Σκέφτομαι να πάω στο μπάνιο, και να αφήσω το νερό να τρέχει επάνω μου μέχρι να παγώσει..... κουράστικα τα ίδια και τα ίδια..... μακάρι να μπορουσα να ξυπνήσω και να έχω άλλη ζωή.....
Printable View
Σκέφτομαι να πάω στο μπάνιο, και να αφήσω το νερό να τρέχει επάνω μου μέχρι να παγώσει..... κουράστικα τα ίδια και τα ίδια..... μακάρι να μπορουσα να ξυπνήσω και να έχω άλλη ζωή.....
αυτο θα γινει συντομα Πωλινα!!!!!!!!!!!!!! :wink1:
pollinaki m omorfoooo oti exeis k eisai sad???thes mia simbouli..Quote:
Originally posted by polinaki1983
pige pare agalitsa ton bobiraaa soyy k lioston sta filakia ...k ola tha perasoun.....!!!!:yes::yes:
andeeee .......den exw photoshop na prostheso k to aggouri gigas apo dipla...xaxa:yes::yes:Quote:
Originally posted by mitsokolo
με πεθανες ορη ... δε μου βαζεις τον Λενυ διπλα αντι για τον Μπαρμπα? χαχαχαχαχαχα
Σκέφτομαι να ξεκινήσω κολυμβητήριο για γυμναστική, αλλά δεν είμαι καθόλου κα καθόλου σίγουρη!!:puzzled:
αχχχχχχχχχ θενξξξξξξξξξξξξξξ :lol: :lol: :lol: :lol:
tipots..............xaxa re mitsokolo tha paw kineziko se ligoo ...ti na faww k na einai normal?sinithos ta kseskizo ola..alla toraa an k eleythero tha prepei na nai normal exeis kamia idea? psaxno sto net alla mamakies leei
άσχετο αλλά bubulitsa δε γράφουμε με greeklish.....
ciciliana m to kserw! pira kenourgio netbook k den ftanei pou douleyw anthroid legete...den exei ellinika...xaxaxa k giauto grafw greeklish.........
pandos kali fasi to kolimbitirio... h kalhteri gumnastik ieinai k boithaei polu !!!
κοιμάτε ο μικρός εδώ και 2 ώρες. Η απωρεία μου είναι τί ώρα θα ξυπνήσει και αν τελικά μας αφήσει εμάς να κοιμηθούμε απόψε!Quote:
Originally posted by bubulitsa86
pollinaki m omorfoooo oti exeis k eisai sad???thes mia simbouli..Quote:
Originally posted by polinaki1983
pige pare agalitsa ton bobiraaa soyy k lioston sta filakia ...k ola tha perasoun.....!!!!:yes::yes:
Από όλες τις απόψεις ελπίζω!Quote:
αυτο θα γινει συντομα Πωλινα!!!!!!!!!!!!!! :wink1:
ok...
το σκέφτομαι πιο πολύ γιατί γυμνάζει και το στήθος, αν και αν πάω τελικά, δε θα πηγαίνω καθε μέρα, και ένα αρνητικό είναι οτι θα είναι τα βράδια.. νομίζω μετά τις 9 το βράδυ επιτρέπεται, και είναι η ώρα που θέλω να κάτσω σπιτάκι μου....:grind:
τεσπα... θε το σκεφτώ καλά.. αν και νομίζω υπάρχουν πολλά οφέλη.,
Απλά τωρα το χειμωνα έκανα διάδρομο εδώ στο σπίτι. και πολλές φορές γίνεται αυτό που έγινε και σήμερα.
Δήλαδή λέω εγω στην αδερφή μου τι ώρα θα παει για διάδρομο και ήθελε να παει κι αυτή την ήδια ώρα που θελω κ εγω(δηλ τωρα 8μιση) και λεει προλαβαίνω να παω? και λεω εγω ναι...
ε μεχρι να τελειώσει η ώρα θα παει 9μιση και δε μπορώ να κάνω 10 παρά διάδρομο μέχρι 11 παρά κ μετά μπανιο...
τεσπα απλά νευρίασα πολύ...
δε μπορώ να πω στον αλλον μη πας, αλλά νευρίασα.
O LENNY ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΚΗΛΙΑΚΟΥΣ!!!Quote:
Originally posted by bubulitsa86
andeeee .......den exw photoshop na prostheso k to aggouri gigas apo dipla...xaxa:yes::yes:Quote:
με πεθανες ορη ... δε μου βαζεις τον Λενυ διπλα αντι για τον Μπαρμπα? χαχαχαχαχαχα
ciciliana disticos to mono pou piane me tin gumnastiki einai na kaneis kati pou tha to apolaumbaneis....px egw...ta sixenomai alla oti me kanei na gumnazomai to sixenomai... k as anagazomai na kanw...ayto pou me kanei na ksexnaw oti kourazomai einai to kick boxing,,,kati pou latreuw pragmatika........ase opos ta xei ferei i katastasi pou akoma den exw aksiothei na paww alla prin xronia ekana kati paromio....!! k gw exw edo mesa ena podilato gumnastikis aseeee oyte na to do den thelw... ...min frikareis k tsadizese pandos..... k min perimeneis ap toys alloys...opios k na nai ...einai kati gia sena esi ksereis ti ora k pos k ti ciciliana mou !!! ALLOSTE GIA SENA TO KANEIS..
τα νευρα μου τις τελευταίες 2-3 μέρες, μεσα στο σπίτι χτυπάνε κόκκινο!!! απορώ γμτ μου πως στο δια..λο έχω κρατηθεί......!