απλα εχεις μεγαλη διακυμανση βαρους...
Printable View
απλα εχεις μεγαλη διακυμανση βαρους...
Γιατί γίνεται αυτό? Δεν έκανα και κάτι εξωφρενικό να το δικαιολογεί. Ούτε περίοδο περιμένω το τσέκαρα. Στα μέσα του κύκλου είμαι.
Ava
μάλλον κλάταρε η ζυγαρια. 5 κιλά μου φαίνεται πολύ έστω και αν έχεις πιει πολύ νερό, έστω και αν περιμένεις περίοδο, έστω και αν έχεις φάει 10 δίπιτα δλδ!
Μα και να προσπαθήσεις, πέντε κιλά δε μπαίνουν σε μία μέρα. Καιρός να αλλάξω την καταραμένη. Θα της δώσω μία κλωτσιά ξεγυρισμένη, για να εκτονωθώ για τα φαρμάκια που με πότισε κατά καιρούς.
Σε αυτή τη συγκεκριμένη πρωτοζυγίστηκα στα 68 κιλά και μου έδειξε μέχρι και 99. Τη θέλει την κλωτσιά της, δεν τη θέλει?
Και μη τολμήσετε ούτε να το σκεφτείτε πως την κλωτσιά τη θέλω εγώ!! Το καλό που σας θέλω! χαχαχαχα!!
Αλλαξε ζυγαρια και θα ειναι ολα οκ πιστευω.
Α, και είναι και κακιά. Η πιο κακιά που έχω γνωρίσει ως τώρα. Σε άλλες, επίσης ηλεκτρονικές ζυγαριές δείχνω μέχρι και τέσσερα κιλά ελαφρύτερη.
petallouditsaa μπραβο, βλέπω ήδη έχεις κανει πολύ δρόμο...!!! Συγχαρητηρια, αντε να με παρασυρεις και μενα στο κατεβασμα...
1ON ΑΛΛΑΞΕ ΖΥΓΑΡΙΑQuote:
Originally posted by Ava
Η τρέλα της ζυγαριάς σε όλο της το μεγαλείο!
Προχθές στα 86 κιλά.
Χθες ξέφυγα λιγάκι, όχι κάτι φοβερό, και αποφασίζω να ζυγιστώ το βράδυ. Δεν θα το πιστέψετε! 91,2 κιλά!!! Δεν έκλεισα μάτι και λίγα λέω. Όλο είχα στο μυαλό μου ότι όχι, δε γίνονται αυτά τα πράγματα, δε μπορεί κάποιος σε ώρες ουσιαστικά να βάζει πέντε κιλά.
Σήμερα 88,4 κιλά. Τι στο καλό συμβαίνει? Τι άθλια παιχνίδια μου κάνει η %^&*%*ζυγαριά?
Αύριο αν είμαι 85 κιλά θα φταίω εγώ? Αν είμαι 102? Μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξω ζυγαριά, γιατί αυτά είναι παλαβά πράγματα και δυστυχώς με επηρρεάζουν.
Τα γράφω αυτά για να μη μου στενοχωριέστε όταν η ζυγαριά σας παίζει άσχημα παιχνίδια.
2ΟΝ ΖΥΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ ΧΥΠΝΑΜΕ, ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΟΥΧΑ
3ΟΝ ΖΥΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!!!!
Quote:
Originally posted by salvage
Eνδιαφερουσα αποψη στο Καθημερινο ζυγισμα
Ναι, εκφράζει και τη διαφωνία μου με το συγκεκριμένο τόπικ :PQuote:
Originally posted by penelope1985
Quote:
Originally posted by salvage
Eνδιαφερουσα αποψη στο Καθημερινο ζυγισμα
Το να μη ζυγίζεσαι κάθε μέρα είναι δύσκολο. Θέλεις να δεις τα αποτελέσματα της πείνας σου. Ίσως όμως να μην είναι ότι καλύτερο για την ψυχολογία. Παθαίνεις εμμονή.
Εγώ όταν έχω μέρες να ζυγιστω φοβάμαι να ανέβω. Προετοιμαζομαι πρώτα ψυχολογικά κ παίρνω βαθιές ανάσες.
nifitsa σε ευχαριστω πολυ!
δε με νοιάζει, προτιμώ την εμμονή μου, και τη μικροχαρά του να χάσω 100,200,300 γρμ. κ.ο.κ, παρά να ανέβω σε μια εβδομάδα και να την τηρώ ακίνητη!!! :PQuote:
Originally posted by Ava
Το να μη ζυγίζεσαι κάθε μέρα είναι δύσκολο. Θέλεις να δεις τα αποτελέσματα της πείνας σου. Ίσως όμως να μην είναι ότι καλύτερο για την ψυχολογία. Παθαίνεις εμμονή.
να τα εκεφαλικά μετά,,, χα χα
Ναι betty βασικα συμφωνω.Χειροτερα θα φρικαρω και θα τα παρατησω αν μετα απο μια εβδομαδα διαιτας δω πχ οτι εχω κολλησει.