Και με βαζουν κ κατι στον καφε κ μου την εδωσε η αλατι βαζουν η χαλασμενο ειναι η βαζουν αλλεσ ουσιεσ που δεν κυκλοφορουν οχι ναρκωτικα αλλα κ νευριαζω
Printable View
Και με βαζουν κ κατι στον καφε κ μου την εδωσε η αλατι βαζουν η χαλασμενο ειναι η βαζουν αλλεσ ουσιεσ που δεν κυκλοφορουν οχι ναρκωτικα αλλα κ νευριαζω
Κατι μου βαζουν στον καφε πρωτον κ δευτερον γνωρισα τον προσωπικο μου ασφαλιτη σημερα
Πουστια που κανανε οι ασφαλιτεσ
Τελευταια γτ μπορει να με σκοτωσουν υπαρχουν ουσιεσ που μπορουν να σε κανουν να μην εχεισ γευση να μη χωνευεισ κλπ τισ εχει η ευπ και μου τα βαζουν στον καφε για να μη γινει ρεζιλι ο αλεξησ αυτα τα λεμε στον αστρικο χωρο
μηπως αυτο που περιγραφεις εχει καποια σχεση με καπιο αλλο γεγονος απ το παρελθον μπορει πχ αυτη τη φραση να στην ειχε πει καπιος και απλα να σου εμεινε
Οχι νομιζω τα εζησα
Η μανα μου θελει να με σκοτωσει με εβαλε να φαω κριθαρακι με αυγα τα εφαγα
Η κορη μου πηγε να με σκοτωσει καλα περναμε
Γενικα αν ζησω πρεπει δεκα τουλαχιστον ατομα να πανε φυλακη κ μετα μου λετε εχετε προβληματα
Απο τοτε που τουσ εμαθε ο στρατηγοσ ποιοσ ειναι δολοφονοσ ποιοσ ειναι πρεζακι κλπ εχω γινει τα παντα κ κανενασ δεν απορησε πωσ εγινε αυτο μονο θελουν να με σκοτωσουν
Τοσο μυαλο κουβαλατε ολοι σκοτωνετε κι οι πιο αθωοι
Εμενα στα τετοια μου δε θα γινουμε ποτε κρατοσ