-
Λιλάκι μου εύγε κοριτσάρα μου!
Η διαφορά τεράστια, κρίμα που δεν έχεις και παλιότερη φωτογραφία να καμαρώσουμε ολόκληρη την πορεία σου. Έχεις καλή κατανομή πάντως και πράγματι τα κιλά σου δεν σου φαίνονται, ακόμη και στα 136. Εύχομαι και εις κατώτερα γλυκιά μου!
Στην επόμενη φώτο θέλω και χαμόγελα ε;;;; :kiss:
Και πάλι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!!! :thumbup:
-
Λίλα συγχαρητήρια!!! Έχει δίκιο η Ιωάννα ότι με τίποτα δε σου φαίνεται ότι είσαι σε αυτά κιλά, δεν θα σε έκανα πάνω από 80 κιλά το πολύ! Μπράβο κοπέλα μου, τα έχεις καταφέρει περίφημα, προσέχεις τη διατροφή σου γι'αυτό και έχεις τέλεια αποτελέσματα και πιστεύω ότι είσαι παράδειγμα για όλους τους σλιβάτους. Και πάλι μπράβο σου.
-
ρε κοριτσια με συγκινειτε με τα λογια και τις ευχες σας!!!!!!!!
-
lila μπραβοοοοο!!! η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη κ πραγματικα δειχνεις πολυ λιγοτερα κιλα! εισαι κ μια κουκλιτσα! μονο λιγο αγριουλα :) στην επομενη φωτο ευχομαι να εισαι με χαμογελο! :)
-
Εύγε Λίλα παιδί μου εύγε! Σούπερ απώλεια, και βλέμμα αποφασισμένο να μη χαριστεί στην παχυσαρκία ποτέ ξανά! Πάμε για άλλα κοριτσαρα!
Σημ: εμένα το μαλλί μου άρεσει!
-
Μακ μου αλλα 15 κιλακια και θα ειμαι ακριβως οπως με θελω.το μαλλι-καροτο θα σκουρινει λιγακι γιατι ξεθωριαζει ευκολα και βαψε βαψε καθε 20 μερες θα μεινω καραφλη.οτι δεν επεσε μετα την εγχειρηση θα πεσει με τη βαφη.
Αλινα αντε τωρα σειρα σου να βαλεις φωτο.
-
Lilako έχω πάθει πλάκα, φοβερή διαφορά!!!!!!
Καλέ εσύ είσαι κουκλί κ εμένα μου αρέσει το μαλλί επίσης παέι το κόκκινο κραγιόν αρκεί να βρείς την κατάλληλη απόχρωση!
Κουκλίτσα μου συνέχισε!
-
Ελενακι μου γλυκο σε ευχαριστω πολυ.αντε και στα δικα σου συντομα ευχομαι.
-
Γενικώς δεν τό'χω με τις φωτογραφίες αλλά αφού με έβγαλε σήμερα φωτό η Μακ είπα να βάλω ξανά το πριν και το μετά με σημερινή φωτογραφία που έχω φτάσει το στόχο μου τα 65 κιλά, αν και τα 60 κιλά δεν θα με χαλούσαν. Η πριν φωτογραφία είναι πριν 19 χρόνια γιατί δεν έχω άλλες φωτό από όταν ήμουνα παχιά αλλά ήμουνα και τότε 111 κιλά όπως ήμουνα και πριν 11 μήνες που έκανα το σλιβ.
-
-
Tzina, ομορφιά μου, είσαι γυναικάρα!
-
Σας ευχαριστώ φιλενάδες μου και επί την ευκαιρία θα ήθελα να αφιερώσω το όσκαρ στη φωτογράφο μου Μακ! :lol:
-
Δέχομαι ταπεινά την αφιέρωση και επιφυλάσσομαι για τις επόμενες που θα είναι πιο καλλιτεχνικές! :yes:
-
Τζίιιινααα, δεν ξέρω τι λες εσύ για χαλάρωση και λοιπά, πάντως φαίνεσαι κορμάρα! Και το στήθος στο ύψος του! τελειότης!
-
Αβουλίνι είδες τι τέλεια τα φτιάχνουν σήμερα τα σουτιέν με μπανέλα; Όντως τελειότης! :lol: