Επιτηδεσ το εκανε ο στρατηγοσ για να μη βγαζει κανεισ ακρη
Printable View
Επιτηδεσ το εκανε ο στρατηγοσ για να μη βγαζει κανεισ ακρη
Τον επαιξε κομπολοι τον τσιπρα φιλακια
Ο στρατηγοσ δεξιοσ κ θελει να κυβερναει η δεξια την πατησε ο αλεξησ παρτε τωρα δεξια
Ο αλεξησ νομιζε οτι παιζουμε πιτσικουλιεσ
Αλεξη μου χρωστασ ενα εκατομυριο κ λιγα λεω
Σε πιστεψαν ολα τα χαιβανια καλα να παθετε μονο οι δεξιοι εχουν μυαλο κι οι αγροτεσ υπαρχουν δυο ειδη ανθρωπων οι πυροβολημενοι που ειναι συνηθωσ αριστεροι κι η μυαλωμενοι που ειναι δεξιοι χεστηκα τι ψηφιζετε ποιοσ ειναι πανω δε με νοιαζει εγω δεν ψηφιζω κ δε θα ψηφησω το προβλημα μου ειναι οτι οι πυροβολημενοι ειναι ευχαριστημενοι απο τον εαυτο τουσ κι αυτο εγινε μετα το πασοκ μπραβο στη χωρα για τα μυαλα που βγαζει
Θα φαω ποντουσ παλι
σημερα ζυγιστικα επεσα στα 95 κιλα, εχω χασει επτα κιλα φετος το μαρτιο ξεκινησα γυμναστικη τριαθλο και ειμουν 102 κιλα.......
κανω μια ωρα κολυμβι καπου 2 χιλλιομετρα την επομενη μερα 8 χιλλιομετρα τρεξιμο, και την επομενη 20 χιλλιομετρα ποδηλατο....... κανω δυο κυκλους προπονησης την εβδομαδα.......
φαγητο τρωο οτι ψηνη η μανα μου..... και εχω κοψει λιγο το βραδυνο, επισης παιρνω 600 μγ σολιαν και 2μγ ακινετον ......, ελπιζω των αυγουστο να ειμαι κατω απο τα 90 κιλα
και να μην ειμαι πια στη κατηγορια του παχυσαρκου.
Τ αλεξη η μητερα ειναι η ρωσια η δικια μου μητερα ειναι η αμερικη ποιοσ νικησε ποιοσ πηρε τα τετοια σε συσκευασια δωρου με κορδελιτσα κ θελω ενα εκατομυριο αποζημιωση τουλαχιστον
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
Ελπιζω αυτο να το λες για πλακα γιατι αλλιως θα ησουν καφρος.Δεν ξερεις πως τα εχει φερει η ζωη του καθενος και μερικοι απο δω μεσα προσβαλλονται και θα σε χτυπησουν αλλη στιγμη.Φιλικα
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Θα σου πω αληθεια εκανα κατι σχεδια κ βγαλαν 20 δισ ευρω κι εμενα μου δωσαν ενα εκατομυριο κ το πηρε η κορη μου κι οι φιλεσ τησ χεστηκα για τα λεφτα ασ τα παρει η κορη μου μαγκια τησ κ μπραβο τησ το χαιρομαι εγω απλα ηθελα μερικα για να μεινω μονοσ κ να βγαλω συνταξη δουλευω εικοσι χρονια κ παλι τα ιδια θα εκανα δε με ενοχλει ποτε δε με ενοιαξαν τα λεφτα κ δεν τα κυνηγησα ποτε τη δουλεια κυνηγησα φτανει
σκεφτομαι να σπασω κανα χερι να μηνπαω στη δουλεια για κανα μηνα