"χμμ...πφφ..."Τι συγκλονιστικός λόγος!Ο μι τζι ευφράδεια! Κοπελιά,καθηγήτρια είπαμε είσαι;
Printable View
"χμμ...πφφ..."Τι συγκλονιστικός λόγος!Ο μι τζι ευφράδεια! Κοπελιά,καθηγήτρια είπαμε είσαι;
Πες τα Αστερό-στομη!!Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
ειμαστε δυο Ναταλίες, Ναταλία μου!Αλλιώς με το δικό σου συλλογισμό θα είμασταν...τρείς! :)
Πάλι δύο είμαστε,αστερόσκονη μου!Όταν εσύ κι η φίλη σου παραγγέλνετε η μία καπουτσίνο κι η άλλη διπλό καπουτσίνο,δύο καφέδες σας φέρνει το γκαρσόν!Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
ειμαστε δυο Ναταλίες, Ναταλία μου!Αλλιώς με το δικό σου συλλογισμό θα είμασταν...τρείς! :)
Είμαι σε καλό δρόμο ομολογώ. Ο σκληρός μου ο εξωτερικός είναι το back up μου. Είναι τόσες πολλές Ναταλία μου που δεν χωράνε σε dvd ούτε καν ανά φάκελο. Θα το παλέψω όμως γιατί πρέπει να τις έχω κάπου ως σίγουρο back up. Προς το παρόν τις έχω μοιρασμένες στο pc, στο netbook και στον εξωτερικό έχει πάει η κόπια του back up....Quote:
Originally posted by NADINE
Εγώ ακόμα δεν άρχισα με τις φωτογραφίες.Είχα παρατήσει τη διαδικασία έτσι που έβγαιναν σαν κεφάλια λερναίας ύδρας
οι αντιγραφές εξαιτίας πολυπλοκότητας του ποντικιού μου.Χθες αγόρασα καινούριο οπότε σύντομα θα μαζοχιστώ.
Καλή δύναμη Έλι!Φρόντισε να τις κάψεις και σε dvd για να τις έχεις για παν ενδεχόμενο.Έχω και αυτό να κάνω μετά!
Τεμπελτζίνα,αν σου είναι πολύτιμες οι φωτογραφίες σου,κάνε το κι εσύ,τώρα που έχεις ελεύθερο χρόνο στη διάθεση σου.
Τώρα που το βλέπω όλος ο φάκελος είναι 17gb οπότε θα το κάνω και το back up σε DVD, τουλάχιστον έτσι θα αποσυμφορήσω τον σκληρό του Pc που είναι παλιό και έχει χωρητικότητα τραγικά μικρή...
Έχω φάει τον κόσμο να βρω κάτι φωτογραφίες από τους Δελφούς και δεν τις βρίσκω, νομίζω ότι χάθηκαν σνιφ κλαψ!!!
μη μου κολλάς αρχηγέ γιατί θα σε αρχίσω στα επονείδιστους σχολιασμούς ανερυθρίαστα και πάραυτα, ναι καθηγήτρια είμαι!
Είναι το παρατσούκλι μου στο τόπικ της βουλιμίας με τα τρίωρα ;)Quote:
Αμάν αυτή η ηδονοβλεψίας!Επιτρέπεται να ξέρει περισσότερα από μένα;Εξήγηση doctor ΤΩΡΑ!Quote:
Originally posted by giotaki
Καλημέρα doctor Έλλη !!!!!
Αμ τι νομίζατε κυκλοφορώ αεράτη και αλλού και παίρνω τα παρατσούκλια μου! :punk:
Από τι φαίνεται to φρέσκο λαλαγγομέλος μας, κυρία Γιώτα, κυκλοφορεί πολυ στο φόρουμ και έχει πολλά ράμματα για τις γούνες μας! :lol:
μμμ...Κλ@νω μέντες τώρα!Μας κοπάνησες δυό βαρύγδουπα επιρρήματα κι έναν επιθετικό και κάτι τρέχει στα γύφτικα!Quote:
Originally posted by monahoiot
μη μου κολλάς αρχηγέ γιατί θα σε αρχίσω στα επονείδιστους σχολιασμούς ανερυθρίαστα και πάραυτα, ναι καθηγήτρια είμαι!
Όσο για την εικόνα σου...Κανόνισε τη σούνερ-μπέτερ συνάντηση,γιατί πολλά τάζεις το Μάρτη και δε σε βλέπω να τη βγάζεις καθαρή!
Όρμα Γιώτα ανερυθρίαστα!:lol:
με την κατάσκοπο Νέλη , στενή συγγένεια, ε, εε?
Το ότι είναι απ'αλλού φερμένο κι όχι από τα δικά μας ύδατα το ξέραμε.Τι σημαίνει θέλαμε να μάθουμε,Quote:
Originally posted by Eli
Είναι το παρατσούκλι μου στο τόπικ της βουλιμίας με τα τρίωρα ;)Quote:
Αμάν αυτή η ηδονοβλεψίας!Επιτρέπεται να ξέρει περισσότερα από μένα;Εξήγηση doctor ΤΩΡΑ!Quote:
Originally posted by giotaki
Καλημέρα doctor Έλλη !!!!!
αλλά λογικά το προφανές!Πως με τα πολλά Ζουμπανιάσματα,Ζουμπανίζε� �ς επικίνδυνα,deoctoreli!
deo όπως λέμε deodorant? :lol:
μμμμμμμμμ...
Όχι φυσικά,κουτό πλάσμα!Από το deus!Kάθε ντόκτορ που σέβεται τον εαυτό του
θεωρεί πως είναι ένας έστω μικρός Θεός!Αν πιστεύεις λιγότερα για σένα,πολύ καλά!
DOCTORELI
Με την αρχειοθέτηση των φωτογραφιών είδα την ζωή μου να περνάει από μπροστά μου τα τελευταία 7 χρόνια! Βλέπω τώρα τα βιντεάκια που είχαμε τραβήξει κάποτε με τον άντρα μου όταν είμασταν στα ξεκινήματα της σχέσης μας, με τον έρωτα να ξεχειλίζει και μέχρι και εγώ αηδίασα από τα πολλά μας σορόπια!!! :lol::lol::lol: Πωπωπωπω σαλιαρίσματα!!!:crazy::lol: Τι σου είναι ο έρωτας βρε παιδί μου σε κάνει άλλο άνθρωπο, κοιταζόμασταν και λιώναμε ένα πράμα, ένα βλέμμα εκατό υπονοούμενα, θα είμαι πιο επιεικής την επόμενη φορά που θα δω ζευγαράκι να σαλιαρίζει στον δρόμο χιιχιχχι.
Εγώ πάντως προτιμώ το deodorant γιατί αποφεύγεις και δυσάρεστες εκπλήξεις ενώ με την Eli δεν ξέρεις ποτέ από που θα σού'ρθει!:lol:
Γεια σας τσούπρες!
Χαρούμενες σας βλέπω και χαίρομαι κι εγώ!
Αφού ξεφούσκωσα, ύστερα από τα βραδυνά όργια, αποφάσισα να ανασκουμπωθώ και να ξεκινήσω την επιχείρηση καθαριότητα μαμούθ! Πρόκειται για υπερπροσπάθεια, μια και τα τελευταία Σαββατοκύριακα με τούτο και με κείνο απουσιάζω. ʼλλες μέρες δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε τη διάθεση για δουλειές. Το σπίτι είναι βομβαρδισμένο και πενταβρώμικο. Κάθε απόγευμα όλο και κάτι έκανα, αλλά και πάλι.. Θα γίνει χαμός στο ίσιωμα!
Έχω και ένα θεματάκι με τα χέρια μου. Κάνοντας χαλαρά δουλίτσες, μια τα είχα στα καυτά νερά και μια έβγαινα στον κρύο αέρα. Έτσι, έχουν πάνω κάτι γρατσουνίτσες, από το κρύο. Θα κάνω και τις δουλειές μου και μετά θα πλακωθώ στις κρέμες.