκιά σαν πετιμέζι??? :D:D:D
εγώ ενώ δεν έβαζα πλέον ινσουλίνη για 5 μέρες ξαφνικά anrxise να ανεβαίνει..όχι πολύ 150/160 αλλα προ φαγητού..:( άρχισα να βάζο και εγώ πριν το φαγητό 5 μονάδες. την αργή (insulatard) δεν την βάζο καθόλου. Ελπίζω να είναι από τι λοίμωξη και με γυρίζει και μια γριπούλα γιατί πραγματικά είχα χάρι πολύ που δεν έβαζα ινσουλίνη..
αχ ρε Τζινάκι..ξέρεις με τι ωραίο συναίσθημα ξύπνησα χθες? ο ήλιος έλαμπε και εγώ είχα μια χαρά εσωτερικά μου ερχόταν να χορέψω...πραγματικά eniotho τόσο δυνατή να παο για καφέ στο κέντρο ..καφές και μπίροι μπίροι :D θαύμα!!! και να μην έχω κανέναν??? πολύ με σκότωσε αυτό και μετά έπεσε και η ψυχολογία μου..δυστυχώς οι αδερφές μου δούλευαν και δεν ήταν στο σπίτι να ανοίξουμε skype..klaps
νινα γιατι δεν κανεις μια προσπαθεια να βρεις τους ελληνες της περιοχης σου? οσο μικρο μερος και να ειναι να εισαι σιγουρη τοι υπαρχουν!
το καλυτερο ψαξιμο γινεται μεσω της εκκλησιας!
Koritsaki έχω την εντύπωση ότι δεν σε τιμωρεί η ζυγαριά σου γιατί αυτά τα 300 γρ. δεν είναι λίπος! Κάνοντας διατροφή και γυμναστική το πιθανότερο είναι να είναι κατακράτηση. Κάνε το πρόγραμμά σου και μην ασχολείσαι με την ζυγαριά γιατί αγχώνεσαι και χαλιέσαι άδικα.
Νίνα είπαμε, μόνο τα κιλά μας προς τα κάτω, εμείς στο ύψος μας!
Νίνα είναι πολύ καλό αυτό που σου λέει το Koritsaki, δοκίμασέ το.
καλημερα τσουπρες μου!!!!τι μου κανετε???
ξεχασιαρικο τζινιους πως εισαι σημερα???
Καλημέρα Λιλάκι, όλα καλά όλα ανθηρά. Φυσουλάει πολύ και σήμερα. Ακόμα δεν έχω πάει να κοιτάξω τα φυστίκια χιχι γιατί η μητέρα μου πλένει τον κήπο με το πιεστικό, βέβαια με τόσο αέρα μέχρι τ'απόγευμα πάλι τα ίδια θα είναι, σε δουλειά να βρίσκεται.
Τελικά μόνο εμείς οι άνθρωποι δεν μπορούμε να τα βρούμε μεταξύ μας, όλοι οι άλλοι τα βρίσκουν!!!
http://www.youtube.com/watch?v=jaUayYNFKpM
καλη,ερουδια και απο μενα!
αν ο θεος κρατουσε ομπρελα στην αβα και τεντα στη τζινα τοτε σε μενα τι κρατουσε βρε κουκλες???
λιλακι μεγεια τα ρουχαλακια σου!
δε θυμαμαι τι αλλο ειπατε αν θυμηθω τα ξαναλεμε
Καλημέρα κορίτσια μου!
τι μου κάνετε; Εδώ όλα καλά.
Τζινάκι μου έπαθα σοκ με την μέτρηση σου! Παναγία μου δεν ήξερα ότι το ζάχαρο μπορεί να ανέβει τόοοοοσο πολύ! Καλά βρε παιδί μου και εσύ πως ξεχάστηκες; Αααχ το πολύ φιστίκωμα φταίει! :lol:
Νίνα μου είναι κρίμα να μην έχεις φίλους εκεί που μένεις. Εγώ στην θέση σου θα έκανα δύο πράγματα. Πρώτον θα έψαχνα στην περιοχή για Έλληνες και δεύτερον θα έπαιρνα δάσκαλο να μάθω την γλώσσα γρήγορα για να μπορώ να επικοινωνώ. Είναι φρικτό να μην ξέρεις την γλώσσα σε έναν ξένο τόπο, φαντάζομαι πόσο μόνη μπορεί να νιώθεις...και ένας σύντροφος τι να κάνει ο κακομοίρης; Όσο καλός και να είναι δεν φτάνει, χρειάζεται να κάνεις και φίλους. Αλήθεια με την γλώσσα πως τα πας;
Κοριτσάκι μου μην ανησυχείς με την ζυγαριά και κυρίως μην χάνεις το κουράγιο σου. Την απάντηση για αυτήν την αύξηση την έδωσες μόνη σου χωρίς να το ξέρεις... Αν όντως γυμνάστηκες πάρα πολύ και καθημερινά αυτή την εβδομάδα και είσαι και πιασμένη προφανώς η αύξηση του βάρους είναι από την γυμναστική και εννοείται πως είναι κατακρατήσεις και όχι λίπος!!! Η ζυγαριά όταν ξεκινάμε γυμναστική πάντα ανεβαίνει προς τα πάνω, ωστόσο η όψη του σώματος μας καλυτερεύει και εννοείται πως δεν παχαίνουμε!!! Αγνόησε για λίγο την ζυγαριά λοιπόν και συνέχισε να κάνεις ότι κάνεις. Φρόντιζε τώρα που ξεκίνησες δυναμικά, μετά την γυμναστική ακριβώς και πριν πας σπίτι να τρως στον δρόμο ένα φρούτο ή να πίνεις ένα χυμό ώστε να μην σου πέφτει η γλυκόζη στο αίμα απότομα και μετά δεν ξέρεις κατά που να κάνεις από την πείνα. Είναι συμβουλή του διατροφολόγου μου και πράγματι έχει αποτέλεσμα ;).
Επίσης μην ξεχνάς ότι οι μύες ζυγίζουν περισσότερο από το λίπος! Όταν αρχίσει το σώμα σου να φτιάχνει νέους μυες, που ήδη έχει ξεκινήσει, θα έχεις μία ελαφριά αύξηση στην ζυγαριά.
Καλημέρα Καλλιόπη, μετά την τέντα είναι το αντίσκηνο, σου κάνει; χιχιχιχι
Καλημέρα και σε σένα Ελάκιον, ανεβαίνει το άτιμο το ζάχαρο πως δεν ανεβαίνει, μία φορά που είχα αρρωστήσει είχε φτάσει 560, με τα κλειδιά στο χέρι και σε 5 άτοκες δόσεις! :lol:
ειναι οντως ετσι κοριτσια. η οψη του σωματος ειναι καλυτερη. και το παντελονι περισσευει και λιγααααααακι περισσοτερο στη μεσουλα.
αυτο με το χυμο μετα τη γυμναστικη δεν το ειχα σκεφτει ελι!!! και μπορω ανετα να το κανω γιατι εχω μια διψα!!!!!!!!!!!!!!
για να καταλαβετε νιωθω σαν να ειμαι 82 κιλα και οχι 85.
Δυστυχώς δεν έχουμε ορθόδοξη εκκλησια εδώ. εγώ αναγκαστικά όταν νιώθω πως θέλω να παο εκκλησια παο σε καθολική :(Quote:
Originally posted by koritsaki
νινα γιατι δεν κανεις μια προσπαθεια να βρεις τους ελληνες της περιοχης σου? οσο μικρο μερος και να ειναι να εισαι σιγουρη τοι υπαρχουν!
το καλυτερο ψαξιμο γινεται μεσω της εκκλησιας!
Η poli που μένω δεν έχει και τόσους πολλούς Έλληνες..στην ελληνική κοινότητα μαζεύονται κάτι γερόντια (και από αυτά τα αισχρά γερόντια) να πιούνε τσιπουρα οποτε ..δεν..
Φέτος ήρθαν αρκετοί φοιτητές και πέρσου ήρθαν..αλλα έχουν τις παρέες τους στο πανεπιστήμιο και δεν ενδιαφέρονται να γνωρίσουν μάλλον αλλα άτομα....δυστυχώς..
Πραγματικά προσπάθησα να γνωριστώ μαζί τους και είδα αυτό..απλά δεν ενδιαφέρονται...
έχω την αδερφή του Antoine που είναι συμπαθέστατη αλλα και αυτή μιλάει χειρότερα αγγλικά από ότι μιλάω εγώ Ολλανδικά...
να δουλέψω δεν μπορώ γιατί δεν μιλάω την γλώσσα ακόμα είμαι στη φάση ..τι κανεις? θες καφέ? και τέτοια...περιμένω να αισθανθώ λίγο καλύτερα από την επέμβαση και να ξεκινήσω ιδιαιτερα μαθήματα. ελπίζω κάτι να γίνει με αυτό :)
όπως καταλαβαίνετε είμαι συνεχεια στο σπίτι κλεισμένη σε 4 τοίχους..στην ελλάδα είχα τουλάχιστον πάντα μια "μπαλκοναρα" μεγάλη με τα λουλουδάκια μου έβγαινα στο μπαλκόνι αν κατά τύχη δεν είχα παρέα (μια στο εκατομμύριο). εδώ ο δικός μου θέλησε να κάνει μεγαλύτερη την αποθήκη και έμεινε 1x1 σας αυλή (εδώ δεν έχει πολλές πολυκατοικίες έχει σπίτια) ...κοινός τα έχω παίξει ...
Καλημέρα ....
Τζίνα σε καταλαβαίνω που την ξέχασες . Ένα ρημαδοχάπι για τον θυρεοειδή παίρνω και τις μισές μέρες το ξεχνάω .
Πρόσεχε όμως εσύ γιατι το ζάχαρο είναι είναι επικινδυνο .
Κοριτσάκι αν σου πώ πόσες φορές είδα παραπάνω στη ζυγαριά στη διάρκεια του χρόνου αυτού δεν θα το πιστεύεις . Αν βάλω τα μπρος -πίσω της ζυγαριας και μάλιστα χωρίς ατασθαλίες έχω χάσει όχι 28 κιλά αλλά τουλάχιστον πενήντα . Συνέχισε και την επόμενη εβδομάδα δεν θα το πιστευεις .
Εγώ σήμερα είμαι χαρούμενη , πήγε 71,3 κι άλλαξα μονάδα bmi . 28,93 !!! δεν το πιστεύω .
Α και μια που μιλάτε για τύχη , τους νόμους του Μέρφυ , τους ξέρετε ? Τους ακολουθώ πιστά εδώ και χρόνια !
http://asynadak.pblogs.gr/oi-nomoi-t...y-thewria.html
Η Μαρία έκανε τον προεγχειρητικό, όλα καλά, πήρε άδεια να γυρίσει σπίτι της και θα ξαναπάει τη Δευτέρα πρωί πρωί, θα είναι μάλλον το 1ο χειρουργείο. Θα σας τα πει αργότερα και η ίδια.
Άσχετο με το προηγούμενο..
μετά από poses μέρες κάνατε μπάνιο βρε κορίτσια? έχω ραντεβού με τον γιατρό στις 13 αυτού του μηνα αλλα έχω βαρεθεί να πλένομε με σφουγγάρι ζεστό νερό και σαπούνι...δεν μιλάω να μπω στην μπανιέρα (oxx ποσο το πεθύμησα είναι και τζακούζι το ρημάδι και ξεκουράζει πολύ) αλλα ένα κανονικό ντουζάκη ...ποτε μπορώ να κάνω?
aaa να μην μιλήσω για χάπια παιδιά..αφού τα πάρο τα χάπια μου έχω ήδη χορτάσει..
3 χάπια για τον θυρεοειδή
1 χάπι για την χοληστερίνη
1 για την πίεση
1 για τα νεφρά
1 παυσίπονο δυνατό για την αρθρίτιδα και
1 ειδικό χάπι για το στομάχι γιατί το παυσίπονο είναι πολύ δυνατό
και ευτυχώς έκοψα τα eucreas που ήταν για το ζάχαρο και το έπαιρνα 3 φορες τι μέρα
3 φορες τι μέρα ινσουλίνη γρηγορη με το φαγητό
2 φορες τι μέρα αργή ινσουλίνη (την ξανάρχισα)
αυτά τα ωραία :(
Άσε τη ζυγαριά και απόλαυσε την ευεξία και την ενέργεια που θα σου δώσει το γυμναστήριο!!! Μην κολλάς στα νούμερα κοριτσάκι μου :starhit:Quote:
ειναι οντως ετσι κοριτσια. η οψη του σωματος ειναι καλυτερη. και το παντελονι περισσευει και λιγααααααακι περισσοτερο στη μεσουλα.
αυτο με το χυμο μετα τη γυμναστικη δεν το ειχα σκεφτει ελι!!! και μπορω ανετα να το κανω γιατι εχω μια διψα!!!!!!!!!!!!!!
για να καταλαβετε νιωθω σαν να ειμαι 82 κιλα και οχι 85.
οχι βρε κουκλα μου! μη νιωθεις ετσι. ξερω πως ειναι γιατι κι εγω εδω που ειμαι εχω το αγορι, εχουμε και καποιους φιλους που βγαινουμε τα σαββατοκυριακα και περναμε πολυ καλα αλλα το προβλημα μου ειναι οτι ειναι οοολοι αγορια. μερικοι που εχουν σχεση φερνουν και την κοπελα τους καμια φορα ομως πιο πολυ φιλοι μας ειναι τα αγορια. και μου εχει λειψει τρομερα μια γυναικεια παρεα. να πουμε τα κοριτσιστικα μας!!! καλα που υπαρχεται ολες εσεις εδω και δεν ξεχναω οτι ειμαι γυναικα!
Καλημέρα Ντόρα, προσέχω όσο μπορώ, αν σκεφτείς ότι επί 24 χρόνια το κάνω 6 φορές την ημέρα και πάλι καλά! Μόλις σκέφτηκα ότι σε μένα το αλτσχάϊμερ δεν παίζει, κάηκα και το πάρκινσον επίσης! χιχιχιχιχι
axx κοριτσάκι μου και εγώ αυτό λέω..μπίροι μπίροι και καφεδάκι...την φιλί που διάλεξα και με διάλεξε όχι τον συντρόφων μας τον φίλων τις γυναίκες η τις κοπελιές...αμάν και εσύ..στην Αγγλία βρήκες να πας? ωραία πανεπιστήμια έχουμε εδώ στο Tilburg
Νίνα δεν σου είπαν στο νοσοκομείο πότε μπορείς να κάνεις μπάνιο; Εγώ έκανα μπάνιο μόλις έβγαλα την παροχέτευση και πριν κόψω τα ράμματα.
24 χρονια, 6 φορες τη μερα! τζινα τι να πω! προσκυνω!!!
εισαι υποδειγμα υπευθυνου, δυνατου και παντα αισιοδοξου ανθρωπου! μπραβο!
σου στελνω αυτα τα γαλονια να τα φορεσεις γιατι πολυ τα πιστευω και σε θαυμαζω!
δεν ειμαι στο πανεπιστημιο νινακι! αμα ητανε για σπουδες μπορει και να ρχομουνα εκει γιατι εδω οι σπουδες κοστιζουν μια περιουσια!!!
αν και απο ολλανδικα δεν ξερω ουτε μια λεξη!!!!
Koritsaki ευχαριστώ, τώρα που λέτε για ξένες γλώσσες με τα ισπανικά τι θα κάνετε, θα τα αρχίσετε;
λοιπον δειτε και αυτο
http://www.to-gamato.com/2012/09/pic...edium=facebook
και...φατε ματια ψαρια!!!!!!!!!!!!!!!!
καλα ε!!!! αμα ημου ελλαδα τωρα ξερετε τι θα τσακιζα?????
ενα παριζακι ολοκληρο!!!!
Τέλειο σώμα! Τα έφαγα τα ψάρια με τα λέπια μαζί! :lol:
Μόνο παριζάκι; Χάθηκαν οι μουσακάδες και τα παστίτσια; χιχιχι
εγώ δεν είχα παροχέτευση καθόλου. ράμματα επίσης δεν έχω γιατί βάζουν μια ειδική κόλα και έτσι απλά θα παο να με δει ο γιατρός να δει τις τομές να μου τις καθαρίσουν από τα ξεραμένα αίματα κλπ γιατί τώρα είναι ακόμα με κάτι μικρά stripsQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Νίνα δεν σου είπαν στο νοσοκομείο πότε μπορείς να κάνεις μπάνιο; Εγώ έκανα μπάνιο μόλις έβγαλα την παροχέτευση και πριν κόψω τα ράμματα.
έχω μπερδευτεί..η νοσοκόμα που μου έφερε τα χαρτιά μου είπε να μην βρέξω τις πληγές (δηλαδή πως ακριβώς θα κάνω μπάνιο χωρίς να τις βρέξω)?
Η άλλη που πήγα για την τομή τις λοίμωξης μου είπε να πλένω την τομή με νερό στο ntouz αλλα αν το κάνω αυτό θα βρέξω την από κάτω τομή...oufff έχω "καταμπερδευτι"..καθαρίζω την τομή με την λοίμωξη με βαμβάκι και νερό...
αχ τζινακι! χαιρομαι που το θυμασαι!!!! δεν ξερω ακομη γιατι εχω το εξης κολλημα, το αγορι δν εχει παρει ακομη πτυχιο, χρωσταει 3 μαθηματα, αθανατα ελληνικα πανεπιστημια, και ετσι θα ερθει τωρα το σεπτεμβρη να δωσει εξεταστικη. επισης θα ερθει και το χειμωνα και ισως το καλοκαιρι αν τα εχει ακομη. και μ αυτο τον τροπο εφαγε ολη του την αδεια στις εξετασεις και δεν εκανε καθολου διακοπες. οποτε ειναι κουρασμενος και θα κουραστει κι αλλο ολο το χειμωνα.
δεν ξερω λιπον αν ειναι καλη ιδεα να ξεκινησουμε ισπανικα που πολυ θελουμε γιατι φοβαμαι θα φορτωσει παρα πολυ το ηδη βαρυ προγραμμα του
Νίνα εγώ σε άλλο χειρουργείο που είχα κάνει και δεν έπρεπε να βρέξω την τομή, στην κοιλιά ήταν κι αυτή, έβαζα μία μικρή πετσέτα επάνω και τύλιγα στη μέση μου γύρω γύρω από την κοιλιά τη διάφανη μεμβράνη που χρησιμοποιούμε για τα φαγητά, την τύλιγα σφιχτά 2-3 φορές κι έτσι έκανα κανονικό μπάνιο χωρίς να βρέξω την τομή. Ξέρω ότι το νερό δεν ενοχλεί τις συγκεκριμένες τομές αρκεί να μην τις τρίψεις με το σφουγγάρι, βέβαια καλό είναι να το ξεκαθαρίσεις πριν.
νινα δεν μπορω να καταλαβω ακριβως τι κολλα? χρησιμοποιησαν αλλα αυτο που κανεις με το βαμβακι και το νερο μου ακουγεται καλο. θα ηταν ισως ακομη καλυτερο αν το εκανες με γαζα και νερο γιατι αν η τομη εχει καθολου ανοιχτα χειλη οπως στα συμβατικα ραμματα ειναι προτιμοτερη η γαζα, μιας που το βαμβακι μπορει να ψιλομαδαει
wxxxx καλή ιδέα αυτή Τζίνα..φοβερή να πω την αλήθεια ..ενώ καθαρίζομε 3 και 4 φορες την ημερα με σφουγγάρι νιώθω βρώμικη :D αθάνατοι μανούλα που μας έμαθε να κάνουμε ντουζάκη 10 φορες τι μέρα :D:D:D
καλημερα σας! Ninap εγω εκανα μπανακι απο τη τριτη μερα κ ασ ειχα τη παροχετευση.απλα μετα μου αλαζανε τις γαζες αν κ προσεχα να μη βρεξω πολυ εκεινο το σημειο. μετα που πηγα σπιτι μου ειχαν δωσει κατι αδιαβροχες γαζουλες,τις εβαζα την ωρα που εκανα το ντουζ κ μετα παλι τις κανονικες γιατι επρεπε να αναπνεουν οι τομουλες για να κλεισουν. παντως για την ωρα του ντουζ βολευαν πολυ! γινονται ενα με το δερμα κ δε το καταλαβαινεις καν. αν θες πηγαινε σε καποιο φαρμακειο κ ρωτα αν εχουν,απλα μη ξεχαστεις μετα να ξαναβαλεις τι κανονικες σου.
Quote:
νινα δεν μπορω να καταλαβω ακριβως τι κολλα? χρησιμοποιησαν αλλα αυτο που κανεις με το βαμβακι και το νερο μου ακουγεται καλο. θα ηταν ισως ακομη καλυτερο αν το εκανες με γαζα και νερο γιατι αν η τομη εχει καθολου ανοιχτα χειλη οπως στα συμβατικα ραμματα ειναι προτιμοτερη η γαζα, μιας που το βαμβακι μπορει να ψιλομαδαει
Κοριτσάκι μου εδώ βάζουν μια ειδική κόλα που κολλάει τις τομές και δεν κάνουν ράμματα.
Η τομή που λέω πως την καθαρίζω με βαμβακάκη είναι αυτή που μου άνοιξαν λόγο τις λοίμωξης και πρέπει να την καθαρίζω 3 φορες την μέρα και να αλλάζω "λευκοπλαστ". ήδη βγάζει πολύ λιγότερο υγρό ;)
χρησιμοποιώ δίσκους βαμβακιού που δεν βγάζουν τίποτα :D
παροχέτευση δεν μας κάνουν επίσης γιατί πριν μας κλείσουν στο χειρουργείο μας βάζουν ένα υγρό για να δουν αν έχουμε διαρροές !!! αφού είδαν πως όλα είναι καλά τότε με έκλεισαν ;) :)
Καλημέρα Αλίνα, μεγειά τα 65 κιλάκια σου και το νέο σου τικεράκι.
ευχαριτστω πολυ τζινα! χιχιχχι το καλο με το τικερακι ειναι οτι τα καταφερα να το φτιαξω μονη μου χιχχιχι πoυ θα παει θα εξικοιωθω με τη τεχνολογια σιγα σιγα :P.
αυριο το απογευματακι πεταω γι κυπρο! θα παω να δω το πωλινακι μας κ την οικογενεια της μαζι με το γιοκα μου.