Quote:
Originally posted by Alina
καλημερα σας! Ninap εγω εκανα μπανακι απο τη τριτη μερα κ ασ ειχα τη παροχετευση.απλα μετα μου αλαζανε τις γαζες αν κ προσεχα να μη βρεξω πολυ εκεινο το σημειο. μετα που πηγα σπιτι μου ειχαν δωσει κατι αδιαβροχες γαζουλες,τις εβαζα την ωρα που εκανα το ντουζ κ μετα παλι τις κανονικες γιατι επρεπε να αναπνεουν οι τομουλες για να κλεισουν. παντως για την ωρα του ντουζ βολευαν πολυ! γινονται ενα με το δερμα κ δε το καταλαβαινεις καν. αν θες πηγαινε σε καποιο φαρμακειο κ ρωτα αν εχουν,απλα μη ξεχαστεις μετα να ξαναβαλεις τι κανονικες σου.
Alina εννοείς αυτά τα διάφανα αυτοκόλλητα που από κάτω έχουν gaza ξεχωριστή? μου τα έβαλαν αυτά στο νοσοκομείο όταν (gaza και πάνω ένα επίθεμα διάφανο που κρατούσε τι gaza στη θέση τις) γιατί κάνω αναφυλαξία με τα κλασικά "λευκοπλαστ" κλπ.γενικά με ότι έχει κόλα δηλαδή...οι άλλες μου τομές είναι ανοιχτές πλέον μονο με ένα μικρό strip που μου το βάλαν στο χειρουργείο ακόμα δεν έφυγαν :D Μονο σε αυτήν την τομή που καθαρίζω βάζο κάτι για να μην λερωθεί φαντάζομαι η τομή..