Τσα! Σας έλειψα; Κέφια βλέπω σήμερα και πολύ το χαίρομαι!
Eli μου, πάρα πολύ μου άρεσαν τα χθεσινά σας! Να το επαναλάβετε γρήγορα! Να σου πω και γιατρικό για τον πονοκέφαλο. Άσε στην άκρη παυσίπονα και λοιπά και λούσε το κεφάλι σου. Το έκανα μια φορά και ένιωσα άλλος άνθρωπος. Από τότε το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Μπόλικο ζεστό νερό στο κεφάλι, σαμπουάν, να αρωματιστεί ο χώρος και να φύγουν οι τσιγαρίλες και βγαίνεις από το μπάνιο σα να μην έχεις πιει ούτε ένα σφηνάκι!
Νίνα μου, αγαπώ τους Πόντιους και δε μπορεί, σίγουρα κάποια στιγμή θα μου δώσουν κι εμένα το Ποντιοπτυχείο! Όσο για το μυρμήγκι, αν το είχα πάνω μου αυτό το σιχαμένο, αντιπαθητικό πλασματάκι, θα χόρευα break dance!
Σκεφτόμουν ότι έχω σχεδόν εξαντλήσει πλέον το παρακμιακό ρεπερτόριο και μου μένουν δύο μέρη ακόμη να επισκεφτώ: Πορνείο καινονικό και τσοντοσινεμά. Στο πρώτο δε νομίζω ότι θα πάω ποτέ, να κάνω τι εκεί άραγε; :D Για το δεύτερο, βρήκα κάτι σχετικό, παρακολούθησα το σχετικό σεμινάριο και ενημερώθηκα και ίσως πάω καμιά φορά, να γελάσω: http://www.youtube.com/watch?v=tc2w1Nq2Ab0