Το πιο δυσκολο πραγμα ειναι η δουλεια τελοσ
Printable View
Το πιο δυσκολο πραγμα ειναι η δουλεια τελοσ
σημερα παρατηρουσα κατι "κυριες" που πηγαιναν τρεις τρεις εξω που μαλον ακομα νομιζουν οτι προσπαθοντας να σκεφτουν τι μπορει να με εκνευρισει η οτι φανταζονται οτι με εκνευριζει με αυτο το τροπο θα αλαξω γνωμη για τη διαφορετικοτητα η οτι ετσι θα μου σπασουν τα νευρα και θα υποχωρισω υπονοοντας και αφηνοντας να ενοηθει οτι ετσι δε θα βρισκω ανθρωπους να μιλησω κλπκλπ
ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΚΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ
ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΛΗ ΜΑς ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ
αν τους ενδιαφερει να το καταλαβουν αλλα απο το να προσπαθουν να μου αλαξουν γνωμη ας κατσουν να ... θα χει περισσοτερο νοημα.
τελευταια μερα σημερα που πρεπει να σε βλεπω καθημερινα
άλλες λιγες μετρημενς φορες και μετα τελος
ποτε δε θα καταλάβεις γιατι θα ξεκοψω αλλα ετσι πρεπει να γινει
να σαι καλα για την αφυπνιση που μου δημιουργησες
το μεγαλυτερο παραμυθι που θα μπορουσε να σου πει καποιος ειναι οτι ξεκοβει για τους ταδε λογους αντι να πει οτι ηταν ξεκομενος μια ζωη επειδη ο εγωισμος του δεν ειχε χορο για τιποτα διπλα του
η εποχη των κοροιδων εχει τελιωσει προ πολου και αντι για τις καλες δικαιολογιες που εξηγουν υποτιθετε τη εγωκεντρικη συμπεριφορα τους ας πανε να πουν το διαγγελμα αλλου σε αυτους που το πιστευουν.
ακομα δεν εχω καταλαβει πχ πως περιμενουν καποιοι να αλαξω εγω μυαλα επειδη καπιοι με αυτο το τροπο παιρνουν ιδεες απο μενα
πριν αποφασισουν να μου την πουν ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΣ Ως ΜΕΓΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΟΙ (γιατι οι περισσοτεροι φοβουνται να πουν το τι πιστευουν) και εγω ενας δε σκεφτηκαν ουτε μια στιγμη οτι μπορει να ειχα δικιο σε οσα λεω και οι αλλοι δεν ειναι ουτε στραβοι ουτε χαζοι για να μη το καταλαβουν
τι νομιζουν δηλαδη οτι οι αποψεις μου ειναι σαν φυλο στον ανεμο που θα κανουν υποθεσεις συνεχως το τι θα απαντησω συμφωνα με οτι βλεπω?
αν εχουν μαθει να αντιμετωπιζουν ατομα χαμηλου ιq με μεταβλητες αποψεις που θα ψαρωνουν με το παραμικρο σε οτι πιστευω οτι εχω δικιο δεν υπαρχει περιπτωση να υποχωρησω
και οσοι δε μπορουν να με διαβαζουν συνεχως ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΩ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ εχω μαθει προ πολου το σκεπτικο τους
Κυκλοφορει ενα βιντεο με μενα να λεω βλακειεσ αυτο ειναι το κρατοσ των αθηνων δεν του αρεσε που δουλευα τ κυριου κι εκανε αυτο τα αρχιδια μου τα βλεπει δεν προκειται ποτε να ασχοληθω με κανενα ουτε με αυτον ουτε με κανεναν οτι ασχοληθηκα φτανει τελοσ
Ξερουνε πωσ σκεφτεστε τι πιστευετε πωσ μεγαλωσατε κ σασ ταιζουν κουτοχορτο η πορτα ειναι ανοιχτη μπορειτε ολοι να πατε να γαμηθειτε σασ γνωρισα ολουσ
Η ελλαδα εχει δυο δορυφορουσ ξερουν τα παντα
Ο στρατηγοσ που με παρακολουθουσε τοτε κατεστρεψε τη χωρα επειδη εγω δε φοβομουν κ δουλευα απο 7 χρονων κ στα 17 εκανε τη πουστια ποτε δεν υπολογισα κανενα κι ετσι θα πεθανω πατε κ γαμηθειτε
Η τηλεοραση κ το ιντερνετ τα ελληνικα σασ κανουν ολουσ κομπλεξικουσ κι ανασφαλησ σε συνδυασμο με την οικογενεια για να μπει η χωρα στην ευρωπη ισοτιμα πρεπει να αλλαξει η οικογενεια κ το κρατοσ
Μαθαινετε τα παντα κι αναλογα κρινετε αυτο ειναι σφαλμα του κρατουσ δεν εχουν ολοι τη δυνατοτητα να κρινουν
Ουτε το δικαιωμα
Σασ δινουν το δικαιωμα να κρινετε για να πουλησουν κι ετσι δουλευουν ολο ειναι λαθοσ
Γονιοσ να κρινει το παιδι του εγω την κορη μου την αφησα ελευθερη κι αν εχω λεφτα ασ τα παρει ολα αλλα να ειναι ελευθερη