χαχα δε ξερω αν τους συμφαιρει αυτο γιατι το μυαλο μου ετσι οπως καθρεφτιζει το συνομιλητη μου αν το ακουσει αυτο ενας ασχετος θα φωναξει οχι αλλο καρβουνο
Printable View
Σασ λενε τι να πιστευτε πωσ να ειστε κλπ ολα λαθοσ κομπλεξικουσ σασ βγαζουν ολα ειναι λαθοσ αν ηταν σωστα δε θα εισασταν κομπλεξικοι κι ανασφαλησ
εγω πιστευω τα ιδανικα που εχω στο μυαλο μου απλως καπιες φορες παριστανω οτι ειμαι προθυμος η δεκτικος αλλα η ενασχοληση μου με τη ψυχολογια μου δινει τις γνωσεις να αντιλαμβανομαι τι βλεπω αν οι αλλοι δε το καταλαβαινουν δε μου καιγετε καρφι εγω το κανω για μενα
τωρα αν καπιος μου μιαζει τοσο που ειναι σε θεση να εξηγισει ενα τοσο μπερδεμενο μυαλο ας ξερει οπως ξερω και εγω
απλα σε μια περιπτωση εξοργιστηκα οταν βλεπω καπιον να ενοχληται για τα ελλατωματα που μπορει να εχω εγω και αυτος ταυτοχρονα
αν μπορει να διαβασει το μυαλο μου ανοικει και αυτος σε αυτο
Πώς σκοτώνει το κράτος πέρα από το άμεσο υπάρχει κ το έμμεσο δηλαδή εσύ έχεις μια ζωή φίλους δουλειά γυναίκα κλπ ή σου παίρνουν τους φίλους ή σου παίρνουν τη γυναίκα η σου περνούν τη δουλειά και τα τρία είναι λόγοι για αυτοκτονία αυτά κάνουν οι ασφαλιτεσ εμένα μου τα πήραν όλα για να αυτοκτονήσω βάλανε κ κάγκελα κάτω μια χαρά άμα πηδήξω αυτά για να δείτε που ζείτε
Όλοι πληρώθηκαν
Ό,τι φτάνει η δουλειά για σήμερα....πάω σπίτι να βγάλω βόλτα το φιντελ!
Δυο βδομάδες θα περάσουν με τίποτα!?!?!
Nte zavou..
Μαγκεψε η στικουδη επιτελουσ
Μαγκεψε και η αγκιλερα
Κατι θα αλλαξει κοριτσια στο πωσ ζειτε τα τραγουδια λενε παντα την αληθεια