ναι σε σφηνακι ;)
Printable View
ΠΟΣΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΣΤΙΨΕΙΣ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ ΚΑΙ (ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ) ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΟΛΑΡΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
σημερα εχει γενεθλια ενα οπτικο δοκαρι και δυο οπτικα κουλουρια!
παντως ειναι φοβερα λογικη η λογικη της πονρικης ζηλειας με την οποια λειτουργουν οι κοπελες.
οπως θα ελεγα ειναι φοβερο και το αρθρο ενος δημοσιογραφου πολιτικου παλαιοτερα. Ολη η Ελλαδα ελεγε ειναι παιδια απο τρεις πατεραδες (τους γνωστους τρεις). Και (αν ισχυει) ολοι οι υπολοιποι τι ρολο βαρανε;
νιωθω αρρωστος. ακουσα και την λεξη μαλαρια και αισθανομαι περιεργα σαν ανεμικος (πριν διαβασω κιολας την βικιπεδια). επαιζα ενα παιχνιδι στον υπολογιστη πολεμικο στην αφρικη και σε καποια φαση μου λεει ενας εχεις μαλαρια χρειαζεσαι φαρμακο.
http://en.wikipedia.org/wiki/Malaria
Σκέφτομαι ότι ελπίζω να καταφέρω να χαλαρώσω σήμερα αλλά και στις διακοπές γενικά...το έχω ανάγκη...πάντως το πρωί καλά ήταν...
Όλο λέω να ασχολούμαι λιγότερο με το φόρουμ και όλο δεν το κάνω.
Οι λύσεις για τον καθενα μας ειναι εξω, ειναι η εφαρμογή, εδώ ειναι θεωρία, θα μπορουσε να πει κανεις και φιλοσοφία.
Ουδεις τελειος. Το φορουμ αποτελει μοναδικό χωρο αναγνωρισης από τον καθενα ότι η φραση εφαρμοζει στο ατομο του, και σε μενα όπως και στον καθενα.
σκεφτομαι οτι μονο μεσω της συνεργασιας θα μπορουμε να εχουμε αυτα που θελουμε και να παραμεινουμε ζωντανοι σε τουτη τη σκατοχωρα και τους μπελαδες που εμπλεξε!
ναι και δεν φταιμε μονο εμεις.
η Γερμανια μας εδωσε χρηματα μονο και μονο για να αγορασουμε δικα της προιοντα και να χρωσταμε και τους τοκους
πολλες χωρες παραγουν πλεον (με αφυσικο τροπο) την ντοματα και αλλα προιοντα, ενα προνομιο που ειχαν οι μεσογειακες χωρες
.....και αλλα
φταιμε ομως και εμεις γιατι
απο τη δραχμη στο ευρω
γιναν ολα τοσο ακριβα ωστε ο ξενος να θωρει την Ελλαδα ακριβο μερος για διακοπες
οι ξενοι και οι ξενες που ερχονται εδω και αρχιζουν καριερα προνοσταρ δεν μπορει να ειναι ερχονται απο κει τοσο ορεξατοι
οταν ενας ξενος παιρνει ενα ταξι απο αεροδρομιο στην αθηνα η θεσσσαλονικη και πληρωνει τα μαλλιοκεφαλα του γιατι να ερθει ξανα εδω και να τον ληστευουν καταμουτρα
Σκέφτομαι ότι πρέπει να αποφεύγω δια ροπάλου τα άτομα που υποψιάζομαι ότι κουβαλάνε κόμπλεξ και ψυχολογικά προβλήματα. Μου μεταδίδουν τον αρνητισμό τους και μου ρημάζουν ακόμα χειρότερα την ψυχολογία, προκαλώντας αμφιβολίες για τον εαυτό μου. Το αυτό πρέπει να ισχύει και για το περσινό μου ειδύλλιο. Από δω και μπρος λοιπόν οι αποφάσεις να ξεκόβουμε θα παίρνονται με περισσότερη ελαφρότητα.
σκεφτομαι να φυγω απτο σπιτι μ. μισω τ γονεις μ μεχρι τ κοκκαλο. ειναι το μονο συναισθημα π εμεινε.
αχ και να ξερες ποσο σε καταλαβαινω κοριτσι μου. αφου σκεφτομαι οταν επιστρεψουν σε λιγο οι δικοι μου, πως θα γινει να εξαφανιζομαι ολη μερα απ'το σπιτι μη με πριζουν. για αλλη μια χρονια ο KENO ψαχνει συγκατοικο και δουλεια μεσω διαδικτυου. για να δουμε θα βρει ποτε τπτ ή θα πεθανει εδω περα.
KENO ΘΑ ΒΡΕΙΣ! Μην απελπίζεσαι! Αν κ εγώ απελπίζομαι :\
Θελουν δε θελουν θα φύγω. Αν τους ερθει κ αποτομο κ παθουν κ κανα εγκεφαλικό ακόμη καλύτερα να τελιώνω μια κ καλη απο αυτους.
και επισημως εχει μειωθει ο πληθυσμος μας στα 9 εκατομμυρια. ειναι λογω της κρισης ξεκαθαρα. αμα δινουν αρκετα λεφτα για καθε παιδι αντι να το ανακοινωνουν σαν διαταγη να δειτε πως θα γινουν ολες πολιτισμενες.
Καλημέρα κ καλο μηνα σε όλους!!:-)
Μάθαμε την Παρασκευή το φύλο του μωρου.. Κ... Περιμένουμε ΚΟΡΙΤΣΆΚΙ!!:-d