Πφφφφ.....Είπα κι εγώ να κατεβάσω τους δείκτες του αυτοσαρκασμού αλλά με προσγείωσες ανώμαλα δια της παραδειγματικής μεθόδου...ΟΚ, πάσο γτ εισαι κ moderator :p
Printable View
Πφφφφ.....Είπα κι εγώ να κατεβάσω τους δείκτες του αυτοσαρκασμού αλλά με προσγείωσες ανώμαλα δια της παραδειγματικής μεθόδου...ΟΚ, πάσο γτ εισαι κ moderator :p
:lol: τώρα τι να πω εγώ; Πάντως δεν τον αποδέχομαι τον τίτλο ούτε εδώ ούτε στο άλλο τόπικ δεν με αντιπροσωπεύει, έχει εκεί στα τρίωρα και κάτι άλλα κουμάσια που είναι εγκυκλοπαίδειες γνώσεων. Έχουμε ανοίξει ολόκληρη ανάλυση περί υγιεινής διατροφής, μέχρι κατσικίσιο κεφίρ ήπια για χάρη τους σήμερα το πρωί αν και δεν θα το ξαναπαλέψω!Quote:
Originally posted by NADINE
μμμμμμμμμ...
Όχι φυσικά,κουτό πλάσμα!Από το deus!Kάθε ντόκτορ που σέβεται τον εαυτό του
θεωρεί πως είναι ένας έστω μικρός Θεός!Αν πιστεύεις λιγότερα για σένα,πολύ καλά!
DOCTORELI
Γειά σου προκομένο Αβουλίνι. Κορίτσια κάνει νύστα στο δωμάτιό μου και θα ξαπλώσω για καμιά ώρα. Θα δω τα κατορθώματά σας αργότερα.
Τζίνα πας γυρεύοντας και θα τις φας!!!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Εγώ πάντως προτιμώ το deodorant γιατί αποφεύγεις και δυσάρεστες εκπλήξεις ενώ με την Eli δεν ξέρεις ποτέ από που θα σού'ρθει!:lol:
Πάρε να έχεις!
http://www.youtube.com/watch?v=CX4cGhQW5Ec
Γεια σου Αβουλίνα! Καλά καθαρίσματα!
Καλησπέρα κοπελιες!!!!!Καλέ πότε γέμισατε τη σελίδα πάλι?Φεύγω απ'το σπιτάκι μου και πάω στην παγωμένη μου πατρίδα -όχι δεν είναι η Σιβηρία - και δεν έχω καμία όρεξη ...Ναταλία το δικό μου παρατσούκλι είναι ηδονοβλέψιας?Τα λέμε όταν φτάσω,φιλία και μη γράψετε 5σελίδες κ δεν προλαβαίνω να διαβάσω!!!!!
Καλό ταξίδι Γιωτάκι! Έρχεσαι στη Σιβηρία, ε; Να πάρεις οπωσδήποτε ζεστά ρούχα, τα πιο ζεστά που έχεις!
Μόλις πήγα να καθαρίσω τζάμια και πάγωσε το σπρέυ πάνω! Καταλαβαίνετε.. Έπαθα την πλάκα μου, αν και μου έχει ξανασυμβεί. Μα τόσο κρύο πια; ʼκυρα, λοιπόν τα τζάμια, πάμε για κανένα ξεσκόνισμα..
Ενώ στο Λονδίνο είχαμε 12 βαθμούς και σχετική ζέστη...Χαχαχα φέτος έχει κάνει ελάχιστο κρύο σε αντίθεση με την Ελλαδίτσα...Υπομονή κορίτσια το κρύο σφίγγει το δέρμα.... :)
Τι ησυχία είναι αυτή; Που είστε μωρέ αγγελοκρουσμένες;
Καλά, εγώ έχω δικαιολογία, και η Τζίνα επίσης, οι υπόλοιπες πού χαθήκατε;
Μπορεί να κουράστηκα λίγο παραπάνω, αλλά το σπίτι άρχισε να παίρνει κατοικήσιμη μορφή.. Όλη την εβδομάδα, κάθε απόγευμα έκανα και από κάτι μικρό. Σήμερα έχω από τις πέντε που κ@λοχτυπιέμαι. Βέβαια κάνω και χοντροδουλειές. Έπλυνα στη μπανιέρα δύο μικρά χαλιά. Να δω πώς θα τα στεγνώσω. Μάλλον παγάκια θα τα μαζέψω.. Γυάλισα τα έπιπλα και πνίγηκα από το βερνίκι. Πέρασα όλες τις επιφάνειες της κουζίνας με χλωρίνη και ξαναπνίγηκα. Στόχος μου είναι να έχω ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο, αλλά προς το παρόν υποφέρω!
Αβακι ευχαριστώ !!!!!Έχει ακόμα χιόνι...Μόνο που το βλέπω παθαίνω κατάθλιψη ... Φεύγωντας από εδώ μάλλον ξέχασα πόσο χάλια είναι το χειμώνα !!!!!Καλό κουράγιο !!!!!
Μπράβο, Αστερόσκονη! Καλά που μιλάς κι εσύ, γιατί αλλιώς θα πίστευα ότι μας "έκοψαν" λόγω ακατάλληλης θεματολογίας! :smilegrin:
Μήπως να έρθω στο Λονδίνο; Είμαι σίγουρη ότι εκεί θα περάσω σούπερ! Όσο για τους ʼγγλους, παρόλα όσα λένε, εμένα κούκλοι μου φαίνονται!
Έφτασες κιόλας Γιωτάκι; Καλώς μας ήρθες!! Για κόπιασε να δεις τις ομορφιές μας! Τα χιόνια, τους μείον 56 βαθμούς..
Καλησπέρααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!
Καλά δεν το πιστεύω απο εχθές τόσες σελίδες? Δεν σας προλαβαίνω πια!
Να χαρώ εγώ νοικοκυρές!
Οι ʼγγλοι δεν είναι ωραίοι καλέ!!!!Σε σχέση με τους Έλληνες πάντα.....Δεν έχουν αυτό το brutal, αυτή την...αρρενωπότητα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!!!!ʼν ο άνδρας δεν είναι και λίγο "μάγκας" με την καλή έννοια, βράστα. Μας έφαγε το comme-il-faut εδώ πέρα και τρομάζεις να βρεις άνδρα που δε φοράει κρέμα ματιών και χεριών 2 φορές ημερησίως...
Αβα σε 10 λεπτά είμαι εκεί!!!!!Έχω άντρα τον Σουμάχερ ,απ'τη χαρά του που θα δεί την πεθερά έχει κάνει το γκάζι προέκταση του ποδιού του :lol: Ακόμα δεν ήρθα και λέω πότε θα φύγω!!!!! Ειδικά αυτο με τα μείων το έχω ξεχάσει εντελώς ...κρυώνω:grind: