Quote:
Originally posted by lidal on 13/5/09 at 10:37
ΤΕΡΜΑ ΤΑ REDUCTIL!!!
Δυστυχώς...Ενώ είχα καταπληκτικό αποτέλεσμα (μείωση στην όρεξη θεαματική) όλο το πρόβλημα άρχισε την προηγούμενη Δευτέρα με μια δυσκοιλιότητα. Όμως έχω σοβαρό πρόβλημα με το έντερό μου (έχω κάνει δύο χειρουργεία) και φαίνεται ότι μου ξετίναξε στον αέρα όλο το σύστημα. Δευτέρα απόγευμα με έπιασε κολικός εντέρου και ειλεός, μπήκα στο νοσοκομείο και βγήκα την Πέμπτη (παρατρίχα γλύτωσα το χειρουργείο!). Μιλώντας με χειρούργους και γιατρούς στο νοσοκομείο μου είπαν ότι σε ένα μεγάλο ποσοστό την κρίση την προκάλεσε το χάπι (μέσω της δυσκοιλιότητας) και ότι τους βρίσκει αντίθετους με την λογική του τι γίνεται μετά? ΟΚ χάνεις κιλά (αν σε πιάσουν) αλλά δεν μπορείς να τα παίρνεις επ' αόριστον! Κι όταν τα σταματήσεις τότε τι? Θα νιώθεις δυνατή να κάνεις προσπάθεια μόνη χωρίς την βοήθεια του χαπιού? Τέλος λοιπόν το Reductil για μένα θέλοντας και μη.... Το πρόβλημά μου όμως είναι ότι τώρα δεν μπορώ να κάνω και δίαιτα γιατί απαγορεύονται: σαλάτες, φρούτα, χυμοί, όσπρια, γιαούρτια, δημητριακά, ότι συνιστά συνήθως μια δίαιτα. Θα πρέπει να βρω κάποιον διαιτολόγο με εξειδίκευση...
Λινταλένια μου,καλημέρα!Σου θυμίζω τι έπαθες εν μέρει και λόγω του χαπιού λίγο καιρό πριν...